Faʻafefea ona faʻaaoga le pakete mo le faʻapipiʻiina o le tekonolosi, gaosi tekonolosi e faia oe lava

Anonim

Faatelevave le faʻagasologa mo le faʻaaogaina o le pamu i luga o le puipui ma faʻamama le tagata faigaluega o le a fesoasoani i se masini faʻapitoa - o se paket hopper specks o le mea talafeagai. O sea fetuunaiga e aofia ai le le mafai ona foia nofoaga tetele, ma e mafai ona fausia ma ou lava lima. Mo le gaosi oloa e te manaʻomia ni nai lo o vaisu. O le a fesoasoani faʻaititia ai tupe faʻaalu. Afai e te le o se tagata e te alofa i ai - E mafai ona e mauaina ni patch-faia o pakete i luga o soʻo se pepa o le fausiaina o polokalame fausiaina o le mea e tau mai le 6500 rubles.

Faʻafefea ona faʻaaoga le pakete mo le faʻapipiʻiina o le tekonolosi, gaosi tekonolosi e faia oe lava

O le a le pakete mo le sipela?

Talosaga Pateka mo le Plaster

Faʻafefea ona faʻaaoga le pakete mo le faʻapipiʻiina o le tekonolosi, gaosi tekonolosi e faia oe lava

Lau puipui na o ia

Pakekets mo le faaaogaina o le plaster o:

  • puipui;
  • Taualuga.

O le lua o nei ituaiga o le lattice e iloga ai le faʻapitoa o le tagata e umiaina masini: O le pa puipui o loʻo nofo i le 45o, ma i le ogatotonu i le 90th i le 90th.

O le pakete o se tulaga lautele e mafai ona faʻaaogaina ma mea nei:

  • maoae;
  • Tele o oneone ma le sima;
  • O le pao
  • foliga vali;
  • vai puipui.

E faatasi ai ma le fesoasoani a se Hopper e mafai ona ausia adhesion aupito maualuga, faapea foi ma faaleleia le tulaga o le faaoo tatau vali i le malosi o le vaifofo i luga togafitia.

O loʻo faʻaalia e le laulau le faʻatusatusaina o uiga o le sili ona taʻutaʻua o tagata sili ona lauiloa mo le sifi puipui e fetuunai ai.

Ituaiga o meaE fia le mamafaLe mafiafia o le vaega o le vaegaMea taumafaina (kg / m2)
Manulele MafuliTusa i le 3 itulaMai le 5 i le 30mm10.5-11
Ua faavae le Plaster i luga o le plasterTusa ma 45 minute.Mai le 3 i le 100mmvalu
Fefiloi ma le tele o meatotinoTusa i le 3 itulaMai le 5 i le 30mmPe a ma le 15.
Faavae teleMai le 2 i le 3 itulaMai le 5 i le 30mm14.5-16

Soʻo se pakete e iai le faʻamalosi e fesoasoani ai i le faʻamamaina o le fofo. I le pito i lalo o faleoloa o loʻo faʻapipiʻiina ni auupega o loʻo sau ai le ea. E masani ona i ai i le paketi fofo e mafai ona i le 5 sekone, faafetai i le mea mo le 60 minute. Tasi le tagata i le mana e togafitia ai le 60 m2 puipui ma se vaega o fofo 1.5-2cm.

Mau i luga o le Autu: O le animostum o ou lima lima. Faleoloa fale

O le a le tekonolosi o le stucco apalai ma le pakete?

Faʻafefea ona faʻaaoga le pakete mo le faʻapipiʻiina o le tekonolosi, gaosi tekonolosi e faia oe lava

Matou te faʻaaogaina le pakete mo le faʻapipiʻi

I le amataga lava o galuega, e manaʻomia le faʻatuina PuCon ma le auala e togafitia e faʻamamafa ai le vai. Afai e te fuafua e faʻaaoga se vaega sima i luga o le laufanua o le fausaga poʻo se isi fofo, e manaʻomia e faʻasaʻo ai le faʻamalosia.

Talu ai o le faʻapipiʻiina o luga ma le hopper o loʻo faia vave, mo le 3-5 minute. Galue o se masini e faʻaaogaina e le 60kg tapenaga-o loʻo faia le malosi, o lea ia saunia se tele o le fofo muamua. E le leaga, tuʻu se faiga i luga o le masini: faʻaaoga se sima faʻapipiʻi poʻo le malosi o Buslatrol.

Spray o le fofo e tatau ona vave pe a uma ona tolopoina, filifili le laina o le ata e tusa ai ma le faamoemoe faamoemoe. Tele taimi, o le hopper o loʻo i ai i se mamao o le tusa o le 5 cm mai luga o le mea o le a faʻagaioia. Ina ua maeʻa le tusi apalai na alu aʻe i le taimi atoa, o le paputer e tatau ona fesoʻotaʻi ma le tulafono, tuʻufua ina solo solo, ona e sili lea.

Faʻamolemole matau le taimi lava e maeʻa ai le faʻaaogaina, o le pakete e tatau ona fufuluina, ina ia le o le vaifofo ma e le mafai ona faʻamamaina i galuega faigata.

E le faigata le Hopper. Mo lenei, o le vaega pito i luga o lo o united i totonu o se koneteina ma vai, pe a uma le masini liliu luga o le tagata fai faamalosi i le agatasi. A faʻapea o loʻo tumau se fofo i luga o le mataʻupu, o le a manaʻomia e aveʻesea ma ou lava lima i le vet.

A e fuafua mo sina taimi, aua le faʻatagaina foi le taimi, o le a manaʻomia ona fufulu le lauʻeleʻele ma tuʻu i le vai seʻi toe faʻafouina le galuega.

Faʻafefea ona fai se pakete ma ou lima lima?

Faʻafefea ona faʻaaoga le pakete mo le faʻapipiʻiina o le tekonolosi, gaosi tekonolosi e faia oe lava

Faʻafefea ona fai le pakete mo le faʻapipiʻi oe lava?

E ui i le mea moni o le paotini ua saunia e mafai ona faʻatau i le faiga o le faiga, poʻo le le aoga le tumau i se tau talafeagai ma o latou lava lima. O se tulafono, e manaʻomia le aoina na o le pakete lava ia, ona o isi vaega uma o le a faʻatau.

O vaega uma mo le hopper ua tipi ese mai le uʻamea pepa, pe a maeʻa uma vaega o loʻo fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o le tagata lava i luga. I lenei faiga, o le mea autu e le faʻatagaina le oloa e faia i le va o pito o le oloa, a leai o le fofo o le a tafe mai i avanoa uma. E mafai ona e aloese mai ia faʻafitauli, pe afai e te faʻaogaina uʻamea uʻamea poʻo le ufiufi.

Tusiga i luga o le autu: O le Wallpapers ata 2019 Aso Nei: Tape allpaper, ata Wallpaper i totonu o se tamai umukuka, ata ata, vitio

Afai e te faʻaaogaina ni mea e sili atu le malosi mo le gaosiga o amepe, faʻataʻitaʻiga, gaoi, ona sili lea o le suia o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina, o le mea o le a faʻateʻaina ai ai.

A e faia se pakete ma ou lima lima, faʻapipiʻi se tausi ma fetaui lelei ma le talafeagai. E tusa ai ma le poto masani faaagaga, e sili atu le tagata o loʻo i le itu tauagavale, lea o le a faʻatagaina ai le uta autu e tufatufa atu i le itu taumatau. Ae, mo le lima agavale, o le a manaomia le tagata e umiaina pe a le faia e ia pe a fai le aia tatau.

O loʻo i ai pea pakete mo le faʻaaogaina o mea faigaluega i mea faigaluega i mea e mafai ona uuina le fana fana, faʻapea foʻi ma le pu e faʻapipiʻi saʻo.

Ou te fia iloa le mea moni okeli na faia e le itiiti ifo e ese le malosi nai lo le uma a le faleoloa, e tolu pe fa uni.

O nisi aemaise e taliina mataituina faʻateleina le aofaʻi o numera o numera o numera, o le manatu faʻapea o lenei auala o le a mafai ai ona faʻateleina le faʻatinoina o latou masini. Peitai, mai le tasi pu 1 l fofo e faʻapipiʻiina mo le 15-20s., Ae e fuafua uma lava i le faifai pea o le tele masani

Faʻafefea ona faʻaaoga le pakete mo le faʻapipiʻiina o le tekonolosi, gaosi tekonolosi e faia oe lava

Ladle mo le sipuni e te faia oe lava

O le pakete e tatau ona faʻaaoga i le spray fana, o le mea lea e faʻamalosia ai le hese taʻitaʻi mai le ea.

O le faʻaaogaina o se pakete faia ma ou lava lima e leai se ese mai le faʻaaogaina o le fale gaosi mea e maeʻa, tasi le tasi - matau le tele o le paketi ma le puipui o le paketi.

I le taimi o galuega, pulea le faʻagasologa ma le vaʻai i le taimi o le fefiloi o le paluga e le pipii i le pito i fafo o le pakete.

E manaʻomia le tausia o le faʻataʻitaʻiga na aoina e ou lava lima, pei o le fale gaosi: O le masini e fufulu i totonu o tane vai, pe a fai o toega.

Ou te manaʻo e fai se maualuga o faamamafa i le mea moni o le paketi a le fale, pe a fai e te le amanaʻia, e mafai ona e galulue faʻatasi ma i luga o puipui. Ina ia taulimaina le ciulings homemade fetuunaiga e matua le talafeagai ma o le a talafeagai ma o le a manaʻomia e faia se hopper ma se matata faʻapitoa, ma faʻatau se tagata sili ona lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: paipa vali, vevela faiga

I le lautele, o le faʻagasologa o le faʻapipiʻi i luga o otometi o le a fesoasoani ia te oe e sefe le tele o taimi ma ou malosiaga faaletino. O le faigata tele i le faʻaaogaina o le Hopper o le a manaʻomia e seasea o le fofo i luga o le laufanua pe a maeʻa.

O a ni mataʻupu o le paketi?

Faʻafefea ona faʻaaoga le pakete mo le faʻapipiʻiina o le tekonolosi, gaosi tekonolosi e faia oe lava

Pakete mo le fetaui mo le faʻamaeʻaina galuega

Hoppers mo le faʻapipiʻi ua iloga i na uiga lelei e pei:

  • fesoasoani ia vave faia galuega i luga o le mea e fai ai luga;
  • faigofie ona faaaoga;
  • Faʻaaoga le masini, e te le manaʻomia le iai o ni tomai ma le poto masani;
  • faataga e faʻaitiitia tau o le taimi mo le faʻagaioiga o pa puipui e 2.5-3 taimi;
  • E le tuʻuina atu i luma soʻo se manaʻoga faʻapitoa mo paluta faʻaaoga, lea e mafai ai ona faʻaogaina ni mea le mama ma le fālala;
  • faʻateleina le maualuga o le faʻamalosia;
  • faʻaititia le taumafaina o tali;
  • E le taugata le paketi, ma o le masini tutoʻatasi le gaosi oloa ua mafai ai ona e sefe tele atu;
  • lautele;
  • faigofie ona faamamaina;
  • Faʻateleina le lelei o le galuega faia, faʻatusatusa i le tusi lesona o Sathoknativeination.

Fautuaga mo le faʻaaogaina o le pakete

Faʻafefea ona faʻaaoga le pakete mo le faʻapipiʻiina o le tekonolosi, gaosi tekonolosi e faia oe lava

Pakete mo le plaster i le faaiuga o galuega

Ou te manaʻo e faʻailoa atu ni fautuaga e sili atu ai lau galuega:

  • E sili ona faigofie ona faʻaaoga se tali o le Sini i le muaʻi taimi muamua;
  • Aua neʻi faʻatagaina le mamafa e faʻateleina ai le sili atu ma le 6th., Sili ona talafeagai faʻailoga eseese mai le 2 i le 4 ATM.;
  • Matau le mamao i le va o le pou ma le laufanua o le puipui i le 10 cm, ma a apalai i se vaega tele - uu le masini i le mamao o le 2 cm mai le puipui;
  • Afai e te faʻaaogaina le faʻapipiʻiina mo le vaega autu aʻo leʻi maeʻa, uu le pakete i luga o le puipui, ma faʻaaoga le maualuga le faʻamalosi mo le lafoina o le fofo.

O le mea moni, mai le taumafaiga muamua e fai se masini faʻasino, e le mafai ona e manuia, ae fesuiaʻi le lautele o le au faitele ma mamao mai ia i latou i le 'auʻatu e manaʻomia. Na matuaʻi fiafia le mea moni o le tau o se mea o le a le masani ai faʻailoga, ma o le aoga o le galuega faia e le mafua ai se masalosalo e uiga i lona tulaga.

Faitau atili