Potumoe o le potu faʻataʻitaʻi: lelei, tulafono, foliga (40 ata)

Anonim

O le mamanu o le potumoe i le faʻataʻitaʻi o le faʻatinoga o se tuʻufaʻatasiga o mea taugata, e le mafai ona tofo ma le le mafai ona tofo mo le mafanafana mo le mafanafana. E lelei mo e alofa i le tamaoaiga, aristocracy ma tulaga masani e uiga i le matagofie. O le masani lelei faiga e sili ona lelei mo le filifilia o le potumoe. Faʻafefea ona aumaia i totonu o le potu poʻo fualaʻau 'aiga?

Potu moe

Mamalu

O le potumoe i le faʻataʻitaʻi o loʻo faʻamamafaina mai i mea e lua o loʻo i ai:

  • Le i ai o se mea taugata ma le moega tele ma se laupapa laupapa teuteu.
  • O le agai atu i le kiona-paʻepaʻe paolo.
  • Faaaogaina o le maualuga-uiga masani masani ma kapeta taua.
  • O se tasi vaega o le faʻavae o mea teuteu ma meaafale.
  • Teuteu teuteu o le taualuga ma pa.

Potu moe

O le mamanu o le potumoe, faia i le gagana masani, faʻatupu faigofie tele mo le tasi faʻatasi i totonu o isi potu. O lenei ona o le mea moni o lenei sitaili fofo foliga foliga sili ona lelei i lenei avanoa. O le ogatotonu o loʻo avea ma moe o loʻo fai mai ai le sitaili ma foliga o isi elemene i totonu o le potu. Atonu e le gata i le tulaga masani.

I totonu o se potu tele, e manaia le moe. Ae e manaʻomia le faʻavae o le avanoa.

• le iai o se tagata taugata ma le tele o le moega ma se laupapa laupapa teuteu. • O le saʻo o le kiona paʻepaʻe. • Faʻaaogaina o le maualuga-tulaga o loʻo avea ma kapeta taua. • Se tuʻufaʻatasia o vaega teuteu o elemene ma meaafale. • teuteu teuteu o taua ma pa.

Tulafono taua

O le sitaili masani o se tuʻufaʻatasiga o ni sitaili, o loʻo feagai ma lea e mafai ona faʻafeagai ai o le ampir, rococo ma baroque.

Mo ia, o nisi foliga o foliga mai:

  • Symmetry. O loʻo faʻatumuina se inceleni ma ana auiliiliga e tatau ona usitaʻia le tuʻufaʻatasia o le manatu atoa. O le a le faʻatulagaina o le tulaga o le a faʻaleagaina ai elemene o le a faʻaleagaina ai le ata lautele.

Potu moe

  • Lanu lanu. O le tama mafanafana e manaʻomia mo le totonu. E sili le faʻaaogaina o le oneone, Terracotta, Yellow, Peach poʻo le olive Opetai. E le tatau faia faʻatusatusaina i totonu o totonu.

Potu moe

  • Fafie. Tele o fafie ua faʻaaogaina i le fofo taʻaloga. E faʻaaogaina moni i soo se mea - ia fatuina meafale, faʻamalosi tino, fola ma le taualuga. Ae e taua le faʻaaogaina o le na o laʻau tetele laupapa. Na faʻaaoga e le au puaʻa i luga o le penina poʻo le apamemea, faʻapea foi ma auro felelei.

Potu moe

  • Mea faitino. O le faʻavasegaina o loʻo faʻamatalaina e le faʻaaogaina o faigata o aano o meaʻai, o le tofa maʻa ma uʻamea. Aemaise le i totonu o le totonu o le totonugalemu o le apamemea ma siliva.

Potu moe

  • Stucco. E foliga manaia i le potumoe na faia i le gaioiga faalesitema. Vaʻavaʻai i le ata o le potu faʻafiafia, o le a e vaʻai o loʻo pulea o feolaiga, ni mea faʻapipiʻi ma softket. O le Stusco orkuc, faia o polyrethane o le a faigofie tele, tele nai lo gyptum mamanu.

Mataupu i luga o le autu: Fausia se uliuli ma paʻepaʻe potu i totonu - fatufatuga ma paleni (+40 ata)

26.

  • Mea faigaluega. O loʻo i totonu o le masani i le sitaili e le mafaufauina e aunoa ma ni vaega faʻapitoa o elemene. E leai se nofoaga i se potu e ma lavalava. Aua neʻi galo e faʻatau le tele o vaʻa mo fugalaʻau, faʻatusa ma vali.

Potu moe

  • Fale ma koluma. Afai e te vaʻai i le ata o le ata o le potu o le potu o le potu i se masani, e mafai ona e vaʻai i le ata tusiata elemene o loʻo iai. Ae e sili le faʻaaogaina i se potu lautele.

Potu moe

O se vaega taua o le masani i totonu o mea anamua. E mafai ona e filifilia VID VIRT, E matamata mai i ata tifaga, ata tifaga eseese, percemilin fuainumera ma moligao.

Potu moe

Vaega o le faamaeaina

Vaʻai i le ata o ata tifaga, ma o le a e vaʻai o puipui i totonu e tatau ona faʻalelei atoatoa.

O le faʻaumaina o filifiliga i luga o ia puipui:

  • Venetian plaster.
  • Ceramics.
  • Faauma i lalo o maa.
  • Vali moega.

Potu moe

Ae e mafai ona e fiafia i fale puipui masani. E sili le filifilia o le maualuga-lelei ma taugata puipui, sefeina o se isi mea. O le a latou tautua mo lena taimi umi ma ia faʻaauau a latou ata muamua. Ae taua tele latou te le o naunau tele ma e ese.

Potu moe

O le teuteuina o le vali e mafai ona faatonuina e avea ma teuteuga o gaioiga. Ma i luga o le tasi puipui i le potu moe, e mafai ona e faʻapipiʻiina pou-fesoasoani pou ma se vaega. O le sili sili ona lelei le fofo i le potu tele. Ae mo se tamai potu, o lenei fofo e le talafeagai.

Potu moe

A leai, o le avanoa o le a nanaina, ma e laitiiti tele avanoa o le a tumau pea mo le fuaitau. A faʻapea e laiti le potu, o le potumoe i le masani ai o loʻo masani ona faia e puipui. Ae sili le fiafia i le masani masani. O lenei atonu o se faʻasologa o le faʻalilolilo ma le styling elemene o le monogram ma flora. O loʻo faia i latou i le faʻamalosi ma manino. Ma le lanu lanu e mafai ona avea i pastelly lanu.

E masani lava ona teuteu le pepa puipui ma se ata ma le greilding po o le platinum elemene o loʻo faʻaaogaina.

Potu moe

A o le fola, o le faʻaaogaina o ofutino o le natura e faʻailoaina mo lenei totonu. O se peleni poʻo le laupapa laupapa o loʻo faʻaaogaina o ni ofutino.

Tusi i luga o le autu: o le a se moli e tatau ona i ai i le potu potu: ata o filifiliga sili ona lelei ma avanoa o filifiliga

Potu moe

Taua i le sitaili o le sitaili e tatau ona tumau i le malamalama ma le mafaufau. O se vaifofo lelei o le a paʻepaʻe paʻepaʻe. Lelei le faʻaaogaina o le siʻusiʻu. Ae e mafai ona e faʻaogaina le pisia, e ui lava i lenei tulaga o le a tatau ona e faʻaleagaina le laufanua.

O le taualuga e taua e faaopoopo ai le stucco. Afai o loʻo i luga o loʻo totoe i luga, e mafai ona teuteuina le maea i le atavali.

Potu moe

Mea taua o meaafale

O le totonu o le potumoe masani o loʻo faʻaalia manino ai le meaafale e tatau ona iai. Afai o le nofoaga e mafai ai ona e faʻaaogaina se atoa seti o le ki. I le ogatotonu o le potu e tatau ona avea ma moega tele. E le tatau ona i ai ni fetuunaiga i foliga o se sofa. O le mamanu o lenei potu e aofia ai le faʻapipiʻiina o se lua moega na faia o le taugata tele fafie. Mafai ona vaneina elemene.

Ua sili teuteuina le moega, faigofie le tatau ona ufiufi. Afai e le teuteuina le moega ma le faʻavae o vaega, e mafai ona e filifilia se atigipalau, ua tumu i auro pe siliva filo.

Potu moe

O le mamanu o le potu moe i le sucric mamanu e aofia ai foi le faʻapipiʻiina o se Kapeneta ma aau faitotoʻa. O moega o moega e tatau ona faʻapipiʻiina tutusa i le moega. E tatau ona latou faamamafaina le aotelega o le potu. O auiliiliga e mafai ona avea ma mea malie poo le fatafata.

Potu moe

I le faʻaopopoga i lona mafuaʻaga autu, e mafai ona latou faʻatino e pei o le tu mo le teuteuga elemene. O le a latou faatumuina le fuafuaga masani. I le potu moe tele e mafai ona e tuʻuina se laʻela laulau ma se faʻata lapoʻa na faʻapipiʻi i le faʻavaʻa.

Potu moe

O se mea fiafia e faʻaopoopo i totonu o le faʻafanua i totonu o togitogiga. E masani lava ona leai a latou lava potu i totonu o le fale. E masani lava ona faʻapipiʻi i le moega. Ae e mafai ona latou mauaina o le manava. O mea e tatau ona fetaui ma le pito i luga o le vaipuna ma le teuteu o aluga. O le uiga lea o le totonu o le potu moe.

Afai o le vaega e faʻatagaina, e mafai ona e faʻailoaina le nofoaga mo le nofoaga faafiafia. O le mamanu o sea potu potu e aofia ai le faʻaaogaina o se lamepa, o se laulau kofe ma se nofoa lelei.

Potu moe

O le masani i totonu o le potumoe e aofia ai le poto ma le taugata. Ae ia manatua e le tatau ona maua se falemataaga, ae e fetaui mo le ola. Naʻo le mea lea o le a e maua ai le faʻamalieina mai le galuega faia.

Mataupu i luga o le autu: nofoaga o le mamanuina i le stylec style: iloga foliga

Potu moe

Faaaogaina Uiga

O le mamanu o le potu moe o le potu e fesoʻotaʻi ma le tele o elemene o elemene.

O aga taugata ma le tamaoaiga o ie e talafeagai, faʻaaoga ia o mea nei e mafai ona iloga:

  • Velvet.
  • Atlas.
  • Viscose.
  • Siliki.

Potu moe

Muamua o mea uma, e aofia ai le faʻataʻitaʻiga ile filifiliga o puipui talafeagai. O le a avea i latou ma le maota o le potumoe na faia i lenei sitaili. E atofa mai i le matapona o loʻo puipuia mai le malamalama. Moli moli suti mai le manino ma sili sili ona lelei. Moega ma ofu suamalie o aluga o le matagofie o mea matagofie ma mamanuina, pei o le brocade, velvet ma satin.

O le mamanu o le pupuni e mafai ona o mai ma le furree, teuteu teuteu, piki ma pulumu. O le faaitiitia o le mamafa o pupuni e mafai ona sili ona fiafia i ai.

Potu moe

Potu nei potu fiafia

I aso nei, o le faiga masani masani i le masani malamalama malamalama e faigata ona tetee atu ai. O lea, o ona nei faʻaupuga o loʻo faʻaaogaina. O tagata o Demenners valaauina mai ai nei tulaga faanatura. O lenei faiga e masani ona feʻaveaʻi spendlistics ma le agaga o le taimi, ae faʻataga oe e faʻasaoina aganuu.

Potu moe

Mo mea faavaitaimi, o le mea lea o le uiga lea:

  • O le teuteuga gaioiga i lenei sitaili e matua faafaigofieina. E i ai le musu o le sili atu o le tele o moa ma le malamalama.
  • O le aofaʻi o le numera o le pala ma meaafale mea ma siliva ma faʻaputuputu o teuteuga o loʻo faʻaaogaina.
  • Seasea faaaogaina vali mo le potumoe.
  • O mamanu faaonapo nei i faiga masani ona poloa e aofia ai le faaaogaina o le maualuga-lelei lala ese nai lo le taugata masini.

Potu moe

O lenei potumoe mamanu e mafaufau i se taimi feteenaiga. O puipui laiti e faʻaogaina i le tuʻufaʻatasia ma le susulu ma gaʻo meaafale. Ma o le mauoa faʻauma o le laufanua o puipui ua faʻatasia ma mea taugata mo le potumoe.

Faasaga i le talaʻaga o le pogisa poʻo le malamalama o puipui, meaafale heatare e lelei, o le a le afaina ai o le auvae. Ae i le tulaga lea, e tatau ona faʻaputuga e le fili ni mea eseese o meaafale.

Potu moe

O lea, o le mamanu o le potu faʻafiafia e mafai ai ona e faʻatinoina ou manaʻoga. Ae i lenei mea, e tatau ona fetuunai le potu, ma taualuga maualuga ma faamalama tetele. E tatau ona maua e le potu le tele o moli ma ea. A faapea e laʻititi le potu, faʻaaoga nei nei le faʻauigaina o faʻatalatalanoaga a le vasega. O lenei mea e mafai ai ona e faʻaalia ou manaʻoga e oʻo lava i se laʻititi avanoa.

Vitio vitio

Ata ata

Potu moe

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Potu moe

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Potu moe

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Potu moe

Potu moe

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Potu moe

Potu moe

Potu moe

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Suafa sitaili potu moe: lelei ma foliga (+40 ata)

Potu moe

Potu moe

Potu moe

Potu moe

Potu moe

Faitau atili