Faʻafefea ona tipiina le tioata tioata

Anonim

O le pulumu o se matagofie matagofie mea masani masani masani. A o le faʻatasia o se taʻe, atoa fusi e le manaʻomia i taimi uma, o le manaʻoga e tupu i vaega. E maua ai, o le nonoa e tatau ona tipi. O lenei mafai ona faia i auala eseese: I luga o masini tomai faʻapitoa, Greander, stovethar, faʻaaoga le tioata tipi poʻo le faigofie ona o le pito o le laulau. Siaki atili pe faʻafefea ona tipi le faaputuga o tioata tipi.

Faʻafefea ona tipiina le tioata tioata

Afai e leai sau mea faʻapitoa seevae tipi masini, ona mafai ai lea ona e faʻaaogaina le masani i tioata masani.

Oti o se tioata tipi o loʻo manaʻomia le laititi o mea masani ma tomai faʻapitoa. Ae ui i lea, faʻaaogaina tioata tipi, e mafai ona e tipi na o le paʻu paʻu ma le maualalo o le malosi o le malosi. Faʻamatalaga e uiga i le pale malosi mafai ona faitau i luga o le afifiina o le paʻu. O le mea e teteʻe ai i le taʻe o loʻo faʻaalia i le masani ai iunite mai i le v i luga o le fua o P.e.i. O le a la le tipiina o le tipi tioata tipi?

Manuia o le faaputuga

Faʻafefea ona tipiina le tioata tioata

O le Tile e tele lava aoga - e le susunuina, e le faʻamaloloina vailaʻau oʻona, e teteʻe i le vevela o le vevela ma vailaʻau, e le faʻatautaia se eletise i le taimi nei.

E masani ona masani ai, laupapa laupapa e faʻaaoga mo le i totonu ma fafo atu o le maeʻa o nofoaga. E mafua lenei mea i le mea moni o le maualuga malosi. Faʻamalosi le pale e mafai ona faʻapipiʻiina o le faʻamalosi o le 30,000 tone / ², o le mea lea e ono mafai ai le faʻamalosiʻau. O le mea lea, o le taʻele e le aoga i le faʻalenatura. O le isi aoga o le pulumu e sili lona le mafaamatalaina, faʻafefe i le tausiga, ma le faigofie ona aveese lona leaga, ma lona fanua e le saofaʻau i le atinaʻeina o siama. E le fefe le faletaele i le susu. O le mea lea e masani ona faʻaaoga e faʻauma ai faletaele, taele, faleuila.

O le Tile e le o le malulu, i le taimi o le faʻamafanafana e le faia oona o vailaʻau oona, e le o faʻamalosi pe a faʻafesoʻotaʻi le mea e sili ona leaga o vailaʻau oona. O le taʻele e tetee atu i le tau eseese o le tau - kiona, timu, tuʻusaʻo la le susulu - e fai ai le paʻepaʻe ma se mea matagofie o fale. E'āuaina tulaga faʻapitoa e mafua ai ona faia e se eletise eletise, ona faʻaaoga lea ile avanoa ile avanoa.

Mataupu i luga o le autu: Pa puipui Gluue: Faʻatonuga mo le faʻaaogaina i le fale

O le lelavava a le sua, masalo, o lona maualuga lea e galue na mafua ai le malulu, malulu pe a faʻafesoʻotaʻi. I luga o le fola laupapa e tatau ona fiafia e savali ai vaevaega. Ae peitai, o lenei faaletonu e faigofie ona fetaui pe a tuʻufaʻatasia le faaputuga ma se fola mafanafana.

O meatotino uma o loʻo i luga o le taʻele e le gata i le mataupu o lona agavaʻa faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona tipi le faaputuga i le tioata tipi

Faʻafefea ona tipiina le tioata tioata

Mo le tipiina o fafie e manaʻomia ai le swoller stock cupter, penitala, laina.

O le tioata tipi o se mea faigaluega ua fuafuaina mo le tipiina poʻo se mea saʻo, ia sili atu le saʻo, e faʻaaoga ai se togalaau i luga o tioata luga, sosoo ai ma le unak pulea. E faʻaaogaina i ni nai galuega poʻo se tasi taimi. I isi tulaga, latou te tuʻuina atu i le faʻaaogaina o masini faʻapolofesa. Mo manaoga o le aiga, o le tipiina o tioata tipi e sili ona fetaui ma lauiloa. O le uili Roller, o se tulafono, e iai le lapoa o le 5 mm ma ua faia o le scraded slael poʻo le pa puipui o le v-tapuvae. Taitasi kurllen e iai le malosi o le malosi o loʻo faʻamatuʻuina atu i totonu o faʻatonuga - e fia mita le tioata e mafai ona tipiina - o se tulafono, i le eria o 350 auala mita. O le pasene o le faʻaipoipoga e faʻateleina ai ma le faʻaseʻe ofu. E i ai tioata tipi na saunia mo le sui o le au faʻaliliu se tasi, pe a la ofuina le faʻasesega, e tatau ona e faʻatauina se mea fou.

Ia galulue ma le taleʻe, e manaʻomia le faʻaaogaina o le tioata tipi ma se faʻaseʻe fou. Rockle Gift Stits i luga o le laʻau laititi, lea, ina ua maeʻa ona aʻe i luga o le tioata o le tioata, faʻaata pe fola o le tele o le tele.

Ma, mo le tipiina i tioata tioata o le a manaʻomia mea nei:

  • Suafa gralled stopter
  • Faʻailoga poʻo le faʻailoga faigofie penitala,
  • Carnation po o le fetaui.

Faʻafefea ona tipiina le tioata tioata

O le faaputuga o loʻo tuʻu i luga o le mafolafola, fai le faʻailoga ma se penitala. Ma e i ai le pisa, sosoʻo ai ma le malosi, o loʻo faia ma se tioata tipi ese mai le pito mamao ia te ia lava o loʻo aliali mai le Groove.

Ia amata i ai, maʻeu tatau ona tuʻuina i luga o se mafolafola ma le le le lelei se luga, i luga o le plywood, o le a lapataia mai le faʻaleagaina o le fola poʻo le laulau e te fuafua e tipi ai. Afai e i ai ni faʻafitauli i lalo o le paʻu, o le faaputuga e mafai ona faʻaleagaina. Ceramic tile enamel e tatau ona fefiloi ma le vai ma fai makaina le faʻaaogaina o se faʻailoga poʻo se peni vaivai. O le isi e tatau ona faia se suiga. I luga o le laina faʻailoga mo le saʻo o le galuega, e manaʻomia le tuʻuina se pule poʻo se uʻamea tulaga e le faʻatagaina ai tioata tipi ese e teʻa ese. O le faauigaga e tatau ona naʻo se tasi, e manaʻomia le pupula ma faia ia malie lava. Tulei i luga, swipe i se tioata tipi i le itu mai le itu mamao ia te aʻu lava ia o aʻu o le groove pei o luga. Ina ia gagau le taʻele tonu i luga o le faʻailoga laina, e tatau ona e faia se tutusa poʻo ni togafiti ma moli faʻamasani i itu uma e lua o le groove. O nisi polofesa faʻapitoa e faʻaaogaina le popo i le nofoaga o le lumanaʻi. Mai i e feula, o le moa ua loloto, o lona uiga e faafaigofie ai le trift.

Mataupu i luga o le autu: resitala ma faʻatulaga o le vaituloto i le atunuʻu ma o latou lava lima - filifiliga ma ata

Tele mea lilo

Faʻafefea ona tipiina le tioata tioata

Afai e te manaʻo e tipi le faaputuga i luga o le laina curve poʻo ni fasi manifinifi, e faʻaaogaina ni faʻailoga faʻapitoa.

I tulaga e manaʻomia ai le tipi i luga o pou eleele maotua, e mafai ona e faʻaaogaina ni au kesi faʻapitoa poʻo tipiti e manaʻomia ona tipi i ni fasi laititi. I faleoloa e mafai ona e mauaina ni ata-tubes ua fuafuaina mo le tipiina o laupapa chramic. E tuʻufaʻatasia le tioata tipi ma tagata taʻaalo i le taimi e tasi. Afai e te faia se filifiliga e fiafia i ai le tipiina, e tatau ona e ave ma se telefoni feaveaʻi poʻo se diamond chip cutter.

E talafeagai le faʻaaogaina o le tioata pito i luga ma le tele o galuega-taimi galuega, pe a talafeagai, o loʻo manaʻomia le faʻamaoni i le tatou galuega, mo se faʻataʻitaʻiga. O gaioiga foi o le mataupu lea e pei o lau tioata, na o le uau uauā e tele naua. Platekorez o se mea totino, le faʻavae o le faʻatinoga o loʻo tutusa ma le faʻavae o faʻagaioiga o le tioata tipi. O le eseʻesega o le i ai o tapulaʻa i le mafiafia o le mea o loʻo tipiina. Muamua, o le tipi ua faia e le unaia le aoga, ma pe a uma ona faia le laina e ala i le tele o pou. O le potu malolo o se patipati mo le nonoa, tutusa ma plirs, ma se tioata tipi ua teuteuina i totonu.

O le tioata tipi o se mea sili ona valea i faʻatusatusaga ma lavalava, ae talafeagai uma mo le faʻaaogaina o le fale.

Faitau atili