Fesootai mai FEAM - "taugofie ma le ita"

Anonim

Fesootai mai Fom - o se ituaiga o teuteuga, ae o se uiga aoga. O le mafai ona faʻatuatuaina le faʻamamaina o le faʻamamaina ma le fausaga mea sese na faia ai se vailaʻau leaga ma se mea taua fale.

Faia le lipea e lelei toetoe lava a le mafai. E i ai pea se nofoaga mo le faaletonu poo ni faaletonu. E leai se mea na taua ai, ae o foliga vaaia o nofoaga e matua, o nisi taimi e avea ma se ata taua i le faʻamaoni o le atunuʻu atoa. I ni tulaga faapea, o loo i ai se lagona o le feeseeseaiga, le le atoatoa, ma o nisi taimi le elenega leaga. O ia faʻaletonu o le "ata tipi". Ae o le leaga, e faʻaleagaina le ula, e le faʻatagaina ai le ola filemu.

O faʻafitauli o le faʻafitauli o le faʻafitauli o loʻo setiina, ae o le faigofie - "valaʻau i le fesoasoani" Cornice o Polystyerererere Sa faigofie ona ia aveese uma le faifai pea, o le puleaina o latou i lalo o lona faavae. O loʻo faʻaalia i totonu le mamanu i totonu o le tagata i totonu, mauaina se vaʻaiga lelei atoa.

Fontoor Cornis o se manaia teuteuga elemene, o le teuteuina lelei o soʻo se isi atunuʻu ona o lona poto ma fafo. O le faʻaaogaina o Foam Cornitisis o se faʻataʻitaʻiga manino o le auala e mafai ai ona suia lau totonu e aunoa ma tupe faʻapitoa. Latou te faia ni faʻatonuga faʻataʻitaʻi, e fesoʻotaʻi ma le tuʻufaʻatasia o fofo i totonu.

Fesootai mai FEAM -

Matou te suesueina meatotino o polystyrene

O polyfoam o le sili sili ona lauiloa o le fale e tuʻufaʻatasia le le talafeagai - sili atu le faʻaaogaina o agavaʻa ma le sili ona lelei o le tau.

O le faavae o Foam Cornitisis o se polymer keystyryerererere.

E faitau miliona o le lelei o le filifilia o granules ua malepe faatasi, fausiaina se kesi-tumu polysyrene mea. O ana masini o loʻo faʻatatau i lona uiga faʻaalia i lona tele. O lona uiga o le maualuga atu o le tele o mea, o le malosi le mea. O loʻo faʻaititia e le faʻailoga o le susu, hygroscosicition ma le ea e faʻaititia tele.

Foam sootaga - sili atu mea lelei mo le gaosiga o oaovia mo pupuni. Faigofie ona tuʻuina atu i ai, o le faʻamaoni o mea e le faʻalavelave. O le Polystyrene Flem Plate o loʻo faʻaalia le malosi o le malosi o le malosi, o le mea autu e le soona fai ma manatua e mafai ona i ai i se vevela auala.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e fesoʻotaʻi uaea i totonu o le Junction Box

Fesootai mai FEAM -

Tulaga lelei ma le le atoatoa

O le autoto o se fale teu oloa o le lelei. I totonu o totonu o le fale mea oti, e matua seasea i aso nei i aso nei, e mafai ona tatou mauaina ai mea tauevementalē. Ua faaumatia e le masani i le faʻalauteleina o polystyyrene o le manatu o le "free cheese na o i totonu o le Moustrap." Mafaufau ma aʻoaʻo uma le atoatoa o oloa mai lenei mea.

  • Taugofie tau.
  • Faigofie (mea e i ai se tamai mass).
  • O le igoa o fafo o cyptum cronitis mo pupuni.
  • Malosiaga.
  • O le olaga umi (e mafai ona latou galulue o le tele o le 40 tausaga).
  • Sili sitaili fetuutuunai (lelei mo soʻo se fofo fofo i totonu).
  • Le lava o le faʻapipiʻiina o faʻafitauli (faʻapipiʻi vave ma sili ona faigofie).
  • E le o le leaga i lalo o le faatosinaga o mea leaga i fafo.
  • Televave lanu lanu.
  • Faapipiiina fetuutuunai. O le tipiina o pupuni mai le auvai e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o se mea lelei. E le o le tuusaunoaga ma le salalau atu o le laupapa faʻapipiʻi. Faatasi ai ma le itu taumatau fuafuaina, gaioiga ma tomai fausiaina e mafai ona ausia ni faʻaiuga lelei - pe a le o le faʻauiga o le faʻaupu i le faʻaupuga.
  • E le manaʻomia faʻaopopo faʻapipiʻi meafaigaluega. Ina ia mafai ona tipiina le ausa, ua lava e faʻaaoga ai le masani masani o naifi.
  • E i ai le aia tatau i sese. Tuuina atu i le Demokalasi Tau, e le mafai ona e le fiafia pe a fai o le ato ato e le masani ai pe o le umi e fuafuaina sese. O le taugofie o le a faʻasaʻo ai le faʻaletonu.

Faatasi ai ma mea lelei meatotino e i ai le leaga. O a mea mataga ei ai se fomu oloa?

  • Maualalo le malosi.
  • Fufusi.

Ae paga lea, o le polystyrene o se mea leaga o se mea maaleale. O lea, pe a faʻapipiʻi, e tatau ona e matua leaga tele ina ia aua neʻi tuʻuina atu tulaga - dents poʻo le faʻamalosi. Afai e te faia se tamai malosi, ona mafai ai lea o le mea leaga.

Fesootai mai FEAM -

Tali Talimalo

O fausaga o mea tuʻufaʻatasi i la latou galuega e masani ona faʻaaoga Foam Cennitions. Ae aisea? O le a le mea na tosina mai ai ia i latou i le faigofie tele o mea e le fuafuaina? Tatou taumafai e iloa.

  1. Muamua, e le manaʻomia le valaʻauina o se faʻapolofesa fausiaina faiga faʻapaʻaga e faʻapipiʻi ai. E pei lava o ni mataupu faavae, e leai ma le manaʻoga e faʻaaoga mea faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina.
  2. Lua, galue ma faʻalautele polystyrene, e leai se mea e te faʻaaogaina e faʻaaoga ai mea faigaluega puipuia. E saogalemu tele mo le soifua maloloina ma i latou e faʻatuina, ma i latou o loʻo avea ma totonu. Ole mea leaga ole mea lea, ole mea lea e le mafai ai ona afaina ai isi.
  3. Toluvae e le suia lona ata i le olaga atoa.
  4. Fa, decor faʻaaogaina faʻalauteleina le polystyrene Ia e mautinoa e le foliga i ai, e le le mafaagaeetia, e le malepe.
  5. Lima, e foliga mai o se saito e le o se mea taugata.

Mataupu i luga o le autu: tulimanu ata pepa puipui mo le lua puipui

Fesootai mai FEAM -

Carniz tomai ma a latou faavasegaina

O le teritori o le faʻaaogaina o cronitisi e toʻaitiiti. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faʻatino le aofaʻi o galuega taua.

  1. Faagasolo se tulimanu i totonu.
  2. Tuu se tulimanu o fafo.
  3. Ogatasi o le Junction.

E mafai ona latou eseese i foliga ma tele.

I le tele, o le laupapa ua vaevaeina atoa i ni vaega se tolu:

  1. vaapiapi;
  2. auala;
  3. Lautele.

I foliga latou te tupu:

  • sao, po o le laina;
  • simingair.

E ala i foliga:

  • ainofono;
  • ma mamanu;
  • ua filogia.

O le tele o inisiua - o le mafai lea o le faʻaleleia atili o le toe faaleleia o le potu ma lona faʻamaeaina, tusa lava pe e te le o se natura foafoaga.

Fotoom EAves o loʻo eseese tutoʻatasi o vaega o le pule, ae lata mai nei vaega fou ua aliali mai i le fausiaina ma le maeʻa o mea mo polysyrene Nei faʻamatala talafeagai, pei ona latou faʻafaigofieina le tuʻuina atu o taualumaga. E mou atu le manaʻomia e tipiina tulimanu.

Fesootai mai FEAM -

Valivali Alavai

E tusa ai ma le ua uma ona faʻavaeina o tu ma faʻavae o le ave o le etave, pei o le taualuga, vali papaʻe papaʻe. Aisea paʻepaʻe? O se mea matagofie, mamalu, ma o le potu e foliga lautele. Peitai, i le talosaga a lē au ana, e le mafai ona e tausisi i aga masani, ae e valivali ai nai lo le lanu o le taualuga ma puipui. Ae i lea tulaga, o le lanu o le eaves e tatau ona faʻapipiʻi ma le lanu o le fola. Ma leai se isi mea.

Afai na e filifilia I le le amanaia o le a naʻo le lanu o le a naʻo le lanu, matou te fautuaina foʻi faʻamalosi i fautuaga faʻataʻitaʻi.

  1. Afai e te taumafai e faʻateleina le maualuga o le potu, faʻafetaui pese mama. E manaʻomia ona lanu o lenei lanu e pei o le lanu o le taualuga.
  2. Afai na e mauaina se malosi o le malosi e tutusa ma le lanu o puipui, ia saunia mo le mea moni o le maualuga o le taualuga e foliga mai e suia ai le potu.
  3. Lea lena e foliga mai e le o ese le ese o le atunuʻu ma feteʻenaʻi ai, faʻaaoga lanu se tolu pe a mamanuina. E fetaui tonu lava i le lanu o Eaves.
  4. O le faʻailoga e sili lea ona lelei mo mataupu pe a i ai i totonu o laʻau maualuga i totonu o le potu.

Mau: Parcelaini Tile Mo le fola: Fuaitau, mamafa, mafiafia ma tuufua ma taoto; O le a le eseesega i le va o poletilaini fafie mai chramic nila?

Manu Atoa Pepa Faaiuga O le 'Faʻavae Faʻatofuga ", o se ituaiga o" Alk Grabubunce ", lea e fesoasoani e faʻasaʻo ai le lua-tasi. Manaʻo e faʻamamafa le maeʻa o le ata o oe lava i totonu? Faʻaaoga mo le teuteuina o le laualuga o le 'ai o le laʻau ma le pa puipui o le faga.

Faitau atili