Faʻafefea ona faʻalelei le faʻapipiʻi o le o loʻo masani ai ma le maualuga o le taualuga.

Anonim

O le suluisina o EAves e iloga i se tau maualalo, maua ai ni uiga lelei atoatoa, talafeagai mo ituaiga eseese o pupuni ma mafai ona faʻaleagaina le faʻaleagaina i luga o le puipui poʻo le mafai ona faʻaleagaina i luga o le puipui poʻo le faʻaaogaina. Ae a luma o le faʻasaʻoina o le faʻaʻele o OAve, e manaʻomia le faʻatinoina o se galuega sauniuni, ona o le mama, ma le faʻafouina foi. O sea teuteuga e sili ona lelei mo nofoaga ma tapuilalo maualalo. O le panels tamoe tuusaʻo mai le taualuga o loʻo tosoina le maualuga o le maualuga o puipui, tuʻuina atu o le totonu o le alofa tunoa ma isi avanoa.

Faʻafefea ona faʻalelei le faʻapipiʻi o le o loʻo masani ai ma le maualuga o le taualuga.

Faʻafefea ona fuafua le umi faʻavae i luga o le ituaiga o fauga?

Mo le fausia o le faʻaliliuina o le faʻaulufale mai, ua faʻaogaina le palasitika, e le masani o le tumini. O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia e ala i le faʻateleina o fetuʻutuʻunaʻi, ono aofia ai ni laina se tele. O ia uiga e faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi ma ata, faʻasolosolo, faʻateleina o latou lavelave i le tele-ofatia. O paʻu e mafai ona sili atu ona faigofie pe o le laina ato o loʻo o loʻo ogatasi ma se masani masani. Faʻaititia Iti i Cornitis ma Liliu, Latou te faʻatagaina oe e vavaeʻese le tatalaina o le faʻamalama ma faʻamautinoa le faʻaaogaina o le Windows.

Faʻasaʻo le umi o le oloa e matua faigofie lava - e naʻo le manaʻomia e faʻaopopo le 40 cm i le umi o le faʻamalama. Afai o pupuni mai le tele o le mafiafia ma le tele o aano o loʻo faʻaaogaina, e mafai foi ona e mafai ona faʻaopopo nisi, ina ia le faʻalavelave i le tatalaina o le faamalama ma le faitotoʻa o le faʻapaologa pe a.

I le tulaga pe a o le faʻapipiʻi o le oaves i le totonugalemu o loʻo faʻaalia ai le teuteuga o le lua o faamalama e lua o le tasi, 30 cm faʻaopopo i le umi o le faʻamalama matala.

Fono

Afai o le cornice ua faʻatulagaina i luga o le taualuga, solomuli mai le puipui i le itiiti ifo 15 cm, o se mea faʻapitoa na faia, o le a tatalaina le faʻamalama poʻo le le mautonu.

Faʻafefea ona faʻalelei le faʻapipiʻi o le o loʻo masani ai ma le maualuga o le taualuga.

Faafaigofie faapipiiina o cornil cornice

A o le i faʻapipiʻiina le laʻau o loʻo manaʻomia, e tatau ona e saunia se laʻasaga i luga. O le taualuga e tatau ona fufulu ma - i le tulaga o le faigata - ogatasi. Afai o loʻo i ai le taualuga o le taʻulio, o le a tatau ona teuteu.

  1. Muamua le faʻailoga o loʻo faʻaaoga, e tatau ona tutusa i itu uma e lua o le faʻamalama. O le ato ato i luga o le pasi e aoga i luma muamua, pe a uma ona faapipiiina le polokalama, o le a sili atu faigata.
  2. I le isi tulaga, o pu e le toe ola e le sili atu i le 60 cm (pe a fai o le pupuni mamafa e mamafa, o le sitepu e tatau ona aofia ai). A maeʻa, e tatau ona faʻasaʻoina le ani i luga o le faʻamaufaʻailoga ma le toe foʻi.

    Fono

    Afai e malu tele le palasitika, e fautuaina foʻi i uʻamea pusa, ma o loʻo iai i luga o le paʻu o le paʻu.

  3. O le laasaga mulimuli o le aveina o le taʻavale ma faʻapipiʻi pu.

Tusitusiga i luga o le autu: Ironka ma ou lava lima (ata ma ata)

Ina ia faʻapipiʻi le cornis i le taualuga o Mrwall, o le a tatau ona e faʻaogaina ni fale faʻapitoa, o loʻo olopalaina mai le itu sese o le mea ma ia mautinoa le faʻatuatuaina o puipuiga.

Faʻafefea ona faʻalelei le faʻapipiʻi o le o loʻo masani ai ma le maualuga o le taualuga.

Foliga o le faʻatulagaina o le cornice i le faʻaputuga o le taualuga

E 'auʻaunaga atu i lona iloa lelei o le taualuga o Ealives e le faʻapipiʻiina mea e le faʻapipiʻiina, e tele lava le faʻaaogaina o fausaga. E tatau ona e mafaufau i lenei taimi ae e te leʻi faʻapipiʻiina le taualuga.

O le laupapa o loʻo tuʻuina atu i luga o le faʻataʻutaʻu o le ipu o loʻo avea ma o le umi o le lumanaʻi o le lumanaʻi. I luga o mea e manaʻomia e faʻatu ai mama, lea e fesoasoani e faʻamautu ai le mamanu ma le fesoasoani o fao. O le isi, o le tau o le tau, ma o se saito ua faapipiiina i le nofoaga manao.

Ma le faʻasolosolo o le taua, e mafai ona e faʻapipiʻi le mamanu i le tafailagi luga ma se auala lilo. I lenei tulaga, o le faʻaliliuga o mea o le a i fafo atu o le puipui, ae maise palapala, ma o le ie puipui o le a faapalepa ai tuʻusaʻo "mai le taualuga".

Afai o le pito i luga o le potu i totonu o le potu ua uma ona faʻapipiʻi, o le a le i ai le taofia o le a faʻaaogaina le puipui.

Faʻafefea ona faʻalelei le faʻapipiʻi o le o loʻo masani ai ma le maualuga o le taualuga.

E mafai ona faʻasaʻoina le aofaʻi o le aofaʻi o le ofaga ma le kulimi?

Faʻafetai i tekonolosi faʻaonapone, e mafai ona e faia e aunoa ma le faia o pu i le ogatotonu ma faʻapipiʻi le mamanu ma fao vai. Fou atinaʻe e faʻamaonia le taimi umi ma faʻatuatuaina

O le maualuga maualuga o le fesoʻotaʻiga e mafai na o le mea e mafai ai pe a saunia le faavae, fufulu mai le vali tuai, maualuga le mamafa. O le fanua o le eleele, o le faavae o le oloa ua siaki mo le mago. O fao o loʻo faʻaaoga ni faomea i le faʻamaumauga o le "Mauke", ona oʻo atu ai lea o le connice ma le malosi i le taualuga. A e manaʻomia e faʻasaʻo le paʻu paʻu teisi, e fesuiaʻi, e aunoa ma le aveeseina o le taualuga.

O le kelu o loʻo tago i le 15-20 minute, ae ua matuā malie lava i ni nai aso. O le taimi atoa lena, e le manaʻomia le faʻataʻitaʻiina o le malosi o le fausaga, taumafai e faʻasolo mai i le nofoaga, o le a naʻo le tau i lalo o le oloa ma se faʻaititia o le faʻavae.

Faʻafefea ona faʻalelei le faʻapipiʻi o le o loʻo masani ai ma le maualuga o le taualuga.

Gaosiga

O le mulimulitaʻi i nei faʻatonuga ma tulafono, e mafai ona tutoʻatasi tutoʻatasi le tau mafanafana ma faia se faʻamalama matala i se sitaili, lea e te manaʻo ai. Afai e talafeagai le faʻalatalata atu i le filifiliga o tisu, e le mafai ona e popole i le malosi o le faiga e tusa lava pe faʻaaogaina le muslalayer.

Tusitusiga i luga o le autu: faletaele 2 sikuea mita. m. - Fasioti mea lilo o le manuia mamanu

O le leai o ni tulaga laʻititi e galulue ai ma mea faigaluega, o le faʻagasologa e sili atu i faʻalapotopotoga loia, o le a fesoasoani i le faʻasaoina o neura, sitone ma le amio taua o le taualuga.

Faitau atili