FOLAFOLAINA I LE THEFE MA O LOU LI LOU

Anonim

O nisi taimi e iai se tulaga o se tulaga pe a manaʻomia le sofa e toe faia ai. E mafai ona faia le sona i tua ma ulutala o ituaiga eseese. E tutusa fale fausaga ia e faʻapipiʻi i le Faʻavae o le Sina, poʻo tua, faʻatulaga i luga o le pa, faʻapipiʻi.

FOLAFOLAINA I LE THEFE MA O LOU LI LOU

I le taimi o le Fono Aoao o le pito mo le faamaʻi, e manaʻomia ona ou vaʻaia i le faʻafitauli e ala atu i le onosai ma le aau ma mea e le taliaina.

Meafaigaluega mo galuega o le a manaomia.

  • Eletise Sikisa ma seti o Hacks;
  • meaafale vaa;
  • o le samala;
  • 'Aveina pe sikulukalaita, sikulukalaiva;
  • Mo pa, e tatau ona manaʻomia le talimalo;
  • Sue masini ma suisui seti mo le apoade.

O le moega i tua e faia mai ia mea:

  1. Plywood ma le mafiafia o 8-12 mm.
  2. O le paʻu paʻu mai le 50 mm (e fuafua uma ai i le iʻuga manaʻo), ae le o le foma, e mafai ona e faʻaogaina isi mea mo afifiina. Ae ua le tatau ona tofogaina i latou, e pei ona le mauaina e le mamanu ona foliga vaaia.
  3. Teuteuga foliga o ie ma le tomai faapitoa - mo totonu. Tipi tipi e tatau ona manatu e faʻaaoga le aofaʻi o le pito i tua ma le alauni mo faʻapipiʻi.
  4. Valivali filo, afai ei ai se manaʻoga e tuufaatasia o ato, subby intots, fugalaau ie.
  5. Mo faaletonu, e mafai ona e faʻaogaina ni faamau tetele ma matagofie, fasi ma maʻa e aunoa ma foliga maʻai.
  6. Seti o matasela, fao, bolts mo le faʻapipiʻiina o le mamanu o ia lava.

Faapipiiina le Herestrest Sofa Faia oe lava

FOLAFOLAINA I LE THEFE MA O LOU LI LOU

SOREF Aoao: 1 SAMANTwall; 2-faavaa i tua; 3-lima faavae banls; 4-pasene faavae; 5-pito o le poloka poloka; 6-fale (okeni); 7-tulimanu o le amocass gutulugas; 8-Bolt ma le nati; 9-fao; 10-afi uili laupapa; 11-meafale namu; 12-Axis o le uili; 13-piano matasele; 14-taofi.

O le pito i tua o le sona ua aoina mai ina ua uma ona sauni mea uma, e aofia ai le ata o le lumanaʻi mamanu. E taua le amanaia, talu mai lena, e aunoa ma le tele o lapoa, e le mafai ona faia se matagofie ma matagofie i tua.

E manaʻomia le amata i le tapenaina o le siʻosio ma faʻailoga. Plywood o loʻo tuu i luga o se siʻomaga talafeagai mo le tipiina luga. E tusa ai ma le polokalame ua saunia, o se auivi o le lumanaʻi e faʻaaogaina i lona pito i luga, e taua le toe lua o le siakiina.

Mau i luga o le autu: faaputuga mo umukuka i luga o le fola: i fafo pe faʻafefea ona filifili, umukuka paʻu le mea sili, o le mea e faʻaaoga

O le koomula e faʻaaoga e se peni faigofie, e tatau ona tipi faʻamalosi i luga o laina, piki i luga o le tipi o upega tafailagi manaʻomia. E masani lava, o se psicwood ma se le atoa mafiafia o loʻo faʻaaoga mo se galuega, e le tatau ona i ai ni faʻafitauli i le tipiina.

A faʻapea o le a i ai le tua o le faʻatagata, e taua le mautinoa o lona umi e tutusa ma le sofa faʻaupuga. E le tatau ona itiiti pe iloa lelei. E sili ona lelei le toe faia o le pito i tua, lamolemole gofie.

O le faia o lenei mea, o le matagofie o faigata e mafai ona faia i le tumutumu o tulimanu. Ia faia lenei mea, e sili le faʻaaogaina o se auivi mo ata uma e maua ai se tasi ituaiga. A maeʻa, le laʻasaga o loʻo faʻaaogaina vaega i le Sanupale. O pefu uma pe a uma ona aveʻesea, pe a uma ona e faʻaauau pea ona galue. I le isi itu, o mafai ona e suluia le pito i tua, aua e faʻaaogaina le ie ma le paʻu o manufani.

FOLAFOLAINA I LE THEFE MA O LOU LI LOU

Polokalame o le aotelega sofa tele.

O le taimi lava e tatau ai ona tatau ona amanaia le mea o le a, atonu o le 2 filifiliga:

  1. I le tulaga muamua, o le a malu foi le pito i lalo, o le paʻu paʻu o le a faʻapipiʻi latalata i vaega pito.
  2. I le isi tulaga lona lua, e manaʻomia le toe faʻafoʻi o se laʻititi ese mai le sulu, o le a ufiufi i se ie. E masani lava, o se faʻavae teuteu lelei e faʻaaogaina e faʻauma ai, e nana le pito, e sili atu le manaia. O ia vaega e mafai ona eseʻese, faʻaliliuina mai se laʻau na vaneina ma faʻaiʻu i le tiʻetiʻe uila.

O le fofoga o loʻo faʻamauina, mo lenei, ua faʻaaogaina nei, e mafai ai ona faʻaoga le faʻalu mo le faʻatuatuaina mo le iloa. Ona e tatau lea ona e tipiina le ie, e aunoa ma le faagaloina o alauni o le a afifi i le itu sese. O vaega mataga sa tatau ona saunia 2. O le tasi o loʻo faʻaaogaina mo foliga o fulufulu, ma le lona lua mo le le aoga, o loʻo talosia le puipui.

O le ie e faʻamaumau i pepa meafale, o lenei faiga e tatau ona faʻatino ma le faʻaeteete ina ia mafai ai ona faʻaoʻo le malosi, e le o le faauu . A uma ona sauni le pito i tua, e manaʻomia le amataina o lona fetufaaʻi. E faʻalagolago uma i le filifiliga o loʻo filifilia. O le pito i tua e mafai ona faʻasaʻo saʻo i luga o le faʻavaʻa o le moega, i luga o le puipui pe i ai se tuʻufaʻatasiga auala faʻapipiʻi.

Tele na masani ona faʻaaoga atonu e sili atu le faʻatuatuaina. O le pito i tua e faʻasaʻo i luga o le faʻavaʻa i tua o le sofa, ma o le a faʻapipiʻi atu i le puipui faʻaaoga uʻamea faʻapitoa ma taula. E mafai ai ona mamafa ma lapoa mamafa ma le lapoa e tu ma le mausali ma sologa lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: tutoʻatasi vali o se fale laupapa

Faigofie filifiliga mo sofas

FOLAFOLAINA I LE THEFE MA O LOU LI LOU

SORE squiting polokalame.

O le pito i tua o le sofa pe o le moega o se mea taua o se tasi o se tasi feololo ma se masani totonu. O le mafuaaga lea e ofo ai tagata tauva e aua le faia ni pepa lavelave, ae vaʻai i le potumoe poʻo le potu malolo, mafaufau pe faʻapefea ona mafai ona teuteuina pe sili atu foi. E masani lava o le sofa o se tasi o le tutotonu fuainumera, o lea e manaʻomia ai le toe faia o se mea e mafai ona i ai i mamanu ma le faʻaeteete. E tele filifiliga filifilia, i latou e mafai ona e maitauina:

  • Fugalaau fuga;
  • lagi ma ao;
  • Darpery ma le malulu le ulu.

E le faigata tele le faia o se mea na maʻea mai le Plywood, ae o le aʻea, e mafai ona e faʻaaogaina le ie ma le faʻatafunaina o le ie puipui poʻo le le lelei o le sofa lava. I luga o le pito i tua e mafai ona tele. Afai e i ai le tomai faalelotu, e mafai ona e faʻaogaina le ata i luga o le ie. O le laupapa faatoa iloga ae naʻo le toʻatasi, ae o le a faʻapea foi ona faia ai foʻi o loʻo avea ma faʻaminefiti. E mafai ona maulalo pusa mo le teuina o mea laiti. E lelei le "lagi ma ao" e sili mo potu o le fanauga a tamaiti ma potu potu, mo potu tele. E aofia ai le mea moni o le pito i tua o loʻo faia i le ituaiga o faʻapipiʻi maualuga mamanu, o loʻo fuafuaina ma le fesoasoani a paʻepaʻe, lanumoana, lanu uliuli, anslalan lanu. O fasi pepa o loʻo i ai i le chatratic order, fatuina o se matagofie matagofie lagona mai le totonu atoa. Aemaise lava lelei, o lenei filifiliga e talafeagai mo potu susulu ma le popole.

Darpets ma le Shem Seathboard talafeagai i le mataupu pe a fai o le sofa e tele, ma faʻataʻamilomilo e tatau ona faia le taufaasese o se avanoa apamemea.

Mo le tuanai o ia, o se foliga ma se malu malulu pito i luga ua faʻaaogaina, e masani ona tele lapoʻa ma maualuga. O le mea moni, o le mea lea e le o toe avea ma tua, ae o se mea moni o se puipui e mafai ona faʻapipiʻi i le sofa o le sofa ma luga o le puipui. Ina ua maeʻa, i luga o le taualuga i luga o le puipui ma le 20-30 cm masani masani, teuteu o loʻo teuteu teuteu o eAves. O se moli susulu, o le strighcept po o le manino o ie ua faʻamalolosi i ai, o le fausiaina o le faʻaaloalogia o le pato.

Mataupu i luga o le autu: totonu o se tamai potumoe 6-10 sq.m. (42 Ata)

O le a le mea e sau ai mo le potu o se tamaitiiti?

O tua o tamaiti sofa e mafai ona tuʻuina atu i lanu malamalama, o talosaga o le a foliga muamua. I ia galuega, e lelei le uunaia o tamaiti o latou, o le a latou feagai ma meafaigaluega a o latou lava tulimanu. E tele filifiliga, o le pito i tua o le faia lea o se ie malamalama o foliga foliga manaia, e mafai foi ona faia e tusa lava ma pepa le talafeagai. Foliga talafeagai o iniseti, laʻau, manu, naʻo le genometric mamanu. O le tatau ona manatua o auiliiliga laiti o le foliga leaga, ma o le a faigata tele le puleaina o le tamaititi. E sili le amata i ata tetele, pei o pepe.

Paketi lomiga: faigofie ma faigofie

O le faigofie filifiliga mo le sofa i tua o le masani ai aluga. O lenei fuafuaga e mafai ona taua o paketi, aua e le manaʻomia ni tau taua tautupe. E mafai ona e filifilia ni fasi tautoga mo galuega, o le a faʻapipiʻi saʻo i se laupapa pe o le foloina tuusaʻo i le puipui.

O le muamua filifiliga e sili mamao atu, aua e mafai ona aveese le ie mo le fufuluina. O le auala lelei o le lautele matape, o le mea lea e faigofie ona faʻapipiʻi ai le aluga ma le pulupulu poʻo velcro. O le a latou foliga manaia. E mafai lava ona suia taimi uma le aluga mo le moega ie. O se faʻataʻitaʻiga e mafai ona vaʻaia i le FiT.3. Nai lo le aluga, e mafai ona e faʻaogaina sikuea vaivai. E sili atu lo latou aulelei, ae faigata i faʻatinoga.

Square plywood fausaga i lalo o le tele o le tele o le afa afa-umi o loʻo faʻaaoga e galue ai. O ituaiga elemene e le gata na onosaia i se ie, ae na toulu foi foi e ala i fulufulu manu, ina ia latou malu. O le Blaitt o loʻo faʻamalosia i latou i luga o le puipui o le puipui i se faʻatonuga a le tagata fai pisinisi, ae o le tele lava o latou i le tutusa laina o 3 fasi.

O le nofoaga pito i tua mo le sofa poʻo le moega e ono manaʻomia i tulaga eseese. Tele taimi o le sui o le tuai o le ulu o le ulu po o tua, le fausiaina o se fou fou pe a iai muamua. O se tua e mafai ona fai se sofa e ala i le ogatotonu o le totonu o le totonu, e maua ai le lagona e sili atu le manaia ma talafeagai.

Faitau atili