Faʻavasegaina masini fufulu

Anonim

Faʻavasegaina masini fufulu

Tele faleʻaiga o le faavae nofomau o lo tatou atunuu o loʻo iai i totonu o fale o le au tuai, Soviet o fale. O loʻo tuʻufaʻatasia uma nisi o foliga o le fuafuaina o fuafuaga, o loʻo i ai le le fiafia tele i tagata o loʻo nonofo faʻatasi ma potu laʻititi. I tulaga o le le lava o le avanoa avanoa, e manaʻomia le faʻaeteete ma le filifilia o meafale ma mea faigaluega ile fale: E le gata i lona galue e taua, ae o le faʻateleina foi o lana galuega, ae o loʻo taua foi.

Faʻavasegaina masini fufulu

Ua avea pea foliga o le totofaʻatau, ma le toʻatele oi matou o le faʻaolataga moni, aua o lenei ua mafai ona faʻapipiʻi ai lenei masini aoga e oʻo lava i le tamaʻi mea e aoga. O le aso, o mea uma a le fale gaosi o le fale gaosi e maua ai se tulafono o le fale teu oloa. I mea e tutupu ai i mea e tutupu ai ma le taua o ia masini, faʻapea foʻi ma a latou ituaiga, o le a matou faamatalaina auiliili i le aso o le mataupu.

Faʻavasegaina masini fufulu

Faʻavasegaina masini fufulu

faamoemoe

O le lelei o le puʻupuʻu faʻafetaui tatau masini ona avea:

  • Tamai lapoa - O le lelei lea o lenei tulaga o lenei ituaiga o le froklok, o le masani ai lea o le faʻamoemoe o filifiliga, mo tagata faʻatau, faigata-faʻatapulaʻaina vaega o le potu.
  • Galuega - O mea faʻavaitaimi o loʻo iai le tulaga e tasi o galuega e tasi e pei o masini atoa e fufuluina ai. O le mea lea, e te le tau fefe e faʻatau se masini, ua e leiloa ni avanoa.
  • Tamaoaiga - Fetaui lelei le fufuluina o tagata faigaluega e le mafai e le itiiti ifo le vai ma le eletise, e ui ina le afaina ai le lelei o le fufuluina.
  • Voluma o le tane - FAAMATALAGA Prameter mo le tele o tagata faaaoga, aemaise lava mo aiga tetele. E ui lava i le itu lelei, foliga foliga ua uma ona faaooina ma le auupega masani. E mafai foʻi ona e mauaina ni faʻataʻitaʻiga ma le maualuga utaina i le 8 kilokalama.

Faʻavasegaina masini fufulu

Miscuses

O vaivaiga o meaʻai o loʻo musia maina masini e tele lava nai lo le lelei. Tagata faʻapitoa valaʻau mai i vaiʻiga o le lua:

  • Tau - O lē e fia sefe, mauaina se faʻataʻitaʻiga puʻupuʻu, atonu e le fiafia lava oe. O le tau o se fufulu faapena ma tutusa ma uiga o se masini atoa o le a tutusa.
  • Faatapulaa filifiliga - Ae paga lea, e le o tagata gaosi uma o fale faigaluega o aiga o loʻo auai i le tatalaina o le puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga. Saili lenei nofoaga na gaosia e le Ofisa Sili o le a le faigata, ae o le fufuluina o le sulu mai le laititi-lauiloa igoa e sili ona seasea.

Faʻavasegaina masini fufulu

Faʻavasegaina masini fufulu

Ituaiga o download

O le maketi mo le fale na tuuina atu masini o le fufuluina masini o le lua ituaiga o utaina - luma ma faalava. O lenei faasalaga e masani ona fuafuaina pe a filifilia le fufuluina, o lea matou te taʻu atu ai ia te oe nisi mea e uiga i masini puʻupuʻu ma eseʻese pusa ese.

Avega i luma

Faʻataʻitaʻiga

Fuaitau, vaai

Maualuga avega, kg

Fetaomi saoasaoa, rpm

Foliga

Le averesi o tau, olo.

Eurosoba 1000.

46x46x68.

Tusa o le 4.

500/1000

- le ono mafai ona fausiaina;

Aoao atu le suesueina o tofi;

- Soun Tank;

- faiga inisinia faiga pauna;

- Galue i le maualalo o le mamafa o le vai;

- hydrauic dick aptorbers;

- le avanoa o le faapipiiina i lalo o le magoto;

36990.

Indestic Wisl 103.

60x40x85.

e oo i le 4.5.

1000.

- le ono mafai ona fausiaina;

- Timer ua tuai le amataga o le fufuluina

16000.

LG F10969WDS5

60X4448X85

E oo i le 6.5.

1000.

- Tausi polokalame e faamama polokalame;

- hypoallergenic

28000.

Samsung WW60h2210ew

60X45X85

seia oo i le 6

1200.

- sima sima;

- Taulotoga o mea fou

24500.

Bosch maxx 5 eseese

60x40x85.

e oo i le 5.

1000.

- Volpational Relichtortor;

- puipuiga faasaga i tamaiti

28000.

Lole aquamatic aq 1d 835

51x46x70.

Tusa ma le 3.5

800.

- 16 Polokalame faʻamau;

- le avanoa o le faapipiiina i lalo o le magoto

18000.

O loʻo fufuluina masini ma avega i luma o le sili ona lauiloa ma tagata faʻatau, pei ona talitonu o le sili atu faigofie ma aoga, e ui lava latou te manaʻomia sina avanoa mo le faʻapipiʻiina. Mafaufau i filifiliga sili ona manaia mo le fetaui lelei ma luga luga avega ituaiga.

Faʻavasegaina masini fufulu

Tui i luga

O masini fufulu ma le faʻatulagaina o loʻo tusia ai o le filifiliga a latou e taua tele i le faʻaaogaina o le avanoa i le potu avanoa i totonu o le fale. Latou te nofoia le tele o avanoa nai lo masini i luma , ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e mafai ona teuina lelei e oʻo lava i le pito sili ona vaʻai mamao. Matou te ofoina atu ia te oe le sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga o le puʻupuʻu o le fufuluina o masini ma se ituaiga avega mamafa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu le parquet - taua vaega

Faʻataʻitaʻiga

Fuaitau, vaai

Maualuga avega, kg

Fetaomi saoasaoa, rpm

Foliga

Tau o le tau, Rub

Whirlpool savaliga 7511/1.

40x60x90.

E oo i le 5.5.

1000.

- 18ei polokalame;

- Puleaina o le Fomai

26000.

Candy Evat 10071d / 1-07

40x63x88.

E oo i le 7.

1000.

- paleni le pulea;

- puipuiga mai le soona fai

24000.

Indestit Indw A8851 W

40x60x85

e oo i le 5.

800.

- Le faatasi o lau uili;

- puipuiga faasaga i tamaiti

21000.

Zanussi Zwy 51004 Wa

40x60x85

E oo i le 5.5.

1000.

- fufulu fiu;

- Filifiliga o le fufuluina vevela

23000.

Candy Evang 10071 D

40x60x85

E oo i le 7.

1000.

- 18ei polokalame;

- Timer ua tuai le amataga o le fufuluina

23500.

Faʻavasegaina masini fufulu

Faʻavasegaina masini fufulu

Le tele

E tele o masini matamata povi, e lua ituaiga o tapenapeti e mafai ona iloga: vaapiapi ma avega. Pe uiga i mea latou te fai ma sui ai, ma o le a le mea latou te ese mai i ai, tatou faitau nisi faʻamatalaga i lalo.

Vaapiapi

Spopled Call Olding masini ma le loloto o le le sili atu i le 45 cm. O le loloto o le tele o nei faʻataʻitaʻiga o le 40 i le 5 cortings faʻataʻitaʻiga ua uma ona maua le loloto e itiiti ifo nai lo le tulaga.

O le faʻaititia o le loloto o le vaʻalele o le athery e tusa ma le 30 cm. A o le tulafono, o masini masini e le o tele link - tusa o le 3.5 i le 4.5 kg . E ui i le tamaʻi laititi ma faʻatapulaʻaina le tane o tane, o le vaapiapi paʻu masini e le taugofie nai lo le masani ai.

I totonu o le sili ona lauiloa tagata faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga o masini vaapiapi e mafai ona taʻua o mea nei:

  • Vestel wm 640 t - loloto 40 cm, tau 8000 rubles;
  • Bosch Maxx 5 saoasaoa lomiga WLX 20193 OE - loloto 40 cm, tau 13000 rub;
  • Beko WKL 15105 - 45 cm loloto, tau 8000 rum.;
  • LG F1056md - loloto 44 cm, tau 12000 ru.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faia le eleele i se fale tumaʻoti, i le atunuʻu

Faʻavasegaina masini fufulu

Lagolago

Lagolago e faasino i masini fufulu o le lautele lautele (ma le maualuga lava) ma le maualuga, ae matua laititi le loloto. O le loloto o le loloto o le lagolago lagolago e mai le 30 i le 35 cm. Talu ai o loʻo ia i latou se tulaga maualuga, latou te le talafeagai mo le faʻapipiʻiina i lalo o le magoto.

E ui i le loloto tele, o le tapulaa maualuga o le laup o sea masini e tusa tutusa ma le vaapiapi. Lagolagoina o Chearcheves o le tamaoaiga e faʻatatau i le vai ma le eletise eletise . A o fua e pei ona taua i le tau, e tutusa lava le tau o le vaapiapi. I totonu o faʻataʻitaʻiga o le lagolago lagolago e aoga le taʻua o mea nei:

  • Candy Aso Malolo 104 F - Le loloto 34 cm, tau 11000 rubles;
  • Indesti wiun 81 - loloto 33 cm, tau 10,000 rubles;
  • "ATLAN 35M81" - Le loloto o 33 cm, o le tau o le 14,000 rubles;
  • Veripoint-Arsiston Arsul 105 - loloto 33 cm, tau 16000 ru.

Lalo o le magoto

Faʻavasegaina masini fufulu e sili ona fetaui ma faʻapipiʻi i lalo o le magoto. O sea tali faʻatagaina le sili ona lelei le auala e tuʻu ai le pamu ma meaafale i totonu o le faletaele, e aunoa ma le le mautonu ma e aunoa ma le masani ona umukuka ma le poto o le fale.

Faʻavasegaina masini fufulu

Ina ia mafai ona ofi i luga o le vaipuna i lalo o le hashbanin, ae le mafai ona faʻalavelave i se vai masani i le pronk, e tatau ona tali i le tele o manaʻoga:

  • E le sili atu le maualuga o le 70 cm;
  • lautele e le silia ma le 50 cm;
  • Le loloto le sili atu ma le 50 cm;
  • Loo Luga o le Disward ituaiga.

Ma le isi, o pito o le utiuti e tatau ona tatalaina i luga o masini fufulu, puipuia le masini mai le vai splashing.

Faʻavasegaina masini fufulu

Faʻavasegaina masini fufulu

E le talafeagai uma atigi fagu mo se masini fufulu. E uiga i le usuina o le e talafeagai mo se masini fufulu, faitau i totonu o le isi mataupu.

Faʻapipiʻi

Ua avea o le mea ma mea masani a Faletusi o le olaga faaonapo nei, faʻatagaina oe e faʻatulaga avanoa i le fale i se auala fou. O se mea matagofie tele lea ma le faigofie. E ui lava i le mea moni e taugata tele atu nai lo le masani ai o fale faigaluega, tagata faʻatau ua sauni e ova atu mo erigomics ma matagofie foliga.

O loʻo faʻatau atu e le puʻupuʻu masini o le fufuluina o masini e tuʻufaʻatasia ai i latou i totonu o le umukuka i lalo o le laulau i luga o le faletaele. Mo lenei, o le masini e tatau ona laʻititi ifo lona maualuga ma le loloto ma le mea moni, ia mafai ona i luma o le uila.

Faʻavasegaina masini fufulu

E masani lava o le pito i luma o le tina o le hash hin i tua o le faitotoʻa, o loʻo ma mafai ai le masini i lalo o le kapoti pe muta.

Faʻavasegaina masini fufulu

Faʻavasegaina masini fufulu

Faʻavasegaina masini fufulu

Ma le matutu

Faʻafefea ona maua se nofoaga mo faʻamago i le fale mautotogi? Faatasi ai ma lenei faʻafitauli, na masani ona fai e Ieremia tagata. O ni vaifofo ua fai mai ai iinei: Faatosina ofuvae i luga o le Loggidia, Faʻaluaina le Lingerie Rope i luga o le faletaele pe faʻatau se masini mama. O i latou e le faʻatapulaʻaina o tupe mafai ona faʻamalosia le sili atu suʻesuʻega i onapo nei - o se masini fufulu ma se faʻamamago galuega o ie lino.

Tusitusiga i luga o le autu: tutoʻatasi vali o se fale laupapa

I le faʻaopopo atu i le manino e lelei, pei o le faʻaolaina o taimi ma nofoaga, o lenei filifiliga ei ai se faʻatagata taua - o se taugata maualuga lea.

Tau mo le puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga ma le faʻamamaina o le amataga mai le 50,000 rubles

Faʻavasegaina masini fufulu

Faʻavasegaina masini fufulu

Faʻavasegaina masini fufulu

Le sili ona puʻupuʻu le masini fufulu masini

I totonu o masini pugatasi e mutimoli ai masini fishaini iina "matua" matua ", lea e mafai ona mitamita ai i le tele o itu. I le lisi o mea faigaluega a le aiga na mafai ona matou maua ai se bypywriter, o loʻo faʻaalia e le sili ona puʻupuʻu e foliga, o lana faʻapipiʻi e mafai ona i luga o le puipui. Faitau atili e uiga i lenei mea i le tusitusiga e uiga i le puipui fufulu masini.

O le mea moni, e tusa lava pe lua na faʻataʻitaʻiga - Daewoo Faʻaleleia Dwd-Cv701 PC ma Daewoo Faʻaletonu DwD01J. Tele parameters latou o le coincide: faʻataʻitaʻiga - 55x29x60 cm, mamafa - 17 kg, sili atu avega - e oʻo atu i le 700 rp, polokalame. O sea pepe o le a natia. O le averesi o le tau o nei faʻataʻitaʻiga e mai le 20 i le 23 afe afe o rubles.

Faʻavasegaina masini fufulu

Faʻavasegaina masini fufulu

Transing Review

Matou te valaauliaina oe ia e masani i le sili ona lauiloa ituaiga o loʻo auai i le gaosiga o le fufuluina o masini fufulu.

  • Indestic o se kamupani Italia e faavae i le faaiuga o le tausaga ae le i mulimuli; Na te tatalaina le kesi ma le eletise eletise, ona sui ai lea o auala tetele mo le fale. O le sili ona lauiloa ata faʻapitoa o le fufuluina masini mai lenei gaosiga: IWub 4085, iwsb 5085, IWUC 4105.
  • LG o se vaega o kamupani mai Korea i Saute, o le talaʻaga o loʻo amata i le ogatotonu o le 20th seneturi. O oloa muamua na tuuina mai e lenei faʻalapotopotoga o le cosmetics, vailaʻau ma vailaʻau eleele. I totonu o le tele o ituaiga o foliga o foliga mai LG tatau ona gauai atu i le f-1089nd, f-1096sd3, f-80pc3ld faʻataʻitaʻiga.
  • Bosch - popolega, faavaeina i Siamani i le 80s o le seneturi talu ai. Amata mai le gaosia o oloa eletise, na amata loa ona liliu le kamupani i totonu o le tele gaosi oloa o masini ma eletise. O le sili ona lelei o le vasega o le fufuluina lelei masini faleoloa mai lenei kamupani o le WLG 2006, WLg 20260, Wlg 24260.
  • O lole o lo tatou lelei o le kamupani a le kamupani mai Italia (na faavaeina e sili atu nai lo le 60 tausaga talu ai). I le taimi muamua, le kamupani faʻapitoa i le toe faʻaleleia ma le fausia o masini masini, ona faʻatulaga lea o le gaosiga o umukuka masini. I totonu o le sili ona manuia ata faʻapitoa mai lenei gaosi oloa mafai ona faʻaigoaina: GC4 1072 D, GC4 1051 D, GC4 1061 D.
  • BEKO o le Turkey Gaosi oloa, o loʻo i ai i le fale o le atunuʻu talu mai le 1977. I le 90s, ua matala le kamupani gaosiga ma lo matou atunuʻu - O le laʻau e tu i Kirzhach. Nei o faʻataʻitaʻiga o le puʻupuʻu syralls, o le sili ona lauiloa i le tagata faʻatau Rusia: WKB 61001 Y, Wkb 501031 PTMA.

I le faʻaaliga vitio, e mafai ona e mauaina nisi faʻamatalaga ma uiga o loʻo o le lole o le faʻamaumau masini fufulu.

Faitau atili