Tele le itupa: e tatau ma le lelei o le apalai i le fale mautotogi

Anonim

Tele le itupa: e tatau ma le lelei o le apalai i le fale mautotogi

O tekinolosi faʻaonaponei e atiaʻe atili, ma e le gata i metotia fou fou, ae faʻapea foi i le aotelega o le toe fausiaina ma le fausiaina o tausaga, e mafai foi ona faʻaoʻo i ai galuega ma faʻasaui le taimi.

Afai tatou te talanoa e uiga i le tele o fola, ona latou lelei lea o ma taua ia tatou talanoa iai ae o le a i ai i mea. O le tele o ituaiga taatele o le tele o le tele o fuʻa, o loʻo faʻaaogaina uma i totonu o fale gaosi ma fale fale.

Ituaiga o fola

Tele le itupa: e tatau ma le lelei o le apalai i le fale mautotogi

O ni lelefea e aofia ai ma mautu ma talitonuina o le a tautua mo le tele o tausaga.

A aunoa ma lea, o le potu ma le isi potu o le a na o le le laufuaina, faʻaopoopo, o le laumua, poʻo le faʻatonutonuina e masani ona tuʻuina i luga o le tulaga le lelei.

Polymer fola i lenei aso o se sili atu le lelei o se isi mea, faʻafetai i le mea e mafai ai ona maua se mafolafola ma lamolemole luga, ae sili atu ona aoga, latou te masani ai.

Tele le itupa: e tatau ma le lelei o le apalai i le fale mautotogi

Tele le itupa: e tatau ma le lelei o le apalai i le fale mautotogi

Polyarethane o le ofu manaia tele i lalo o vae

Ia feagai ma le lelei o le tele o le tele o le vale, faʻapea foi ma le aʻoaʻoga e uiga i vaivaiga e ono aoga, e manaʻomia le taimi muamua lava e filifili ai i le fola.

E mafua mai i le mea moni e tele mea e masani ai mo le ufiufi.

Uma eseese ituaiga faʻapitoa ma fusia, faʻatasi, ituaiga taʻitasi ua i ai ni mea ma ua lelei. I totonu o ituaiga autu o loʻo faʻaaogaina e pei ona taua i ai:

  1. Bull ster foloa e faavae i luga o le sima-acrylic palu. O se fola lea e faʻatino mai i se fofo, lea e faʻavae i totonu o le sima.
  2. Polyrearethane o le ogaumu i lona fausaga e matua malu.
  3. Epoxy Buk fola o fola e matua tumau ma mama.
  4. Methyl metchcrylate fola e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se potu ma potu.

Tele le itupa: e tatau ma le lelei o le apalai i le fale mautotogi

Sima-acrylic fola

I le taimi o le fausiaina, e mafai ai ona tuʻufaʻatasia ituaiga o ofutino, atoa ma le faʻaaogaina e faʻaaoga ai palufilu e mafai ona faia se mea le talafeagai.

Filifilia o se ituaiga feʻelaiga ma le itupa, e tatau ona e mafaufau i ai foliga ma manaʻoga mo faʻavae taʻitasi, talu mai mea uma e ono foliga mai o mea uma na iai i le taimi muamua. E tatau ona iloiloina auiliili i ituaiga uma o fola ufiufi ma lona le mautonu ma le lelei.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le au tekonolosi faʻaonapone, e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona faia se monolithic fola e matua lamolemole ma lamolemole, leai se maʻi. Mo laugatasi, e faigofie tele ona tausia.

Sima-acrylic fola

Tele le itupa: e tatau ma le lelei o le apalai i le fale mautotogi

E tele taimi e masani ai le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaaoga mo fale gaosi.

Mataupu i luga o le autu: vai paipa elemene

O lenei ituaiga o le fola e manatu o le faigofie filifiliga mai isi mea uma talafeagai. E le gata i se mea lautele e faʻavae i luga o le sima ma le sima, ae o le foʻi mai foʻi.

E masani lava, o sea fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaaogaina mo falelotu o fale ma le fola o loʻo faia i meafaitino i fale teu oloa, fale gaosi ma isi potu. E le mafai ona faʻaaogaina i fale nofomau, ae le tatau ona aofia ai lenei filifiliga.

Lalo o le a faʻamalamalamaina puʻupuʻu i le tele o le ituaiga feusuaʻi, e manaʻomia ma agavaʻa. O lelei o le kopiina e aofia ai:

  1. O le fofo faʻaʻaisa e toetoe lava a le mafai ona faʻamalieina le susu, o lona uiga e mafai ona i ai maualuga le susu i totonu o le potu, ae o le a paʻu i totonu o le faletaele, i luga o le suavai.

    Tele le itupa: e tatau ma le lelei o le apalai i le fale mautotogi

    O le tau o lenei inisiua e maualalo

  2. O le faʻamaufaʻailoga e mafai ona sili atu ona mamafa avega mamafa.
  3. O le tau o ia faʻafefiloi faʻatusa faʻatusa i le isi vaega o le ono mafai ona maualalo ma tumau i se tulaga taliaina mo soʻo se vaega o tagata.
  4. Mo le faʻamutaina o le fofo, e le tatau ona faʻatinoina le galuega, e leʻo iai foi e aunoa ma se poto masani e mafai ona malamalama i ai pe faʻapefea ona faʻaaoga se tuʻufaʻatasiga.
  5. O le vaitaimi faʻagaioiga o le uunaiga e sili atu nai lo le 30 tausaga pe a fai o mea uma o loʻo faia i le faʻaaogaina o tekonolosi.
  6. I le taimi na pa'ū ai, o le faʻamaoni e tumau pea lea ma le le solia.

I le va o vaivaiga, e tatau ona manatua ai o le faʻapipiʻiina o le faʻagasologa ma galulue faʻatasi ma se kottings o se mea faigata i tulaga o galuega. E le gata i lea, e tatau ona faapea mai o le ogatasi o le contings o le onlastic ma pauna e mafai ona aliali mai i se vaitaimi umi.

O le taupulepule o le sima-acrylic palumea e le afaina ai, ae vaaia e mafai ona vase le vaaiga.

Polyarethane fola

Tele le itupa: e tatau ma le lelei o le apalai i le fale mautotogi

O nei fefiloi lea e fautuaina mo nofoaga nofomau ai. Faʻavae i luga o le igoa, e mafai ona malamalama i ai o toʻotoʻoi e faʻatatau i luga, lea e iai ni taua tulagaese, o lea ae e te leʻi faia le filifiliga mulimuli, e tatau ona e mafaufau i lenei ituaiga o augk friex ma ana mea ma migau. E tatau ona taua le lelei:

  1. Ina ua uma ona faʻamamaina, o le tauemu o le a le pasi le susu.
  2. E le mafai ona aumaia lona luga i ni pepa lelei.
  3. O ia fefiloi e matua teteʻe lava e utaina ma eseʻese faʻaleagaina.
  4. O le faʻafefiloi vave ona faʻaʻaisa, i se taimi puʻupuʻu o le a mafai ona feoai solo i ai, ae faʻapea foi ona faʻapipiʻi meaafale.
  5. O le taimi o le taotoga e tusa ma le 40 tausaga.
  6. I luga o le fola, Microbes ma isi Wrictioleicsms o le a le aoina, faʻafetai i lona lamolemole.

Tele le itupa: e tatau ma le lelei o le apalai i le fale mautotogi

E talafeagai le faʻatinoina o lenei fesoʻotaʻiga i nofoaga o taʻaloga.

Ae e le o se mea taua le mafaufau e uiga i le polyreane foloa, o ia o se minus, lea na maua ai e ia se minus le manogi o kemisi..

I totonu o le potu ma se paluga fou, e sili le le tatau, ma faʻatali seʻia faʻafefeteina. A leai, e mafai ona e filifilia.

A o le liligi o le taumafaina o mea e matua tele i le 1 sikuea mita. m., o le mea lea o le tau o le a mautinoa.

E aunoa ma se faʻapitoa e suia mo le fefiloi ma le taimi, o le taʻoʻu e mafai ona paʻu ma amata gaioi.

EPOXY FED

Tele le itupa: e tatau ma le lelei o le apalai i le fale mautotogi

EPOXY BLACTESS o le a fausia se galuega moni o faatufugaga i luga o le fola

O lenei matata e aofia ai se pea vaega: o le malosi ma le aano o ia lava.

Afai o le faʻafefiloiina o vaega i le saʻo sili atu, o le mafai lava ona mafai ona ausia se maualuga-lelei ma aʻoga e mafai ona faʻaʻaisa e mafai ona faʻaʻaisa.

AMATA EPOXY FAASOLOPITO I VAEGA VAEGA, O LE FAʻAFITAULI MAI LE MAUA MA LE MANAʻA MA MANUI MA LE SITATAVER SIKERS, FUA MA FUA.

O penefiti o le faʻaaogaina o le fola e aofia ai mea nei:

  1. A mautu le paluga, e toetoe lava o le tau o le a le mafai ona faʻaalia i aʻafiaga o masini.
  2. Ina ia fufulu, e mafai ona e faʻaaogaina ni vailaʻau.
  3. Faatasi ai ma le fesoasoani a le paluga, mafai ona o le fola, ae o se galuega o faatufugaga. O le Minaxy seoli, e mafai ona manino lava, ma o lea, e mafai ona tuu se ata, laʻau poʻo isi mea e ala i le faia o le faʻavae, ma sasaa uma le paluga. Faitau atili e uiga i le auala e faia ai fola ma se mamanu, vaʻai lenei vitio:

Ae le i faʻaaogaina le paluga, e manaʻomia le amanaia le minus le, lea e taoto i tamai tufusi. I lona taimi lava e tasi, ae o lona luga e tatau ona saunia lelei. Naʻo le maeʻa o lona maualuga-lelei masini mafai ona faʻatumuina.

Methyl methacryl fola

Tele le itupa: e tatau ma le lelei o le apalai i le fale mautotogi

O ia feʻetiloga e seasea lava na maua i nofoaga nofomau, e masani ona faʻaaogaina i alamanuia, faʻapea foi ma le siʻitia o vevela.

E masani lava o fola o loʻo maua i stadium poʻo paka.

Ae ui i lea, e i ai ni lapoʻa o vaʻa, ma ua latou maua foi ma e tatau ona a o aʻoaʻia. O avanoa e aofia ai:

  1. Sina taimi o le taimi, pe a uma ona e faʻaogaina le fola e tuʻuina atu. Faigata tupu i se mataupu o itula.
  2. O le fefiloi o loʻo faʻatau atu i lanu eseese, o lea e mafai ona e pikiina se lanu mo le aotelega o le potu.

    Tele le itupa: e tatau ma le lelei o le apalai i le fale mautotogi

  3. O le fefiloi e le fefe i le vevela, ma o lea na le faaleagaina i laua e le latifolau, ma mai le vevela. E le taʻe le ofutino ma e le faʻaumatia ai le vevela mata.
  4. O le filifiliga o loʻo tuʻuina atu i ni meaʻai eseese o le fola: mai le lamolemole i le laufanua laufanua.
  5. E mafai ona e faʻatumuina le paluga e le gata i le mafanafana poʻo le potu mafanafana, e mafai ai ona faʻaaogaina le faʻavae e oʻo lava i tulaga tau vevela.
  6. O le vaitaimi gaosi e mai le 40 i le 50 tausaga.

O le le mautonu e aofia ai le faigata tele o le fola, faʻapea foʻi ma le faigata tele. O le methyl metthacryl palu o loʻo i ai se manogi mataʻutia o le chemistry. Faʻapea foi, o le tau o se tauemu o le tele o taimi e sili atu nai lo le isi ituaiga o loʻo faʻamatala.

O le suʻesuʻeina o mea uma e manaʻomia ma le le lelei o le tele o fuʻa, e tatau ona e faʻailoa mai ma o le lautele o le mea e sili ona faigata. I le tulaga o le le saʻo, faʻaletonu ole a umi, ma afai e te molia le tulaga, le Matai, ona taugata lea.

Tele le itupa: e tatau ma le lelei o le apalai i le fale mautotogi

O le tau o le malosi o fola e maualuga

O le faʻaaogaina o le tele o le feusuaʻi o le a faia tulaga lelei i totonu o le fale ma faʻatumuina le potu ma le mafanafana. I falefaigaluega fale, o ia fefiloi o le a mautinoa o le a tumau le faagaoioiga umi o le taina e aunoa ma ni mea leaga.

A fuaina le tau, e tatau ona maitauina o le tau i se tamai potu o le a sili atu nai lo le faʻaaogaina o se paluga i se vaega tele. O le faia o le faʻatatau i le taimi e toe faʻaleleia se tasi potu laʻititi, o le tau o le taina o le 1 sikuea mita. m. Ua fautuaina e faaluaina i le lua.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina fufulu fufulu ma se laulau

Faitau atili