EAves mo le Cumenin tulimanu: foliga ma penefiti

Anonim

Ina ia faʻamalosia le tulimanu o Willar Wipess ma pupuni O le sili ona lelei o le a avea ma ni faʻapitoa faʻapitoa. O le tulimanu o fausaga o fausaga e mafai ai ona e taofia le ie pupuni ina ia mafai ai ona maua le ata ma mautu, e aunoa ma le malepe i pito. I se tagata e umiaina, e mafai ona e faʻasaʻoina se ie se tasi o le ie puipui, lea, pe a manaʻomia i le tulimanu ma faʻateleina le moli, freodes i le maualuga. O faiga o loʻo i ai totonugalemu ma puipui, o la latou faʻavae o loʻo faia i fetuʻunaʻi poʻo le sili atu. E faʻatagaina ona faʻalauiloaina elemene muamua i le ituaiga o matau poʻo le nanaina o le ie.

Ituaiga o tulimanu o eaves mo pupuni, o latou foliga ma lelei

O le itu faaonapo nei e lavea ai le tele o tulimanu o etaves. O le sili ona lauiloa ma talafeagai o ata nei.

  • Tulouna. Faʻamatalaga-Ituaiga tiʻetiʻe faʻamalosi tino, tele lava o latou na faia i palasitika. O elemene o elemene e ono i ai ni 'olo o le 45 ° ma le 90 °, lea e faʻatagaina le fatu o toetoe o soʻo se ituaiga. O le tulaga faʻapitoa o mea ma le lelei o ala savali e mafai ai ona e siʻitia le tapoleni e aunoa ma ni faʻafitauli ma faigata. O faʻataʻitaʻiga e mafai ona aofia ai le tasi, lua pe tolu laina. O aiga i le laugatasi o le pa ma le puipui puipui. Ina ia faafaigofieina le taua i lona luga, se atigipusa fusi i fusi, lea ua faapipii i tagata tamoʻe i luga o le eva, o le vaavaega.
  • Barbell. O lapotopoto i le vaega o le elemene e mafai ona faʻapipiʻi i le puipui poʻo le faʻataʻoto (faʻaaoga puipui faʻapitoa). O le fesoʻotaʻiga o le lua vaega tuʻutuʻuga o loʻo faia i le fesoasoani a tagata taʻitoʻatasi vaega. E mafai ona fesoʻotaʻi, fetuʻutuʻunaʻi poʻo le pamu. O pupuni o ie na tupu ma le fesoasoani a mama o mama, magnets, tetops, siamupini. 'Eseʻese faʻalogo e tatau ona totogi i mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, uamea e tafafao i le chrome-faʻapipiʻi o EAves ua leotele. O le gaoioi a le fana i luga o le oaves e le o le taofia i soo se mea.
  • Fetuutuunai mamanu ma auala i totonu. O na fua e mafai ona avea ma sui i le palasitika poʻo le alumini. Mafai ona punou i papatusi pe lafoina ponaivi, filifiliga mo le totonugalemu poo le puipui o le mea e mafai. O le sili ona lelei fofo o ni laina e tasi, o laina faaopoopo, e manaʻomia ai le tele o le livi. Afai e tatau ona e lafoina se tele-vaega mamanu, tele o Eaves faaaoga. Ua iloga mai faʻataʻitaʻiga ia latou mafai ona i ai ni filifiliga tutusa - tusi lesona, ma se maea, i luga o le eletise eletise.
  • Fetuutuunai system ma le nofoaafi i fafo. E na ona faia mai le tumau, ae o le palasitika palasitika, ona o lea e mafai ona i ai i le tapulaa maualuga. O le tulaga maualuga i lenei mataupu e sili atu, aua mo le pa o le tipiina oe o le a manaʻomia tele le tele o le maualuga o le kiki i le tulaga o puipui. Faatasi ai ma lenei filifiliga, o le fula e tumau i fafo, ae mafai ona ufitia le ato pe nana i lalo o le sunged. O le ie puipui o le a le aʻafia ai le 'feaveā, ae o le taualuga maualuga faʻaopopo i le taualuga.

Fono

Mafaufau i le Umi o le Eaves, aveese ma taulai i puipui puipui i luga o matau ma fusi i lenei mataupu o fasia ma faafitauli. O le filifiliga sili ona lelei e mafai ona avea o se lipine e pipii i le tagata tamoe na o le tasi taimi, ma e faʻapipiʻi i le ie puipui e ala i le au o le au "moli".

EAves mo le Cumenin tulimanu: foliga ma penefiti

Ituaiga o ie puipui e talafeagai mo le tautau i luga o tulimanu tulimanu

Ona o le tele o faʻafitauli o loʻo foia ai, e mafai ona e pikiina ni ie pupuni e talafeagai mo stylistics ma faʻamalieina uma talosaga. O le sili ona lauiloa ma faigofie o ituaiga nei o pupuni.

  • Lau Afioga seti o Poloaiga ma pupuni. O le aoga o le ncnice faʻatagaina oe e faʻapipiʻi ia Ghaneyrequen, aemaise lava pe afai e leai se matagofie bamuette platk. Leai se mea e sili ona manaia foliga foliga manaia o keke.
  • Ua maua e Roma le ie puipui. O le filifiliga e aofia ai se faʻaopoopoga faʻapipiʻi o Alinuu Cornice. Faatasi ai ma se tulimanu tulimanu o le liliu, e mafai ona faaaoga se tasi. Faatasi ai ma le tulimanu tuʻutuʻuga i le va o puipui, e naʻo vase e lua o le lua pata e mafai. Lenei e te manaʻomia se sili atu le saʻo, o le tapoleni e le tatau ona lafoaʻi pe taoto i luga o le apamemea. Naʻo le saʻo o le a avea o se ata manaia o le a avea ma ata manaia.
  • E mafai ona e faʻaogaina se ie puipui gutu, peitaʻi, ia na tuʻuina mai ia se puipuiga faʻapitoa, e tatau ona e taofia i luga o lua pupuni tumaoti. O se fofo faigata e aofia ai le tele vaapiapi o le a le manaia o le puipui. O lenei vaʻai vaʻaia o le taualuga ma faia le avanoa.
  • Soʻo se ituaiga o pupuni i luʻitau poʻo lopaops. Na o le pau le mea e mafaufau ai o le metotia o le feeseeseaiga o le ie puipui. E sili le taofi i se emo o le itu na suia ai le tapoleni i le tulimanu. O le isi itu o le faʻaaogaina o elemene saʻo o le a le tuai i le gaoioi o pupuni ma faʻailogaina lo latou leo ​​(e sili atu le filifilia o mama i totonu).
  • Cainine ie puipui. Seasea faʻaaogaina o loʻo avea ma tutoʻatasi oloa, e masani ona avea ma faʻaopopoga i tagata taʻamilosaga. E oʻo lava i ni nai filo filo e mafai ona suia i le tino tele le tuʻinanau o le pupuni o le pupuni.
  • "Epikopo Stone." I le tuʻufaʻatasiga ma le aufaipese, e foliga mai o loʻo matua moni, aemaise lava pe a fai o loʻo i le fesoʻotaʻiga nofoaga o puipui e lua.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Faʻafefea ona opoina le 'olo i le potu o loʻo faia oe lava: Faʻatonuga (vitio, ata)

A e manaʻo, ia mafai ona e mafaufau i isi ituaiga pupuni, ae i nisi tulaga e tatau ona faia faʻaopoopo ai nisi galuega inisinia, lea e masani ona oʻo atu i le mea moni e faʻapea o loʻo tumau pea le gaioiga o gaioiga. E le manaʻomia le tuʻufaʻatasia o sitaili i le taimi e tasi, faʻasolosolo faiga e sili ona faʻaalia, faigofie ona sili atu ona faigofie ma auiliiliga.

EAves mo le Cumenin tulimanu: foliga ma penefiti

Gaosiga

A o le filifilia o se cornice, e manaʻomia le faʻavaeina i le faʻatonutonuina o uiga o le oloa, e manaʻomia le iloilo le tele o mataupu, o le tuʻufaʻatasia o le totonugalemu o le totonu. Ole tele o faiga e faigofie ona faʻapipiʻi, ma le latou faʻapipiʻiina e mafai ona faʻataʻitaʻia e aunoa ma le fesoasoani a polofesa.

A o faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, o le tasi malosi malosi e sili atu le lelei nai lo lua tuʻusaʻo paso masani. O le tele o pupuni e mafai ona tuʻuina i luga o se mea tutusa o le a faʻatagaina oe e filifili le sili filifiliga filifiliga mo soʻo se totonu.

Faitau atili