Sew Cutsons mai le tisu totoe ma o latou lava lima

Anonim

O le sui nila e masani i se tulaga o se tulaga pe a o le au fai togafiti o eseese ma le uafu ma suisui. E mafai ona tele ni fasi ie, e le mafai ona lafoina muamua, ae le lava latou mo se oloa fulafula. Ma o le vaʻa o le a eli, nofoia se nofoaga i pusa ma mafua ai nisi manaʻoga e fai se mea ma i latou.

Sew Cutsons mai le tisu totoe ma o latou lava lima

Ata 1. O loʻo i ai le faʻaaogaina o le mea o loʻo i ai i luga o le ie puipui o loʻo i ai nei le tiʻetiʻe o loʻo i ai nei.

Mai le flap mafai ona suʻiina le tele o mea laiti aoga: ato, faʻaputuga, pads ma isi tamaʻi mea aulelei. Mafaufau sina tama talavou ma valaauga mo musumusuga fatufatu, e mafai ona faia mea tetele ese mai i le vaega o le Fabccs, faʻataʻitaʻiga, e faʻamanumiloina ai pupuni ma o latou lava lima.

O le a matagofie le ie puipui i totonu o le atunuʻu poʻo le taimi nei i le potu o le fanau o le a latou aumaia le aoga o le mamanu, ma le ie puipui e pei lava o soʻo se potu e pei o soʻo se potu Iapani.

O le faigofie fofo o le patchwork ccutrins

Mea gaosi mo latou fale gaosi e mafai ona tutupu i ni matauila, e tusa lava ma faʻafitauli eseʻese ma le tele o mea. E le gata i le lauola e tatau ona saunia:

  • nila ma le filo, pine - mo le faʻavasegaina o elemene i le suisui;
  • Faʻalelei Braid, manifinifi satin Ribbon, etc.;
  • tapunia faapipii fusi;
  • masini suisui;
  • Fuaina o le lipine, pule, penitala.

Sew Cutsons mai le tisu totoe ma o latou lava lima

Ata 2. Puipuiga mai le flap mafai ona fetaui lelei i totonu o le potu i le faiga o le atunuʻu poʻo aso nei, ma maua ai.

  1. Galuega e amata i le aveeseina o le tele o le tele o le faamalama po o le faitotoʻa, o le a le mafai ona sui ie puipui. O fuaitau e faʻaliliuina atu i le polokalame poʻo fea vaega mai le moli o le a lafoaʻiina ma numera. A o tusia le polokalame, e tatau ona e faʻaaogaina manatu i luga o le suisui i le va o elemene (1 cm), o le punou (4 cm) i itu taʻitasi) ma le laina ma le scallop pe a aunoa ma lea taimi. O fuaitau o lenei maa e faatumauina taitoatasi.
  2. O mata o le ie fou e manaʻomia e afifi i le vai mafanafana ma ki le "nofo i lalo". O lenei faiga e igoa o le Detotting. Fai lenei mea ina ia mafai ai ona mimilo le oloa i le taimi o se faʻaiuga o le le mautonu o le le mautonu o fasi fasi ie. Afai ua leva ona talia oe ua uma ona faʻaogaina mea faʻaaoga, e tatau ona latou faʻaliliu i latou e sili atu le manuia.
  3. O le faigofie tele o le va o le patchwork ccutins o ni vaega faatafafa e faʻapipiʻiina i se faʻasologa o le soli, ma le suia o le mafiafia ma le manino o elemene o eseese ituaiga. O moli e tatalaina ma fesoʻotaʻi "i le ola" ma le fesoasoani a se nila ma se filo poʻo ni pine i luga o le auivi o le oloa. Faatasi ai ma le tele o aitema, na aoina le au pupuni muamua, tulaʻi mai ia i latou o loʻo mulimuli mai i mea uma tapoleni. Ata tasi.
  4. O le sili atu le faigata filifiliga e aofia ai le soʻona tasi o vaega o fasi tutusa ma tusitusiga i luga o le 2-ie pupuni i luga o le faʻauma i le va o elemene. Ata 2.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: O se leo leo-amboang panels faia oe lava: o se faʻasologa o gaioiga

Sew Cutsons mai le tisu totoe ma o latou lava lima

Ata 3, 4. O filifiliga mo le nofoaga o le laupepa mo pupuni.

I le pito i luga o pupuni faʻataʻitaʻi, liua o le pito o le ie i le tele o pasene ma laʻei o le am. Mo le faʻavaeina o le scallop, o le punou e faia i lautele lautele ma i lalo ifo o le vaega o loʻo i lalo ifo 2 tutusa auala, faia o se 'aʻapa. Luga e tumau ai se fasi fasi lapisi o le fusifu o le fusifu o le scallop.

Afai o le umi o le teuina o le ie puipui e le faʻatagaina ai oe e faia se vaaiga ma scallop, o loʻo gaosia, fetuʻunaʻi le pito, ma faʻaaoga i luga o le cornice. E mafai ona tutoʻatasi le tutoʻatasi o matapeʻa mai le lipine poʻo tisu fusi, o le a tautua o se isi mea teuteu elemene o le pupuni.

Faʻafefea ona togi se siata i le sitaili o patchwork?

Pe a tele ni vaega laiti o le lanu o le lanu o loʻo i totonu o le i ai, e mafai ona e aoina ni sikuea ese ma se mamanu o tafatolu poʻo faʻatagata. O nei vaega o loʻo faʻaputu faʻatasi, mauaina o tapoleni o soʻo se tele.
  1. I luga o pepa tusi se polokalame (Fig *, 4) O fasi ie, aua le galo e uiga i alauni i luga o le auupega, ma aoina se folasaga vaega. Ina ia mafai ona tuʻuina atu le iʻuga o le iʻuga, e mafai ona e faʻaogaina le polokalama o le Photophop, pueina se vaega o le a a a latou faamasinoga ma salalau ai.
  2. Faʻauma fasipepa e suʻi ma faia se e talafeagai lelei mai le fusuʻaga o fuʻa, teaos poʻo se laina e suʻi ese. Ata lima.

"Iapani" ie pupuni mai le tisu o totoe

Sew Cutsons mai le tisu totoe ma o latou lava lima

Fuainumera 5, 6. Faʻataʻitaʻiga o faʻamaumauga o loʻo i luga o le ie puipui ma teuteu ie puipui.

Moni Iapani pupuni ua masani ona faia mai ni ie vavaeʻese o loʻo i ai i le pito ese o le 60 cm, o loʻo faʻatumauina i luga o se carkous faʻapitoa, lea e mafai ai ona faʻagaioi ai i isi. Latou te eseese mai Europa o le mea moni e le o faʻapipiʻi le tapoleni ma maua se pa puipui i le pito i lalo. Faʻavae i luga o le manatu o ie puipui a Iapani Iapani, e mafai ona latou faia la latou filifiliga mai le avea o ie, o le umi na lava lea e le lava mo le ie puipui poʻo le talimalo.

Tusi i luga o le autu: uma pe faʻafefea ona suia le taʻele

E galue o le a manaomia:

  • Uumi fasi o le sporparent ie (tulle, veli, ma isi mea);
  • O fasi fasi pepa e tasi o le sili atu mafiafia o fua faatatau e le mafai ona le itiiti ma le lautele;
  • Slotel placks (faamalama pe lamolemole rake stroke);
  • nila ma le filo, pine;
  • masini suisui.

Ina ia fausia se pseudoy ampson, fuaina le manino o fusi. O le umi na o latou e tutusa ma le sili atu o le maualuga o pupuni. O le lautele o le ie e tatau ona tutusa.

Mai i luga o le opaque tissue, vaneina i fafo le itu o le itu, o se vaaiga ma se mea teuteu elemene o se tafatolu. O le lapopoa ua filifilia i se mea e fuafua ai ina ia faʻaputuputu le ie mai le upu eletise ma 2-opaque o loʻo i ai le latalata i le faʻamalama e latalata i le faʻamalama matala. A faʻatulagaina le maualuga, o le alauni mo le lisiina o alauni ua lava lea e tuu le faʻamatalaga o le alatele o loʻo iai.

O le umi o le fasi pepa mo le vaaiga e tutusa ma le lautele o komune sa aoina mai fasi pepa, ma le lautele e tatau ona e ofuina fua i luga o le kapeta o le tupua mai le tupua mai le tupua. O le umi o le hypothenus o le tafatolu "Shimrequin" e laititi teisi atu nai lo le lautele o ie puipui.

Sue ofuvae e gaosia ai pei o lenei:

  1. Faʻalauiloa le ogatotonu ma le itu i tutotonu, faʻasolosolo le itu fasi, punou le pito o le 1 cm.
  2. Togafitia pito o le tietiega ma tafatolu manava.
  3. Gagau fesuisuiaʻi (fofoga i luga), o le tafatolu (fofoga i luga, ua tuufaatasi le faatausiusiuga o le hypotenuses i le pito i luga o le pito i luga), o se tasi o le itu umi o le vaaiga (faatasi ai ma se i-luga). Manogi po o le tusi tusi o le tusi.
  4. Sasa le vaaiga i luga ma luga o pupuni i totonu o le au pupuni i fafo, faʻafefeteina le pito i totonu, puipui i le laina o le pito i luma o le oloa.
  5. Ia faʻatino ma le faʻaeteete se laina i luga o le masini, faʻafesoʻotaʻi elemene.
  6. Faamau le pito i lalo o pupuni ma tulei.

O le oloa uma e tatau ona toe faʻaleleia ma le faʻaeteete le toe faʻaleleia o se mamafa mamafa i lalo ifo o le punou. I le va o le pito i lalo o panels ma faʻamalama matala e mafai ona tautau i le fusi o loʻo sopoia le tutusa o le pito e faia ai le sao o se mea teuteu. Ata 6.

Pupuni mai toega o le ie na pipii ma o latou lava lima e mafai ona faʻaopoopoina ma o latou lima matagofie e mafai ona momoli atu ma tamaʻi tamaʻi manu, liquinessones poʻo le ie puipui, piopio. Iʻu tulaga taʻitasi, o nei pupuni o le a taʻitoʻatasi ma tuufaʻatasi, tusa lava pe e te faia i polokalame lautele.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le tele o le fiafia o le pepa puipui kelu i luga o le puipui eseese

Faitau atili