Faʻafefea ona ou tapunia le avanoa i lalo o le faletaele?

Anonim

O le faletaele o se nofoaga faapitoa lea e tausia ai e se tagata le mama aʻiaʻi, fautua mai le lalelei, malolo le tino ma le agaga. Ina ia mafai ona sili atu le malosi ma le maota, e taua le ufiufi uma o nofoaga sili ona le lelei o lenei potu. O se tasi o nofoaga e tatau ona le amanaiaina, o le avanoa i le vae o le taele.

Faʻafefea ona ou tapunia le avanoa i lalo o le faletaele?

Ina ia fausia lelei le faʻaleleia, e manaʻomia ona eʻiga i nisi, e foliga mai o ni avanoa le saʻo o le faletaele.

O le mea moni, o le tele o tapu taele e le manaʻomia le faʻamamaina o le toe faʻaleleia. O nei faʻataʻitaʻiga o tala a se tala asoa ma faʻafetaiaʻi uma i totonu ma le totonu ma fafo atu. Peitaʻi, o le faitau aofaʻi o tatou atunuʻu o loʻo suia pea meaʻai i aso nei ona maua a latou oloa, ma ona o a latou tamaʻi mauoa, ua uma ona faʻafouina Iron, gaoi oloa. Ma oi latou, pei ona e silafia, foliga le malamalama lelei. Aemaise pe a fai o le e ona le mea e faia e fai ai le malosi o le faletaele. I se faʻaopopoga, o le fesili o le auala e tapunia ai le avanoa i lalo o le faletaele, tele tele i luma o le vaega o tagata e nonofo i soʻotaga masani ma stalieksi. O le nofoaga i lalo o le taele e mafai ona faʻaaogaina ma le mafaufau. O le a uma ai ona tapuni le fusi, i lenei tama faʻa-tama, e iai nofoaga o le teuina o aiga ma ni vailaʻau.

Mo nei faamoemoega, o tagata, na tutupu aʻe ma numera o filifiliga: mata, ni ie puipui.

Tapuni le avanoa avanoa

Faʻafefea ona ou tapunia le avanoa i lalo o le faletaele?

Faletaele masini ma le lau.

Ufiufi le avanoa i lalo o le faletaele e faigofie tele, e le manaʻomia ni taumafaiga ma tomai. O le ie puipui o lenei lava mea o le mea e leai sona mafuaʻaga, ma o lea e le o fetaui lelei i sitaili uma. Ae i se faigofie (borough) faletaele, o le a avea lava ma ala. Afai e te filifilia ni sina tamaʻi, toʻafilemu, e aunoa ma se faʻaogaina, o le a avea ma le talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: Suncreen ata tifaga - pupuni mo Windows e le pasi le ultraviolet

E mafai ona e fausia se ie puipui tutusa ma:

  • Faava;
  • leai se mea o le leai
  • Faapipiiina o elemene i le pa;
  • Pupuni pupuni i le faʻavaʻa;
  • Uafu.

Faʻafefea ona ou tapunia le avanoa i lalo o le faletaele?
Faʻafefea ona ou tapunia le avanoa i lalo o le faletaele?

Faapipiiina o se curvililiar screen i lalo o le taele.

O le faʻapipiʻi faagasologa o le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa i puipui o le potu ma i lalo o le taʻele paʻu. O faʻavaʻa o loʻo lamatia i luga o le faʻavaʻa lea e nonoa ai le ie puipui. I le tutusa o le ituaiga o ituaiga faʻatulagaina, e mafai ona e faʻaaogaina ni vaipupuni o loʻo tapena fola. I lea tulaga, o le ata Oe e manaʻomia ona faʻapipiʻi i le nofoaga saʻo, ma le umi o pupuni palasitika e puʻupuʻu. O le nofoaga i lalo o le faletaele o le a iai i totonu o soʻo se vaega, e mafai ona e manaʻomia ni mea talafeagai. E faapena foi le pupuni tutusa ona tausia lelei tausiga. O tulaga lelei o lenei metotia e nana ai le le malamalama i luga o le taele i mea nei:

  • Leai se faʻaaogaina o mea taugata ma faigata e le manaʻomia;
  • avanoa i le avanoa i lalo o le faletaele, pe a faʻapipiʻi mea taua, tatala;
  • E aoga i soʻo se mamanu o le taʻele ma eseʻese itu o le potu.

Mata fuafuaina

O se tasi o ata sili ona masani ai, ina ia tapunia le taele ma faʻatautaia le avanoa i lalo o le lau, o le mata. E tele naua o se faiga fou o le mea e fai ai le saoasaoa ma faʻapipiʻi taumafaiga e le faʻaaogaina. Saili ni togafiti o le a le faigata, ae o loʻo faʻatauina atu i faleoloa taʻitasi. I totonu o mea lelei e mafai ona maitauina: taugofie tau, o se lautele lautele o lanu ma fausaga faʻataʻitaʻiga. E matua moni lava le faʻatonutonuina mo soʻo se tele o le taele.

E mafai ona faatinoina ni suiga i isi mea eseese.

Faletaele faapipiiina matagaluega i luga o le piliki podium.

  1. I le sili ona tele foliga. Faapipiiina lenei lau o le a faia ni nai minute. O lenei mamanu ua nonoa ona o le pu i le fola ma le faletaele puipui. I totonu o meafaiva o le faʻaaogaina o le mata o loʻo nana ai foliga le le mautonu foliga. Ae o le olo e aofia ai le le mafai ona faʻatulagaina le teuina o faiga i totonu o le niko i lalo o le taʻele.
  2. Swang screen. Ose faʻataʻitaʻiga tutusa e iai le tau sili atu le maualuga atu nai lo isi filifiliga e tapunia ai le taʻele. Ae ui i lea, ua sili atu ona aoga. I le faʻaopopo atu i le itu o le asthetic, o lona uiga o le aoga faʻaaogaina o avanoa i lalo o le faletaele. O nei ata ua tatalaina i le faʻaseʻe lomiga.
  3. Faaputugatupe na faʻaaogaina ma le teuina o faiga. Filifiliga tutusa mo screens i la latou mamanu ua uma ona i ai ni ata ma fata. E matua faigofie, e mafai male aʻoaʻoga ma le lautele o latou lelei e fai ai ana mea. Faatasi ai ma se tali tutusa i se NICH i lalo o le faletaele, e mafai ona e tuʻuina uma vailaʻau vailaʻau mo le fufuluina ma faʻamamaina, ma solo, ma fale 'eseʻese.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se aristson vai vevela?

O le ata o le ata o le mata e mafai ona filifilia i lou tofo ma le mamanu o le faletaele. Ae a o le filifilia o mea teuteu vaega, e aoga i mea na e tutusa ma le sitaili ma le lanu o uiga ua uma ona faapipiiina. I lenei ma faʻaopoopoga faʻamatalaga.

Afai o iai se manaʻo e tutoʻatasi e faia se fale talitutusa, o le mea lea e te manaʻomia:

  • faavaa (laupapa laupapa, Alumisina faamatalaga);
  • fusiua (fao, teops);
  • Areforator, Drall;
  • o le samala;
  • Pepa o le laupepa (susu mai le tetee);
  • Palasitika, uamea (sauni-faia talipupuni mo le toe iloiloga faamalama).

Amataina Galuega mulimuli mai mai le fauina o le faʻavaʻa i puipui o le potu ma le pito i lalo o le taele. Lenei ua faia e faʻaaoga ai laʻau alumini ma ni taʻiala, faʻatasi ai ma le fesoasoani a se tagata tusitusi ma fao, e faʻasaʻo i luga o luga. I tafatafa o le faʻavaʻa sa faaeeina atu pepa laupepa (pe lua). O le faaputuga o loo i luga o mea uma. Ae e manaʻomia le tuua o se tamai pu mo se toe faʻaleleia o le fofoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a hinges, e tatau ona faaeeina i le itu tauagavale. O mea na mafua ai ua uma ona faatau atu i le pepa mulimuli.

O nisi mea mai le faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina o le tagata lava e mafai ona suia. Ua vaevaeina Scuts i le faʻataʻitaʻiga, faʻavae i luga:

  • Planuster chiss;
  • polyvlanyl chlodide cb ponaivi;
  • Tile poʻo le polyvinyl chlori mo le taʻele.

Malaiina o laumua

Ia tutoʻatasi le faʻavaeina o se lauʻeleʻele mamanu, o le ae manaʻomia:

  • susu-puipuia o le eleele
  • pili kolisi;
  • susu-faamaoniga Plywood po o MDF vaega;
  • Faʻamaeʻaina mea (Tile, ata faʻapitoa, lanu faʻa-papa, faʻalelei sili ona lelei).

O le faʻavaʻa o loʻo fausia ae leʻi faʻapipiʻi le taele. I le faaiuga o le galuega, o le itu i fafo atu o le vaega faʻapipiʻi ua teuteuina. O loʻo filifilia le vaega o loʻo filifilia i luga o latou lava tofo ma sili ona lelei o le potu. Ae i ai, o le mamanu o loʻo faʻafaileleina e se suʻega faʻamau. Meafaigaluega i lenei elemene e manaʻomia mo le faigofie ma le mafanafana o le auala i le avanoa i lalo o le faletaele (e aveese ai le subtexts, faʻapipiʻi o le plumving system). E taua tele mo le leai o se ea ea e aloese ai mai le foliga o le fungus. Mo le mafanafana sili, e pei o ni faʻatauga faʻavae o loʻo faʻaogaina i vae o vae.

Tusitusiga i luga o le autu: moss i totonu

O nei pulu o se filifiliga filifilia eleelea elemene, ae mo le faigofie o le fufuluina o taele o le a i ai.

Podium: Lelei fofo e tapunia avanoa

O le podium e amanaia o se tasi o le sili ona faigata fausaga i le fesili pe faʻafefea ona tapuni le avanoa. O lea i le taimi o le fausiaina o le po o le po o le po o le faʻatupega ua maeʻa ona faʻailoa muamua. Ma le tutoʻatasi gaosia, o le a manaʻomia:

  • Piliki (mafai ona avea ma laupapa laupapa);
  • sima sima vartar;
  • Mosdire-faamaoniga pepa malo (po o le MDF);
  • Teuteuga mea.

Ae le i faʻatuina le vaiʻele, e tatau ona e muamua fausia le pulelaa. O fuaitau o le tulaga o lenei alaga o loʻo filifilia i luga o le faʻavae o fuaitau o nofoaga atoa, taele (o laʻau (o le lapoa (o lona tele ma le faʻavae o le potu malolo ma le nofoaga o vaieli. A filifilia se piliki o le pito i lalo o le podium, o le a sili atu le faʻaumaina e filifili mai le teuteu fafie, mosaic, maa fatu. Ae o le tino, e sili le mea e ufitia na o le va valevale. E tatau ona filifilia e le vanitaga na o le susu.

E toʻatele e manaʻomia le paʻu, ae e le gata ile faia faapea foi le fesootaiga o fesoʻotaʻiga.

O le faʻatulagaina o le avanoa i lalo o le faletaele ma le mauaina o se paʻu atoa teuina e le faigofie. Peitai, e le manaʻomia ni mea taugata ma tagata e nonofo ai. I se faʻaopopoga, o filifiliga talafeagai mo le aotelega o le faʻaleagaina o le faletaele e mafai ona filifilia.

Faitau atili