Maa ma le laau i totonu: mamanuina natura (34 ata)

Anonim

Lau ma Stone i aso nei o sili e sailia - pe a mavae mea i le mamanu o nofoaga. O le faʻataʻitaʻiga o le sailia o tulaga masani e mafai ai ona e faia se faʻatasi i totonu.

Maa ma fafie

O le a le mea o le a matou fausia ai le "vaomatua"

Faatasi ai ma le mea faigaluega i totonu o fale, o loʻo tulaʻi mai ai potu i taimi uma le fesili: O le a le mea sili e faʻaaoga? Oga oga, uamea, fafie, palasitika? O fofo fou e o mai e sui ai le faʻaosoosoga manatu e uiga i le faʻatau ma faʻatumuina o avanoa o le avanoa. O elemene sili-uiga maualuga o le pule na faʻaalia i luga o le maketi ona tautua o se musumusuga mo tagata mamanuina o latou manatu o loʻo aofia ai i poloketi tulaga ese.

Potumoe i totonu: Stamper ma le Laʻau Faʻamaeʻaina

Tele mea, ae o le mea masani ua fiafia i ai nei ma tele naua mea. "Tumau i le" Stone Jangle "e tatau ona le itiiti ifo i se vaega pei o lenei i le natura" - o tagata mamanu e manatu ma filifili e tapunia le olaga o se mea e mafai ai, amata ona faamuamua

Fireplace teuteuina i le maa i le potu malolo

E manaia le vevela o le maʻa ma le vevela o le maʻa ma le lelei o fale, ma iloga e ala i le tele o foliga ma mamanu, tumau. Fafie, pei o se mea i totonu o le ola o le ola, e mafai ona manavaina o laʻau faʻalenatura: e oʻo i le ea i itu uma, e maua ai le siosiomaga lelei i totonu.

Teuteu o umukuka maa ma fafie

O maa kama lea ma le mafanafana i le pusa paʻi e tuʻufaʻatasia ma maeʻa le tasi ma le isi!

Filifiliga Stypery

Ioe, e tatau ona e mafaufau po o le a le sili ona e fiafia i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le itu i onapo nei na mafai ai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o faʻamatalaga masani a le fili i totonu, ae latou te le faʻatagaina ai latou. Ae ia e faia e aunoa ma ituaiga lapisi ma maʻa, pe a filifilia se nuu maotua i nuu tuanai, e le aoga.

Potu malolo: maa ma laupapa laupapa

E fiafia se tasi e vaʻai i le uʻamea i totonu o le itu i ona po, o le malulu susulu o le uamea i le aʻa o loʻo suia ai le vaega o le laina mamanu, ae e leai foi ni gafa o le laupapa.

Iron High Schooch o se malosi ma le amio, e fiafia i ai tupulaga talavou ma le fiailoa.

Uamea ma laau i totonu

Matou te alofa foi i uʻamea, aemaise lava i foliga o tupe siliva, ae filifili se maʻa ma se laʻau i totonu o lou fale. O se mea masani, aulelei, ma afai o oe mata foi i le ... sitaili o se mea taua i se mea. O se laʻititi mafaufauga ma mafaufauga - ma lou fale e mafai ona suia i tala atu, o le mea moni, mo le sili atu.

O le potu malolo o le potu ma maa ma laupapa

Manatu Mafuaaga

Ina ua uma le i totonu, o loʻo faʻaaogaina: Faʻaliʻaleina ma Colnedes, papaʻe, ofuvae sese, piliki. Faʻaaoga ma sili atu faʻapitoa: Malachite, Lapipi, Jasper, Marable, Cennite, Malosia, masepherr, steprr. O le sili ona tau o le tau o le faʻaaogaina o faʻapipiʻi o papatusi i lalo o le masani ai, lea e faia mai le taugofie sima ma faigofie ma le faʻaopoopoina o lanu pining.

Teuteu o le potu malolo olo

O le maa e sili ona talafeagai i le alatele, o le lobby ma tuusaʻo i le faitotoʻa faitotoʻa - O lea ua tuʻu atu le leo i le atoa avanoa, ma o loʻo avea ma mea e sili ona mafai ona tupu. Faatasi ai ma ia, e faʻavasega i faʻatoʻaga ma potu, potumoe ma umumu, vaitaʻele ma faletaele, i luga o puipui, paluga, i foliga o aitema. A maeʻa le magalafu, e mafai ona e faia ni faʻafeagai o mea i lanu e faʻamamafa pe filifili se vaega o le puipui o Atinaʻe.

O le mea autu e le o le ova o le dwebers e le foliga pei o se ana.

Maa ma le laau i le potu malolo mamanu

O le maarama ma le toa na masani ona faʻaaogaina i le teuteuina o Mamona, o Halls, i le faleʻoloa, latou te faʻafaigofie pa, koluma, papala, o mentertops, contertatos, e magoto ai, lanuola, tuaoi. O se mea e le masani ai foliga foliga i luga o le maa tipi e avea ai i latou tulaga ese, ma o le lamolemole luga o le a faʻaopopoina se faʻailo o le faʻaleleia o le sosoʻo i totonu.

Mataupu oi luga o le autu: foliga o le mamanu o se vasega pepe mo teineiti e toalua (+3 ata)

Maa ma laau i le teuteuina o le potu malolo

Pepe ua vavae ese e ala i umukuka iprons, afi, fola - na o zonal. O nei minerale e sili ona lelei, atoatoa i le sami po o le vaitafe, lagona i le faletaele, pe o le mea e mafai ai ona faʻataua o le vaega o se vaega. O le pebbily mosaic o lua lanu foliga foliga sili ona manaia.

Maa ma laau i le teuteuina o le potu malolo

Masory

Tapuni piliki (po o lona faʻataʻitaʻiga) ua tele lona taʻutaʻua i nei aso. E faia soʻo se avanoa soʻo se avanoa, e taua tele pe a fuafuaina stir sone, carridors ma lobby, e foliga lelei pe a fai o le puipui atoa, i le tuʻufaʻatasia atoa.

O le piliki o loʻo iai ma le malamalama o le porition o se auala lelei e tauia ai lau faia o le faigofie o le faigofie.

Maa ma laau i le faletaele mamanu

Afai o loʻo e fiafia i se ituaiga o fale gaosi, soʻo se mea e fetaui ma le mamanu, iinei o le manatu autu e aunoa ma le faʻamatalaina, ma i le sili pepa. E le leaga i le piliki o loʻo latalata i le uamea, aemaise lava o se pa malulu malulu, ma sa faia mea faʻatau i lalo o aso tuai.

Stom umukuka puipui le teuteuga

Taofia o maa faalenatura - I le agaga o taimi gafatia. O le lalolagi fua e sili atu le aoga, o le auala manaia lea o le ata na fausia, lea e le o le "faamalosi", ou te fia mafaufau iai pea. Oti i lenei tulaga ma o le potu atoa foliga sili atu ona lelei, o se lagona o le malosi, talitonuina ua foafoaina.

Maa masonry i totonu o le fale

E mafai ona ou "taʻalo" ma le lanu, fai se faʻamamafa i le eseʻesega poʻo le pikiina o mea o le leo i le leo, faʻataʻitaʻiina ma le le mautonu. Le mautonu o poloka - tau maualuga, faʻapitoa manaʻoga mo le laufanua.

Fautuaga: Ma se tamai potu, e sili atu le tuʻutino lava o se vaega o le puipui, a leai o le a vaʻai ma le soona fai i lalo.

Potu malolo ma trim maa ma fafie

Tagaloa Tiles - Maʻeo, mama, e pei o poloka, e faʻamauna ai filifiliga e tele mo le faʻaaogaina o maa, latou te faʻapipiʻiina e aunoa ma faigata. E foliga mai e foliga lelei i le fiafia i le lalelei o le shroure - faigofie ma tofo. O le auʻatu na avea ma foliga e teuteu mai minerale o foliga eseese, e aliali mai se mea malie "o se fale".

Tusitusiga i luga o le autu: totonu o le alatele: Valivali ma mamanu (+ o ata)

Maa ma le laau i totonu o le faletaele

Apa, tioata? Fafie!

O le laʻau i totonu o faasitepu, fola ma pine o faitotoʻa, faitotoʻa ma vasa, fugalaʻau, meaafale ma manaia o mamanu o le turvi. Afai e te le tofo i uʻamea ma palasitika, ae o le agaga o loʻo "ola", filifili, filifili le atunuʻu o loʻo i ai ni laʻau e sili ona fiafia i ai. Le mafai ona faia e aunoa ma elemene faalenatura sitaili o le faigofie faigofie ma le siosiomaga o mauga, taʻele nei, o le mea moni, i le mamalu.

Maa ma laau i totonu o le fale

Mo le faʻaputuga tino - Pubrat Stake Bakuri, DRRENSEY MA MATHANY CARDS, ARDODORS MA O LE PADE COAMENS, PAMBOMO COMINKS ...

Maa ma le laau i totonu o le potu malolo i le fale

Vai, maa, faʻata o le vaega o faletaele. Peitaʻi o lea mea e naʻo upu puʻupuʻu o le pule e mafai ona lagona i le Tsarini, ae o laʻau e vavaeʻese mai le fola, pine. Gata ai o ia lava le 'aʻai e mafai ona faʻatinoina mai tuluiga o laʻau, i le agaga o le tuai o Badvival Bad, ma se lelei o le i ai! O le mafanafana o luga o luga e sili ona lelei mo le mafanafana

Faatulaga oe lava taele i le ogatotonu tausaga ma maua ai le alofa tupu!

Maa ma laau i le faletaele

E sili le faʻaaogaina o le Pasila Mublilian Ugnatit, o Palau, Bakauri, lanu mumu, Mebebu, BAMBo i le Mamanu. O le fafie o nei tisiki e ofo ai i le susu, tumau. O tuʻufaʻatasiga e mafai ona eseʻese: lalo - o le maʻa maa, o isi mea uma o loʻo avea ma laupapa (ma le vice i luga), poʻo le mea muamua e tasi. Tele fealofani ma le vaega o le vai uʻamea, e mafai ona taulaʻi i mea eseʻese.

Faletaele totonu: maa ma laau i mamanu.

O se auala faigata

O le filifiliga lelei a o le a faʻamaeʻa ai le laupapa le migane, ae e ono ese pe a faʻamamafa e le maa se vaega. O le maa e tuʻufaʻatasia ma le laʻau o se avanoa sili lea o le zoning avanoa. O le lanu o lanu i nei mea e mafai ona tele: mai le susu i le pouliuli, sukalati pe toetoe a uliuli, ma o lea, ma le mea ua tupu i le fausiaina o se nofoaga tulaga ese.

Tusitusiga i luga o le autu: sili ona lelei lanu o le maualuga o le taualuga mo le totonu

Maa ma le laau e faasaga i le magalafu

Urbantics Lofts, o lona uiga o le stern-spartan foliga o le tuʻufaʻatasiga ma moa moa, o la latou lava sitaili, o le a sili ona mamalu le uʻamea.

Maa ma laau i totonu o le potu malolo

I faiga - faatusatusaina. O le lelei tuʻufaʻatasiga o se faʻavasegaina o le foloa ma le gaʻo o pa o maa, o le laulau laupapa i luga ma le maʻa, o se paʻepaʻe, uliuli, paʻepaʻe, paʻepaʻe ma faalenatura fafie.

Maa ma le laau i le umukuka

O le a lelei le tuʻufaʻatasiga o le a "minerale manory i beige tynes ​​ma meaafale pogisa" poʻo le "bamboo ma habbles, paʻepaʻe grables, grables, paʻepaʻe".

Ma nisi o mamanuina

Laʻau Malulu - mea leaga, na latou aveʻese teisi, o lea e tuʻufaʻatasia ma isi, fausiaina se lagona o le vevela ma le konekarate e fualaʻau elefane: fulu, tinoitupe. O le faigofie filifiliga o le Wall Walpets, Ponels, Malaia, aluga, fluffy Plad, tuulafoaiina i luga o le squins. E mafai e avea o se tamai mamoe maasiasi le lameu mulimuli ane, o se laulau ma fulu vae ... o le a le tagata mamanu e le o mai ma le aso!

Maa ma laau i totonu o le potu malolo

Faamaluluina le aisa o le maa o le maa i totonu o le a faʻatagaina ai mea o le decor o le decor o le mafanafana o woody woody (beige, o lanu enaena, o feanu o lanu, o le a leai Fesoasoani e faia se maualuga sili atu le malosi. E mafai ona e faʻaogaina ma se naunautaiga uamea, e talafeagai le avea o se apamemea vaega o le mumu paolo o le paolo o le paolo i chandelis, tagavai, meaʻai i totonu o teuteuga.

Maa ma laau i totonu o le potu malolo

O maa masoa ma le laupapa e mafai ona valiina, tolopoina, fetuunai i le ata autu o le avanoa, i le tulaga lea na o le ituaiga ma le tino o le maa e sau i luma. O se foliga faʻapitoa e pei o se paʻepaʻe papa papa i se potu paʻepaʻe atoa ma se faʻamamafa i mea taʻitasi o mea fafie.

E manaʻomia le filifilia o le saʻo ma lava le malamalama, ina ia le o leiloa le matagofie o mea faitino, ae, i le isi itu o mea e manumalo i se lautele talaaga.

Maa ma le laau i totonu o le fale o le atunuu

E mafai ona e faʻataʻuina lau minerale panel, puipui o le fana, o le totonugalemu (ona suia lea o le totonu, ae e foliga mai o le potu, ae sili atu ma sili ona manaia). O le maʻa ma laupapa e le tupu tele!

Vitio vitio

Ata ata

Maa ma le laau i le potu malolo mamanu

Uamea ma laau i totonu

O le potu malolo o le potu ma maa ma laupapa

Potu malolo ma trim maa ma fafie

Maa ma laau i totonu o le fale

Maa ma le laau e faasaga i le magalafu

Maa ma laau i totonu o le potu malolo

Teuteu o le potu malolo olo

Maa ma laau i le teuteuina o le potu malolo

Maa ma le laau i totonu o le faletaele

Maa ma laau i le faletaele

Maa ma le laau i totonu o le fale o le atunuu

Maa ma le laau i totonu o le potu malolo i le fale

Maa ma laau i le teuteuina o le potu malolo

Potu malolo: maa ma laupapa laupapa

Maa ma fafie

Ata i totonu o le itu o nei o loʻo i ai: sitaili ma faʻailoga

Teuteu o umukuka maa ma fafie

Potumoe i totonu: Stamper ma le Laʻau Faʻamaeʻaina

Maa ma le laau i totonu o le faletaele

Maa masonry i totonu o le fale

Laau ma le maa i totonu: mafanafana ma le lotogatasi ma le natura

Maa ma laau i le faletaele mamanu

Stom umukuka puipui le teuteuga

Maa ma laau i totonu o le potu malolo

Fireplace teuteuina i le maa i le potu malolo

Maa ma le laau i le umukuka

Laau ma le maa i totonu o le potu malolo

Maa ma laau i totonu o le potu malolo

Maa ma laau i le ata o le umukuka

Faitau atili