Brony faapipiiina maualuga

Anonim

I le fatuina o se siosiomaga mafanafana, moli moli o se vaega tele tele. O lamepa puipui o loʻo faʻaaoga e fatu ai moli vaivai. Ae o le a le maualuga e tautau ai le fetaui ma le mafanafana, matagofie ma saogalemu? Lenei o le a talanoaina atili.

Vaai i le potumoe

Tele taimi e masani ai o le laulau pepa - tautau i le potumoe luga luga o le moega. Ua mafai ona latou faʻatulaga le faʻatulagaina o le malamalama vaivai, faitau pe a masani ona moli ma tape le leai o se moega. Tulaga maualuga mo le tuʻuina o le togi i luga o le pito i tua o le moega - 1.20 m - 1.6 mita. Siitia le tele, o le mafuaʻaga lava lena.

Brony faapipiiina maualuga

O le a le maualuga e tautau ai moli puipui i luga o le moega? O lea e i ai i se mamao o le 120-160 cm mai le fola

Ina ia malamalama tonu i le maualuga o le alu i luga o le moega i luga o le moega, e tatau ona e mauaina ni isi mea:

  • Moe i tua. O le masini moli ua manaʻomia e tautau i luga o le 20-30 cm. Oe mafai ma itiiti ma sili atu - vaʻai tulaga ma isi tulaga ma isi tulaga. Ae e i ai ni ata o moega ma le maualuga tua. E maualuga lo latou feololo i le maualuga maualuga mai le fola - 160 cm. I lea tulaga, e i ai i le lua orita. O le muamua o le tautau i latou i luga o le pito o le pito i tua, ae foliga mai o faʻataʻitaʻiga "i le auupega" o le a manaʻomia ina ia mafai ona e liliu ese. O le lona lua o le faʻapipiʻi o le sconce i le pito i tua o le moega. E mafai foi ona faia mea e mafai foi ona faigofie.
  • Maualuga. A o le filifilia o le maualuga o le faʻapipiʻiina o le fusi i luga aʻe o le moega, e mafai ona taʻitaʻia e ala i le tuputupu aʻe o se tagata - e manaʻomia le tautau i se auala taoto i le moega.
  • Ituaiga o moli. Afai o le taualuga ma le moli moli o loʻo faʻatonuina, o le a e maua le moli teisi laʻititi i luga o le puipui, pe a fai o le malamalama e faʻatonuina, e mafai ona e faʻatulagaina maualuga. Ae i le taimi lava e tasi, aua le galo le taimi aʻo leʻi amataina le ki, e manaʻomia le taunuʻu e aunoa ma le ulufale i luga. Aveese le galuega o le i ai o le tautau o le lace poʻo le filifili e faʻaosofia ai le ki.

Mataupu i luga o le autu: O le Ducks mai Mrdwall e faia oe lava i luga o le faapaologa - E leai se mea e le mafai

Afai o iai se laʻei laulau i totonu o le potumoe, ona le afaina ai lea o le moli o le lotoifale iinei. I lea tulaga, o le tafafao o le sconuma o loʻo i le maualuga o le pito i luga o le faʻata o le faʻata. Ia tu ma le nofo moli moli o le a masani ai. Pe, o se filifiliga, seti ni oʻu mautotogi ma lamepa lamepa i itu uma (i luga o le ata i le itu tauagavale).

Brony faapipiiina maualuga

E mafai ona faʻapipiʻi le tele o moli lata ane i le laʻei laulau pe lua sheds i le pito i luga tolu o le faʻata

Ma o le mea e gata ai e manaʻomia ona tatau ona amanaia (le aoga) o foliga o le potu ma pe faʻafefea ona ofi uma mea o le malamalama. A uma ona filifilia uma moli filifilia e mafai ona faʻamamafa ai le tele o le potu ma nana le mea sese.

O loʻo tuʻuina i le maualuga o tamaiti

I totonu o potu o tamaiti, e tele itu e i ai le gutu ma tautau le moega. O le tele o taimi o se po pupula. Afai e laʻititi le tamaititi, faitioga mo le fuafuaina o le maualuga o isi. Muamua lava, e manaʻomia le vaʻaia lelei o le tamaititi o le a le mafai ona maua le moli. O lea la, e manaʻomia le faʻatauaina o le palago i le pepe a le pepe, lea e 15-20 CMBing lima.

Brony faapipiiina maualuga

O le a le maualuga e tatau ona tautau i le vasega pepe e fuafua i le matua o le tamaititi

Afai e matua le tamaititi, e manaʻomia le mauaina o se tulaga o le fetauiga o le fetaui i le taimi o taʻaloga e le o togafitia. E masani lava ona umi le moega. O le a le ituaiga maualuga o tafafao i lenei tulaga? I se mea 60-80 cm i luga atu o le matata. Lenei ua toe fautuaina e faia ina ia mafai ona e nofo e faaloaloa lou lima ma liliu i luga / ese mai le moli.

Nofoaga i le potu malolo

I potu malolo, o loʻo i ai le tautau i le potu malolo e faʻamanino ai le nofoaga faafiafiaga i le fausiaina o lona lava tulimanu cozy. Tele taimi e masani ai, o lamepa puipui e tuu i luga o le sofa ma / poʻo le nofoa.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina o le lafoina o le iron ogaumu i totonu o le ogaumu

Brony faapipiiina maualuga

Luga o le sofa po o le archchar heat scraps o loʻo fuafuaina faʻataʻitaʻiga - faʻaloaloa le lima

O le a le maualuga e tatau ona faʻamalu i lenei tulaga, e faʻalagolago tele i le maualuga o le nofoa. E faigofie le faʻataʻitaʻia o se taimi. Nofo i totonu o se nofoa po o se sofa, toso ese lou lima i luga. Faataamilo i le maualuga o le tulaga o loʻo iai le pama ma e aoga le tautau i le moli. Faatasi ai ma le nofoaga lea o le a faigofie e faitau ma faʻaoga, e ui lava e le mafai ona sili ona taua e ausia o le nofo, aua e mafai lava ona aʻe i luga.

Mafaufau i se tasi manatu: afai e latalata nofoa, ma o le popo o tautau ia i latou, e manaʻomia le tautau i le tasi le maualuga. E foliga mai e sili atu le talafeagai.

Sconce i le auala ma i luga o faasitepu

E maeu le maualuga ma i le mamao a le isi o loo tautau le fusipaʻu i le auala i le auala e faʻalagolago i mea o loʻo faia ai. Afai o le pito i tua o le faʻata, e aoga le tuʻu i luga o le pito i luga o le pito i luga. Afai o loʻo nonofo moli i luga o puipui, o le sili ona lelei o le 180-190 cm. E le o le aiga o i latou o loʻo i ai i le 2 mita ma luga. I lea tulaga, e manaʻomia le tutufia ai ina ia o le laufanua e itiiti ai le maualuga o le ulu, ae leʻo ni atigi.

Brony faapipiiina maualuga

I luga o le puipui i le alatele, o le mumu e masani ona tautau i se mamao o le 180-190 cm mai le fola

E masani ona i ai i le auala po o le alavai, o le fusuʻaga o loʻo tautau ai ni mea mataina mo ata vali. I lea tulaga, o nei lamepa moe mo le taua o atavali ma tautau i luga o faʻavaʻa o si nai loʻo. I le averesi, ua maua lenei mea i le maualuga o le 220-230 cm, ae e fuafua malosi i le maualuga o le taualuga.

Afai ei ai se fale o loʻo i ai le sitepu i le fogafale lona lua, e masani foʻi ona faʻamalamalamaina e ala o lamepa. E tatau ona pulea o ia ina ia lava ai le faʻatupuinaga, ae i le taimi lava e tasi latou te leʻi faʻalavelave i ai. Afai o le tulaga maualuga e faʻatagaina ai, e tatau ona sili atu lo latou maualuga atu nai lo le faʻavae o le ulu, pe a leai, o le taimi lava lea i luga ole itu tauau.

Mataupu i luga o le autu: maualuga o le fola o le moli o le fola o le fola mai le fola: i luga o le mea e tautau ai

Brony faapipiiina maualuga

Choon filifilia i luga o faasitepu

O le aofaʻi o mea faʻatulagaina ina ia filifilia uma le laina o loʻo malamalama lelei. O le po, o le moli e le pupula tele, pe a mafai ona fesoʻotaʻi le uaea, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le mumu i le lua ki. Ina ua lava le moli, ae e le sili ona manaia.

I le umukuka

E oo lava i le sili ona laiti cuishiine o loʻo taumafai e vaevae i le lua sone - o le '' ai potu ma le upega tafailagi. Ina ia faʻamamafaina le ofu lea e mafai ona ufiufi ma se tasi o auala - e tautau ai ni tamaʻi lamepa i tafatafa o le laulau 'ai. Ua lauiloa latou e fausia se sili le faalauaita le siosiomaga.

Brony faapipiiina maualuga

Faapipiiina maualuga o moli puipui i le umukuka i luga o le laulau 'ai

O le ATUA o le lagi i lenei mataupu - 70-80 cm i luga aʻe o le laulau pito i luga. E sili ona lelei, ae toe manaʻomia e matamata i faʻafitauli ma totonu o totonu.

I le faletaele

O lamepa puipui i totonu o le faletaele e faʻapipiʻiina e faʻamalamalamaina le faʻata. E tele filifiliga mo le nofoaga - i luga o le faʻata ma mai itu. I le tulaga muamua, o le maualuga o le faapipiiina ua fuafuaina pe faʻafefea ona faʻatauta le faʻata, i le lua - o moli o lamepa.

Brony faapipiiina maualuga

O le a le maualuga e tautau i luga o le faletaele

Afai e lua lamepa - e mafai ona faʻapipiʻiina, faʻasolosolo mai le ogatotonu o le faʻata ma luga. E faʻalagolago i le tulaga o loʻo tautau ai le faʻata. E mafai ona folau i le tuputupu aʻe - I lenei tulaga e sili atu pe a fai o lamepa o le a oʻo i le tulaga o le mata, ma e le faʻapipiʻiina, latou tuʻu ese, ae latou tuu mea leaga.

E i ai le isi filifiliga - o ni tamai plafacons - tolu i le lima fasi i itu uma. Faatasi ai ma lenei nofoaga, sa latou faʻataʻitaʻi tutusa i le ogatotonu o le faʻata.

Ia, masalo, tagata uma, talanoa e uiga i filifiliga uma mo le faʻapipiʻiina o le mumu. Toe toe toe fai mai o numera uma e igoa ia te oe ma mafai ona fetuʻunaʻi latou i soʻo se itu. O le mea taua o le mautinoa le saogalemu ma le faigofie, ae aua le galo foi e uiga i le mamanu.

Faitau atili