Faamautu i totonu o le totonu: decor, sitaili, teuteuga (50 ata)

Anonim

I totonu o le faʻatonuga faʻasino, faʻamaonia o loʻo faʻatinoina e lona faʻasinomaga ma le faigofie. O le ituaiga o faʻamaoniaina i totonu na alofagia e totonu o le alofa ma le natura o le natura.

Faailoga Faatulagaina i totonu o le potu malolo

Olive Style: O ata mamanu

Vaai faalemafaufau i le sitaisaga o le faʻavae i totonu o le fale fale e le tau faigata. O lona uiga o le:

  • O mea taua a matua.
  • Mamafa puipui;
  • malamalama malamalama;
  • Mea faifuaaga;
  • tamaitusi ma fua faatatau mamanu po o galu;
  • atavali na faia e le suauu, o ata tuai;
  • O le tele o lanu.

Faamaonia i totonu o le fale

O le sikaleti o le manogi e aunoa ma nictor e le mafaufauina. O le i ai o mea taua, o le statutte o loʻo faʻaalia ai le iai o se seti o fata. Malu e mafai ona fai ma laupapa. E mafai foi ona faia fata i laupapa le talafeagai. O le paʻu paʻu paʻu o le a faʻamalosia ai se potu malolo poʻo se potu moe, o le a maua ai le mea o le a maua i le umukuka i le umukuka. Manaʻomia tulaga - e tatau ona tatalaina le malu. Afai e talafeagai, e mafai ona e teuteuina i ai ma ni tamai pupuni i le fugalaau po o feoavae. O le tatalaina o le Testicas Shelves o loʻo faʻaalia ai le faigofie ma, i le taimi lava lea e tasi, o le vaega o lenei elemene.

Faapitoatoa sitaili i le

Toe faʻafouina le pa o le a fesoasoani i le tele o tusi i le sitaili o le faʻamaoniaina o loʻo olaola ai pea poʻo laufanua fanua. Sili atu pe a fai o ata e tutusa mataupu. Ata - o se vaega taua o totonu e fatuina ai le aulotu talafeagai. I totonu o faʻataʻitaʻiga o atavali, o nuʻu e nonofo solo: o le fanua o le lafere, o auala vaʻai o faʻamaonia, o se fale tuai.

Mo le umukuka i totonu, faʻamaonia atavali ma le ata o fualaʻau poʻo fualaʻau e sili ona fiafia i ai. I totonu o le potumoe, o se tasi o puipui e mafai ona televave ma laufanua fanua po o le risttic moffifs.

Faamaonia i totonu o le potu potu

I totonu o le sitaili o le faʻataʻitaʻiga o le faʻamaonia o le faʻailoaina o se vaega tuʻufaʻatasia o le aniki chick. Ma faʻamalosi manuia le faʻaaogaina e le gata i ata lafoaʻi tusia e le suauu, ae tutusa foi Teuteuga o le resitalaina o le ata e tatau ona tele. I totonu o le faʻamaonia, o ata a aiga i le lanu lanu o le a maua le latou mea i luga o le potumoe puipui. Faʻaopopo i totonu o le inch o le leai o le faʻaleleia e mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o sela. O lenei vaega o elemene ei ai le vectact incepres pe faia i le paepae.

Faapitoatoa sitaili i totonu

I le sitaili o le faʻamaonia, o le faʻaletonu o le sela mafai ona faia le sao o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata ma le faʻaaogaina mo fugalaʻau. Sela atonu o loʻo i ai uma se mea manino ma tatala le lalagaina. O nisi o falefaigaluega o loʻo faia i le faʻavaʻa poʻo le tulaga. O sela e faʻamaeʻa foi le uluaʻi vaega i le ituaiga o manulele poʻo le vine vine. E fesoasoani le sela e fai ai le sili atu o le "Farani." Fugalaau - i le tele e mafai ai i soo se mea! E mafai e Bauquets ona teuteuina le laulau uma i le potu malolo ma fata i le umukuka.

Maua se mea e maua ai meafale e le faigata. Taulimaina le fale tuai o oneone ma tatala ma le tele o faaputuga paepae vali. Suia le auala i luga o le beige pe lanumoana lanumoana. Tusi tulimanu o oneone. Ua sauni le vaega atoatoa o le pala!

Faamaonia i totonu

I le mamanu o loʻo i totonu o le itu i le sitaili o le faʻamaonia, o le i ai o tusitusiga: citz, flax, cotton. E iloga le potu o le potu i totonu o le potu i totonu o le tele o tamaitusi: SOFA Simirumlows, ie laupapa, e aofia ai solo solosolo. Mo le laulau e faʻaaoga le ace ie poʻo le tapoleni ma faʻaofi.

Faamaonia i totonu

O faʻamaonia o loʻo iai ni ata o fualaʻau 'aina, o se sela poʻo se fasi. E mafai ona tuʻufaʻatasia fabs. Lacese e masani ona faʻaaogaina e leʻo le atoa laʻau, ae na o le pito o le laulau. Faatasi ai ma le fesoasoani a le teuteuga aluga, o isi leo na faia. O le au leoleo i luga o le moega e masani ona faʻasalalauina, tele lava i le fugalaʻau o le vao.

Mau i luga o le autu: resitala o le alatele i le sitaili o le faʻamaoniaina o le faʻamaonia: Atitu totonu ma fautuaga lautele

Faamaonia i totonu

Mo mamanu taʻitasi i le faiga o le pia le Tafaoga, o loʻo filifilia le mamanu e tusa ai ma lona uiga. Tele taimi e masani ai ona faʻaaogaina lenei faʻatonuga i totonu o le potumoe, potu malolo poʻo le umukuka.

Faamaonia i totonu

O le umukuka o loʻo faʻaalia i le tele e mafai ai, o kegy jogs, bunches o le matutu mutia i luga o le puipui. E tatau foi ona tutusa faitotoa.

I le sisite-faʻamaonia, e mafai ona tuʻuina se potu, i soʻo se mea e faʻaaoga ai lanu e lipea ma mea faʻanatura.

Faamaonia i totonu

O loʻo faʻaaoga i mea uma i le potumoe. O le a le isi mea, o pupuni e mafai ona suia i tulle. O loʻo faʻaaogaina ata mo le faʻatau, matagofie tautau moli moli. O le moli eletise i totonu o le potumoe e sili atu ona filifili ma se uila lagolago. O lanu ma laau i totonu o lenei potu e tatau ona tele e mafai ai.

Faamaonia i totonu

Faamauina o puipui

O le faʻamaonia o loʻo faʻailoa ai le faʻaaogaina o le mea moni. I le faaumatiaga o pa i le sitaili o le faʻamaonia, faʻatalale ma le faigofie ma le faigofie. O le sili sili ona lelei le auala e tuu ai i puipui. Aua le taumafai mo se lamolemole lamolemole lamolemole. Paʻu puipui e faʻaopoopoina le itumalo avanoa i le potu. Scried faʻamaonia mauaina le faʻaaloalo le faʻaaloalo i totonu o le totonu.

Faamaonia i totonu

E seasea faʻaaoga e faʻauma ai puipui. Wallpapers ma e aofia ai i lalo o le ata faʻapipiʻi o le a fesoasoani e fausia le taufaasese o le puipui e le togafitia. O le puipui o le palapala i lalo o laupapa laupapa e mafai foi ma wellpaper.

O le olive i le olive i le mamanu lea e ala i se maapana o laufanua, o le auala mama e puleaina ai: vanilla, tuʻuga, lanu paʻepaʻe.

Coll Mobile 07-10-09 001

O se uiga taua o le sitaili o le faʻataʻitaʻiga o le faʻamaoniaina - pepa puipui i le fugalaʻau. Fugalaʻau e mafai ona laʻititi, tele, faʻaputuputu i totonu o meaola. Wallpaper ma le agamalu roses poʻo fugalaʻau fugalaʻau o le a fausia ai se uiga talafeagai.

Faamaonia i totonu

O le pepa puipui ma se fasilaau faʻapipiʻi poʻo le pa i lanu vaivai o le a faia foʻi le potu i le Crench Charming. O mea masani o mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai mo le laulaufaiva i le olive. Masani faaaoga pepa pepa puipui. Le aofia ai Vinyl Wallpapers, Tasee Texess, pogisa TONES ma mea teuteu.

Faamaonia i totonu

Moli i totonu

O le uluai mea o le mamanu ua faamamafaina ma se palealii e aulelei. Lumeinares ma Chandeling tatau ona fetaui ma totonu ma tausia le faigofie o le siosiomaga. E manaʻomia tele kanefi i le potu tuai o le aso anamua. O faʻamatalaga faʻapogai o aso nei ma faʻaliliuina i totonu o le uafu ua tatagi e le talafeagai.

Faamaonia i totonu

O le togi o elemene o lamepa atoa e atagia ai le uiga o le sitaili. Lanu - uliuli, paʻepaʻe, apamemea. E le tatau ona tele, o le tele o le leaga, o le sili atu le matagofie, o auiliiliga.

I totonu o loʻo fetaui lelei ma le faʻaaogaina o le lamepa mai chramics poʻo ni mea lalagaina o lamepa i fugalaʻau.

Faamaonia i totonu

E taua le faʻatulagaina lelei o avanoa ma le fesoasoani a lamepa. O le ogatotonu o le sone o loʻo faʻaalia i le tele o moli ma le tele o nifo. O le Brame ma Limp na faia se siosiomaga mafana. Bronze Chandelite o loʻo faʻapipiʻiina papo ina ia ausia faʻatasi ai le aʻafiaga o le faʻamasinoga. Ua faʻatagaina foʻi Lumeters of Brass ma Alminim auliga. Ole mea lea e mafai ai ona maua se auala talafeagai

Faamaonia i totonu

O Chandelis e mafai ona avea ma tapisaite, faʻatasi ai ma le faʻamasaniga ma maeʻa ma le faʻamaumauga o le faʻamamaina: tamato, laʻau masoa. E tatau ona faasino le Horns Wandeliers. Aristocracy Chandelier o le a faʻaopopoina le filifiliga o le malamalama mata o se moligaʻo.

Faamaonia i totonu

Mo le umukuka, o le moli moli e sili atu nai lo le sili atu o le faigofie: hbroncy lamepa i fugalaʻau, decouration moli o ituaiga o faʻatonuga, o le moli moli. O le fale laupapa laupapa ma se palaso o le bronze poʻo le apamemea e mafai ona avea ma tutotonu vaega i le potumoe. E le tatau ona silia ma le numera o le totonugalemu o se potu laititi ile tolu. Mo se potu fiafia tele, o le numera o nifo e mafai ona oʻo atu i le 8. O le faʻamaoniga o le nofoaga faʻafeiloaʻi ai ni shaft ma o le le gaoia o le apoade.

Lautele filifiliga mo le malamalama o soʻo se potu - faia chandeliers ma se mimilo mimiti.

Faamaonia i totonu

Lanu lanu

I totonu o le o le faʻamaonia o lanu, pastel. O le la nofo, e lemu lava le la nofo ai, paʻepaʻe, pipi i le sami, sami sami, soʻotaga, e manumalo ai Teracocotta. O le lanu paʻepaʻe o loʻo i ai nei i le teuteuina o puipui, meaafale, taualuga.

Tusitusiga i luga o le autu: O le ata o le auala i le fale mautotogi (+50 o ata)

Faamaonia i totonu

Afai o le paʻepaʻe puipui e le o lau filifiliga, ona faʻaaoga lea o pastel scledes o lanumoana, lanumeamata poʻo le avender mo le maeʻa. I lea tulaga, o le lanu o meaafale e tatau ona malamalama i ai. E tatau ona tu ma le tusa ma le talaʻaga o pa o pase. Faʻamuta le totonugalemu papaʻu. Faasaga i tua atu o le vao o puipui, lanu samasama samasama o le a faʻamaoni, laulau i luga o le laulau i lanu lanumoana, lanumoana sofa.

Faamaonia i totonu

Doors: Faaputuga mamanu

Faitotoʻa faitotoʻa tatau ona lagolagoina le mamanu o le potu. Agavaa filifilia faitotoʻa o le a faʻatagaina oe e toe faʻaleleia atoatoa le faʻamaonia o le totonu o le totonu.

O faitotoa e masani ai laupapa, vali papae lanu paʻepaʻe. O se tamaʻi leiloa ma le maliega o loʻo i ai i le faʻaiuga o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

Faamaonia i totonu

I totonu o faitotoa e masani ona i ai tioata vaega. O sea faitotoa o le faitotoʻa faʻatagaina e ausia ai le sili atu o loʻo i ai o loʻo i luga o le ao. Faapea foi mo le eseʻesega, faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faia i uliuli lanu uliuli. Faʻaititia Lavender Lavender, Terracotta lanu fiafia o se lanu paleti mo faitotoʻa faitotoʻa. Tagata taitoatasi ma tulaga ese o loʻo faʻaopopoina teisi ai le fugalaʻau suamalie, teuteuina ai le tapoleni o faitotoʻa faitotoʻa.

Faamaonia i totonu

O le potumoe o le a faaeeina potu potu potu i le moli lanumoana ma paepae i totonu o leo. I totonu o le umukuka o le a manaia tele e pei o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa i totonu o le mumū mai ai ni vali po o le aafiaga o le sooga.

Faamaonia i totonu

Faʻafefea ona teuteu faʻamalama?

O le olive o le maualuga o le maualuga o le avanoa ma le ao. O le faʻamalama matala o loʻo tusia sili ona matala. E lelei le faʻapipiʻi o faamalama i le fola, pei o se vailaau Farani, ae e mafai ona suia i le faʻaluaina o faʻamalama mai le tele o vaega. Lata i le olive foliga e masani ona valiina paʻepaʻe.

Faamaonia i totonu

I le sitaili o le faʻamaonia, o loʻo mamafa ai tagata o meaʻai. Tulle e masani ona le tuʻufaʻatasia ma le au faipisinisi. O le fiafia e tuuina atu i se mea tasi. O le taimi e tatau ai i totonu o le totonu o pupuni i le sitaili o le cafe, tapunia na o le pito i lalo o le faamalama.

Pupuni e talafeagai mo umukuka. E mafai ona avea ma se tauina o le tisu o le tisu ma le lago ma le faamalama itu umi. Cell, laiti Lavere Bouquets, fugalaau - o le sili ona talafeagai mamanu.

Faamaonia i totonu

I totonu o le potu malolo ma falepuʻe, ua iloga ai fala e uiga i le maleno maʻole e aofia ai le fola. O le mamafa o pupuni o le a le talafeagai. Afai e te manaʻo i le tele o le ea, e sili le filifilia o le tulle. Aua o ia, manino afā ma fualaʻau faitotoʻa ma fualaʻau faitotoʻa o le a talafeagai foi.

Faamaonia i totonu

Faʻafefea ona faia se French Chim i luga o le Loggia?

Logginia poʻo le faapaologa i le sitaili o le faʻamaonia - o se nofoaga filemu e malolo ai. E le faigata tele le faa- vaina. O le faʻaiuga e tatau ona maeʻa ona latou faʻatinoina vaega taua o lenei itu: Faʻamanuia ata ma le natura o le faʻamutaina o mea.

Faamaonia i totonu

O le faapaologa i le sitaili o le faʻailoga o le faʻamaonia e mafai ona vavaeeseina e se mea e faʻapipiʻi ma elemene matagofie. O puipui puipui o le Logginia e mafai ona tuua i le uluaʻi foliga poʻo le peleue ma se vaega o vali. E manaʻomia le tino muamua ua alaga i ai. Faʻamaeʻa le pa o le Loggidia, e mafai ona e pikiina le pepa laulau o moli moli.

Afai o le pale pa puipui e le fiafia i ai, tuu i latou i le sili ona lelei le sisitema po o ceraralic bagning, e faʻataʻitaʻia ai le papa. Loggisia o le a maua se isi ituaiga!

Faamaonia i totonu

I luga o le Logginia, fafie mo le fola ma le manuia le suia o poletini Mo le taualuga, o le faʻaiuga tatau ona faia i laupapa. Ia, afai o le a tuʻuina atu a le vasega i le tasi ma le isi, talu mai le masani ai o le vaega o lenei stylistic taunuʻu. Mo nei faʻamoemoe, o le 'laina e fetaui lelei lava. O le tuufaatasia o le ata o le a faʻaopopoina o le a faʻaopopoina ai le Loggidia i le fale o loʻo i le sitaili i le sitaili o le faʻamaonia.

Tusitusiga i luga o le autu: totonu i le Arabic Style: Record Tuips (+36 ata)

Faamaonia i totonu

O le Loggidia e le aumaia se numera tele o meaafale. Soʻo se loggia e faʻamauina ai se nofoa, o se laulau ma le fatafata. O le o loʻo fesoasoani o le a fesoasoani ia te oe o le au tusitala. O mea teuteu teuteu o le a avatu ai Logginia Colly Cyzy Homemade.

O nofoa poʻo le nofoa mo le Loggia ma le faapaologa e mafai ona faʻaopoopoina ma le spamy link ubric covers.

Faamaonia i totonu

O le sela uʻamea mo manulele o le a faia ai se leo muamua, pe a e tautau i luga o le puipui. O le tasi foi o latou o le a toe faʻaola ai ni ata poʻo ni ata. Atoatoa vali ma le ata o le sunflowers po o roosters. O lanu ola o le a avea ma autu autu o le Loggia. PETS ma laau o le a teuteu ai le fofoina o causters ma fata. E mafai e le malu ona fatu se foliga mataga, e feanu ai i latou mai pusa tuai.

Faamaonia i totonu

Mo le ogalaau i le sitaili o le faʻamaonia, e le manaʻomia mo le tele o avanoa. O se tamaʻi mea e fetaui lelei ai mo le emo o lenei fuafuaga. Sela mo manulele mafai foi ona avea ma muamua amepa.

E faʻamalamalamaina ai le Loggia, e mafai ona e pikiina se moli na faia pe o se tamaʻi moli. O le mea autu o lona mamanu e le feteenai ai le mamanu o le Loggia.

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu o le cafe

Faailoga Faamaumau Mo Interinarior Cafe o se siosiomaga matagofie, manaia musika ma lelei tautua.

O le faʻailoga autu o le sitaili o le faʻamaonia:

  • Opeu o moli o moli moli fausiaina se siosiomaga o le mama ma le faigofie;
  • O le maualuga o le ao o le ao e siitia ai le lagona;
  • O fola laupapa ma pine, o le tele o lolomi i le sitaili o le faʻamaonia, o laʻau i pou, ata i faʻavaʻa o allferphere;
  • Ola fuga i totonu o le fale o le cafe.

Faamaonia i totonu

O pa puipui o puipui e tatau ona faia i pastel grades pe faʻasaoina i le wellpaper i se fugalaʻau suamalie. E masani ona faia faitotoa o le moli o faitotoa. O le Komiti o Syline e talafeagai mo le faia o se cafe menu pe o le a avea ma uluai teuteuga teuteuga teuteu. Faʻaipoipoga moli ma chandelite, o le vailaʻau teuteu e le manuia foʻi o le a fetaui ma le mamanu o le tulaga.

Faamaonia i totonu

O le aumalaga a le Parissian Cafe e mafai ona toe faia i la latou lava umukuka. E pei ona mafai ona vaʻaia i le tele o ata o le faʻamaoniaina o le o le pa o le pamu, o le fola o le uliuli ma paʻepaʻe paʻepaʻe. Mo nei faʻamoemoe, o loʻo talafeagai ai taʻamilosaga. E foliga lelei, o le pepa puipui o le a pei o se fugalaau.

Faamaonia i totonu

Pupuni i totonu o le pa po o le fasi mea e iloa lelei i se umukuka. O le patipati omea ma bouquet o fugalaʻau o le a foliga lelei i luga o le laupapa laupapa laupapa. O ata ma Farani e faʻatatau ma ata ma foliga o 'aʻai anamua na maeʻa tulaga.

Dorno i le ituaiga o se faʻailoga i se faʻafeiloaʻiga, teuteuina i le potu suesue potu, o le a faʻaopopoina le tele o tutusa tutusa ma le cafe.

Faamaonia i le mauaina

O totonu o le faʻavae o le faʻamaonia o le a talisapaia le alofa o le alofa o le alofa.

Vitio vitio

Ata ata

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Faamaonia i totonu

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu

Faapitoatoa sitaili i le

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Faamaonia i le mauaina

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Faamaonia i totonu

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Faamaonia i totonu

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Faamaonia i totonu

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Faapitoatoa sitaili i totonu

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu o le fale

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu

Faamaonia i totonu o le potu potu

Faailoga Faatulagaina i totonu o le potu malolo

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Faamaonia i totonu

Sitaili faamaonia i totonu o le mamanuina o mamanu: mamanu manatu (+50 ata)

Faitau atili