E fia le faʻamamaina o le tele o le fola i lalo o le laʻau ma le tale

Anonim

E fia le faʻamamaina o le tele o le fola i lalo o le laʻau ma le tale

A fuafua galuega i luga o le faʻapipiʻiina o fola i le taimi o le fausiaina poʻo le toe faʻaleleia, e manaʻomia le iloa e le gata i le taimi e manaʻomia mo le faia o le vaega o le tele.

E taua tele lenei tulaga i mataupu o loʻo faʻaaoga ai le tele o le kenera e fai ma faʻafefeteina, ona tuʻu ai lea o le fale autu. I le taimi o le faʻamamaina i le faʻamaʻi foliga, tele tulaga o loʻo aʻafia ai, o le malamalamaaga lea o le a faʻatagaina ai oe e faʻataunuʻuina le fuafuaga fuafuaina.

O le a le mea e fuafua i le taimi o le suauu mago

E fia le faʻamamaina o le tele o le fola i lalo o le laʻau ma le tale

O le mafiafia o le mea e sili ona lelei, o le umi o le foloa dries

E faʻamaonia ai le taimi o le fola o le fola o le ufiufi ma le fuafuaina o galuega mulimuli atu pe a maeʻa lona tulaga atoa ma isi faʻailoga i mea taua, e manaʻomia le faʻatinoina o mea nei.

O le autu e aofia ai mea nei:

  • Aofai o fasipepa;
  • Le mafiafia o vaega taitasi;
  • Maimoaina o le sitair palumea mo le fola;
  • Ituaiga o le taua o le lapotopoto ato;
  • Faʻaaogaina i le faʻapipiʻi masini masini.

E tusa ai ma le averesi o tau, o le taimi o le tele o le tele e mafai ona maua mai i le tele o itula i le tele o aso. I luga o le afifi o ituaiga taʻitasi o paluga, tagata gaosi oloa faʻaalia le lata mai tulaga taua o lenei taimi.

O aso e gata ai mo le faʻatulagaina o le fola e faʻatatau i le tuʻufaʻatasiga o le paluga

E fia le faʻamamaina o le tele o le fola i lalo o le laʻau ma le tale

O le faamamaina taimi o moli tetele o solo e faʻamoemoeina, muamua o mea uma lava, i luga o le ituaiga fefiloi faʻaaogaina e faʻatino ai le talau.

Ia malamalama poʻo le a le tuʻufaʻatasiga o le paluga ma le tele o mea faʻaoga e faatatau ia i latou o loʻo i ai i luga o le lima o le faʻavae o aʻa na faia ma a latou fesoasoani, e manaʻomia le mafaufau i nisi o latou.

  1. Na faʻaaogaina e Polymer fola o loʻo faʻaaogaina tele i Alamanuia o gaosiga e mafai ona vili le manaʻomia o le manaʻomia mo le 2-6 aso. E le gata i lea, na ni mea taua e pei o mea mafiafia ma o latou aofaʻi, o le i ai poʻo le leai o ituaiga uma o fesoʻotaʻiga, faʻapea foʻi ma eseese pigging e mafai ona afaina ai.
  2. O fola o loʻo fausia ni tufuga faʻavae ua iʻu ina ua maeʻa le 7-19 aso, ma o le faʻaaogaina o laufanua faʻaputuputu, e mafai ona faʻateleina ai aso nei.

    E fia le faʻamamaina o le tele o le fola i lalo o le laʻau ma le tale

    Polyarethane fola e mafai ona savali i le 10 - 15 itula

  3. Gypsum poʻo le paydride paʻeʻe o loʻo aoina mo 2 aso, pe a uma ona savali i luga o le fola, ae mafai ona faʻapipiʻi meaafale i totonu o le 10 aso a o le 10 aso a o le meaa e naʻo le 10 aso a le mea e tasi. E le gata i lea, e manaʻomia le malamalama i o tuʻu puipui e le mafai ona faia i potu malu, talu ai i lalo o le gaioiga o le vai, latou i lalo o le malosi.
  4. O loʻo faia i luga o le faʻasesega i luga o le faʻasesega e mafai ona puʻeina mo le 2 itula, fausia fola ma le maualuga faʻatekinolosi faʻapitoa.
  5. Polyaputthane Floors e talafeagai le faʻaaogaina o le palu e mafai ai ona savali pe a uma le 10-15 itula, ma pe a maeʻa le tele o le sili ona lelei o le maualuga manaomia le malosi.
  6. EPOMY FOLAFOLAINA O LE FOLAFOLAINA PE A O LE 2-5 ASO E faʻalagolago i le aofaʻi o faaputuga, fausia le 'ea o loʻo teteʻe atu ia Aperaamo.

Faʻaogaina o soʻo se paluvai mo le faʻavaomalo fola, e manaʻomia le suʻesuʻeina ma le faaeteete faatonuga mo lo latou faʻaaogaina ma faʻatino le faʻatumu o fola ia lagolagoina.

Ua usitaʻia le mautinoa o faʻatonuga o faʻatonuga i luga o le masini i le tele o fola o le a faʻaititia ai le faʻafefiloi taimi o le paluga ma o le a faʻamautinoaina le faʻatinoga o le maualuga-tulaga lelei.

Fuafua i le ituaiga o le faʻamaeʻaina o le taʻotoga, o le taimi o le taimi faʻatulagaina o le faʻamaufaʻailoga o le ufiufi.

Faauma le ofuItuaiga o FofoTaimi Faatulagaina
LinosumPolyarethane fefiloi3 aso
LaminateGypsum, polymer3-7 aso
SeevaeSimaTusa ma le 2 vaiaso

I le maea ai, e manaʻomia le tuʻuina atu o le mea i le taimi e le itiiti ifo le vaitaimi i le afifi, ma pe a mafai, sili atu nai lo nai itula poʻo aso.

Tulaga o loʻo ia faia i le faʻavavevave mago o fuʻa fola

I mataupu o loʻo faia ai le tele o le feusuaʻi o se faʻavae i lalo o Laminitis Tile, Capet poʻo isi ofu mafanafana, e masani ona mafai ona maua le auala o le aisa. E manaʻomia lenei mea ina ia aua neʻi faʻatuai le gaioiga atoa o gaosiga. Faitau sili atu e uiga i le tele o fuʻa vaʻai i lenei vitio:

E fia le taʻavale o le tele o le fola i lalo o le vaega faʻapitoa o loʻo faʻamatalaina i le faʻatonuga i luga o le afifiina o le palu. I se faʻaopopoga, o loʻo faia nei gaoioiga nei:

  1. Ina ia vave mago le tele o le itupa, e manaʻomia le mataituina o lona toniga tufatufaina i luga.

    E fia le faʻamamaina o le tele o le fola i lalo o le laʻau ma le tale

    Maualuga avega tatou te ufiufi i le taimi umi e mafai ai

  2. Feololo le tausuaga (e oʻo i le 60%) o le a maua ai le faʻavasegaina mautu o le faʻavae faia. Afai o lenei vailaʻau e le o tausisia le potu, o le umi o le uʻu o le paʻu o fuʻa e mafai ona tumau i le lua vaiaso.
  3. E le mafai ona faʻatagaina ni mataupu i totonu o se potu i se potu e faia ai le galuega, e le gata i le aʻafia o le taina o le taufaatasia.
  4. O le ea ea e tatau ona tausisia le + 20 ° C i + 30 ° C, puipuia maʻai faapaʻu.
  5. O loʻo faʻaopopoina le faʻaleleia o le faʻafefiloi o loʻo ufiufi i le polythylene ata e puipuia ai le laufanua e le mafai ona faʻaititia le taimi e le mafai ai ona faʻaititia ai le taimi.
  6. Ina ua uma se taimi, e fuafua i le faʻaputuga e faʻaogaina, e faʻatatau i le fola na faʻatumu, o le laʻasaga e tatau ona ufiufi i va vavau.
  7. Ole maualuga ole avega ile fola e tatau ona tuʻuina atu e mafai ona mafai ona mautinoa e mautinoa ai se seti o le malosi faʻaaogaina mo le foloa. Mo mea lilo o le tele o le tele o ituaiga, vaai lenei vitio:

Ina ia mautinoa le vave seti o le fefiloi o le fefiloi o loʻo faʻaaogaina i le masini o fusuaga musk, e manaʻomia le saunia mo le potu i totonu o le potu e faʻaavanoaina ai le fale tekonolosi ma faʻatonuga.

Mataupu i luga o le autu: fausia se faapaologa ma au lava lima: tekonolosi, foliga, nofoaga

Faitau atili