Afaimi mo le sofa: faia oe lava

Anonim

O aso nei e tumu i mea fiafia ma e iloga i le matagofie o le tulaga. Atonu e le o ni isi mea e manaʻomia, lea e manaʻomia mo le faigofie o le tagata. O tagata e taofia e le aofia ai mai poloketi e fai ai latou. O se faʻataʻitaʻiga e mafai ona aʻafia ai le malosi mo le sofa. I lea tulaga, e tatau ona e mafaufau pe faʻapefea ona e faʻatino ai i latou lava. O le a talafeagai le faia o le mea na tupu, o loʻo i ai le tuai o meaa i totonu o le fale, lea ua latou le fiafia ai.

Afaimi mo le sofa: faia oe lava

O mea taua mo le gaosiga o tauau o se laau.

A o le auala e faʻatupu ai le faʻamalosi mo le sona io latou lava lima, e aoga le talanoa i ai auiliili. E i ai le tele o latou. Ina ia amata i, e tatau ona e filifili i le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e fai ai le faʻamalosi tino mo le sofa i totonu o le totonu.

Filifilia o le ituaiga o le malosi ma mea mo latou

O le fale o onapo nei ma le maketi o loʻo i ai se numera tele o mea e faʻatagaina ai oe e faʻatino foʻi manatu sili ona faʻamalosia. Ioe, o filifiliga masani masani e tumau pea i foliga. O lenei mea e mafai ona fai atu e uiga i ofutino e faia i laupapa. O le mea lea ua umi lona manatu o le faʻavae i le gaosiga o meaafale. O le faʻamalosiʻau mo le sofa e le o se tuusaunoaga. O le laʻau e mafai ona faʻaaogaina mo le vave lava o ona uiga. E mafai ona apalai ni mea gaosi mai ai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, anoano poʻo isi fale mea o lenei ituaiga. E le manaʻomia le pipii ma le ie mama. Peitai, o lenei faʻaiuga o loʻo iai le aia tatau e i ai, pe a mafai ai ona e faia se ituaiga e tasi ma le sofa lava ia. E mafai ona aofia i mea eseese. O faʻataʻitaʻiga o onapo nei o loʻo ofuina i le paʻu poʻo lona sui. E manuia uma lava tali.

Afaimi mo le sofa: faia oe lava

O le alatoto o le lima mo le sofa i le 2 galuega: tautua o se faiaoga mo ipu ma maua ai le sofa o se foliga manaia.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le mea e fufulu ai le mauga o fulafula mai Linoleum: Fautuaga

Latou te faʻatagaina oe e fausiaina se mea tutasi i totonu o le potu ma fai ma foliga faʻaaloalogia. E faigofie ona uunaiga moni.

O nisi faavaitaimi faaonapo nei o sofas ei ai isi ituaiga o mea tutusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona faia mai le uʻamea. O lenei mea ua maeʻa tuʻufaʻatasia faʻatasi ma vai faʻaonapo nei, na teuteuina i le sitaili sitaili. Le palasitika e le o le tele o tagata faatau. O lenei malamalama ma e tausiuna mea e mafai foi ona gaoioi e pei o le malosi. Peitaʻi, o le ata kalapu laupapa o loʻo i ai le aofaʻiga lautele. E le manaʻomia ni sukalati mo soʻotaga e fetaui ma soʻo se totonu ma e iai ana asthetics.

O nisi e mamao ese mai ia latou taumafaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se laulau tipi uʻamea mo le sofa. O lenei faʻataʻitaʻiga sili ona lelei faʻatagaina oe e te faʻaaogaina le fale. Lenei e mafai ona tuu mea uma e te manaʻomia. E i ai se telefoni i luga o lenei laulau.

Mo ni mea e mafai lava ona faʻaaogaina o se mea faigata tele, o filifiliga eseese o ni filifiliga e masani. Silik foliga sili i luga o se sofa. E mafai ona talanoa e uiga i isi mea na faʻailoa mai e le tau maualuga. O le filifiliga e tumau pea mo tagata uma.

Meafaigaluega ma Mea

Afaimi mo le sofa: faia oe lava

Meafaigaluega mo le faʻaputuputu o le sofa faʻamalosiʻau: scorwdriver, hammer, o mea fai mea faiʻaiga.

Mafaufau pe faʻapefea ona faʻamalosia lou faʻamalosi mo le sofa ma o latou lava lima mai le laʻau, o lea pe a e filifilia mea, e tatau ona faʻatauina i lalo:

  • Fafie pa;
  • laupapa;
  • vanina;
  • o ia lava-lipping fao ma sikulukalaiva;
  • fuaina mea faigaluega.

O nei mea uma e aunoa ma ni faʻafitauli e mafai ona faʻatauina i soʻo se faleoloa fale. O lenei e mafai ona e agaʻi saʻo e galue.

Afaimi mo le sofa e faia oe lava: foliga

O lea, o loʻo fai lelei a luga o le lima laupapa i luga o tekonolosi talafeagai. Ioe, e tatau ona amataina le galuega i le saunia o le mea e sili atu i ai ma le faifaafia. Afai e i ai ni uila tuai, e tatau ona latou le mautonu. Mo lenei, o le siku siku o loʻo faʻaaogaina foi. O fao e aveese e mafai ona mafai ona mafai ona mafai, ae tatau ona agamalu. O le mea taua o le le faʻaleagaina le mamanu o le sofa. Naʻo le mea e mafai ai ona faʻapipiʻiina le malosi ma le malosi.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Koluse o le Brerodidery Byon: Polokalame ma le setiina ma le faʻapipiʻi, Free download, vase ma ata, o lona uiga

Afaimi mo le sofa: faia oe lava

O le ata o le ata ma le itu.

A maeʻa ona maeʻa le tisilafoʻuga, e mafai ona e auai i galuega fuaina. E taua tele le mea e sese ai le maua o mea moni-lelei meaafale mama. Le fua, e mafai ona e faʻaogaina se pule ma le penitala. Afai o faʻaupuga e sili ona manaia, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le rouleti. Mo sili atu le lelei tele, e mafai ona e faʻaogaina le tuai o le au aimamago sa i ai muamua.

Ina ua maeʻa galuega muamua, e mafai ona e agaʻi i luga o mea na te vaʻaia. Mo nei faʻamoemoe, e sili le faʻaaogaina o le eletise a le eletise. Peitaʻi, e le mafai ona faʻaaogaina uma, talu ai o le mafiafia o apa e le tutusa i mea uma. I nisi o tulaga, o le a tatau ona e faʻaaogaina se isi pepa faia. E mafai ona avea ma masani vaai. Le isi, e manaʻomia le faʻapipiʻi i auiliiliga uma. Mo lenei, o loʻo faʻaogaina masini malolo o vasega eseese o vasega eseese.

E mafai ona e faʻaogaina le olo lea e tuʻu ai uili o moli. I le laasaga mulimuli, e mafai ona e faʻaogaina ni pepa o le mea e teʻa.

Afaimi mo le sofa: faia oe lava

O le tipiina o laupapa ua faia e faaaoga ai le jigsaws.

O lenei e mafai ona e alu i le tulaga autu o le galuega - i le Fono Aoao o le uma oloa. O lenei mafai ona faia na o ni pu i totonu o le laupapa o le a faia muamua. Mo lenei, o se taʻavale e ave ma le faʻaiʻuga o le lapoa o le tino ma le 'olo o loʻo faia. O lenei fua o se mea taua lea, aua o loʻo fesoasoani lava le faʻailoga o le vao o le a faʻatapulaʻaina le faʻaleagaina o mea ua tuʻuina atu i galuega faʻapotopotoga.

Ia i latou, e ala i lea tulaga, e mafai ona e toe maua atili.

O elemene uma e fesoʻotaʻi i le tasi iunite e ala i le fao.

E taua le faʻaaogaina o le palasitika faʻapitoa. O le a latou nana uma mea lelei uma, faʻapea foʻi ma tulaga o galuega. E mafai ona faʻatauina i latou i le tele o togitogi oloa.

Faasologa o Gaoioiga

Afaimi mo le sofa: faia oe lava

Valnish i luga o le laupapa luga o loʻo faʻaaoga i le 2 vaega.

O le Fono Aoao o loʻo faʻatinoina vave. O pou muai fuafuaina e fetuunai ai le tasi ma le isi, ona ola ai lea o le fonotaga e ala i le fao. O le mea autu o mea uma o le vaega o le mamanu e mautu faʻapipiʻi i le nofoaga. Lea na o le pau lea o le avanoa e maua ai se maualuga maualuga-lelei sootaga. A maeʻa le fono, e mafai ona e amata faʻafetaui ma le vaniva.

Tusitusiga i luga o le Autu: O le Brother Wareve Demptons e faia oe lava: suʻiiga ma le faʻapotopotoga

O le laufanua e tatau ona faia e faʻamalieina pe a mafai mo lenei faiga. O le varnish e faʻaaogaina i le lua vaega. O le mea muamua e tatau ona tuai i luma o le isi pa'ū i luga. E mafai ona e faʻaaogaina lacquer faʻaaoga se pulumu vali. A iai se manaʻo, o le matou manaʻoga e mafai ona teuteuina i le tiga poʻo le taʻavale taʻavale. O lenei tele na mafai ona toe faʻafouina ai le totonu o le toetoe o soʻo se potu.

O mea uma e tatau ona foliga i le tele e mafai ai ma masani. Afai e tupu, o le galuega ua maeʻa lelei.

Otootoina

O lea, o le galuega e faia, o lona uiga e mafai ona otooto. O le faʻagasologa o le fausiaina o le faʻamalosiʻau mo le sofa e umi se taimi. E mafai ona faia mea uma i se taimi puʻupuʻu. Ioe, mafai ona e alu i le faleoloa meafale ma faʻatau se Sofa fou, ae e manaʻomia tele le tupe. E mafai ona e aveesea le autosoga tuai, ma faʻapipiʻi fou. Lenei o le a maitauina o le suiga i totonu o soʻo se potu.

A o lo o galulue ma fafie e taua tele e matutu ai le matutu o le. E leʻi maua ai le osofaʻi, pei o le a taʻitaʻi atu i lona fulafula ma isi faʻamago. O le umi atoa e mafai ona faaleagaina. O le fesuiaʻi e mafai ona faʻaaogaina ma se faʻaseʻe, ae e aoga le faʻafiafiaina tele, a o le au lima ua uma ona faʻapipiʻi i luga o le sofa.

Afai latou te leʻi tuʻuina muamua, e mafai ona e faʻaaogaina e oʻo lava i le vali. O le ala lea, e le manaʻomia le ufiufi laufanua ma va vaniva. E mafai ona e faʻaogaina le vali.

Faitau atili