Faʻafefea ona faʻapipiʻi le vaega o Roma: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

Anonim

Talu ai nei, ina ua matua taulealea lava le ie pupuni faale-20. E masani ona faapipiiina i luga o faamalama palasitika. E talafeagai mo ni isi i totonu o le potu. Na aliali mai i le taimi o le malo o Roma. Talu mai lena taimi, ua le masani ona suia le fuafuaga, ae peitai, ioe, i le taimi atoa, sa alualu i luma.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le vaega o Roma: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

O ni ie a le nuʻu o le folo faitaulaga e matua tele lava, o le mafuaʻaga lea ua latou avea ai faapei o matua.

Foliga o le au pupuni Roma

Ae e te leʻi tutoʻatasi le vaega o le Roma, e tatau ona e filifilia se ie. O mea na faʻaaogaina mo le gaosiga o nei oloa o aso nei o loʻo i ai nei. E sili aoga poto a fafine Roma, e faigofie foi ona latou mama, e umi lava so latou olaga. E faʻapipiʻi i le fale ma i le ofisa o ofisa. Soo se mea e foliga ai ma faʻamamafa ai totonu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le vaega o Roma: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

Le masini o pupuni o pupuni o tagata folau.

O i latou o ituaiga e lua: ua leva ona masani ma cascade. Gagana masani - o le sili ona lauiloa, o latou o se ie o loʻo aofia ai se vaega mautu o mea. A o mai, o le lauʻeleʻele o le ie ua fausia. O loʻo faʻamatalaina le Cascade i le mea moni e oʻo lava i le le iloa foliga latou te paʻu'ū i lalo o le sili ona lelei strips mataupu.

O Fabric Fala e mafai ona malamalama ma manifinifi e teuteu ai le potu pe mafai ona mamanuina e tapunia ai le susulu o le la susulu. I lea ma le tulaga, o le mea e maʻai, gaosia e se vaega faʻapitoa puipuia faasaga i le faiga toto i le la.

O pupuni o Roma e aofia ai le cornice ma roll o le mataupu. I le pito i lalo o mea faʻapipiʻi se laupapa, e mafai ai e pupuni e teu ai le pepa i le pepa ulufale.

I le mamanu o le ie puipui o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga faʻapitoa e mafai ai ona e tausia i latou i luga o se maualuga ma nonoa i soʻo se tulaga.

Auala o le maketiina pupuni

Mea ma Meafaigaluega:

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le vaega o Roma: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

Le polokalame o le eleele i le masani ai o pupuni o Roma.

  • Ulugalii o le fafine Roma;
  • puipui;
  • fao;
  • saito;
  • seti o mea faigaluega.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoa mo le kapeneta i totonu o le faleuila

E tele filifiliga mo mea faapipii oloa. O le sili ona talafeagai o le faʻapipiʻiina o ie pupuni i luga o se saisai faʻapitoa. O fua na aofia i totonu o le pusa, pe mafai ona faatonuina i totonu o le faleoloa. Afai o oloa e lalagaina ma o latou lava lima, ona mafai ai lea ona e okaina se meaola o se lapoʻa tele, o le a fetaui lenei oloa.

O le saito e aofia ai se almuninum talaaga, o se siitaga o le masini ma se iunite puleaina. Puleaina o masini poʻo le mamao ma le faʻamafanafana ma le eletise eletise.

Afai e le mafai ona e okaina pe faʻatau sauni, e mafai ona e faia ni fafie. O le lautele e mafai ona faʻapipiʻi i le stapler. Ae e le aoga lenei filifiliga. Ma o le foliga mai o ia faʻataʻitaʻiga e le manaia tele. A latou aveese le lautele mo le fufuluina, latou te le mafai ona le talafeagai i mea leaga.

O pupuni o nuʻu na faia io latou lava lima e mafai ona suā ma tuʻu i luga o le saito. E le o se auala talafeagai: pe a aveʻesea le 'upega tafaʻilagi, i taimi uma e te manaʻomia e tatala ai e etaves.

E mafai ona faʻasaʻo le faʻataʻitaʻiga mo velcro faʻatau i le sui o le sui o le sui o le sui. Velcro e faigofie ona faʻapipiʻi i soʻo se oa mai soʻo se mea. I lea la, e tasi le vaega e faʻatinoina i Eave, o le lona lua i fuʻa. O lea, ua pipii le pupuni i OAves. Faatasi ai ma lenei embodiment, o le oloa e faigofie ona aveese mai o le oats mo fufulu. I le leai o se cornice, o le oloa e mafai ona faʻasaʻo saʻo i le talaaga o le faʻamalama poʻo le puipui i luga aʻe o le faamalama.

Laʻasaga i le Laasaga Faʻatonuga Tuʻuina atu o ie puipui

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le vaega o Roma: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

O vale o pupuni o tagata Roma.

  1. Muamua lava, filifili le ituaiga saitene o pupuni. E manaʻomia le fuafua o le a faʻapipiʻiina le ie puipui: i totonu o le faʻamalama matala poʻo fafo.
  2. Afai o le faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i totonu o le faʻamalama matala, ae i luma o le faʻatau e tatau ona e fuaina le tatalaina o le faʻamalama e filifili ai le faʻataʻitaʻiga o le sili ona manaʻomia.
  3. O le lautele o le amataga e fuaina i nofoaga e tolu: i le ogatotonu, pito i luga ma lalo. Faʻatau se aotelega ma le tele e fetaui ma le itiiti ifo i le tolu o le tolu itu. Lenei e faʻamauina ai le faʻafitauli-leai se suiga o le faiga.
  4. E manaʻomia le fuaina o le maualuga o le tatalaina e filifili ai le oloa. A faapipii i le ie puipui mai fafo o le faamalama matala atofaina, e tatau ona e faʻaogaina pe tatau ona faʻapipiʻi le faʻamalama i le ie puipui, i le mea e tatau ona amata ai le lautele.
  5. A maeʻa ona faʻatau mai se oloa. Puipui mo lona Mauga ua aofia ai. Le nofoaga ma le metotia o le faʻapipiʻiina o le puipui fuafuaina le metotia o le faʻapipiʻiina o le mamanu.
  6. Afai o le a faapipiiina le oloa i totonu o le faʻamalama matala, ona filifilia lea o le nofoaga mo puipui ina ia latou le faʻalavelave fua mai le faʻamalama. O le tapoleni i le faiga e faʻailoa atu e le tatau ona paʻi i ai le sulu ma vatili i luga o le faʻavaʻa.
  7. Faailoga le faapipiiina nofoaga o puipui. O le mamao i le va o latou e tutusa ma le lautele o le tapoleni. A maeʻa ona faʻapipiʻiina, e tatau ona e mautinoa o le a mafai ona faʻapopoleina le tapoleni.
  8. A faʻapipiʻiina le faʻataʻitaʻiga i fafo atu o le faʻamalama matala, e manaʻomia le mautinoa o le mamanu o le a le faʻalavelave i le faʻamalama matala, ma le faʻamalama o le a le faʻalavelaveina le ie. Afai e iai ni elemene e mafai ona puipuia ai le gaioiga o le oloa, e tatau ona aveʻese aʻo leʻi amataina le amataga o puipui.
  9. E manaʻomia le saʻo le saʻo i le va o puipui. E tatau ona latou faʻasaʻo i le tulaga tutusa. Mo le le faʻalauaʻitele o le tele, e manaʻomia o le mamao i le va o le itu i totonu o le 3 mm sili atu nai lo le lautele o le tapoleni.
  10. Faapipiiina le aufa i le va o puipui e tusa ma faʻatonuga e aofia ai i pupuni. Siaki le mamanu manaʻomia.
  11. Ona fetuunaia lea o le tulaga o le ofi i luga o le compil e seti ai le sili ona lelei nofoaga o le masini siitia.
  12. A iai ni tamaiti i totonu o le fale, e tatau ona e faʻapipiʻiina ni taimi saogalemu e puipuia ai tamaiti mai manuaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaosofia se faitotoʻa faitotoʻa: O ata faʻapitoa ma faʻapipiʻi

E mafai ona faʻatuina ni ie i le Romaina o le maualuga o lou lava lima maualuga ma faʻatuatuaina pe a e mulimuli i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o latou. O le tamai fuafuaga na e filifilia o le a tapunia le potu mai le la susulu o le la, fai nofo fealofani, mafanafana, mafanafana ma mafanafana i lou aiga.

Faitau atili