Ituaiga o puipui puipui mo pupuni: faia le filifiliga saʻo

Anonim

Fuafua i foliga o le faʻamalama, o le numera o pupuni i totonu o le pito i lalo o le potu o loʻo filifilia e ituaiga o loʻo filifilia e tagata lautele: puipui, tomuta. O le tele o vaʻa o loʻo manaʻomia i tagata faatau e faʻafetai i se tele o fausaga, faʻapipiʻi ma mamanuina. E le gata i faʻailoga o aso nei e faʻamau ai le ie puipui i luga o le faʻamalama matala, ae o le tautua foʻi ma se tulafono faʻatonutonu, e mafai ona avea ma muamua teuteuga. O faʻataʻitaʻiga-o loʻo i totonu o le Wat-o loʻo mafai ona vaevaeina i ni ituaiga eseese o vaega o tagata gaosi uma, faʻatau atu ma tagata faʻatau e usitaʻia.

Ituaiga o puipui puipui mo pupuni: faia le filifiliga sao

Lapotopoto puipui puipui

Laʻei o ofa - o le sili ona lauiloa manatu e aofia ai se tasi pe sili atu toʻotoʻo ma puipui mo faʻamau le faʻapipiʻi atoa i le puipui. E faʻaopoopo ai meatotino taulima i se seti ma laina faʻataʻamilosaga, decoverative foops (sterhanrons), fusifusi mama ma e aunoa ma latou. O elemene uma o le carnice mamanu e faia i le tasi lanu ma i le tasi sitaili mo le soʻotaga faʻatasi ma se masani o loʻo i totonu o le potu. Afai ua tatalaina le Polokalame o le faamalama o loʻo faʻaavanoaina aiaiga mo le iai o e umiaina mo pupuni, ona faʻapea lea mo Fautuaga, Rodd ma mama.

O le lapotopoto lapotopoto o clauc oaves e gaosia mai mea eseese:

  • laau;
  • uamea;
  • Palasitika;
  • palasitika.

Fafie Oaves i le tele o tulaga e iai le faʻapitoa o le mafaufau ma ua faʻaaogaina i totonu o le masani i totonu, i le Retro sitaili, atunuʻu pe i le Rustic Coloric Mass. Uamea chromed po o le nickel-plated EAves o loʻo faʻaaogaina i le aso nei-tekono-tech-tech ma le tusiata deco i totonu, o loʻo i totonu o mea tau meaʻai. O ituaiga palasitika ma le uamea-palasitika ituaiga o mea e sili ona manaʻomia, o loʻo gaosia i le lautele o lanu, faʻapea foi ma le lanu o laʻau masani (ok, o loʻo i ai. Mo potu o tamaiti, tagata gaosi oloa ofoina lanu lanu e ofa ma le fiafia i le fiafia Ata, umia ma mama. O le tele o le lelei o le palasitika faʻataʻitaʻiga o le tau maualalo.

Tusitusiga i luga o le autu: suavai puipui. Manuia ma le le lelei o le suavai puipui

Ituaiga o puipui puipui mo pupuni: faia le filifiliga saʻo

Manoa puipui-teuteu cusnitis

PORD CORNIC - faigofie ona faʻaaoga ma le taugofie masini mo le faʻapipiʻiina o se pusa pupuni, lea e mafai ona tasi-laina poʻo le tele-laina. O le manoa e tele lava faʻaaogaina mo pupuni moli uila mai Tulleng, okeni, Calbon, veli, vela, ofuvae ma le silik. O le mamafa mamafa i luga o le taimi e tau ai i se manoa e foliga le-psycho. Ina ia tapunia le faaletonu o loʻo aliali mai, paluttes poʻo ie puipui ma tamai pamrequiin o loʻo faʻaaogaina.

I nisi o fausaga o loʻo feosoosoola, o le manoa toso galuega o loʻo tuʻuina mai e ala i metotia fetaulaiga.

Afai o metotia o loʻo faʻamatalaina i luga e le fesoasoani e aveese le faaletonu, o le tulaga atoa o le cornice e manaʻomia. O le matauʻa toto i luga o manoa, e mafai ona e faʻaogaina ni ituaiga faigofie: mama, mataga, faʻaputuga, faʻailoga. Mo sili ona teuteu, o pupuni i luga o le manoa e mafai ona teuteuina i le laina i le pito i luga ma tipi mai le lace, rock, sipela, lanu moala. E sili atu le fetaui lelei i luga o le manoa foliga pupuni i matapota po o manoa.

Ituaiga o puipui puipui mo pupuni: faia le filifiliga saʻo

Faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻi

O le faʻamatalaga o eave i se faʻaupuga faigofie o se taʻiala ma le ulaga o loʻo feʻemoʻe ai. O pupuni tuusaʻo faʻapipiʻi i tagata tamoe, o lea ua faia i le faiga o matau ma matau.

E mafai ona:

  • Aluminim;
  • palasitika;
  • laina e tasi ma le tele-laina;
  • Springble polymer uamea.

Soʻo se ituaiga o talaaga o talaaga o loʻo faʻaaogaina i nisi fomaʻi faʻapitoa, faʻalagolago i luga o le Windows fore, i totonu o le totonu ma fale.

Alumini o Eaves e iai le faigofie mamanuina o tutusa, lua- ma tolu-laina faamatalaga i luga o le m-mamanu puipui. E masani ona i ai i le tulaga o le Wallininim Prediss i le tulaga o loʻo i ai i le ituaiga o lautele lautele, o loʻo tapunia le nofoaga o le ie puipui. AminaNUNUM O faʻataʻitaʻiga e ono vaʻaia, faigofie ona faʻatumauina ma auai i le tamaoaiga filifiliga.

E fautuaina e faʻatau eaves ma le fefiloi pe a maeʻa le ata atoa o le potu atoa e ausia ai le soʻona tuʻufaʻatasia o elemene uma o totonu.

O faʻamatalaga e fetaui lelei e talafeagai pe a fai o le Windows i totonu o loʻo i ai le le-faʻavae pepa: Na faʻatagofie, trapezoid, ova poʻo le eka. Mo le fofo faʻapitoa tusiatusi e mafai ona filifili ai ni filifiliga mo o loʻo fetuutuunai ai ofaga.

Mataupu i luga o le autu: Doulders snip - manaoga mo le faʻapipiʻiina ma uiga

Ituaiga o puipui puipui mo pupuni: faia le filifiliga saʻo

Ato ato ato

O le ato ato e iloga i luma o se vailaʻau teuteu, o se tasi lea o auala e faʻatino ai se laina tasi i le va o meaafale i le va o le au matua. O Bautettes tapunia le faʻapipiʻi manatu o le ie puipui i matau, o le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le cornice i le puipui ma taumafai mai le teuteuga o le pupuni teuteu.

O le ato ato e mafai ona avea ma se tasi le aoga ma aofia ai, ae mafai ona faatau ese ese i le faiga:

  • laupapa laupapa faia o ni mea masani o fafie ma inlay po o carvings;
  • valivali i lanu eseese o pa pupuni;
  • uamea ipu uamea ma le greilding poo le apamemea papertina;
  • stucco.

Aemaise le lelei o le vaaiga masani o matatifili teuteu ma stucco po o le filo. E mafai ona aofia fua o atopata ma le alminisum, o le uʻamea-foma e fetuutuunaina mamanu poʻo le lapotopoto rod. O faʻataʻitaʻiga ma le laupapa laupapa laupapa e foliga atoa ma ofoofogia, ae o le latou lelei aoga o le saogalemu o le faʻaaogaina i soʻo se potu.

Aua o taga e faʻapipiʻiina i luga o le puipui atoa, e manaʻomia le filifiliina o ato ma vaega o le a faʻatagaina oe e tapuni le faʻaiuga i le faʻaiuga.

Ituaiga o puipui puipui mo pupuni: faia le filifiliga sao

Card Circation mo pupuni ma le siitia o le masini

Cornists ma le siitia o masini

O le siʻitia o masini o loʻo faʻaaogaina mo pupuni o nisi faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaalia ai le ie o loʻo lifi i se tusi lesona poʻo le eletise eletise i le taimi o le faʻamalama matala.

O le siitia o le masini e manaʻomia mo pupuni:

  • Igilisi (Lonetona);
  • Roma;
  • fuli;
  • Austrian;
  • Falani.

O nei ituaiga ona o mea e le masani ai e manaʻomia le faʻaaogaina o se auala malosi ma se tasi pe sili atu le siʻitia o poloka, faʻalagolago i le numera o le ie ma le umi o le ie ma le umi o le ie. O le siʻitia o masini o loʻo faʻaaogaina i totonu o potu i totonu o potu matata ma ni mea faʻapipiʻi atoa e tapunia atoa mai mata mataga. E masani lava, masini e faʻatau atu i manaʻoga uma mo le gaosiga o le siʻitia o puipuiga: faʻaofi, mamafa, mama ma maea.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻamaonia i totonu faʻatasi ma ou lava lima

O le siʻitia o masini e mafai ona avea ma se tatala poʻo le tapunia ituaiga. Faatasi ai ma se avanoa avanoa, Mechanisms e faʻapipiʻi tuusaʻo i le talaaga i totonu o le Clatgin Consuncsics e aofia ai le mafiafia ma opaque aano. Mechanisms ma se tapunia faiga faʻatagaina oe e nana uma elemene i lalo o le faʻamatalaga pe i totonu o le pusa, e le mafai ona togafitia.

Ituaiga o puipui puipui mo pupuni: faia le filifiliga sao

Faasee le puipui puipui

O le Sliding Mechanisms e faʻaaoga e faʻafaigofie ai le galuega o le amata ma le tapunia o faʻamalama mo tagata faʻaaogaina. Ua lava ona e toso i luga o le pulega faʻatonutonu e aunoa ma le paʻi i ai i le ie pupuni o le a tatalaina, tusa lava poʻo le a le umi ma lautele o le ie. A faʻaaogaina le tele o le Clit-Roups Court Consunstion, o le faʻaleleia o le auala faʻapipiʻi e faʻapipiʻi ese i laina taʻitasi. O faʻaseʻe puipui o pupuni puipui o loʻo faʻaaogaina mo le tele o laina o laina o laina ma mo tagata Iapani o puipui. O pupuni o ie puipui e faʻapipiʻi i laupapa i luga o laupapa velcro lipine, ma vaipuna ma tagata taufefe, i tua, ua faʻapipiʻiina i le panitis proovoves. O le faaopopoga o panels mafai ona pulea e ala i le tusi lesona pe le eletise.

Ituaiga o puipui puipui mo pupuni: faia le filifiliga sao

Puipui puipui ma le eletise eletise

O Facractions ma le eletise eletise e mamanuina muamua mo tagata e alofa ma faʻamafanafanaga i mea uma, pe a faʻatagaina oe e pulea le siʻiina o le puipuia. O le masini eletise e galue filemu ma le talitonuina o le mamafa o le tisu o le tisu ma le umi i se maualuga maualuga. Aemaise o le poto masani o le eletise mo i latou e fiafia i se olaga faʻamalosi ma faʻatauaina o latou taimi. I le faʻaopopoina i nofoaga e nonofo ai, o faʻamalama o faleʻaiga, o faleʻaiga, ofisa, faleoloa lautele ma isi faʻalapotopotoga lautele ma isi lautele ma lautele ua faʻaaogaina.

A filifilia se pa puipui, e tatau ona faʻailoa le ata o le ie puipui, o le tele o ie, o le avanoa e faʻatuatuaina ai le mauga. O le i fafo o le ata o le faʻataʻitaʻiga e faʻalagolago i le aotelega o le potu.

Faitau atili