Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Anonim

E le sili ona manuia potu avanoa i totonu o fale o le taimi o le khrushchev: laititi le sikuea ma le sikuea ma le tulaga le masani ai. I na aso, sa maeʻa le taimi na foʻia ai le galuega. Ia faʻafesoʻotaʻia faʻatasi e fitu malologa, ma leai seisi na faʻatasia faʻapitoa i le faʻamafanafanaga o le ola ai. O a latou lelei, o le mea lena o le mea moni lea o le toe faʻaaogaina o le KHRRASSHCHOV e leai ni faigata matuia: e fai ai puipui, e na o isi. E mafai ona totoina pe totoina pe alualu i luma e aunoa ma le lamatia mo le mauaina o le malosi o le fale atoa. Peitai e le faʻapea o le a amata amataina galuega toe faʻaleleia e aunoa ma se poloketi ma faʻamaopoopo. Soʻo se suiga e noatia i le lesitala.

O le a le toe fausia ma le auala e fai ai

Faʻasino o loʻo manatu e i ai i se suiga i le faʻatulagaina o vaega o le fale i le fale mautotogi. I le Aufaiga i Paʻu, o se mea e aunoa ma le suʻesuʻeina o le leaga ma le faʻamautu o faiga e faʻaitiitia ai o le faʻasaina faʻapitoa. I le tulaga o le faʻaopopoina o pa poʻo ni tulaga, e le faʻavasega mea uma, e ui lava o loʻo fuafuaina e tusia muamua se poloketi, ona faʻatautaia lea ma naʻo le faʻatinoina o manatu.

E aoga le iloa o loʻo iai ni suiga le taliaina o le a le mafai ona e malilie:

  • Faʻalauteleina le vaega o "susu potu" - o le umukuka, faletaele ma faleuila - e faʻatagaina naʻo le faʻaalu o le tupe faʻaalu. I luga o aso ola e le mafai. O lona uiga, e mafai ona e pikiina se vaega o le ala savali, o le fausiaina-i totonu o le faletalimalo. I lenei tulaga, e iai taimi e mafai ona feteʻenaʻi ai ni taimi faʻapitoa e uiga i ni ituaiga o faʻamanatuga. Aemaise lava, o le ata o loʻo faʻaalia ai se vaega o le feeseeseaiga.

    Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

    O le feeseeseaiga o le nofoaga pe a faʻalauteleina le potu malolo

    Ua iloga i se fasi mumu o se mea moni i le auala, ae tusa lava i le BTI pepa o se nofoaga o loo i ai. Ma afai i se faiga e mafai ai ona tusia, o le a le avea. Ina ia sosoʻo ai le faʻafitauli, o le vasega, o le uʻamea, o le a puʻeina, tusi lenei galuega o le faletaele e tautua ai.

  • A faʻalauteleina le umukuka, e le mafai ona faia:
    • Ona o le vaega o le faletaele;
    • Afai e tupu le faʻalauteleina ona o le nofoaga o le nofoaga nofomau ai, e le mafai ona faapipiiina e le pamu ma umukuka meafaigaluega i luga (fufulu ma ogaumu);
    • A faʻapea o le umukuka o loʻo faʻaaogaina i le ogaumu kesi, tuʻufaʻatasia ma le potu nofomau e faʻasaina.

Suia le ogaumu kesi i luga o le eletise - e le o se taimi lelei o se auala lelei i fafo, ae mafai ona ogatasi i le mea mulimuli i se isi auala: tuu le palu i totonu po o le "lafoga".

Toe fausia o le tasi-potu khrushchevka

Tasi-potu potu matata faatau le tele o tagata talavou. I lea tulaga, o le ono mafai ona toe fausia o le tasi-potu khrshched o le suiga o le fale mautotogi. E masani lava ona aveese vaega uma i le va o le potu ma le umukuka, e masani ona latou faʻaofi le vavaeʻeseina o le auala e vavaeina ai le ala savali.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Overdock Overrdock Overrdock Inverdock i Studio Falemeli

I soo se tulaga, e tumau le suia - o le nofoaga o le faletaele: Soʻo se suiga o nei nofoaga i fale mautotogi (ma le tuusaunoaga o fola muamua).

I le ata i luga, ua lata mai le toe totogiina ma le faletaele, ae i le taimi lava e le i suia lona nofoaga. O fuaitau suia - o le vaega na siʻitia ona o le fesiitaiga o le lua pa puipui: o se laititi agai i luma na faia e le tasi o loʻo tuʻuina atu i totonu o le potu, ma o loʻo latalata atu i le itu. E mafai ai ona faʻapipiʻiina se masini fufulu. Faʻatasi ai ma le toʻatele o loʻo iai ni faigata. O le alatele i lenei lomiga e laʻititi, ae i totonu o le potu e mafai ona ia faʻailoaina se nofoa i lalo o le potu laei.

E mafai ona e faitau e uiga i le mamanu o le potu suesue iinei.

O le isi filifiliga e toe faʻaola ai le 1-potu khrseshchev o loʻo faʻaalia i le isi ata. I lea tulaga, latou te tuʻufaʻatasia le auala ma le umukuka, o le faitotoʻa i totonu o le potu na faʻagasolo atili ai mai le potu sa matua faʻateleina lava. Sa i ai foi se avanoa e faʻamanino ai se avanoa mo se fale puipui tele-i totonu o le potu tele i le ala savali. O le galuega a le umukuka na le afaina, lona tulaga o le malaia o le vaega o le vaega na faʻateleina tele - saunia e 0 sikuea.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Toe fausia 1 potu khrushchev

O le isi auala e faʻateleina ai le avanoa i tausaga talu ai nei ua uma ona faʻaaogaina iinei - o le faʻamalosia o meaʻai ma logsias. Ma le lava le maualuga o le feteʻenaʻi ma le faʻapotopotoga o le faʻamafanafana, o le mafanafana o loʻo teuina iina. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻamamaina pe a leai ni faigata faigata o se vaega o le pa na muamua i lalo o le faʻamalama. E le mafai ona paʻi i le vaega o totoe o le puipui. I lenei mataupu, ua faatuina le Kapeneta i se teuga o le igoa o lomugi.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Fuafuaina khrushchev: 1 potu

Mafaufau i se isi itu o le tasi-potu khrushchev, lea e fausia i totonu o le fale piliki. E i ai isi sikuea, se panisina nai lo le loggi, o se tamai faletaele ma se tamaʻi umukuka, ae o loʻo tu foʻi i le mataupu muamua.

Ona o le faʻaaogaina o le tulimanu o taʻele ma le faletaele, ua mafai ai ona faʻalelei le tulaga o le piping ina ia faia le nofoaga i lalo o le masini fufulu. Ae e fai fua le puipui, e ave le faateleina o le umukuka. Moni, o le ulufale mai o le fale o le nofoaga i lenei lomiga o laititi, ae o le umukuka ua toetoe lava o le mita (0.7 sikuea) sili atu.

Ua faateleina le vaega o loʻo ola ai ona o le taofiofi o le faapaologa, o le kesi ma totonu o le faitotoʻa na o atu ai iina. Uiga o lenei toe faia o lenei toe faia o le tagata faʻatau sa manaʻomia i se vaega laʻititi e 5 moega: mo le 3 tamaiti ma 2 mo tagata matutua. E pei ona e vaʻai i le ata, o latou uma o le: O le tasi o le moega tamaiti lua-tala.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Tasi le toe fausia

O isi taimi o le manatu muamua, e le mafanafana. O le le lava o puipui i totonu o le umukuka e le masani ona iloa masani, tusa lava pe leai foi se vaeluaina ma le ulufale i totonu o le potu, ae le i le potu i lalo o le khrsheche . Alu le pito i autafa o le alatele o le alatele - sifi i le potu. I le taimi lava lea, o le Wall Wall of the Weatway o loo agai pea toetoe a latalata i le faitotoa i le faletaele. O le iʻuga, na faʻaopopo se nofoaga e ulufale ai, na iai lava se nofoaga mo se fale puipui poʻo se potu manaia.

Ina ia tauia mo le faaitiitia o le nofoaga o le potu, ua faaitiitia le nofoaga o umukuka. Ae peitai ua le leiloa le galuega, talu mai ona o le fesiitaiina o faigofie a le faletaele, o se nofoaga mo le faapipiiina o se pusaaisa. O le taliaina o le Khrushchev na mafua ai le mea moni o le 'ai o le' 'O le vaega o loʻo tuʻuina atu i le potu, ma o faitotoʻa faitotoʻa na suia i le swiss).

I le taimi lava lea e tasi, o loʻo vaʻai mai le potu, ma o lenei ono mafai ona tuʻuina atu ai se vaega o le a vavaeeseina le "potumoe o le fanau". O le filifiliga lava e tasi e talafeagai mo i latou e fia faia se lua potu tasi mai le tasi-potu fale mautotogi. E masani lava, o le suiga o le khrushchev o loʻo ufiufi i se ulugaliʻi ma se tamaʻi tamaititi. O le isi tamaititi. O le isi lomiga o le suia o le 1-potu, ma se isi vaega oyyout.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Mai le faigata e fai ai se lua potu

O le faigofie lea o le auala e tuu ai se vaega o le itu i le itu. E le tatau ona i ai se afa o le lafu afa i le 'afa lona lua, ina ia i le afa lona lua o le moli masani.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Odnushku i le faaluaina

O le isi faʻataʻitaʻiga o le auala o le tasi tulimanu o le tasi-potu "Khrgetcher" mafai ona liliu le potu ma se potu malolo tuuto i le fale mautotogi i le fale mautotogi. I totonu o le potumoe, ioe, e leai ni aʻu mea e mafai ona maua, naʻo le moega ma se pusa. Ae o loo tuulafopeina o ia.

O nai isi suiga o le fesuiaiga o le-potu potu o le a e mauaina i lenei tusitusiga.

Suiga o KHRUSUSHCHED DLU

Lua-potu khrushchev i fale o nei tausaga. O le le atoatoa o latou e tutusa ma le tasi-potu: tamai nofoaga ma le le mautonu o le tino, potu mau. Peitaʻi, o le tele o faʻafitauli e mafai ona foia e le fesiitaiga o nisi o pa puipui. Mo se faʻataʻitaʻiga, o potu tuaoi e mafai ona vaevaeina, ma faʻataʻitaʻiina le lua-potu tasi mai le lua-potu.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Suiga o Khrushchev: Mai le "tramway" Matou te faia ni potu eseese se lua

Na matou faia isi avanoa vavaeeseina le potu mai le alatele. O lea, e ala mai i luga o se potu lautele avanoa lautele, lea e mafai ona faʻaoga o se potu teuina, ae mafai ona toe liliu mai i se potu manaia. O le potu lona lua ua umi ma le vaapiapi - vaevaeina i ni vaega se lua: o le potumoe ma se potu ola e faʻaaoga ai se moli o le moli mai le drywall poʻo isi pepa.

I le ata i lalo - O le isi ituaiga o le pasiina o le potu i totonu o le lua-potu: e ofi i totonu o le potu lona lua, e tatau ona kolosi mai le tasi puipui i le isi puipui i le isi pa. E matua le manuia le gaioiga i le auala e maualalo ai le aoga o le potu muamua: O le "Dead" Stury o Soti e pa'ū. Ma talu mai taimi e faia ai se potu teu oloa i le pito o le potu lona lua, e le mafai ona faʻaaogaina atoa.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

O le isi filifiliga suia o se lua-potu potu fale i le tolu-potu

I luga o le suʻega filifilia, o le tino o le faletaele ona o le faʻaliliuina o le puipui e faʻaoʻo ai, o le auala e tuʻufaʻatasia ma le potu muamua. O loʻo faʻaaogaina o se potu ola mai lea na faia ai le faitotoʻa i le umukuka. Ua taʻe se potu mamao i totonu o le lua potu moemiti e lua. Ua ou mafaufau i le vaega i le va o potu moe e lua - e leai se laina, ina ia iai se avanoa e fai ai se potu manaia i potu uma.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Toe fausia o khrushchev: 2 potu

E mafai ona e liliu le masani-potu-potu potu i totonu o se vaega khrseshchev i se potu faaonapo nei ma se potu malolo-umukuka. O le galuega autu ma ia faʻauiga o le faʻatagaina o le faʻatagaina e lafo mai faitotoʻa faitotoʻa. I le taimi lava e tasi, o le nofoaga o ulufale muamua e liliu i se potu manaia. O le umukuka ma le potu malolo o loʻo tuʻufaʻatasia i le tau o se vaega o se vaega o se vaega o loʻo soloia, o le faletaele e tuʻufaʻatasia foi.

A manaʻomia, e mafai ona vaevaeina le potu lona lua i se lua ma se malamalama vasega e tuʻu faʻatasi ai le potumoe o le nofoaga faigaluega poʻo le kapeneta. Ina ia maeʻa ona toe faʻalelei, ae i totonu o le potumoe sa tatau ona maua i le la susulu, e le mafai ona faia le vasega mo le laa uma, ae ala ile 1.5 mita.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Manaia le tele o le tulimanu tulimanu lua

Na matua ofoofogia lava le fesili o le fesili o le fesuiaiga o le faaluaina i lenei emo. O le mea moni lava, sa avea o ia ma taimea. Ona o le mea moni o le alatele o le auala tele na tupu, ua faateleina le vaega o le faletaele. O le septum tuueseese le umukuka mai le potu e vaeluaina na vavaeeseina. O le potu lona lua o loʻo vaevaeina i ni vaega se lua, o le vaega o lona lua o loʻo faʻatauina e le kaleti ma le puipui o le fale. Na liliuina ni potu moeiʻai eseese se lua, ma mafua mai i le mea moni o le manava lea e tuʻufaʻatasia, o pupuni o loʻo i luga uma.

O le auala o loo i ai se foliga le masani ai - o ona puipui o le stignonically. O le gaioiga o loʻo laʻititi, ae faʻapea foʻi le vaega. Ma o le isi mea o se filifiliga lelei tele.

E tele filifiliga mo le toe faʻaleleia o potu potu e faʻaaoga ai metotia faʻamatala e mafai ona vaʻaia iinei. Ma le toe faʻaleleia o le lua-potu (ma ata moni) o loʻo faʻamatala i lenei tusitusiga.

Toe fausia 3 x potu khrushchev

Suiga o le tolu-potu potu moe i le khrshedchev II-57.3.2. O le mea sili ona leaga i lenei embodimt o le tele o le tele o le faleuila ma le faletaele. E saʻo le faʻasaʻoina o le tulaga ma na tu le toe faʻaleleia o mea. Mo le toe totogiina, o le faigofie na aveʻesea i le va o le faleuila ma le faletaele, o le vaega o vaipanoa o le kalama na tanumia e le faitotoʻa na faia e faitotoʻa. Talu mai i le sone sa i ai i se muamua o se auala, vili le mamana sili ona leaga, o isi auala e manaʻomia i lenei sone.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Toe fausia o se tolu-potu khrushchev: ata muamua ma pe a uma

O le lona lua o le vaivaiga o le amataga o le laiga: E leai se nofoaga e momoli ai se pusaaiu. I le pisi, o se tamai faletusi o se tamai ogaeputao i lalo o le faletaele, ae sa laititi lava. I lea tulaga, ua na filifilia le tolopoina o le papa o se potumoe, ma i le nofoaga e tatalaina ai le pusalee.

E tuʻufaʻatasia ai le umukuka ma potu malolo, o se vaega o le fale na faʻaleagaina. E tusa ai ma le poloketi, sa manaʻomia le faʻalauteleina o le tuʻuina atu o soʻo se puipui puipui ma luga. Talu ai o le ogaumu i le umukuka o kesi, e manaʻomia faitotoa. Na faasolo atu le magafagafa.

O le filifiliga toe fai o le toe faaleleia o loʻo mulimuli mai ina ia mafai ai ona faʻateleina ai le vaega o faletaele, faʻapea foi ma le tasi o potu i le potu 'ai i le potu' ai, faʻatasi ai ma le umukuka. I le auala, e tatau ona e aumaia ni potumoe e lua.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Toe fausia 3 x potu potu fale khrushchev

O le faigofie i le va o le faleuila ma le faletaele na vaʻaia, o le vaega o le auala na tuʻua ai le faletaele. Ina ia faatulaga le avanoa masani o le alatele, o le puipui ua fesuiai e se tasi o potu. O le umukuka e fai ulufale mai le potu malolo, i luga o le itu faafeagai o loʻo i ai se ulufale atu i le potu lona lua, ma le poloka i le faitotoʻa lona lua na mafua ai ona tosoina le potu lona lua. E uiga i le mamanu o tagata ua faitau iinei.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Suiga o le layyout: i luma ma le taimi

Se isi filifiliga. O le galuega autu, e foia ai le toe faaleleia o Khrushchev - o se siitaga i le itu o le umukuka ma le faletaele. O le fofo mo le faletaele e masani ai - aveese foi le faigofie, na faafeagai foi ona soloiesea ai le pa. Tamai umukuka faʻatasi ai ma le potu malolo. Na maua ai foi se nofoaga mo se faʻafiafiaga kulupu - sofa ma televise.

Na foia le isi galuega: O potu ua pasi e vavaeeseina. Na tupu ina ua pau le faanaunauga i le eria, ae na atili ai ona aoga le potu o lenei malumalu, ma na faia ai potu e lua uafu a le uarota i le ua afaina ai.

Afai e te mafaufau e aveese le vaʻaiga i le va o le umukuka ma le potu, o le ata o le laʻei faʻapupuu ma le potu maʻa e mafai ona faitau iinei.

Suiga o le 4 x potu khrushchev

I le siʻitia o le numera o potu i totonu o fale mautotogi o lenei faʻatulagaina, o vaivaiga e na o le faʻaoʻo: o le tamaʻi faletaele e le o toe tupu sili, o le potu e masani ai - potu i taimi uma. O se tasi o le sili ona le manuia filifiliga i le ata i lalo. O le mea lea o le "muamua" o lena.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Toe fausia o le 4 x potu khrushchev: ata "i"

O lenei fale mautotogi e tele tele i lea nofoaga o le Alatele, ae e le lava. Pau lava le tulimanu ma pisi puipui i totonu o le potu teu oloa. O isi pa puipui e manaʻomia e faʻaaoga faʻafitauli lea: 7 faitotoa o mai i totonu o le auala savali.

Suiga filifiliga khrushchev: 1, 2, 3, 4 - x potu, ata muamua ma pe a uma

Toe fausia o le 4 x potu khrushchev: ata "pe a uma"

I le faʻamatalaga o le potu, e sili atu le saʻo o latou tulaga - e latalata i le sikuea, lea e faigofie ona faʻaaoga. Lua potu moemiti e lua na tutu, ma o potu e lua ua liliu i se potu 'ai ma potu malolo. Mai le alatele, ulufale i le orbreak Wallrobe potu.

Sa totoe le faletaele, ua faateleina le faletaele i le Hrying le puipui. O se vaega sa masani ona fesootaʻi i le Carridor e manaʻomia ai le faʻaleleia foi o le faʻaleleia o le susu.

Mataupu i luga o le autu: kesi koluma i le faletaele

Faitau atili