Primer i luga o suauu tuai vali ma o latou lava lima

Anonim

Faʻatautaia o toe faaleleia i le fale, ou te manaʻo tele, pei o le tele, na ou toʻesea ai le mea moni lava o le moni tapenaga o luga o loʻo i lalo o se taimi fou e maua ai se taimi fou. Ae tusa lava pe fia o le taua o lenei faiga e faailoa ai le manaʻoga e faʻatino nei galuega. O se tasi o mea sili ona faigata mo aʻu o le le fiafia o le vali tuai ae le i faia se fou taina. Ma sa ou amata vaʻa vaʻavaʻaia sulugatiti ma nofoaga, ona liliu uma lea mo se fesoasoani i se uo. Ua leva ona auai le OLEG i galuega mo galuega ma fautuaina mai ia te aʻu, lea e faia ai le tulaga o le Primer i luga o le vali tuai. O lenei ou te faasoaina atu loʻu poto masani ia te oe.

Primer i luga o suauu tuai vali ma o latou lava lima

Primer mo le vali tuai

Mataupu pe a e manaʻomia se mea atoa faʻalavelave

Primer i luga o suauu tuai vali ma o latou lava lima

O loʻo pipiʻi puipui i le vali tuai

O le mea moni o le mea e le mafai ona faʻaaogaina se vali fou i luga o le ogaumu tuai, ma oleg na filifili e vaʻavaʻai i le tulaga o puipui i loʻu potu. I lenei tulaga, sa ou laki, ma sa taofi lelei sau ata tuai i luga o le puipui, e le mafai ona ia toe sui ia te ia. Peitai, afai na e matauina i nisi nofoaga, na amata ai le lafoaia o vali ma lona lafoaia, ona e iloa ai lea o le tauemuga tuai ma soo se auala mo oe.

TAUA! Ina ia aveese se ogaumu tuai, o se vailaʻau vailaʻau e masani ona faʻaaogaina. E itiiti pefu ma pisapisa, ae e manaʻomia se faʻasologa o gaioiga. Ia faʻaaoga i taimi uma le puipuiga meafaigaluega mo lima ma o le manava manava i le taimi o le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻatonutonu auala.

O le vali e faia ai le lamolemole lamolemole ma le maualalo o le pito. Ma o tulaga autu nei e lua lea e laʻititi le faʻataʻitaʻiga o le faʻavae ma le faʻavae fou. E mo le faʻaleleia o mea e faʻapipiʻi ai e faʻaaoga e faʻaaoga i le vali. Sei o tatou vaʻavaʻai i mea autu o le faʻaaogaina o le eleele:

  1. Faʻamalosia le faʻavae tuai o le a faʻaaogaina ai le vali fou
  2. Faaitiitia le faitau aofai o tagata
  3. Faʻaititia le paʻu
  4. Faaleleia le tausisi
  5. Antippitic Priceers puipuia le laualuga mai le foliga mai o le ata
  6. E le faʻatagaina le foliga o nofoaga

Tusitusiga i luga o le autu: Cable Cable Dyy

Olei na mautinoa mautinoa ia te aʻu o le tiga o ia lava e le mafai ona suia Primer ona o ni eseesega:

  • E i ai le laititi o pigments i le eleele
  • Faʻafetai i ni mea faʻapitoa e le o le vali, adhelsion ua faaleleia, faʻamamago saoasaoa ma puipuiga mai le le talafeagai o le susu foliga mai.

Lenei ua ou faamautinoaina o le tau mo le faʻaaogaina o le eleele, ma na matou filifili e amata faʻataʻitaʻi puipui i lalo o le valivaliina.

Saunia puipui ma Oleg

Primer i luga o suauu tuai vali ma o latou lava lima

Olo olo

O le auiliiliga tapena o tekonolosi lava e le o se mea e sili ona ese mai le masani masani. Peitai, seʻi o tatou vaʻai i nisi auiliiliga pe a fai e te valiina le sili atu o le suauʻu tuai o le suauʻu:

  • Na mautu le ofutino i luga o loʻu puipui, ma na le o se sauniuniga a le aupega, o lea na leai se tapenaga mo le tele o taimi. Ae ui i lea, afai na e mauaina vaega laiti ma le fofoina o vali, ona aveese ai lea. O le OLEG faufautua e aveese le averesi o le 5-10 cm ma o se lelei sili ona lelei na maua i tafatafa o se nofoaga faaletonu.
  • Ona matou ave ese lea o le palapala ma le pefu mai le puipui ma le vai mafanafana ma sina laititi
  • O mea tusitusi uma i fea, o loʻo ufitia ai le lautele o faʻailoga ma le aofaʻi o tagata taʻitoʻatasi ma tuu le tele o le mea e manaʻomia. I lau mataupu, ua fai foi ma sala, lea sa iai se tuuaiga o se ogaumu tuai
  • A uma le matutu ua matutu, alu i nei vaega ma se masini olo poʻo se paʻu o le paʻu. O le mea lea, o le a e iloga i le palu ma sopoia i latou ma le aotelega luga.

Eleele puipui

O le pa puipui ma o latou lava lima

Ina ua maeʻa le tapenaina o le tapenaina o pa puipui, na amata foʻi le faiga sili ona taua - ma amata le vali i valivali. Faʻatinoina o Primer i luga o le Old Suauu vali, pipii i se faʻasologa:

  1. Faʻaaogaina le taimi muamua, faʻamalosi lelei. O lenei gaioiga e aveese ai le inhomogenety o mea
  2. Afai e tatau ona e faʻagalo le palapala i le vai, ae le sili atu nai lo le 10 pasene. Mo matou, o lenei gaioiga sa le manaʻomia, e leʻi manaʻomia le mafiafia o le mafiafia, o le a manaʻomia e faia
  3. Primer e faʻaaoga mai luga i le pito i lalo ma sili ona pele, e masani lava o rollers, ma le tulimanu ma isi nofoaga faigata - pulumu. Aua neʻi galo o le vaega e tatau ona toniga ma manifinifi
  4. Afai o le potu e sili atu le vevela vevela, a ua le lava le taimi o le Primer i le itula, ona e aoga lea o le faʻaaogaina o se vaega lona lua. I lalo o le upu sili sili ona lelei, o lona uiga +20 tikeri
  5. Pe a o le vaega lona lua o le Primer i le suauu vali e faʻaaoga, matou te tuʻuina atu ni gaioiga seʻia oʻo i luga

Tusitusiga i luga o le autu: Cuttinisina Clamps - lauiloa metotia o fusi

O le mea moni o le eseese o lomiga ma matutu i auala eseese. I le faʻatauina o oloa i totonu o le faleoloa, faʻaeteete i le faʻatonuga o loʻo faatonuina ai e tagata gaosi le taimi o le faʻamamaina o latou mea. Ae peitai, aua neʻi galo o mea i totonu e iai foʻi le tele o aʻafiaga i nei faʻailoga. O le mea lea, ia faʻatumauina le vevela o le sili ona lelei i totonu o le potu ma le pasene o le faʻatiga.

E i ai lomiga faʻapitoa i luga o le suauʻu vali mai totonu o le suauʻu, na faia faʻapitoa mo ia faʻamoemoe. O le mea lea, vaseai i le gauai atu i ia paosaʻa, ma afai e te manaʻomia, faʻaaoga i latou. I loʻu lava aafiaga, na ou iloaina ai e le tatau ona mu le puipui o puipui ina ua uma le eleele. Faʻafao uma galuega uma mo le tusa o le aso ma tuʻuina atu le promite e mago atoa ma fausia se ata i luga o le suauu luga o le suauʻu o le a puipuia atoa i tausaga.

Auga

Ina ua uma ona toe mautotogi i le fale ma ona lava lima, na ou iloaina o le tele o ni gaioiga e le tatau ona fefe. O le mea moni, e faigofie tele ona masani ona agai atu i le filifiliga o mea ma le tekonolosi o galuega. O le muamua o puipui poʻo le faʻalolo e leʻo se galue malosi, sili atu le mamafa e tapena ai luga mo lenei faiga. Ae o lea ua tele ni filifiliga ma mea e mafai ona faafaigofie ai le galuega i le tele e mafai ai. Aua neʻi osi i galuega faigata ma mea e taofi ai, ona o le mativa-lelei primary e le tatalaina le laualuga o le pisia ma mea taua. Ma o lona uiga o le umi o le faʻaumaina auaunaga e mafai ona faʻaititia e le mafai ona faʻaitiitia ma le taimi e tatau ona e faʻaaluina au tupe ma malosiaga e toe faʻaleleia uma. Afai o loʻo e popole i nisi ituaiga o faiga, ona fesili lea o se uo poʻo se mea e fesoasoani ai, aua faʻatasi ai e le faigofie ona faia se taʻaloga sili atu.

Faitau atili