Auala e Filifili ai ma Faʻavaʻa Roller Crtures: Faafomai Faapitoa

Anonim

Faiga mo le au pamu e le pasi. O lenei aso o loʻo mafai ai ona e tuʻuina oe e tuʻu se potu i soʻo se sitaili. O le mea taua o le fuafuaina o le filifiliga o le masini o le faʻaseʻe, o le lanu ma uiga o le ie.

Auala e Filifili ai ma Faʻavaʻa Roller Crtures: Faafomai Faapitoa

Suafa e pupuni

  • Faʻafefea ona faʻatau se paʻu paʻu
  • O a mea o lo o papala
  • Aisea na tagi ai le ie puipui
  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi se lisi o le faʻaseʻe
  • E faigofie lava le faʻavae o le faʻatinoga o ia se ata faʻapitoa - O le ie e faʻaleagaina i luga o le pa lafoa, o loʻo oso aʻe le malifa o le faʻamalama. O le ie puipui o loʻo aofia ai le tolu vaega autu:

    1. Shaft ma le puleaina masini
    2. Meafaitino
    3. Maualalo mamafa mamafa

    E le gata i lea, o laina o loʻo faʻaogaina i totonu o le pusa puipui o le taʻiala e nonofo ai e latalata i faʻavaʻa, o se eletise eletise, se laina fagota poʻo le fiva mo le faʻaleleia o le sooupu o le tino.

    Auala e Filifili ai ma Faʻavaʻa Roller Crtures: Faafomai Faapitoa

    Ituaiga o le vaa

    O le filifiliga o se talafeagai tapunia o le ie puipui e amata i le filifiliga o le ituaiga tauaso. Ina ia faia lenei mea, e alagatatau le filifili loloto pe o le a le vaega o le matafaioi ma o a aoga o le a faia.

    Pusa tusi

    Aofia ai se faaputuga, pulea, ie, mamafa mamafa. O le lapoa o le shaft e 25-34 mm e fuafua i le faʻasologa. O le mamanu o loʻo faʻailoaina i le faʻateleina o le malosi. E filifilia pe a e manaʻo e tapunia le lapoʻa o le moli tele. O le faʻapipiʻiina o loʻo faia i le amataga poʻo le pito i luga. Faatasi ai ma le tasi ie puipui, e mafai ona e faaluaina le lautele i le 3 mita. E mafai ona 'ausia le afi eletise. E mafai ona tuu se tautoga tautoga nai lo le filifili. I lea ma le tulaga lea, o le a i ai le ie pupuni o ia lava, pe a e toulu mo se tulafono faapitoa.

    O le tau o le fausaga faʻalagolago i lona tele, o le ituaiga o tisu, o le lapoʻa o le shaft, filifiliga faʻaopoopo i foliga o se eletise eletise poʻo le tautotogo o le eletise.

    Seti Min

    Aofia ai le ato, ie, pulea, mamafa mamafa. O tagata o loʻo feagai ma faʻamalama palasitika, e taugofie e le sili ona taugofie, puipuia atoatoa mai le la. Faaaogaina pe a e manaʻo e tapunia taʻitasi o loʻo vavaeʻese ese. O le lapoa o le shaft o le 19 mm. Roller foliga tutusa ma lelei. E gaosia i le 1.5 mita i le lautele.

    Mataupu i luga o le autu: Voltage Stibizer ma ou lava lima

    O le Swort Curtinan Mini e tuuina atu i le faʻamalama pe faʻapipiʻi i luga o le faʻapitoa faʻapipiʻi seti e aunoa ma le viliina. O i latou o ituaiga lua:

    • O le lua sikoa sikoa e fetaui lelei mo le ea uma;
    • O le kamuta palasitika taga e talafeagai mo na o le avanoa matala.

    Auala e Filifili ai ma Faʻavaʻa Roller Crtures: Faafomai Faapitoa

    I le faʻapipiʻiina o le auvaʻa a le Tour-Bormensin i luga o le Windows, o le a avea ma maneta faapitoa - o le a latou faʻasaʻoina le mamafa ma le pupuni o le a le spected mai le matagi.

    E mafai ona e faatapulaʻaina le gaioiga o le pito i lalo plank faʻaaoga le laina fagota. A maeʻa ona faia le faʻapipiʻi, ona faʻatulaga ai lea o manoa e lua i luga o maʻamaʻe, ona faʻamautu lea i le mamafa o le sooupu. O sea soa e fautuaina mo le gauia o faamalama.

    Auala e Filifili ai ma Faʻavaʻa Roller Crtures: Faafomai Faapitoa

    Faapipiiina

    O le tau o Mini-Borttin o le aupito laititi i totonu o ni mea na tupu. I le tele o auala e faʻalagolago i le filifilia filifilia. E le faʻaaogaina le afi eletise poʻo le alatoto i totonu o le auvaʻaia o ie puipui.

    Kaseti faiga

    E lua ituaiga, ae o tagata uma ei ai le pusa puipui mo le pa ma se ie. O le tamaoaiga o le tamaoaiga e aunoa ma ni taiala. Atoa afifi e faia ma Taiala. O ie kaseti rosette ua faʻapipiʻiina o ie puipui i luga o potu faʻamalama.

    O le metotia o le faʻapipiʻi ua filifilia e pei ona manaʻo: faʻafefeteina poʻo le lua-itu itu. O taiala e masani ona tuu i luga o scotch. Na latou tuleia le ie i le faamalama. E le pine le afu le ato ato ma le matagi pe faalagolago i le faamalama pe a tatalaina.

    O le kaseti faiga e sili atu ona taugata nai lo Mini, 3-4 taimi, ae o le ata ma le malamalama ma moli ua mafaufau i ai iinei e talafeagai. E faamautuina se tautotogo o le tautotogo. O tagata tauaso ma le tautotogo e mafai ona faaeeina i totonu o se pusa i lalo. I lea tulaga, e tu i luga le ie.

    Auala e Filifili ai ma Faʻavaʻa Roller Crtures: Faafomai Faapitoa

    Afai o le Slilled Cortins i luga o Wilds Windows o loʻo tuu i se lua-itu-pito i luma o le mea faapipii, o le laga o le salu e tatau ona faʻavaeina le kaseti.

    System "Zebra"

    O loʻo faia i se mea tatala pe tapunia, a o i le pito i lalo o loʻo i ai le isi pa. O le ie lea e mafiafia ai ma le manino ma le manino o mea e sui ai, savali i le va o palu. Afai o le fusi e Coincide, o le malamalama ua ulufale i totonu o le potu. A faʻapea o loʻo tulaʻi mai le pepa i se siaki siaki, ona maua ai lea o se tausaga atoa o le potu.

    Mataupu: O aso nei o loʻo i ai i le potu malolo: 35 totonu o totonu ata

    Masalo o le sand ma le faʻapopoleina poʻo le lipine.

    Auala e Filifili ai ma Faʻavaʻa Roller Crtures: Faafomai Faapitoa

    Faʻafefea ona faʻatau se paʻu paʻu

    Rollars e faia e tusa ma ituaiga tagata pe faʻatau i le maeʻa o le pepa. Afai o le Mini poʻo le faʻatulagaina o faiga e filifilia, ona mafai lea ona e faʻatauina ni tagata sauniuni-faia o le Bralled Crollents i luga o le palasitika Wipers, taulai ifo i le gaosi oloa na faia e le tagata gaosi oloa.

    O manatu "faamalama faʻamalama" e le o iai, o lea ua naʻo le faʻatonuina o le kaseti. Tagata gaosiga e aofia ai faʻamatalaga manino mo le fuaina, pe a fai o le matafaioi e faia e le falemaʻi uma.

    O a mea o lo o papala

    I le gaosiga o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina, palasitika ma alumini o loʻo faʻaaogaina. O le au tausinine e pupuni ma taiala mo palasitika Windows e le mafai ona ofi. O auiliiliga e le naʻo le paʻepaʻe, ae e enaena, efuefu, pipili, i lalo o maʻa papa o fafie. O le lanu o mea filifilia.

    Auala e Filifili ai ma Faʻavaʻa Roller Crtures: Faafomai Faapitoa

    O le filifiliga o ie puipui mo le faalauiloa - O le fesili e sili atu faigata. O le gaosi a le tagata gaosi oloa e fai ma sui o le 200 pe sili atu mea ese. Ina ia filifili ai i luga o le ie, e tatau ona e iloa:

    1. O le a le tikeri o le malamalama o le potu
    2. O le a le tikeri o le faʻaititia o ie - E iai ni ie manifinifi, mafiafia, Dreat ma le Blackwood. O le lua mulimuli manatu o le tele o le tele e mafai ai, grese ie, o loʻo faʻatonuina ma se matagofie o le la, ae e le faʻasaoina se ie manifinifi
    3. System ituaiga - mafiafia tisu e i ai le maualuga tapulaa mo le faʻaaogaina i le tele o polokalame

    Auala e Filifili ai ma Faʻavaʻa Roller Crtures: Faafomai Faapitoa

    Fabric mo pupuni

    O le filifiliga o le lanu faʻaofuina pupuni, o fale, faʻafoliga o oe. Na teufaatasiga lea o faʻavae uma o le filifiliga ma le tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu. Malamalama ma manifinifi ma manifinifi ua filifilia mo potu laiti ma pogisa. O le paluni ua faʻapipiʻiina i totonu o le potumoe ma flakes po o le militeli ie. O lanu malamalama, Flortic Motugaafa, geometric mamanu, tutuina ma le mamanu, ie ma vao sipai e talafeagai mo le potu malolo. Pati, Suiee. O le ata o le potu o tamaiti o le a fetaui ma pupuni ma vagaiga mamanu. O se faʻatonuga taʻitoʻatasi e mafai ona faia ma ata lolomiina.

    Mataupu i luga o le autu: Manatu nai lo le valiina o le potu laupapa mai le

    Aisea na tagi ai le ie puipui

    Pe a faatusatusa i le au pupuni masani, o le amo ua i ai le au tausisoifua ei ai le tele o le le talafeagai lelei:

    • Mafai ai ona faapou lava ona pogisa le potu;
    • Sefe se nofoaga, o lona uiga e talafeagai mo potu laiti;
    • Faigofie ona faʻaaoga, faapipiiina, tuʻua le tuʻua o le maliliga o loʻo masani ona leai se vaʻaiga;
    • E i ai le pefu-recollent;
    • CABEAper BRIDY MA PUR;
    • O le siata e le manaʻomia e seʻeina ma faʻatali se taimi umi - tagata gaosi faia latou mo 1-2 aso.

    Auala e Filifili ai ma Faʻavaʻa Roller Crtures: Faafomai Faapitoa

    Faʻafefea ona faʻapipiʻi se lisi o le faʻaseʻe

    Faapipiiina o le auvaʻa contures e faia i taimi uma e tusa ma le tusi lesona faʻapipiʻi e le tagata gaosi oloa. O masini uma ua tuu i le afifiina. E eseese polokalame e aofia ai vaega eseese o le faapipiiina. Ae e oʻo lava i le lagona o le cutsette cuttun, i le mea e tele ona auiliiliga o le a le tele se taimi.

    Auala e Filifili ai ma Faʻavaʻa Roller Crtures: Faafomai Faapitoa

    Faapipiiina faatonuga

    E manaʻomia ai:

    1. Rofautte, penitala;
    2. Sikululauva, maualuga;
    3. Acetone mo tikeri i luga.

    O loʻo tautau i luga o le palasitika faʻamalama e tautau ai se kaseti kamuta, e tatau ona e:

    • Aveese ni ie puipui mai le pusa, tuu le faosaga i le tipiina o pu;
    • Faʻapipiʻi le pusa i le faʻamalama ina ia i luga o le ie i luga o le tioata va o le smuke;
    • Faasee le ie, siaki pe faʻafefea ona galue le 'auala o le' auala o le '' O le oloa, o le faʻapipiʻi o le oloa, faʻapipiʻi le fasi i totonu o le vaega e tasi;

      Auala e Filifili ai ma Faʻavaʻa Roller Crtures: Faafomai Faapitoa

    • Toe ogatasi le leo o le leo;
    • Fao le fao mai le isi itu, ma pe a uma le siakiina o le faʻamilua ma le tamoʻe o le tapoleni, faʻaleleia o le vaega o totoe;
    • Faamataoga le mataina i nofoaga o loʻo taofi mauʻomia, ma faʻaalia iai;
    • I lalo ole saoasaoa, seti le tapulaa o le strokes
    • Siʻi le saoasaoa, faʻapipiʻi le tapulaʻa o le faʻamalosiʻau;
    • Faatulaga le tagata faigaluega mo le Confect Chan.

    Vaʻai vitio ata

    Soʻo se faʻamalama e mafai ona tapunia ma se paʻu uafu. O le filifilia o se ie pupuni e tatau ona fai i totonu o le potu, susulu, meatotino ma le lanu o le ie e te fiafia ai. Sauni pe faia e faʻatonu ie puipui e talafeagai mo soʻo se sitaili, e puipuia atoatoa mai le la, ma o mea lelei talafeagai e faʻasolo ai i se tasi palasitika.

    Faitau atili