Faletaele el: foliga o filifiliga

Anonim

O le talafatai mo le faletaele o se masini e mafai ai ona e faia se mea lelei microclite i tagata.

Faletaele el: foliga o filifiliga

O le Coil mo le faletaele tautua o se masini vevela. E le faʻatagaina le susu e faʻasalalau ai, faʻapea e puipuia ai le faletaele mai le suia.

E faia se numera o aoga aoga. Lelei le lelei ma le faʻamafanafana o le faletaele, puipuia le tulaʻi mai o le osofaʻiga o le faʻapopoleina ma le atinaʻeina o le teuteuina ma le taliga. E le gata i lea, o le gata e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamago iegen.

Fautuaga mo le filifilia o se COIL i le faletaele

O le asō, o le maketi o loʻo i ai se tele o le tele o le vevela o le vevela o le vevela, o loʻo i ai i ituaiga nei e sili ona lauiloa:

  • vai;
  • eletise;
  • tuufaatasi.

Faletaele el: foliga o filifiliga

E i ai foi ni uila tuʻufaʻatasi. E aofia ai faʻaopoopo ma le eletise ma vai.

Tuufaatasi tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia uiga lelei o le vai ma le eletise eletise mafanafana alatoto, lea e faʻamatala ai lo latou maualuga tau.

Ae e te leʻi mulimuli ane filifili se tasi poʻo se isi faʻataʻitaʻiga o le Coil, e tatau foi ona e mafaufau i manaʻoga mo le masini:

  1. A faʻaaoga se masini vai, o le faʻagaioioiga faʻamalosi e le tatau ona lalo ifo o le mamafa i le polokalama. A faʻapea e masani ona tupu ni faʻamalosi, e manaʻomia le iloa o le mamafa o le mafai ona tatalia i lenei iunite.
  2. O le a le ofi tele e fuafua ai le vevela faʻatonutonu o le solo solo solo e tusa ma le siata faʻaaogaina i masini taʻitasi.

Foliga o le faʻapipiʻiina o se solo solo

A o le i faʻatau ma faʻapipiʻi se vai vai, e tatau ona e mauaina muamua le fautuaga mai Plustics Plunks e suʻe uma fesoʻotaʻiga. Ole fesoasoani lea e faʻamautu le mauaina o ni vaega talafeagai.

Faletaele el: foliga o filifiliga

Vai fagota faʻapipiʻi le matagaluega.

Afai o le vaitafe ma paipa o loʻo faia i mea eseese, o le faʻapipiʻi e tatau ona o faatasi ma se kesi i le va o latou ma se faʻapitoa meaʻai faʻapitoa, o le a taofia ai le faʻaupuga o faʻamatalaga eseese.

Mataupu i luga o le autu: o lona uiga o lona uiga mo le aveeseina o le cloque mai le faleuila

Suia ma faʻapipiʻi electroons mo le faletaele e sili atu le faigofie. E ui i lea, e iai ana taleni e manaʻomia le tatau ona ia amanaia i le taimi o galuega. Muamua, o le fesoʻotaʻiga o le eletise vevela eletise e tatau ona fuafuaina lelei. O le lona lua, o ato faʻaputuga o le a manaʻomia ona vaʻavaʻaia i puipui. Lona tolu, e sili le faʻatau atu o se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina ma se faʻailoga faʻapitoa e latalata i le tapuni e puipui ai se gata mai le splashing. Lona lua, o le a manaʻomia ona faʻapipiʻi se masini tapunia tapunia, lea e mafai ai ona e faʻaumatia atoa ni mea pupuu e ala i de-faʻamalosiʻau le intlet. Faʻafesoʻotaʻi le eletise eletise o loʻo faʻatinoina e ala i le mafiafia o le pamu ma faʻaluaina le faʻamalosi.

Vaega o le ofiina o se gata i le faletaele

Faletaele el: foliga o filifiliga

Sootaga ata o se solo solo.

Suia poʻo le faʻapipiʻiina o se solo vevela e tatau ona faia i se nofoaga saunia muamua. I lea tulaga, e mafai ona tutoʻatasi le gata. O galuega uma o le a manaʻomia e le sili atu nai lo le tasi ma le afa itula.

Afai o le sui o le masini e faʻaalia ai se galuega o le vai vevela vevela, ona e aunoa ma se faʻapitoa e le mafai ona fai. Suia o le paʻu e manaʻomia i mataupu na faʻaaogaina ai se ti o loʻo faʻaaoga o se osofaʻiga tuai o le solo, o loʻo taofia ai le faʻavae o le faletaele e aunoa ma se suiga o le faletaele e aunoa ma se fesuiaiga o le faletaele e aunoa ma se fesuiaiga.

Suia o le DHW RIVER e o faatasi ma le faʻapipiʻiina o le paʻu polo polo ma le mama. Latou te faʻatagaina oe e tape le masini i le tulaga o le paʻu e aunoa ma se telefoni. Suia le masini ma le suiga o le tagata mamao e mafai ona aveeseina i le aso atoa.

O mea faigaluega nei ma mea o le a manaʻomia mo galuega:

  • vili;
  • maualuga;
  • sikulukalaiva;
  • sikulukalaiva;
  • Ki;
  • Ulugalii;
  • Tulimanu.

Faapipiiina faagasologa

  1. Afai e te manaʻo e sui le solo tuai, ona talafeagai lea e faʻateʻaina. Faia e le faigata. E amata i le, o le vai o vai ma avanoa uma o loʻo i ai, ma le fesoasoani a o le mea faigaluega e tumau i le tapa paipa. A maeʻa lena mea, o le a manaʻomia le aveeseina ma le faaeteete le saoasaoa ma aveese le masini mai le puipui i le faletaele.
  2. A maeʻa lena, e tatau ona e tatalaina se gata fou ma fusi i totonu o le sikulukate e umia. Le isi, e manaʻomia le laʻua o fesoʻotaʻiga, ma lea e mafai ona fesoʻotaʻi ai le vai i le lumanaʻi.
  3. Ona faapipii lea o le gata i le puipui i le nofoaga e fuafua ai e tuu. O penitala sa faia maka mo pu;
  4. O le isi laasaga o le a manaʻomia e tiaʻiina pu manaʻomia i luga o le taʻele, pe a maeʻa moli palasitika o loʻo faʻaofi i totonu. O se solo vevela na tuʻuina atu o loʻo tuʻuina atu i totonu o le 'ai o pu ma ua mautu. Ina ua maeʻa lea e mafai ona fesoʻotaʻi i le suavai sapalai system poʻo le ogatotonu o le taʻele.

Tusitusiga i luga o le autu: ato mo ie mai fafo mai nusipepa mai nusipepa

O le tele o faʻalapotopotoga i nei onapo nei e faʻapitoa i le faʻatau atu o le au faigaluega mo le faletaele ofo atu a latou tagata faʻatau faʻapipiʻi auaunaga. I se faʻaopopoga, latou te maua se tuutuuga i luga o le faʻapipiʻiina o lenei masini. I le faʻatauina o le solo solo, e sili le manaʻomia o nei auʻaunaga ina ia leai ni faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le saʻo tutoʻatasi i le lumanaʻi.

Faitau atili