O loʻo mo le annis pa, faʻatalanoaga ma ituaiga masani

Anonim

Le faaaogaina i totonu o le potu po o le fanau o le potu o leʻi leiloa le Baldakhin ma o le aso lona taua - fuafuaga tuuina faalauaiteleina faaopoopo ma faʻaʻesega leo, tausia vevela, faatupuina se siosiomaga faapitoa. Ina ia mafai ona vaʻai ma le faʻaaloalo le oloa, e te leʻi avea ma faʻafitauli o faʻafitauli masani, e tatau ona e pikiina se uaea maualuga mo le cannistic, e fetaui ma le stylics o le potu e fetaui ma le volustirics. I aso nei, gaosi faia se filifiliga tele o oloa e ese i le tulaga lelei o le faʻaaogaina, o le mataupu faavae o le taotoga, o le ituaiga o Faamauina. E mafai ona faʻapipiʻiina le tele o le eaves o loʻo tutoʻatasi, e sili ai suiga o faʻafitauli e tuʻu ai le faʻafitauli.

O loʻo mo le annis pa, faʻatalanoaga ma ituaiga masani

Ituaiga o eAves mo le faapipiiina o le baldakhin ma o latou foliga

E tele filifiliga mo le faapipiiina o le Mechinachina i luga aʻe o le moega, o isi taʻitasi e i ai itu lelei ma leaga. O efaves ua faʻaaogaina i le tele o taimi, ae o faiga ma fasi ie ua mafai.

  • Corveis poʻo le faʻavaʻa i luga o fata (koluma). O se fesoʻotaʻiga masani lea e leai se pa poʻo se faʻaupu o le compitation. I te i totonu o le faʻapapa mea mataga, o koluma o nei laupapa, i aso nei - chrome koluma. I aso nei, o le milo faagaoi clamps e matua lauiloa i le tulaga o se mamanu openwork, lea o le a atoatoa vaai i le potumoe teuteuina i se faiga faaleuo po o le ituaiga o tagata. Racks mafai ona avea ma vaega o le moega po o se elemene tutoatasi. E taua le iloiloina o le fuafuaga vaai lava le mamafa, o lea e tatau ona latou na o le a faaaogaina i le vateatea potu i le taualuga maualuga. O le pito i luga o le System mafai ona avea o se faʻavae o se faʻavae lea o le tapoleni na o le tuʻuina o le taposa, pe ua i ai se saito, o le a faʻatinoina e ala i le feʻaveaʻi o le ie puipui.
  • Faapipiiina i luga o le pito i luga o le ie puipui. Faiga ma faiga oloa ua filifilia e faavae i luga o le vaega o le potu ma le density o le meafaitino. ua faapipii tuusao fausaga i luga o le taualuga o le moega, lea e mafai ai ona e vaai toso le maualuga o le puipui. O nisi taimi e faaaoga filifiliga mo le faatulagaina o le eaves i luga o le taofia lē tumau, ae e le gata i le taualuga e matua maualuga tele. O sea tali e sili atu le faigofie nai lo o i luga o fata, ae mafai ona mafai mo nofoaga manogi, ese mai le lagona o le potu ua foafoaina.
  • Faapipii i luga o le cornice i le ituaiga o se pato i luga o le moega. O se tasi o ata faigofie o le baldakhin, o se faigofie faigofie le faʻatagata sosolo o le mataupu, ua lelei i le laupapa ma tautau mai vae. E i ai le filifiliga ma le fusi i luga o le tele o corning corninis, mafai ona suʻi mai le mafiafia o le mea poʻo le moli moli. E faʻatagaina uma le lamolemole luga o le laufanua ma faʻafitauli.
  • Le faʻaaogaina o le lapotopoto poʻo le arkate cornix. I lea tulaga, e tele filifiliga faʻanatura. I le ogatotonu o le faʻavae i le ogatotonu o le moega, o se moli moli e masani ona faʻaaogaina, o loʻo soloia i le tulaga. Leai se mea itiiti ma le sili ona lauiloa o le puipui o le faʻapipiʻiina o le ituaiga i le laupapa. I lea tulaga, o le mama lava ia o loʻo tataina, ua alu ifo le mataupu i galu i luga o itu ma faʻapipiʻi i ni nofoaga i le faʻavae o le moega. Fuafua i le filifiliga filifilia, e mafai ona e faʻataʻitaʻia le maualuga o le taualuga, ave le potu i le isi faigofie ma le avanoa. O sea metotia e masani ona faʻaogaina i potu potumoe a tamaiti.
  • Faʻaaogaina puipui. Ina ia faʻasaʻo le baldakhina i luga o le moega, e le manaʻomia le faʻaaogaina o se lapoʻa malosi, e mafai ona e faia i puipui faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i le puipui. Ina ua maeʻa, e tele se malamalama o se malamalama, lea e faigofie ona faʻaaoga, ua tautau atu i le nofoaga sili ona maualuga, o le ie ua teteʻa i luga o le moega po o ni ata matagofie. O ata e mafai ai, o le a le mea tonu lava. O le iʻuga, ua siʻitia le ea, lea e le feaveaʻi ai le avega, ae ia iloiloina le faʻaalia o le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona i ai le maile o se maile nibble ma loimata puipui

A ni filifiliga eseese o mafai ai ona e filifili le mea e silisili ona lelei fofo mo se tagata matua po o se potumoe i le potu o fanau. Tatou te manaomia e iloilo ai le maualuga o le taualuga, o le aofaiga o le saoloto avanoa ma filifili le mataupu talafeagai.

O loʻo mo le annis pa, faʻatalanoaga ma ituaiga masani

Mea na faʻaaogaina i le gaosiga o cronitis, o latou tulaga lelei ma faʻaletonu

E tafafao faamasani ai, o le suā o Eaves e fua mai nai mea, lea e aʻafia ai le ituaiga faiga o loʻo faasalalagiina, o ona foliga ma mea taua.

  1. Palasitika. O le taugofie filifiliga e masani ona seasea tele mo le padding. O lona faʻaaogaina e faʻatagaina na o le fausiaina o mea sili ona malamalama, e masani lava i le laupapa. O le mamafa o stavas o lo o tautau i luga e faʻasaina. O nisi taimi o le faʻasao o loʻo faia i luga o le tino o le moega, ona o le faigofie o mea e mafai ona faʻaalu e oʻo atu i le faʻaupuga o le subrate. Ae i le tulaga lea, o lona lanu e tatau ona fai ai ma le taua, a leai o le vaai a le faiga o le a taugofie.
  2. O le manava uʻamea. O le sili ona lauiloa filifiliga ma le Twosts manifinifi Strings o loʻo fausia ni ata lavelave. Ese i le maualuga malosi ma manaia. E mafai ona tautua le faiga i le tele o tausaga ma e le aumaia e tagata e ona le tau o le taotoga. Faatasi ai ma ia lava tulaga, e mafiafia uma panels ma le lele veli ua maeʻa tuʻufaʻatasia.
  3. Fafie. O le mamafa o ia mamanu e tele, e masani ona faʻapipiʻi i luga o pou pe pipii mau i luga o le moega. Foliga sili ona tamaoaiga ma matagofie, o sea filifiliga e fetaui i soʻo se faʻasologa. Pe a filifilia se faavae laupapa, o le ae maua e peti i mea mafiafia ma matagofie o loo felelei pepa solo i luga o se o le a le vaai lava talafeagai talaaga.
  4. Chrome Rei. Filifiliga Atoatoa mo Vaioga o Vailaau. Tumau, lalelei, lautele (talafeagai mo soʻo se mea). Ile faʻavae lea, MOTOPHOMIN Suauu ma se poto masani. E faia ai se faʻatusatusaga ma le lelei, E fautuaina ai le faʻalauiloa o oloa sili atu i totonu o totonu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe faʻatumu le saito i le puipui?

O le sologa lelei o le totonugao o loʻo faʻalagolago i le filifiliga o le cornix mea. O le le le manuia tuʻufaʻatasiga o vaega e vave ona faʻanatinati atu i mata ma faʻapopoleina le lagona o le potu.

O loʻo mo le annis pa, faʻatalanoaga ma ituaiga masani

Tulafono mo le filifilia o le eave mo siama, fuafua i le sitaili o le potu

O le filifilia o le ituaiga o saieni, e tatau ona e taʻitaʻia e le gata i foliga o le moega, ae faʻapea foi ma le lautele o le potu. O laupapa laupapa i luga o ni koluma tele o le a foliga mai e le migao i se potu fiafia pe o aso nei. O le ituaiga o ituaiga o ituaiga o le a le talafeagai mo masani. Faigofie fasteners palasitika le a faaleagaina ai le uunaiga atoa mai se stylish po o faatusa matagofie.

Fono

E fautuaina e tagata atamamai ona le mafaufau i filifiliga lautele, pei o le mimilo i pupuni. Pupuni ia i latou e mafai ona suia e fuafua i le lagona ma vaitau. I le tau malulu, mafiafia o laupepa e puipuia mai le taeao malulu, ma i le taumafanafana, o le moli moli o le a fausia ai se ata fiafia ma puipuia mai iniseti fiafia. E mafai ona fetuunai ia faiga e toetoe lava o soʻo se sitaili ma tisu ma isi elemene.

E taua tele le mafaufau e faapea o le moega i le faapaologa o le manaomia e faaaoga i interiors faapitoa ma minimalist. Afai e te manao moni lava e faia se ituaiga o le eseesega i le decor, o le fuafuaga e tatau ona avea e pei o atoatoa e mafai ai, o le tapoleni e monophonic, e talia le uamea faavae ma le mataupu faigofie aupito maualuga e aunoa draperies. I lenei tulaga, o le filifiliga e sili ona lelei mo le puipui, lea e mafai ona tuuina mai e foliga asymmetric ma tulimanu maai ma fesuiaiga manino.

O loʻo mo le annis pa, faʻatalanoaga ma ituaiga masani

Gaosiga

Maʻi faʻamanuiaina o ogaves mo Baldakhin e le gata o se mea matagofie ma muamua faʻapitoa, ae o se oloa faʻatuatuaina e tautua mo le tele o tausaga. O le mauga e le o manaomia le tausiga faapitoa, e tatau lava ona aua nei galo ia i ai i le taimi o le faamamaina matutu ma, pe afai e tatau ai, e mama pe le faaleleia atili pe a le fufuluina o ie puipui.

Paluni mo potu moe e mafai ona matua ese. O luga o le eaves e pau le galuega tauave o le elemene faiga-fausia i luga o lea e le tatau ai e laveai.

Tusi i luga o le autu: o le a le pamu o le pamu i le moli mama i le potumoe

Faitau atili