Manoa mo ie pupuni - faigofie o le tele o ogaves

Anonim

Manoa mo pupuni - taimi masani. O lea e mafai ona e faʻailoaina ai manoa Eaves, lea i le lautele ma naunautaʻiga na tele ai le faʻateleina o le taua ma le galuega faʻatino.

O le siʻosiʻomaga o se sitaili i luga o le manoa eta foʻi mo pupuni faʻapena. E mafai e le Head-Tech Style mafai ona tuʻuina atu manoa manoa e le masani ai talafeagai ma matagofie. "O Le Tele Faigofie, Ole Sili Tele naua" o le faamatalaga mananaia lea e mafai ona e faʻailoaina mai fafo ma le vaega faʻataʻitaʻi o le manoa manoa.

Na faʻaalia e Deʻole manoa i le olaga faʻalua i le olaga lona lua, latou te faʻapaʻi atu a latou faʻalauteleina ma e pei ona manatu e tusa ai pe o le mamalu. Sa latou faalagolago i le faia o salē sili ona manaia e ie puipui.

O pupuni e faʻapipiʻi i le cornice, e le masani ai manatu - o le manatu o le manoa ua faʻaloaloa. E sili atu le aoga o le avea o se ituaiga o pupuni e matua lauiloa i le maketi o mea faʻapitoa oloa ma ni mea lelei, o lo latou mataala ma le talafeagai e faʻataʻitaʻi i ituaiga uma o mamanu ma faʻatonuga. E mafai ona latou nonofo faʻatasi i totonu: Mai nofoaga e nofo ai fale i le ogalaau ma palu, e le o ni faʻafitauli ia i latou.

Manoa mo pupuni atoatoa o le filifiliga atoatoa lava pe a manaʻomia le taulai atu i le ie, ia faamamafa le alofa tunoa o mea, lona matagofie masani. Manoa, o le umukuki silika pupuni ma pupuni mai pupuni mai le okeni poʻo le taffitta foliga manaia tele.

Manoa mo ie pupuni - faigofie o le tele o ogaves

Lelei o le manoa karnis

O le a le mea e mafai ona tosina mai ai? O le a le mea e lauiloa ai manoa o manoa ma lauiloa? O se numera tele o mea lelei o le mea filifilia.

  • Mamanuina mamanu. Laʻititi nofoia nofoaga, faʻafetaui ai le faʻapipiʻi. E le o sau mea mo lenei mea?
  • O le manoa o lo o le sili ona mautinoa o le totonu o le totonu. Uma le mafaufau o le a taulaʻi i le "mamafa" vanu, e foliga mai ua i le ea.
  • Manoa mo tofo uma. E mafai ona o latou o soʻo se lanu ma soʻo se fesoʻotaʻiga. E mafai ona e filifilia i latou i le auro poʻo le platinum lanu, apamemea poʻo siliva siliva o le a faʻamalieina uma manaʻo e leai ni taimi-masani. O le taugofie foliga e taugata.
  • Lautele o le oloa. Taualuga po o le puipui o filo - manoa ave uma filifiliga. Latou te galulue atoatoa i luga o se teritori.
  • O le sili sili ona lelei o le vaega o le malosi o le pu pepa. Demoratic Pay, lagolagoina e le faʻaaogaina lauiloa - manino ma le le fiafia.

Mataupu i luga o le autu: maa faatofa i aila: Mai sima, piliki, lima, iliili, tupua ma e le gata (40 ata)

Manoa mo ie pupuni - faigofie o le tele o ogaves

Faavae autu

O le manoa o loʻo i ai ni isi foliga i totonu o latou fausaga, taʻitasi o loʻo uunaʻia lona mamafa ma le sili ona taua, o lea e taua tele le faʻaalia o ni leo sili ona taua i mea sili ona taua i mea sili ona taua i mea sili ona taua i le sili ona taua

  • O le manoa e manifinifi, ae o le uʻamea uʻamea pito o se faʻavae iloga eleelea. I foliga vaaia e tutusa lava ma le musika a le musika, aemaise leder.
  • O faʻapipiʻi faʻamau o loʻo taʻua ai le taualuga, puipui ma e oʻo lava i se nichh.

O le manoa e mafai ona faaloaloa:

  • latalata i le faamalama;
  • va o puipui eseese (o lenei filifiliga o le a liliu le pupuni i le mata poʻo le vasega);
  • I le mea e tatau ai i le ata o le fale 'ai;
  • I le va o puipui e matua le tutusa ma le tasi le isi.

O potu maualalo ma faʻapipiʻi o loʻo aofia ai ma le malosi i totonu o le manoa o loʻo i totonu - o le taualuga e lua ma puipui. Taualuga manoa cornitis - filifiliga atoatoa mo le faamalama. Sui ou ogalaau tuai i le manoa o manoa, ma o le a e maitauina pe faʻafefea ona faʻafouina le vitio fou. I le faʻaopopoina o le faʻamalologa tele matua faʻamalosia ai le maualuga o le potu.

  • Puipui, e umia le, calipers - faaopoopo vaega o elemene, o se mea taua mo le faʻasaʻoina o le uaea.
  • Eseese mamao ese mai i luga (o le umi o o oaves mai le manoa e mafai ona sili atu le manaia, e tusa lava ma le lima mita mo latou e le o le faʻatapulaʻa).
  • Ole fuainumera o kapeta e mafai ona eseese, ma i ni Esototilima, o Eaves o ni manoa se tolu o se vaaiga atoatoa. E faigofie ona teuteu i manoa ma fusi i le uʻamea filo, na ona tipiina i luga ma le masani ai.

Fono

Aua le faanatinatia e teuteu ai le sili atu o vaega o le manoa. E sili le aua le faʻamaloloina ma taumafai e faʻapipiʻi le tupe faʻaalu i le ituaiga o se mama, lea pe a maeʻa ona faʻamalosia le itu.

  • O manoa e faʻapipiʻi ma ni mata faʻapitoa poʻo ni ata.
  • O le tauemu e mafai ona iai - mai se faʻamatuʻuga faʻapipiʻi i se auro matagofie, foliga tutusa ma teuteuga sima.

Manoa mo ie pupuni - faigofie o le tele o ogaves

Matou te suesueina le foliga o le taotoga

Manoa o le le mafaufau loloto o le totonu, ae le lautele. E te manaʻo e fatu se ata atoatoa o lau totonu? Ona ou vaʻavaʻai lea i fautuaga nei ma fautuaga faʻataʻitaʻi, latou te mautinoa e faʻavasega nofoaga saʻo i elemene ma mea faigaluega.

  1. Na o le malamalama o ie e talafeagai mo manoa manoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tausinifo foʻi chedflin i totonu o le potumoe, o le au pupuni i le potu malolo, o se puipui i le vasega pepe poʻo le fetaui lelei i le manoa. E oʻo lava i le vailaʻau, peitaʻi o se moli fua, ave ni ie puipui. E leai se tuusaunoaga ma Satin, Cotton - soo se fasi ie. Leai se mea e le tautau i luga o manoa o le mamafa o le tele o le mamafa po o le ie ie puipui. O le a e faʻaleagaina mea uma: O le manoa o le a mautinoa e te teteʻe atu i le fesoʻotaʻiga ma le le mafai ona tausia le tele o le tele o le callvase.
  2. E te manaʻo i pupuni faʻapitoa? E faʻatagaina, ae ia saunia o le a faʻasolosolo ona faʻasolo le uaea i ni laina se lua. Na o sina uaea e mafai ona tausia pea le ie afu. Oe miti o se tamai mamoe, ae le manaʻo e lafoai le ie puipui i foliga o manoa? E leai se mafuaʻaga mo le popole. Tolu laina o uaea - ma o le fesili ua foia.
  3. Manoa o le cornis e talafeagai mo uma luga. O lona uiga o le faʻapipiʻi faʻagasologa o le a le faʻaopopo faʻataʻitaʻiga ma faʻafitauli. Ae, pei ona i tulafono taʻitasi, e iai le tuusaunoaga. E le mafai ona faʻatuina ni manoa i luga o le taualuga o le mafanafana, pei o le mauga o le a saofaga i le taimi o le tapota ma le ea. Faʻamanatu o loʻo i ai ma faʻamalolo le taualuga - "Faʻamalosi palu". O le taimi e alu ai i le taimi e alu ai - Faʻatulaga le manoa i luga o le faʻamaligiina o le taualuga. O faigata e aofia ai le mafai ona o le taualuga e faaolaina i lalo o le mamafa o le ie. O nisi taimi e oʻo lava i le mamafa o mamafa mamafa e mafai ona taua tele mo tagata leaga uma.
  4. O pupuni manoa i luga o pupuni o le faʻatamala foliga e matua aoga pe afai e atoa le faʻamalama.
  5. O le iloga o manoa o manoa. O le tele o manoa e matua mauoa lava i ituaiga o fusi ma feteenaiga faiga. Ae le i faʻatauina se faʻasologa o manoa, faitau le ata tusi, faitau faʻatonuga a EaV ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona fetuunai ai le malosi o le manoa.
  6. Uamea manoa e faigofie. Pei lava o se oloa uʻamea, latou te noatia i le soloia. O le vevela o le vevela e le mafai? I totonu o le potu ua faateleina le susu? Ona tatau lea ona faʻaoʻo le manoa ma se vailaʻau anti-eleele.

Mataupu i luga o le autu: totogi o le taavale maa sao

O le mea sili ona taua o le ultrathin uaea o le a le faia le faʻaaliga vaʻaia o le a le vaʻaia, ma o le aofaʻi o le potu o le a usitaʻia uma tulaga ma tulafono. O le malosi o le manoa o loʻo i lo latou faigofie, ua faʻapea foi latou e mafai ona latou fevesiatonu le mafaufau mai isi elemene o le totonugatulalo, taulaʻi i le pupuni.

Faitau atili