Faʻafefea ona faʻaputuputu se sofa mai pallets ma ou lava lima?

Anonim

Pallets, poʻo pallets, soʻo se mea e faʻaaogaina i fefaatauaiga, o se lelei lelei semi-uma oloa mo le gaosiga o meaafale. Aoina Sofa mai Pallets ma ou lava lima pe fai le laulau e le faigata uma. O le faatulagaga o le paneta faʻatagaina oe e tuu ma le faafaigaluegaina o se seti o pusa laiti i totonu, e mafai ai ona faʻaaoga le avanoa. Ina ia mafai ona faia ni meafale faʻataʻitaʻiina.

Faʻafefea ona faʻaputuputu se sofa mai pallets ma ou lava lima?

O le faavae o le sofa o nisi pallets fai le tasi i le isi. O le maualuga e mafai ona faʻasaʻoina na o ia, ae e masani ona faʻaaogaina mai le 1 i le 4 pallets.

A o le i faia se SAFE, e tatau ona e siakiina pallets i le malosi o boards ma fesoʻotaʻiga ma vave aveese le le mautonu, ma mea tuai pe tuai. Ina ia manuia le Fono Aoao ia manuia, o le a e manaomia:

  • palles;
  • vaaia, tusi lesona poʻo le eletise, e mafai ona e faʻaaogaina Hacksaw;
  • Primer, simulator, varnish poʻo vali vali;
  • Pulufana vali, feoai, spatralas;
  • sikulukalaiva;
  • O ia lava-tipitipi mata poʻo fao;
  • tulimanu;
  • Fola vae po o pa;
  • oneone pulu;
  • meaafale vaa;
  • Fabric mo le fufusi ma le deliller (filifiliga).

Sauniuniga mo Galuega

Faʻafefea ona faʻaputuputu se sofa mai pallets ma ou lava lima?

I luga o le galuega o le sofa, e tatau ona e tuʻuina i luga le uphely fbrity ma le mapu e fai ai le sofa mai le palu e malu ai.

Ina ia mafai ona faia se sofa fao i pallets, o le a manaʻomia le itiiti ifo ma le 6, ma ia faʻalauteleina le fausaga, e mafai ona faʻaopopoina i lona faʻamasino. E le taofia le sili atu nai lo le 1-2 sili atu i vaega pe a tatau ai mo le mea e tatau ai ma faaputuga, faʻaaoga laupapa mai ia i latou.

Lua pallets o loʻo tuu i luga o le fola i lalo, tuʻufaʻatasia pito ma fesoʻotaʻi ma le fesoasoani a tulimanu poʻo laupapa faʻapipiʻi i totonu. O le taimi o totoe na iloa ai pea i le afa, o le a ia faia le vaega o le tua. Ae mafai ona e faia se sofa e aunoa ma ia. Ua faamamaina le pito i luga ma le oneone, ona o le eleele pe ufiufi i a latou fuaiupu, vali, va eseese - faalagolago i le foliga fuafuaina. O loʻo iai le taimi e te maua ai le taimi o le eseese o le eseese ma le vali. O sikuea ma paluga o loʻo ufiufi i le vao, o loʻo faia le lamolemole lamolemole.

Mataupu i luga o le autu: Faʻaaoga i totonu o le Perl Wallpaper

O vae e faʻapipiʻi i luga o le pito i lalo o pallets, talu ai ma a latou meaafale e sili atu ona faigofie e faʻagaioi ai. E mafai ona uma vae mo sofas, nofoa ma moega laupapa filifilia e tusa ma le mamafa o le sofa mai pallets. Afai e te mauaina le faʻafitauli talafeagai, e mafai ona faʻaaogaina se ata o le taimi o loʻo teʻa nai lo le fale gaosi vae.

Ona tuu ai lea e le fusi o pallet o pallet e tasi le isi pe liliu se tasi o latou, poʻo mea uma e lua. Afai e te mafaufau e uiga i le faia o se sofa ma ni tamaʻi atigipusa poʻo le faia e aunoa ma ia mea uma, ona o le 4 palu uma o loʻo tuu i luga o lou lua. Afai foi e maua le pusa tele, ona alu ai lea o le pito i lalo o le '' i lalo, ma le pito i luga, ona maua ai lea o se avanoa tele i le ogatotonu.

Faʻafefea ona fai se sofa mai pallets?

O paga o pallets tuu i luga o le tasi le isi e fetaui lelei ma le tasi. E mafai ona faʻaaogaina tulimanu poʻo isi ituaiga o loʻo iai nei faʻamoemoe, e fautuaina ai le faʻaopopoina o sosoʻo sosolo soʻoga ma le kulimi. Totogiina o le afa pallets e le lavalava i le tumutumu o le sofa, faʻaaogaina uʻamea sili ona lelei uamea faʻapipiʻi mo lenei. A faʻapea o faʻamatalaga na tumau ai, ona e mafai ai lea, i tua i le tua, fao lima

Faʻaaogaina pou malosi ma lagolagoina laupapa, e mafai foi ona e faia se faʻaosofia sone ma le tasi pe lua tulaga mai pallets. O pallet e magafagafa i latou lava, ae i le taimi e tasi e mamafa tele, o lea, mo fausaga e tatau ona e faʻaaluina ai le faʻaaogaina faʻapitoa ma faʻavaʻa o faʻavaʻa o mea faʻapipiʻi.

Afai o le sofa e faʻapipiʻi tuusaʻo i luga o le fola, o le pilk mamafa e mafai ai ona e faia e aunoa ma le televave, latou te le o savali solo.

Ae ia fausia meafale o le auā, ae le o le le tumau faigofie, e manaʻomia tele le nonoa, talu mai le ova o le meaa mafai ona liliu ma paʻu i le taimi sili ona mafaufauina.

O faʻamaumauga e le manaʻomia pe a fai o pallet o loʻo fuafua e faʻaaoga o se nofo lelei nofoa mo nofo, ae le tatau i aso uma.

Mataupu oi luga o le autu: o le tagata lava ia-amoina ata e faaaoga mo umukuka

Faʻafefea ona fai se sofa mai pallet e faʻamalosi ma matagofie?

Faʻafefea ona faʻaputuputu se sofa mai pallets ma ou lava lima?

O le sofa mai pallets e matua faigofie lava, i totonu o pusa e mafai foi ona teu i moega poʻo ni mea laiti.

O le faigofie filifiliga e faia ai se sofa o le valiina i se fuaiupu i se lanu uliuli ma tuu le tele o faaputuga o va eseese. Pouliuli lanu ma faigofie ituaiga o meafale faia e talafeagai lelei ma toetoe lava a totonu. O le isi filifiliga e faia ai se sofa e sili ona lelei ma manaia - faaeteete i oneone ma tuu se lamolemole vaega o le kiona-paepae vali. Tele ina ia lava.

I le pito, na mafai ai le stap mai paneta ona vaaia e le Komiti Faatino, ma i luma ma tua, tau mo i latou faitotoa mo totonu o Olo. Afai e filifilia pusa laiti, ona mafai lea ona latou faia i Plywood tutoʻatasi pe faʻatau sauni. O le sofa galue o le a manaʻomia ona tuʻu i luga le uphlstery fbric tobric ma le faʻamamaina e fai ai le sofa mai le palu e malu ai. Ae peitai, e le leaga le faʻaaogaina o le sauniuni-o manuʻa - aemaise lava pe a faʻaaoga le sona i aso uma o se nofoaga moe.

O le paʻu paʻu (tasi le mafiafia vaega poʻo se mea manifinifi) e avea o se faila, o se synthet poʻo le gaʻo foi ua fetaui lelei. O le pupuna ua tipi i luga o le tele o le nofoa, tua ma le lima. Ona tipiina lea o le ie puipui o loʻo tipiina i le tele o le faila - ave i totonu o le alauni mo le punou ma le mafiafia o le afifi. O le ie e liliu i luga o le itu i totonu ma ua mautu ma tele stitches, pe a mafai ona tuʻituʻi i se vaega. E manaʻomia le faia ma le faʻaeteete i lea lava, ae pei o le taimi e tasi e taumafai e fao i totonu o itu i totonu e latalata i le aua neʻi faʻatagaina le gaogao. O le ie o le le mautonu e tusa ma le le mautonu ma lauu. Aua o lenei e sili atu ona faigofie le amata i tulimanu, ona e faʻamautu lea i le ogatotonu o itu taʻitasi ma mulimulitaʻi i lea lava faʻavae i le lumanaʻi. I le tutusa auala, o le faʻavae faʻatasi e nonoa i le malupuipuia solo i tua ma le lima o loʻo.

Tusitusiga i luga o le autu: O fea e amata ai ona faʻapipiʻi i totonu o le faletaele: faʻasologa ma le faia o le tekonolosi

Faitau atili