Sima-oneone tie density: mamafa faapitoa

Anonim

Sima-oneone tie density: mamafa faapitoa

Ia fatuina se faʻavae-lelei ma le tumau mo soʻo se faʻavae o le fola, e manaʻomia le sailia o le tauaveina malosi o le fausaga atoa.

O le mamafa o le share ua lava ma le tele, ma o lea e tele ai lo tatou mamafa i luga o le faavae o le fausaga.

I tulaga e le mafai ai ona faia ni galuega faʻamalosia i mea fau fau fale, ae o le tuʻufaʻatasiga sa saunia tutoʻatasi, e tatau ona tuʻufaʻatasia tulaga o aitema.

Filifiliga o mea ma sauniuniga o le paluga

O le CPS poʻo le sima-oneone o loʻo faʻataʻitaʻia o se mea talafeagai ma faigofie auala faigofie i le maualuga. E moomia le oneone, malu ma le vai e fausia ai. Ole aofaʻi o vaega taʻitasi e faʻalagolago i latou foliga.

Sima-oneone tie density: mamafa faapitoa

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e aveina le Ciorment Brand M150, ona maua lea o le oneone e faʻavasega faʻatolu. Afai o le M500 Crond Brond o loʻo faʻaaoga e sauni ai le palu, pe o le oneone ua ave e tusa ma le vaega o 1: 5.

Sima-oneone tie density: mamafa faapitoa

Mo le taga o le 50 kg ave 150 kilomita o oneone

O le faʻaaogaina o le faʻailoga M 150 sima e sili ona lelei, aua mo lenei mea o le mamafa 50 kg o le a manaʻomia le 150 kg o le oneone. E tusa ai ma le aofaʻi o le vai, e faʻalagolago i luga o le susu o le oneone.

E mafai ona saunia se tali maualuga i le aveina:

  • 1 taga (50 kg) clove;
  • 15 teena pakete (150 kg) o le oneone mama;
  • 27 lita o vai.

Faʻatomuaga i O le faʻavaeina o oneone susu o le a faʻaititia ai le tele o vai i le 25 lita.

Mai le mamafa o le siusiu-saʻu fusi e faʻalagolago i le malosi o le a maua ai le faʻavae o le fausaga. Ma le mea e lelei ai, aʻo leʻi oʻo i le faʻatinoga o galuega, e manaʻomia le faʻamalamalamaina le tulaga tulaga le lelei o le vaega o le vaega.

Sima-oneone tie density: mamafa faapitoa

O le a o le mafiafia o le mafiafia o le 30 mm

O le pito sili ona maualalo o le mafiafia o le 0.3 cm. A leai, pe a uma ona sasaa le fofo, o le laualuga e taugofie. Sili atu le maualuga mafiafia tutusa i le 0.5-1 cm e tau atu i le sili atu o le tau i luga o le faavae.

Afai o lenei taua e oʻo atu i le 8-10 cm, o le mamafa o le sima o loʻo laga i luga o sikuea taʻitasi o le a pe tusa o le 150 kiloka. E le taliaina ma o le mea lea e le sili atu le fautuaina o tagata atamamai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona e aveese ni loi laiti i le umukuka?

Sima-oneone tie density: mamafa faapitoa

O le tele o le paluga o loʻo faʻalagolago i le lelei o mea

A faʻatuina se oneone-oneone naʻea ma le mafiafia o le 1 cm, o le tafe fua o le a le itiiti ifo i le 20 kiloka i le sikuea mita. I le taimi lava lea, o le a amata mai le 15 i le 20 kilomita e 1 cm².

E tatau ona amanaia i le taimi o le fausiaina o se faleʻaiga o le oneone o loʻo lafoina ai le malosi o le faʻavae, lea e faʻalagolago i mea o le a filifilia e tagata.

Mo lenei tapulaa, o tufuga ua vaevaeina i:

  1. Malamalama, o le malosi o le mea e le sili atu i le 1400 kg / m³.
  2. Oti mamafa e faʻaalia e le faʻailoga o le sili atu le maualuga atu nai lo le 1400 kg / m³.

Sima-oneone tie density: mamafa faapitoa

E le usitaʻi saʻo i le faʻavae o le faʻaputuga o se vaipuna e fuafua lava i lenei igoa oneone, e le sili atu i le faʻatapulaʻaina o faʻatapulaʻaina.

E tusa ai ma le Gost 8736-77, e tasi le Cubic Merter o le oneone e tatau ona aofia ai le sili atu nai lo le 1600 kilopoina, ma le 300 k / mg. Mo auiliiliga i le faiga o le fofo, vaai lenei vitio:

Fuafua le taumafaina o mea e ala i le faʻaaogaina o mea ua i ai nei ma faʻamatalaga faʻasino. A o le galue ma le sima Brand M 400 mo le fausiaina o se manoa o se mafiafia o le 3 cm i totonu o le potu, o le a faia ai le tele o le clartment, e saili ai le tele o le clartment, e saili ai le mea o le a fesoasoani ai faigofie le fuafuaina:

  1. Fuafua le voluma o le ata. 50 × 0.03 = 15 m³.

    Sima-oneone tie density: mamafa faapitoa

  2. O le tele o vaega uma. I lalo o le vaega o le 4: 1, 15: 4 = 3.75 m³.
  3. O le aofaʻi o oneone o le a 3.75 × 4 = 15 m³, o le vaega o le sima - 3.75 × 1 = 3.75 m³.
  4. Faʻaogaina Faʻamatalaga Faʻamatalaga, fuafua le mamafa faʻapitoa o le oneone - 15 × 1600 = 24000 kg, ma le vaega o le sima - 3.75 × 1300 = 4875kkg.

O le aofaʻi o vai e fuafua i le fua faatatau o 0.5 lita i le 1 kg o le sima. E tusa ai, 4875 × 0.5 = 2437.5 lita o le a manaʻomia.

O le tausisia o nei Norms uma o le a faʻatagaina ai oe e faʻatino galuega i le agavaa ma fatu se mea mautu ma faʻatuatuaina mo le tiaʻi.

Taualumaga mo le faatinoina o galuega

Sima-oneone tie density: mamafa faapitoa

Amata gaioiga e tatau ai i le tapenaina o le faavae.

Mataupu i luga o le autu: O le uluaʻi tuʻufaʻatasiga o le 3-amp i le ituaiga o pusi poʻo lamepa e faia oe lava

Mo lenei, o le fola o loʻo faʻamamaina mai le foloa muamua o le fola, faʻafoʻi le potu mai le fausiaina lapisi ma faʻaalia moli o le fauina, fuafuaina o le tafailagi ma le maualuga.

O le faʻatulagaina o le siʻosiʻomia o le oneone e mafai ona ofi i totonu o soʻo se potu, o le vevela o le pito i lalo lea e le pa'ū i lalo ifo +5 ͦcellia.

Sima-oneone tie density: mamafa faapitoa

Ua uma ona faapipiiina ni suka, agai atu i le faʻatumuina o le taʻavale mai le tulimanu mamao

O moli uila e faʻapipiʻi i luga o le muamua vaega o le susu, lea e mafai ona faʻaaogaina le polythyleine ata tifaga. O pito o le tapoleni o loʻo i le puipui ina ia latou faʻatinoina i luga o le tulaga o loʻo atagia.

Faʻatumu le faʻapipiʻi amata i nofoaga sili ona faigata-i-i nofoaga o le potu, ae a pe a fai o le faitotoʻa, e taua le taofia o le faitotoʻa.

Sima-oneone tie density: mamafa faapitoa

A maeʻa le fofo, o loʻo faʻapipiʻiina pulupulu, o loʻo sasaa le paluvai i luga o le faʻavae, faʻatumuina i le tasi fasi. O loʻo faʻaaogaina le pule, o le fofo e tupu faʻatasi, ma naʻo le uluaʻi muamua o le a sauni, e soso atu i le palapala o le fofo i le lona lua. Ina ua maeʻa 12 itula, ua ave loa moli, o le avanoa, o le avanoa e tumu i se fofo e tusa ma le 15 itula mo le sasaina atoa.

O lenei ua latou sauni se paluga toto ma faʻatinoga faʻailoga e fesoʻotaʻi ma le lauʻeleʻele. O le a faia se matutu ma susu paluga e aofia ai vaega tutusa o oneone ma le sima. Slip luga ma faʻapitoa meafaigaluega poʻo se mea e faʻaaoga ai, faʻaaogaina se fanua poʻo se viʻiga. O auiliiliga uma o le faʻagasologa o le faʻatumuina o ituaiga i totonu o tamau, vaʻai lenei vitio:

Ina ua maeʻa o galuega uma, o le mafolafola aulelei o loʻo mauaina, e tatau ona faʻataʻapeʻapeina ma se susu susu ma le ufiufi i se palasitika. Mospurding le naliina o le itiiti ifo i le fitu aso, pe a uma ona aveese le ata.

Faitau atili