Faafefiloi mo le tele o le ituaiga: Faʻafefea ona fai i le fale

Anonim

Faafefiloi mo le tele o le ituaiga: Faʻafefea ona fai i le fale

Ina ia faaleleia le lelei o le ufiufi ma le faʻafaigofie o le gaosiga o galuega i luga o le masini, o tagata fai pisinisi ma tagata e ana le faʻaaogaina o se vaega o ia lava.

O ia ituaiga e faigofie ona sauniuni ma galue, pei o se tulafono, aua le manaʻomia tomai faʻapitoa ma o loʻo avanoa i se tau. O le fale mea fai mea e fiafia ai le eseese o le ccm mo le tele o fuʻa, o uiga eseese ma uiga. Mafaufau i faʻapitoa o le faʻaaogaina o le paluga, faʻavae i luga o le tele feusuaʻiga e aofia ai ma meatotino autu o le faatumuina o le faatumuina.

Failauga mo le lalaga

Fuafua i le potu o loʻo fuafuaina e faʻatinoina, faʻapea foʻi ma le iʻuga, e tele vaʻaiga o loʻo faʻatagaina e faʻaaoga.

Faafefiloi mo le tele o le ituaiga: Faʻafefea ona fai i le fale

O le fefiloi mo le tele o le tini o le faʻauma ma le mafiafia o tagata e ese mai nai lo le mafiafia o le mafai ona ono, le taimi o le faʻamamaina, malosi ma, ioe, o le tau.

O se aga faʻaleaganuʻu e iloa ai le va o ituaiga o fefiloi i isi tulaga mulimuli ane:

  • Faatumu le mafiafia o vaega;
  • Treuent Type: Aquatic pe sa faia foi;
  • E le talafeagai le puleaina o le eletise;
  • vaega o vaega;
  • Faamautu noatia.

Tele o mea taua o le paluga o le paluga mo le tele o fugalaʻau faʻalagolago i le autu brander

Faavae vaegaAofai o TalosagafaamoemoeMiscuses
GyptumMaualalo le susu nofoaga (luga i le 70%)O le le mafiafia o le faʻavae vaega e mafai ona oʻo i le 10 cm, lea e faʻatagaina e nana ai se maualuga maualuga maualuga maualuga eseesega i le faʻavae;

Maualalo le puleaina o le vevela Tau o le tupe.

Taimi faigaluega, ua leva ona mumu le umi nai lo le fai pati sima;

Leiloa le malosi i le maualuga o le susu.

SimaMa leai ni tapulaaAnapogi taotoga sauniuni taimi;

Le faigofie i le suluimu;

Maualuga malosi.

Maualuga tau;

Manifinifi vaega tumu i le 5 cm.

Epoxxy resin poʻo methyl methacrylateA aunoa ma le faʻatapulaʻaina, sili atu masani mo nofoaga e le nofomau.Aso uma sauniuniga o le Faiaoga;

Sili ona lelei mamanu ma le puleaina;

Mafai ona faʻaaogaina i luga o le 3D taʻaloga;

Faateleina le afaina o le tetee.

E le talafeagai mo le maualuga o le taua maualuga;

Oona pe a galue;

O le tele o fofo o loʻo taliaina: sili atu nai lo 1.5 kg i le 1m2.

Polyarethane (polysparta)E masani ona faʻaaogaina i le tumaʻoti fausiaina.Maualuga malosi; Tetee, tetee ia Aperaamo; Fetaui lelei mo le liligi atu i luga e aunoa ma le fausia o malaia.E le tumau i le leaga o mea leaga;

O le taamilosaga umi o le sauniuni;

Maualuga tau

Mataupu i luga o le autu: O le faʻapipiʻi puipui mo puipui: foliga ma faʻapefea ona faʻapipiʻi

Vaega o Galuega

Faafefiloi mo le tele o le ituaiga: Faʻafefea ona fai i le fale

Uliuli uliuli sasaina se mafiafia vaega

Faatasi ai ma isi mea, o le paluga mo le pitonuu e tatau ona iloga i le tulaga o galuega e faia ai. Mo mea taua poʻo ni togafiti uliuli o loʻo faʻaaogaina tulaga. O nei paluga o loʻo sasaa i lalo o le supa ma se lapoʻa lapoʻa.

Faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le leaga o le faʻafitauli i luga o le sili atu ma le paʻu o le paʻu. Faatumuina o lenei ituaiga vave tausaga. E mafai ona e sefe i luga o le volume e ala i le faʻatulagaina o le faʻamama o le Grid i le vaega.

Faafefiloi mo le tele o le ituaiga: Faʻafefea ona fai i le fale

O le maualuga o le faʻatumuina e tatau ona mafiafia e le sili atu nai lo le 5 cm

O le pito i luga o le tulaga faʻatumu i lalo o le teuteuga o loʻo faʻatinoina e le aufaʻatasi o tuʻufaʻatasiga o le manifinifi vaega o le sili atu nai lo le 5 mm.

O le fefiloi e maualuga le tau, ua faʻaaogaina o se faʻaiuga mulimuli.

O le fofo na ave vave, ae o le toe malosi mulimuli e sau ma le taimi.

O nisi ituaiga o fefiloi o loʻo sasaa e fai ma o se mea teuteu o loʻo faʻamamaina, e masani lava o lenei epoxy faʻatumu i le 3D fola.

E taua le malamalama o le faaeega papupuni mafai ona taʻoto i soʻo se faʻavae o faʻaalia i luga o le afifi. Ae pe a faʻaaogaina mo le tosoina, o le tuʻufaʻatasiga o le tele o le ituaiga o se ituaiga o le a tatau ona faʻaaoga le faʻamaeaina o le tumau o le ituaiga.

Agavaa

Faafefiloi mo le tele o le ituaiga: Faʻafefea ona fai i le fale

Fusifusia vaega fefiloi fefiloi ma minerale prepitives

E toʻatele tagata e filifili, o mea uma e faigofie, faʻafefiloi le paluga mo feusuaiga ma ou lava lima ma sefe. I le talitonuga, o le tele o le fola e le faigata. E le gata i lea, o le toʻatele o tagata gaosi e le nanaina elemene o le paluga ma tusi i luga o le afifi.

E pei ona taʻua i luga, e i ai lava le tasi le atoatoa vaega o loʻo i ai ni laʻau eseese, faʻaopopo, vailaau ma le oneone tulaga o loʻo faʻaopopo.

Faafefiloi mo le tele o le ituaiga: Faʻafefea ona fai i le fale

O nei vaega uma e faʻatino ai a latou galuega ma faʻafefiloi i se faʻatusatusaga. Ma e tusa lava pe e te mauaina ni vaega ma le fua o tagata gaosi oloa, pei o se tulafono, nana, o le tele o foliga manifinifi o le a tumau pea. O le a le oneone? O le a le feagaiga? O le a ma o le a le faʻasologa o loʻo fefiloi.

I le iuga, e ono le mafai ona sefe. Ae faʻapea lava, ia faʻaavanoa atu i luga o le saunia-faʻamagoina le faʻamamaina o le faiga o le eleele.

Le tele o feololo fefiloi mo ata tusia e mafai ona mafai ona saunia tutoatasi.

Fautuaga mo le Filifilia

A o le i faʻatauina se paluga, o le a e talisapaia ou manaʻoga uma i mea tau tupe ma le tino, pe a e galue oe lava. O le a le mea e liligi ai ia fola, vaʻai lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona le Glue Claut Myter Meter Wallpaper: Maeʻa Stick

Ma ni nai fautuaga faigofie e fesoasoani ai e faʻamautu le faʻatau:

  1. Faʻatau se paluga, e tatau ona e iloa tonu mo le a le potu o loʻo fuafuaina. Mo se faletaele po o le umukuka, o se paluga faʻavae i luga o le sipuni o le a le fetaui.

    Faafefiloi mo le tele o le ituaiga: Faʻafefea ona fai i le fale

  2. Afai o uiga uma o paluga o foliga tutusa ma e faigata ona filifili ni mea faʻapitoa, ia sili atu le manaʻo e mafai ona faʻatulaga oe. O lenei o le a maua ai ni avanoa faaopoopo mo le vevela vevela.
  3. Ina ua toomaga le fofo i le mautinoa o faatonuga i luga o le afifi. Afai e le lava le poto masani o ia galuega, muamua fefiloi i ni vaega laiti. O le mea e le mafai ona toe tui ai le fofo aisa.

O le lamolemole o le tino o lo o sauni e aafia ai tuusaʻo e aafia ai le olaga o le olaga o le faʻamalosia o le kuka, leai soou te sefe i lenei tulaga.

Faitau atili