Faʻafefea ona fai se sofa oe lava: o tulaga o le galuega

Anonim

O le sofa o meaafale e tatau lava ona masani ai i totonu. O faleoloa oloa e le masani ona le masani ona ofoina atu ni ituaiga o sofa poʻo isi oloa e oʻo mai i totonu o le mamanu. E mafai e ia lava ona ia i ai le pule i le gaosia o meaafale, o lea e mafai ai ona iloa le manaʻo e tuʻuina atoa le fale.

Faʻafefea ona fai se sofa oe lava: o tulaga o le galuega

O le sofa o se vaega taua o le totonu. Ma afai e ofoina atu e le faleoloa mea taua mo lenei meaafale, e mafai ona faia ma ou lava lima.

E tatau lava ona fuaina o mea e eseese meafaigaluega o le a manaʻomia e faʻatupu ai se sofa. Saunia i latou, faia sofa i le tele ma o lona lava tofo e mafai ona avea ma a latou taumafaiga. O le oloa o le a faia e tusa ai ma se tagata ata, lea e fesoʻotaʻi ma lona tulaga ese.

Ona mafai lea ona o mai i le fesoasoani i le atamai, uu, tomai ma le iloa o se kapeta, e fausia ai se masterubleperice. I le taimi lava e tasi, e mafai ona iloa o le faʻaaogaina o mea i le faiga o le fausiaina o se stifa o le a le fesoʻotaʻi ma le tele o tupe faʻaalu, pei ona faʻatau atu i le valivali o le tofo i lona tofo.

Fuafuaina o le mamanu o le lumanaʻi oloa

Faʻafefea ona fai se sofa oe lava: o tulaga o le galuega

Aotelega lautele o le sofa.

Aʻo leʻi amataina galuega i le fausiaina o se sāfa, e manaʻomia le filifilia o ona foliga mai fafo, ona galue ai lea o le meafale foliga i totonu o le potu atoa. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e sau ma le faʻatusa o le Shiular Smae, lea o le a talafeagai mo le meafale lafumanu. E tatau ona faia i le mafaufau o le fale e faigata ona maua ai le maualuga lelei. E mafai ona e faia le tulimanu sofa lava ia e ala i le faia o le faʻavaʻa o le tu poʻo vae o le oloa.

Mai lea taimi i lea taimi, o le auala o le tagata faʻatau faiga o loʻo faʻaaogaina. Ona o le gagau nofoa o le sofa, e mafai ona iai se avanoa faapitoa i ona niches uma mai le itu o itu. O le a tuʻuina atu nicho i foliga o tamaʻi pusa, ona faʻapipiʻi lea i luga o le sofa i la latou lava pule.

Faʻatulaga le tele o le oloa e tatau ona ma le faʻaeteete aua atonu e le o faʻaaogaina i le vaega o le potu. O fua uma e faʻatupuina ai e filifilia i le faʻalagolago i la latou lava tofo, vaisu ma le tele o le potu. Ile taimi lea, e manaʻomia le tapenaina o se ata i luma atu ina ia fatuina se soʻona faʻapitoa poʻo le soʻona faʻamalosi.

Faʻafefea ona fai se sofa oe lava: o tulaga o le galuega

Vaivai sofa polokalame i le vaega.

O le isi e tatau ona asiasi i mea gaosi oloa. Mo tagata amata faatino le galue e fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o le sofa mo le taimi muamua, o le pito sili ona faigofie o le ata o se ata o se faoʻaiga fausaga, ae le o se tulimanu. O le faʻavae o loʻo aofia ai le faʻavaʻa o loʻo i ai se faʻavae o loʻo i ai se foliga faʻapipiʻi i luga o vae, ave i totonu o ituaiga uma e talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: tale mo le umukuka i luga o le Apron: O fautuaga a le tagata tomai faapitoa

Mo le foafoaina o le faʻavaʻa, o pa o loʻo faʻaaogaina, o mea sili ona lelei mo le gaosiga o le pine. O loʻo faʻaogaina ni 'talanoaga o oe lava mo le faʻapipiʻiina laupapa. O fusiua e tatau ona faia ina ia le tupu ai le aufana. Faʻasalalau le sofa faʻavaʻa o le maualuga malosi e ala i le faʻasofituina taʻitasi pa i le kebic foliga i tulimanu o le faʻavaʻa.

O le tagata lava ia e fetaui lelei e talafeagai mo le faʻapipiʻi. O le pito i lalo o le sofa o le a aofia ai Plywood, o le tele o le laupepa e tatau ona talafeagai mo le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. E mafai ona faʻaoʻo mai le pauna i fao na faʻaleagaina i le tulaga tutusa. Fai se tofa e mafai ona faʻavae i luga o le faʻatinoina o galuega i tulaga e tolu, lea e aofia ai:

  1. Faatau mea.
  2. SAUNIUNAUAGA O meafaigaluega.
  3. Fausia se faʻavaʻa (faʻavaʻa).
  4. Luga o le oloa.

Mafaufau i laasaga taitasi.

Faʻatulagaina o Foaʻi o se sofa

Mea manaʻomia mo le gaosiga o le oloa

Faʻafefea ona fai se sofa oe lava: o tulaga o le galuega

Sofa scrat polokalame.

E mafai le faia o se sofa lava ia aunoa ma le faʻaaogaina o ni mea faʻapitoa ma isi mea, o se pa o pine ma Plywood e atoatoa iinei. Muamua, e tatau ona mamanuina le oloa i auiliiliga i luga o pepa. E manaʻomia le mafaufauina ma le faaeteete soʻo se vaega, mo se faʻataʻitaʻiga o le faʻaauauina o le oloa, o se tele o le maualuga o ona vae, o le aofaʻi o itu o le fausaga i le atoa, ma isi.

E manaʻomia le manatu o le uta atoa mai le oloa o le a i luga o vae o le sofa ma lona tua, o le faʻavae e tatau ona tumau. O le tua ma le nofoa e tatau ona saunia mo le malosi talafeagai, o vae o le oloa e tatau ona faʻasaʻoina i luga o le faʻavaʻa. E manaʻomia le amanaia pe a fatuina se sofa o loʻo sauni le PINE Pitmber i le tele o le 60x60 mm, ma le plywood mafiafia e tutusa ma le 12 mm. O nei ituaiga o mea e taatele, a o fesoʻotaʻi ma se ofo tau gafatia i se tau tau gafa.

I totonu o fusiua uma e mafai ona faʻasoaina: o le faʻaaogaina o le tagata lava ia ma tagata uamea ma uamea itu. O meafaigaluega talafeagai o le a avea o se sikulukalaiva ma vaaia. E sili le faʻaaogaina e Sofa se paʻu o le paʻu o le paʻu o manu felelei, i luga o le synthetic. Faamalosia mea ma le fesoasoani a uila e aofia ai. E mafai ona e faia se faʻavaʻa mai pa puipui e ese mai i le sili atu mautu o ituaiga laupapa e aunoa ma ni mea sese. O vaega uma o le fafie e tatau ona iai se sao, faʻasaoina o le vaʻai o le laau.

O fea e amata ai le potopotoga o le SHEFA mamanu

Faʻafefea ona fai se sofa oe lava: o tulaga o le galuega

Sofa auiliiliga polokalame.

I totonu o vaega autu o le sofa, e mafai ona e tufatufaina:

  1. Tinu.
  2. Aluga.
  3. Faavaa.
  4. Vae.

O le gaosiga o le sofa e mafai ona vaevaeina i ni vaega se fa.

  1. Faatalitali i le faavaa. Mo se faʻavaʻa poʻo se faʻavaʻa o le laupapa, e tatau ona e saunia se pa e le maua ai ni mea sese ma sologa lelei. E mafai ona e faia ia i latou mai nei ituaiga ituaiga e sili ona fuafuaina. Saunia Meafaigaluega fatufaina solia Bruschev. Ua amata ona amata ona faʻamau le faʻavaʻa. Afai na o le fao e le lava mo le faʻapipiʻi, ona sili lea o le faʻaaogaina o soʻotaga taʻitasi i le leai o se faʻamaʻi mo le laʻau e sili ona talafeagai mo le mea filifilia.
  2. Faia o nofoa ma sofa i tua. E mafai ona e faia se sofa e faʻaaoga ai se paʻu paʻu paʻu, lea e sili atu le tamaoaiga. E saʻo ma o ana faaupuga: Holofubier poʻo Polyarethane osam. O mea mulimuli na lava le manaia, ae i le taimi lava e tasi fetuutuunai. E mafai ona ia vave tuʻuina atu i foliga talafeagai, e le mafai ona faʻamaloloina le vai. Afai o le tagata matala e agai i luga o le faʻavaʻa, ona tatau lea ona faʻapipiʻi i le faʻavaʻa.
  3. Sofa ufiufi. Mo le ogalaau, paʻu e mafai ona filifilia poʻo le ie puipui, e foliga mai e sili atu le tamaoaiga mai filifiliga. E faʻalagolago uma lava i manaʻoga ma agavaʻa tau tupe. Ia faoa le oloa, o le ae manaʻomia se fau fale. O mea e i ai mea e aoga, o mea ua faʻagaioia. Ona e tatau lea ona e tuʻuina atu le talafeagai puipuia o le tipi i luga o auiliiliga o le oloa mai le laʻau, o lona uiga, lona faʻatulagaina. Ua lava le masiasi o taimi uma, ma mulimuli ane o le a le tatau ona faaaluina uma ou uiga o le faʻaalu i lona lua fusi. O galuega uma ua matua faia e aunoa ma le fesoasoani. E mafai ona e ufiufi le sofa. O le isi filifiliga o le a faia o le fausiaina o ni tupe faapitoa mo le sofa. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le tuʻuina atu mo le auai mai o nofoa vaivai o loʻo fai ma faʻamanatuga aluga.
  4. Galuega mulimuli. O le mea e fiafia ai laupapa e sili atu ona vaʻaia e sili atu le taulimaina o le veli ma le valentish, lea e tatau ona saunia uma mea ae leʻi amataina le amataga o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faavieina o le aufaitau faapotopoto.

Tusitusiga i luga o le autu: savali savali vaai mai i fualaau faasaina ma o latou lava lima

Faʻaaogaina se pa ma paluʻi mo Maccas

Faʻafefea ona fai se sofa oe lava: o tulaga o le galuega

Sofa sofa polokalame.

E mafai ona e sauni i le seti o mea faigaluega lava, e manaʻomia le saunia mo:

  1. Hacksaws.
  2. Malo.
  3. Mill.
  4. Sikulukalaiva.
  5. Roulettes ma senitimita.
  6. Penitala.
  7. Laina.
  8. Pepa emery.
  9. Seleulu.
  10. Tipi.
  11. Pusa fausia.

E aunoa ma le manatu o faʻapipiʻi Steel, Glue o loʻo faʻaogaina, faʻatagaina vaega taʻitasi ia mausali ma maualuga maualuga tuʻufaʻatasia le tasi ma le isi. Lenei o le a faia le mamanu moli ma saogalemu. Soʻo se fesoʻotaʻiga e tatau ona piki ai le faʻaaogaina o kelu talafeagai. E tatau ona talafeagai lelei mo se oloa laupapa. A leai, o le ai ai le le mautonu e malolo i luga o le sofa ma nofo.

Faʻafefea ona fai se sofa oe lava: o tulaga o le galuega

SOREE FREHESTY STAGEM.

O le a talafeagai ai i le faia o se faʻapotopotoga o se shena mai se pa, faia se tolu vaega o loʻo i ai le tele e tutusa ma 72x1860 mm. Faamalosia vaega o tulimanu e mafai ona tutusa, ma o le faʻavae faʻavae o loʻo fesoʻotaʻi ma se tumutumu i luga o le kulu. O le lua futu na faia le faavae o le sofa. O faʻavaʻa e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le tasi i le isi e le toʻafa o le 60x60 mm ma le 200 MMA umi.

O le a manaʻomia le fale puipui, o le a faaputu mai i lena vaega o le sofa, lea o le a iai le Faʻaeli. Manatua lava ia faʻamalosia mataia i le faʻatulagaina lona tolu, ma o le faʻaputu lona tolu e tatau ona ufiufi e le Komiti Faʻatino, pei o le SOE tulaga tutusa. O le pito i tua o le oloa e tatau ona faʻasaʻo i le puipui i le 5-6 mata, o le a faʻamaonia le oloa o le tulaga manaʻomia, o le faʻatinoina o le 15 kg, o le pito i tua e tatau ona faalagolago i luga o le malae i luga o le fata, Afai ua pala.

Ina ua maeʻa le fale gaosi o le SEFA, alu i le fatuina o se faʻavaʻa i tua.

E mafai ona faia lea a o le faʻaaloalo i tulaga talafeagai, tutusa ma le faia o le nofoa o le oloa. Afai e manaʻomia le faʻataʻitaʻiga o le soloa i luga o le faʻataʻitaʻiga, e sili le faʻasaʻo o le oloa. O lenei mafai ona faʻatinoina le faʻaaogaina o tulimanu faʻatuatuaina e le lava le mafiafia. Tagata tomai faapitoa e le fautuaina e faia se tua malosi.

Mataupu i luga o le autu: Mataupu o Pa Papala i totonu o le faletaele ma fata ma ni pefu

Faaumaina galuega tutoatasi

Faʻafefea ona fai se sofa oe lava: o tulaga o le galuega

O le sofa galue o le a manaʻomia e tuʻu ai le ie faʻamalosi tino ma faʻatumu e faia ai le sofa.

Ae le i faia se sofa, o le ie e tatau ona muaʻi faia i se tasi o tulimanu e faʻaaoga ai falaoa, a o le mea e mafai ai ona latou gagau le ie. Ona alu lea o le fausiaina o mea mai le bamm ruber. E manaʻomia le faʻatauanau ai le faʻavae e faʻaaoga ai le ie puipui. I le taimi muamua, e masani ona afifi le fomu, ona faʻafesoʻotaʻi lea o nei mea e pei ona faʻaaogaina le faʻaupuga.

I le faaiuga, faapipii le paʻu paʻu i le faʻatulagaina o oloa i le lumanaʻi. O le muamua-fouaming ua tuu i totonu o se mea na tosoina ai le ata. O lenei vaega ua faia i le tupe faʻaalu o le velcro lipe, o le tasi vaega o le faʻata pipili e tatau ona faʻapipiʻi i le oloa, ma le lona lua e tatau ona faʻapipiʻi i le ie puipui.

Matou te le iloa le faamanatu o le pito o le pito o vaega o taitasi, o le a tautala teisi mo itu uma o le nofoa ma tua. Ina ia lafi velcro lipine, o le taia o uila e fesoasoani e aveese le ufiufi i fufulu. Mai lea taimi i lea taimi o loʻo faʻapipiʻi i le oloa o le paʻu paʻu, e manaʻomia ai kulimi, ae i le tulaga lea e le mafai ai ona aveese le tipi.

Faia galuega mulimuli

O le vaega o totoe o le sikata ma manu felelei, ma o le tapesto e masani ona le lafoaʻi, aua o nei mea e faʻaaoga e fatu ai le sili ona aluga. Latou te tuʻufaʻatasia ma le oloa. E mafai ona faʻapipiʻi le pulou o le foma i tua ma le nofoa. E mafai ona e faia se tua ma i le ituaiga o tuʻuesega eseese aluga o loʻo i ai se tamaʻi laititi. O loʻo tuʻuina i latou i luga o le nofoa, tautau faʻaaoga ni atigi faʻapitoa i le pito i tua.

O se tasi o filifiliga sili ona talafeagai atonu o le faʻaaogaina o le aluga i luga o le aluga, sofa ua toe foi mai, o lona nofoa. E fesoasoani lea ia te ia e vavalo le sui o tupe siliva ina ia mafai ona fufulu ai latou, mo le tausiga o le mama. O le uphelstery ie i luga o le taimi e ufiufi maanuminuminuminuminumi, pei ona o lo o ootia e meaafale vaivai. O le mea lea, e tatau ona afifi le faavae ma se vata po o se sytheps.

Ina ia faʻaopopoina totonu ma se Sofa fou, e mafai ona e faʻamanusuʻe matagofie pupuni, faʻapipiʻi lelei masini uila, suʻiina ni moli faʻapitoa i le sofa. Afai o loʻo e taumafai, tuʻu ia taumafaiga ma le onosaʻi, e mafai ona e fatuina se laulau kofe, tuʻu i tafatafa o le fou fou.

Faitau atili