Lava-Tulaga Fefiloi mo Gynder: Taumafa i le 1 M2

Anonim

Lava-Tulaga Fefiloi mo Gynder: Taumafa i le 1 M2

O le vaega o ia lava-faʻatauvaʻa mo le foloa, o le tafe fua o le 1 M2 o lea e tatau ona fuafuaina seʻia oʻo le faʻafefiloiina o le paluga, e tatau ona faʻaaogaina mo le 20 minute. Ina ua maeʻa lenei vaitau o le taimi, o le le masani ai o le le masani ai o ona uiga ma ua le mafai ona avea.

O le mea lea, o le aofaʻi o fefiloi ua sauniuni mo le faʻaaogaina e lē tatau ona toe faigaluega e mafai ona e faigaluega i le leiloa e le tagata lava ia-tulaga.

Mea na tutupu e faʻaititia ai le taumafaina o le le masani ai o le tagata lava ia

Lava-Tulaga Fefiloi mo Gynder: Taumafa i le 1 M2

O le taumafaina o le faʻaaogaina o le faiga o le fausiaina o le fausaga e faʻalagolago i le tele o faaletonu i luga o le nofoaga ma le polosivae o le potu, lea ua fuafua e faʻatino ai se ata.

Afai e tele le tele o le le masani ai, ona e leʻi faʻaaogaina ai se vaega o ia lava-tulaga, e manaʻomia le vave faia o se fusi.

I le tulaga o le le talafeagai i le tulaga o le tulaga maualuga, maualuga ma le lelei ma atoa sauniuniga o sauniuniga o le a fesoasoani ia mautinoa le tau talafeagai o le masani ai o le tulaga o ia lava.

Eminic Aveese

Lava-Tulaga Fefiloi mo Gynder: Taumafa i le 1 M2

Faaofi le taʻei ma o le a fesoasoani ia te aʻu e sefe ai aʻu pe a uma le maualuga o le tulaga

Faaitiitia le taumafaina o le tulaga o le tulaga o le tulaga o loʻo fuafua lava i le aofaʻi o tauʻave, chipping ma faʻafitauli.

Ina ia aveese le faaletonu ma le faaletonu o le faʻavae e mafai ona faʻaaogaina se putty ma le isi mea faigaluega:

  • Uafu;
  • faʻaseʻese le 'auvae;
  • manai.
  • tagata AOAO;
  • Tuu i lalo.

Lava-Tulaga Fefiloi mo Gynder: Taumafa i le 1 M2

Aʻo lumanaʻi le galuega, e iloa ai faʻafitauli uma, e alagatatau le faʻaao ma le masani ai.

O mea e le masani ai e tuʻituʻi i lalo e se uafu. E masani ona aveese vaega o inisiua.

Togafiti manifinifi o lona lautele e le sili atu nai lo le 2 mm, faʻalauteleina.

I luga o uumi uumi e fai ai brine tipi.

Faʻaaogaina le mageso i le ituaiga o le olopalaina o le lio, aveese le faigata o le ogaumu ma laʻititi laiti. Ina ua maeʻa, ua toe pa ma faʻapipiʻi le meainu ma faapipimuina, ua togafitia ma le tuʻuga ma le faamago o le olo.

Faatinoina luga o luga

Lava-Tulaga Fefiloi mo Gynder: Taumafa i le 1 M2

O le Primer Fulls ma laina laina, puipuia le faavae

Mo le saʻo ma le tamaoaiga o fua o le tagata lava ia-tulaga fefiloi mo le fola, e manaʻomia le faia o le phinener luga o le faʻavae o loʻo fuafuaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se nofoa ma se fale moe i le umukuka

O le Priging e aofia ai le togafitia o le laualuga ma faʻapitoa palu e mafai ona faʻamio i le pito i luga o le sima poʻo le faʻavaeina o faaputuga uma, faʻatumuina o faʻafitauli uma, poips, chips ma isi faʻaletonu. Lea e mafai ai ona e faʻaititia le taumafaina o le tulaga o le tulaga fefiloi ma faʻamautuina lona sili atu toniga tufatufaina i luga o le lauolaola.

E tatau ona manatua e tatau ona filifilia le faʻavae o Primer e tusa ai ma mea faʻavae e mautinoa ai lona maualuga-tulaga sili ona lelei faʻapipiʻi ma mea o loʻo iai o le fola o loʻo iai. I se faʻaopopoga, e tatau ona i ai le maualuga o le malosi o le Primer e faʻapipiʻi ai le laufanua o mea o loʻo faʻatautaia.

Mo mafuaʻaga ma le faʻateleina o porosity, faʻapitoa muamua ma faʻamalosia meatotino o loʻo faʻaaoga, e le talafeagai mo ofu masani.

Ituaiga o Basil Bases, o le vaega o lo latou faʻaaogaina, faʻamoemoe i le mea o loʻo faʻagaioia ma o latou taumafaina o loʻo faʻaalia i le laulau:

Ituaiga o Primer MeaFaʻamatalagaMULIMULI MULIMULI
Acrylic primnerMo sima, sima-oneone-oneone ma gypsum timu, faamalosia meatotino1 itula
Primer mo le mitiiaMo le sima ma le sima o oneone. Electic ma ua i ai ni mea moni4 itula
Aiatusi PriceerMo le galueaina lamolemole luga24 itula

Ae le i faia le alualu i luma o le faʻavae, e tusa lava poʻo a vaega o le a faia, e manaʻomia le faʻamamaina ma le toto faʻalelei le fola o loʻo faʻaaogaina ai se moli uila.

O le faʻaaogaina o le faʻavave o le tutusa tutusa e tusa ai ma le teufaalumaina manaʻoga e faia i ni vaega, ma o isi vaega taʻitasi e faʻaaogaina ina ua maeʻa faʻamago muamua.

Faʻafefea ona fuafua lelei le taumafaina o le tagata lava ia-tulaga fefiloi

O le saʻo le faʻatulagaina o le taumafaina o le tulaga faʻasee o le a maua ai le lelei uiga lelei o le galuega, ona le mafai lea ona faʻatau, ae tatau ona faʻaaogaina vave O le tapenaina o le tele o le tele o le ata o le paluga o le a mafua ai ona sili atu lona soona afaina ai le uiga o le laufanua luga. Mo nisi faʻamatalaga i luga o mea fuafua, vaʻai lenei vitio:

Mo le tupe faʻaalu o le tulaga o le tulaga o le tulaga, le masini o le muamua kaʻia, ona faʻataunuʻu lea o le vaega lona lua.

Mataupu i luga o le autu: puipui mamanu i le umukuka

Lava-Tulaga Fefiloi mo Gynder: Taumafa i le 1 M2

I luga o le afifiina o le paluga, o le tafe fua o le 1 m2 ma, o se tulafono, e amanaia le mafiafia mafiafia o le 1 mm.

O le taumafaina o le tulaga o le tulaga vaega e maualuga atu nai lo le tafe fua o le tini.

Ina ia iloa lona taumafaina mo se potu faapitoa, e te manaʻomia:

  1. Faʻateleina le mafiafia o le vaega fuafuaina i le le faʻaititia o le taumafaina o le fefiloi o le fefiloi e tusa ma le tuuina atu o faatonuga ma le avanoa.
  2. Ona tele lea o le vaega o le potu.
  3. Talu ai o nei mea faʻatatauina o le lata mai, ona e manaʻomia lea ona e faʻaopopo le 10% i le mauaina o le aoga.
  4. O le fuafuaina tusi e tatau ona vaevaeina i le aofaʻi o le paluga o loʻo i totonu o le tasi afifi, e masani ona o le 25 kilokalama. Ole aofaʻi o ato o le paluga e tatau ona faʻatino galuega i totonu o lenei potu o le a mauaina.

Lava-Tulaga Fefiloi mo Gynder: Taumafa i le 1 M2

Taavale le sili atu le mafai ona totogi le fefiloi

O le faaumaina o le faʻaputuga mo le ogatasi o le fola e sili atu taugata nai lo le tulaga o le paʻu, o lea e tatau ona faʻaaogaina i le laina o le faʻavae, o loʻo i ai le tele o faʻavae, ae e le mafai faaaogaina o le faavae i lalo o le faamautu fola mea.

I lalo o lenei tekonolosi, o le masini o le le masani-tulaga o le tagata lava ia, o le faʻaumaina vaega e maua i le itiiti ifo mafiafia ma e iloa ai le aofaʻi o le taumafaina e le nofoaga e faia e 1 M2.

O le mea itiiti o le le mafiafia o le faʻauma e tatau ona sili atu nai lo le 5 mm, o lea la o le pito i luga o luga o loʻo sauni mo le masini o le faʻamaufaʻailoga e le tatau ona sili atu i le faʻaumaina o le faʻaumaina o le mea e tatau ona sili atu ile 3 mm.

Ina ia faʻaititia le tafe fua o le tagata lava ia-tulaga fefiloi i le 1 M2, e manaʻomia le tausisia o le tekinolosi o le faʻatumuina o le faʻatulagaina o le fola .

Sauniuni tapenaina ole tali

Lava-Tulaga Fefiloi mo Gynder: Taumafa i le 1 M2

Palu i le paluga i se laititi e maua le taimi e tufa ai i le 20 minute

Leai se mea e faʻaititia ai le taumafaina o se fefiloi o se fefiloi paluga e fai ai i sili atu vai nai lo le faʻaalia i faʻatonuga. O le a afaina ai le lelei o le lelei o le mea ua maeʻa.

Mataupu i luga o le autu: O le faitotoʻa palasitika na sefe ma e le tapunia: O le a le mea e fai?

E le gata i lea, o ana sauniuniga e tatau ona tupu i se vevela e le i lalo ifo o le 10 ° C. Faʻatupuina e tatau ona faia aʻo leʻi mauaina se mea taua tele i le lua tulaga.

Tausisia le tuʻufaʻatasiga o le tapenaina o le faʻatulagaina o se fefiloi o le a faʻamautinoaina o le a faʻavaeina le fua faatatau o le tau o le 1 m2 o le luga.

Faitau atili