Faʻafefea ona faʻapipiʻi le velcro i le faʻavavau: lauiloa manatu

Anonim

Ie pupuni, pupuni mo le potu e pei o se ofu mo se teine. Atonu e faigofie ma aoga, ma e ono luluina, matagofie ma le tiga. O pupuni e sili ona faigofie na feoaʻi i le teuteuina o le potu, e foliga mai e foliga mai. O le gaosia o se ie puipui ua na o le amataga i le auala o le fuafuaina o faamalama. E faʻapena foʻi ona mautu le faʻamautuina o saito ma tau puipui. O Eaves Edaves ma mama ma palapala, o loʻo e manaʻomia ai tautau le tautau i luga pupuni lautele, o se tulafono, e le mafua ai faʻafitauli. Ae tatou te le o o i taimi uma le faigofie. I le manaʻo e faia le teuteuga o le faʻamalama matala na faia payrequins. E mafai ona tatou teena nei? O le mea moni, leai, aua o le tamai mamoe e mafai ona fesili atu i le "feitalia" o totonu o le potu: o le a malosi ai o le susu ma swants ma swants o le a atoatoa faaopopoina e le High The Hach Holoy potu. O nisi ituaiga o tamai pauna, e tatau ona faʻasaʻo le faʻaaogaina o velcro. O le galuega autu o le faʻapipiʻi lea o velcro i le faʻavavau.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le velcro i le faʻavavau: lauiloa manatu

Velcro mo faapipiiina o tamai tamai mamoemaquins i luga o le sili atu o le malosi o le mamafa o le mamafa i le 20 kg i le mita.

Lauiloa manatu mo fusi le velcro i le eaves faia oe lava

Velcake mo le tamai mamoe e sili ona lelei e faʻatau ai ni faleoloa faʻapitoa mo le faʻatau atu o fesoʻotaʻiga mo pupuni. I le tulaga lea, e mafai ona e filifilia se lelei lelei-tui velcroo o le lautele manaomia. Ma, ina ia mafai ona kelu le vela i a ia foi, ua lava le aveese le pepa puipui puipui ma fusi malosi le leycro ma le pito o le kelisi. E manaʻomia le aveeseʻaina o pepa malu ua faasolosolo mai lava, i vaega laiti, sene tulaga o 10-15: tuʻufaʻatasia pepa mai le isi vaega, ma isi mea. O le mea taua lea o le faʻatulafonoina, o lea e le paʻu ai le pefu poʻo le pefu i luga o le tulaga o le pipii, lea e ono faʻaititia ai le lelei o le gunging.

O o ocaves aʻo leʻi puʻeina le velcro e manaʻomia foi ona faamamaina o palapala ma le pefu, faʻapea foi ma faʻataʻitaʻiga.

O le tamai pamrequin faʻapipiʻi polokalame i le eaves ma velcro.

Mau i luga o le autu: 3D webspaper: 3D i luga o le pa i totonu o le fale mautotogi, ata mo potu malolo, stereoscopic i totonu, aboupfment, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma le mamanu,

E taua le manatua o le vaega vaivai o le velcro o le suʻiiaʻi o ni pupuni, ma gigid - kelu i le eAves. I le va o le faʻapipiʻiina o le velcro ma tautau vaega e tatau ona pasi ni itula ina ia puʻeina mulimuli ane le faʻavae autu.

Afai ei ai le velcro e aunoa ma le pito i lalo o faʻavae, e mafai ai ona faʻaoga i se vaiaso le faʻailo, "supa super", "le taimi" e faʻamautu ai. I le avea ai ma ituaiga o keke faʻaaoga, faʻamatala auiliili i totonu o le tusi apalai - aua le misia. O le lelei o le talatuu o luga e faʻalagolago i le tausiga o faʻatonuga. O le tekinologiga mo le gaosiga o kul e le o luga o le nofoaga, ina ia mafai ai fautuaga a le tagata gaosi oloa, ae o loʻo suia pea. I le avea ai o se tulafono, o le kulimi o loʻo faʻaaogaina i luga o le paʻu i luga (oAves ma ese le afa o le velcro), ma le malosi, ma se taumafaiga o loʻo siʻomia ai nai sekone. Ina ia puʻeina mulimuli ane le kulimi, e tatau ona e tuʻua na o le tele o vaega i le 12 i le taeao. Faamamaina ma Demanding le Cornice ae leʻi faʻafesoʻotaʻi le KLEE o se mea muamua.

Afai o le faʻapipiʻiina o le velcro o loʻo faia i le laupapa i le malumalu, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le masani ai meaafale faʻapipiʻi - e vave ma faʻatuatuaina. E le gata i lea, o lenei tau o se manoaloga, mafai loa ona e amata ona faatagataotaua, e aunoa ma le faatalitali, pe a uu le kelu, pe a pati le pusi. Ae ou te manaʻo e faʻauma le galuega masani i se taimi vave ma fiafia i le matagofie ma le mafanafana o se potu faʻafou.

Faitau atili