Uamea muamua. Tekonolosi faia galuega

Anonim

E manaʻomia le uʻamea faʻapitoa mo le toetoe o soʻo se oloa ma ua faʻaaogaina lautele i le taʻavale ma le ea, aua e le faʻatagaina le malosi e faʻataunuʻuina ai le valiina. O le anti-Corroon foliga faʻatagaina oe e faʻaogaina se tali o se fofo e tusa lava ma le toe fausiaina o le taʻavale, faʻapea foi mo le uʻamea, swel, swed vali ua faʻaaogaina.

Uamea muamua. Tekonolosi faia galuega

Fai ia oe lava e alu i luga o le uamea

Uamea Primaner mo Rust e aofia ai le tele o ituaiga eseese o le okeni ma inorogac vaega. Faʻapea foʻi o laʻau faʻalili, o loʻo i ai i lona fatuga.

O le mea moni, o le Primaner mo uamea o loʻo faʻatau atu i luga o fata o fale o fale i totonu o le fofo o le vaitusi (e mafai foi ona faʻagaioia ma le afraliction, faʻaitiitia ai mea taumafa). Na o le saʻo filifilia o le SIMER SIME AMATA AE LEʻI FAʻAVAE LE FANUA O LE A FAʻATINOGA O LE A LE MAFAUFAU O LE POTO, O Loto poʻo le taʻavale ma ia faʻalautele lona ola.

Soʻo se Primar mo uʻamea e iai ni faʻavae taua:

  • faʻateleina le mautu o le oloa i le fusi;
  • ei ai se vai-afaina;
  • Faateleina le malosi eleʻele;
  • Faʻaleleia o foliga ae leʻi maeʻa mea uma.

Peitai, e mafai e Malo uma lava ona la ituaiga eseesega i: tau, faʻamamaina, taumafaina, leai se totogi, ituaiga o le tatalaina (AERol mo le taʻavale poʻo le ata o loʻo iai). E i ai foʻi fefautuaaʻi o loʻo fuafuaina faʻapitoa mo galuega i fafo poo fafo.

E le toe iai i le tusitusiga o le a matou tauina ia te oe pe faʻafefea ona filifili le saʻo muamua, ina ia i le saʻo ma le lelei le aia tatau.

Aisea e te manaʻomia ai se uʻamea muamua?

Uamea muamua. Tekonolosi faia galuega

Uamea le eleele

E manaʻomia le Simiter Smit e faʻaopopo ai le tulaga o le le tulaga o le eroctor ma se galuega faʻataʻitaʻi i luga o le laualuga ua gaosia. O se aʻoaʻoga muamua o le sili atu o le sili ona saunia o se malosi mautu.

Ae, ia faʻaeteete, aua o le tele o mea e tatau ona faʻaogaina e aunoa ma se vaega, aua soʻo se vaega i le va o le laualuga ma le kopiina e mafai ona siʻitia ai le faaputuga vevela.

Tusitusiga i luga o le autu: mafua ai le vevesi

E le gata i lea, e masani lava ona iloga e le tagata tutoʻatasi e ala i le tutoʻatasi o le faia: E fausia se puipuiga a le peni-afaina ma e le faʻatagaina le faʻavae o le siosiomaga o le siosiomaga.

O le manaʻoga autu o loʻo tuʻuina atu i le ituaiga o ituaiga o le vailaʻau o le auala e tumau ai le auala e faʻatatau i le uʻamea. O nisi fofo e na o le tuʻufaʻatasia ma nisi o ata vali, ma o nisi o loʻo avea lautele ma faʻaaogaina mo galuega i luga o le taʻavale. Toeitiiti lava mo tagata muamua e faʻaaogaina ni faʻafitauli i luga o se faʻavae o le tino, aua o le vai-deppersion faʻavae e le susu le lamolemole luga o le uamea.

O faʻataʻitaʻiga sili e tatau ona i ai le kalama o loʻo i ai le sami mo le mataupu o loʻo faʻaalia i le laulau i lalo.

Lanu o meaEfuefu, piliki
Ituaiga ataMatte pe semi-masani
Tele vaega o se le-flush50-60%
Aiaiga ViccosityE le itiiti ifo i le 45.
Umi o le magoLe sili atu nai lo le 12 itula
Ela o le punou ataLe sili atu nai lo le 1.
Ata tifaga0.35 USD
Tafe le taumafaina60-120 G / M2
Fautuaina le sili ona mafiafia15-20 microns

Tekonolosi faia galuega

Uamea muamua. Tekonolosi faia galuega

Fanua Fasioti

E sili atu i le tala o le a matou taʻuina, o le a tatau ona faia le tekonolosi e le augy o le uʻamea, e aofia ai le aveʻesea o le matagi ma tuai o le taʻavale poʻo le taʻavale.

O le uʻamea muamua o loʻo faia i lenei auala:

  • A o le i valiina ma faʻatino galuega i le galueaina o le laualuga poʻo oloa, e manaʻomia le faʻamamaina ma se spalala o le tatalaina vaega o steel, lea ua faʻaleagaina;
  • O mea o totoe o mea tuai a ata o ata tifaga e aveʻesea i le auala lava e tasi, ae naʻo le faʻamaliega ma se fulufulu faʻapitoa poʻo se fale o loʻo puipuia, o le a taofia le oloa o le fofo o le fofo) ;
  • E manaʻomia e le lepela le palu ma se uʻamea faʻapipiʻi ma se uʻamea faʻapitoa poʻo ni mea faʻapitoa mo se tusi lesona (e mafai foi ona faʻatau se mea faʻapitoa);
  • E faia ai le galuega mulimuli, uamea uamea e tatau ona teuteuina ma le afi poo le sacant;
  • O loʻo faia le Sminid Smit i le 1-2 Souter e faʻaaoga pulumu, Rollers pe mafai ona e faʻaogaina le AEROCOCG STARADICE;

Mataupu i luga o le autu: foliga o le faʻapipiʻiina o le Steam Borlorator mo le taʻele

Afai e tatau ona e iai i le Primer Sound mai se 'olo-tetee mea mea, o le a lava e faʻamamaina mai le pefu ma gaʻo.

O le le taumafaina o le taumafaina o se vailaʻau mo le galue i luga o uʻamea pito i luga o le 1 M2 e tusa ma le 50-150 g. O le fofo o loʻo fuafua saʻo i luga o lona faʻaaliga ma le mamafa o le tele o le ata.

ATA O Mea

Uamea muamua. Tekonolosi faia galuega

Uamea le eleele

O lenei aso, o se tele tele o mea ua atiae mo fafo ma totonu o loʻo faʻamatuʻu atu i luga o le muamua o oloa ma luga mai le uʻamea, o loʻo faʻaaogaina ae leʻi valiina.

I totonu o le lautele lautele e aoga le faʻailoaina o vailaʻau nei:

  1. Uamea Primaner Gf - 021

O le Primer e faʻavae i luga o le glyphthhale varnish 021 ua lauiloa o le carmine poʻo efuefu premier. O le sosoʻo o le GF - 021 o loʻo manatu o le faʻamoe, o nisi taimi e mafai ona e faʻaaogaina le paʻepaʻe agaga e tuʻufaʻatasia ai ma le acetone poʻo turpentine i se vaega o le tasi.

GF - 021 e le o le vevela vevela-tetee o le sili atu o le tele o le tele, o le a mafai ona taofia ai le vevela i le 60 ° C. O taumafaiga faʻalenatura o le teteʻe i le GF - 021 o loʻo aiaia ai le puipuiga mautu, ma e mafai foi ona faʻaoga o se sili atu tutoʻatasi. I le tuʻufaʻatasia ma glyphthali primber 021, Alkyd ma suauu vali e mafai ona faʻaaogaina.

Uamea Primaner i le numera 021 ei ai ni foliga lauiloa:

  • O le tele o vaega o le le-volatrale vailaau lamatia mai le 54 i le 60%;
  • I luga o le maualalo, o le tasi vaega mago i luga atu o le 12 itula;
  • O le vailaʻau o loʻo tulaga faʻaletulafono i le static faʻaalia i le fofo mai le itū a le la, ma le mineune o le suauʻu mo le lua.
  1. Gf - 031.

Faatusatusa i le GF - 021, gf - 031 - vevela-tetee i le tele, e mafai ona faʻaaogaina i le vevela o le 200 ° C. O ia togafitiga e talafeagai mo Kalvanzed Iron, Steel, Aluminum, Magnesium ma lelei faʻatasi ma le valiina o le sili atu vaivai.

O le aʻoaʻi tele na puipuia le gaosiga o le paʻu mai le pa'ū, ua manatu e tetee atu i vailaʻau faʻafitauli, ma faʻaaogaina foi i le auto ma le vaalele.

Mataupu i luga o le autu: o le le mautonu o le tagata lava ia ma le fogafale o le fola: taumafaina i le 1 M2

Faamatalaga auiliili o mea:

  • Mass ei ai se lanu samasama;
  • i le vevela o le 100 ° C, o le tasi laasaga na o tagi i le 2-3 itula;
  • O le vaega autu o le fofo o glyphtholac vanini;
  • Mafai ona avea le dlient e mafai ona tautua o le xylene, softvent, rkb-1 pe o le Rs-2;
  • O le tau vaega o le mea e eseese i le itulagi o 100-120 rubles.
  1. Vl - 02.

O lenei mea o le acidic Pricic Price. O se faʻapitoa foliga o sea ituaiga o le a naʻo le a pipii i luga o le laufanua ula, ae o le faʻaleagaina ma le liua o uʻamea ma ufiufi ma le ata tupua mai Phosphate.

O le vaega autu o sea tuʻufaʻatasiga o Polyvinbitoral, ma Xylol, p6, p648, p648, RFG e mafai ona faalatalata atu o ni solo.

O le tele o le tele e mafai ona mafaufauina o le sili sili ona faʻamago, aua i le vevela o le 20 ° C, o le tasi vaega e mafai ona mago i le 15 minute.

Uamea muamua. Tekonolosi faia galuega

Primer Arch

O le eleele vl - 02 mafai ona faʻaaogaina aʻo leʻi valivali ma toetoe lava o soʻo se ata vali i luga o le gaseac scavent. Ole vaifofo sili lea mo le Kalu, Aluminum ma Steminin Steel, e faʻateleina ai le tulaga o clitch e aunoa ma le faʻagaioiga o le emery pepa.

  1. Au - 1417 p

O le a le EPOXY Prim Price mo uamea. O loʻo iai se fefiloi o pigments ma tagata faʻapipiʻi i alkyd ma urethane varnish. O le eseesega o le tuʻufaʻatasiga e i ai le tagata liliu le ola.

O sea palapala e mafai ona sueina i soʻo se paolo ma fai o se ufiufi tumu-atoa. I lea tulaga, o le eleele e faʻaaogaina i le 2-3 vaega o loʻo nonofo ai ma falaoa ogatotonu.

AU - 1417 P E mafai ona faʻaaogaina naʻo le faaumaina o le fiafia uamea, ma naʻo le polyrethane enamel mafai ona apalai i ai.

Matou te faʻamoemoe o a matou faʻamatalaga ua avea ma aoga ma Price of uamea i fafo i fafo ma totonuga o le ai ai o le a i luga o le tauau!

Faitau atili