Primer loloto loloto ma ona uiga

Anonim

Gypsum ma o se mea e tatau ai ona faʻamalosia le lamolemole e lava i le Glie o le pepa puipui i latou e aunoa ma se faʻaopopo gaosi. Ona toe amata lea o le taumafaina o le kelu i le 1m2 sili atu i le fuafuaina tulaga faatonuina. A uma le taimi, e filifili e sui le pepa puipui, ua maua ai latou ua aveesea atu ma le pito i luga o le ie afifi, ma vave ona le aoga le tala fatu. Ina ia aloese mai ia faʻafitauli o le a fesoasoani pricester loloto loloto. E faʻatumuina mata o le asoa o puipui, ma o le kulimi o le a faʻaitiitia o le a itiiti ifo. O le ata tifaga na faia mai luga o le a faʻatagaina oe ia aveese le ma le faaeteete le ogaumu tuai ma vave faʻafou le totonu faʻatasi ma ou lima lima.

Primer loloto loloto ma ona uiga

Olo loloto loloto

Primer, loloto le loloto i luga o le ata

Eleele puipui

O laʻu uo ua maeʻa lona fale. Taumafai e fai pe a mafai ma ou lima lima. Na ia sau ia te Au ma se fesili, o le fea e loloto ai le fiafia o Atinae e sili atu ma pe faʻapefea ona gaoioi, uiga lelei. O le mea e tupu pe a fai e le faʻaaogaina le eleele ma e eseʻese ituaiga faʻafitauli eseese. Sa fiafia Siak i le vaega, saogalemu mo potu fale nofomau ma tetee pe a faia galuega i fafo. E tatau ona tutusa e le tagata lolomi le REST R AO 9001-2001. Sa ou faʻaali atu sau uo i le mea o loʻo tusia i luga o le itu pito i luma ma fautuaina i taimi uma.

O le tulaga muamua o le loloto o luga e mitiia i totonu o le pa o puipui i luga o se loloto sili. E fetuunaʻi, faʻatumuina o poleti. Mai le pito i luga ma le mago, o se ata mautu ua fausia. O le faaiuga:

  • O le faʻaumaina o le fausaga o le 'eleelea e faʻatonutonuina;
  • faaitiitia le taumafaina o kelu ma vali i luga o le m2;
  • Woods o fafie ma ua pipiʻi maua le ulaulaga o le ulaula;
  • O le vali ua pa'ū i se sili atu vaega o le vaega ma ua vave ona vave;
  • faaleleia le tausisi;
  • Puipui e manava;
  • O lavelavea o loʻo puipuia mai i fungus, o loʻo suia ai le iniseti;
  • Pepa puipui ma vali ma mulimuli ane toe aveese ese atu;
  • Faʻaiʻu le umi o le sefeina o le lanumeamata ma fou foliga.

Tagata gaosi fausiaina fefiloi i latou fua. O le pito sili ona lauiloa mai i totonu o le au atamamai o mea e iai, o tagata ua faamoemoe; Laka, axton. Loloto le loloto o le pitneration primater ei ai se saogalemu o le malosi mo le soifua maloloina o tagata:

  • resin;
  • mea teu;
  • bitnumes;
  • osoa;
  • Faamagoina vave.

Mo le amataina o le matai, o ai mo le taimi muamua e faia ai le toe faʻalelei o latou lava lima ma o latou lava lima, e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o pigers o loʻo iai pai. Ona manino lea o le vaaia lelei, o le atoa o le laau o loo ufiufi pe o lo o le faapipiiina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se kalori matagofie mai le okeni oe lava?

E le mafai ona aofia ai ma le solomuli E mafai ona e faʻatau se mea faʻapitoa. Sa ou faaali se uo o iai lomiga mo fafie, piliki ma uʻamea, o se vaega ia o nei vailaʻau e le o taua. Sa matou faaopoopoina le kepitically paipa. E sili ona faʻateleina le vave, ma na mou ese atu le upu faʻanoanoa, na tafe ifo le laualuga.

Acrylic-faavae Prices

Primer loloto loloto ma ona uiga

Tutoatasi faauma i luga o pa o le primer

Totonu o le fale i potu nofomau, matou te faʻaogaina faʻaaoga le lautele lautele faʻaaogaina mo o latou lima ma o latou lima lima. E leai se malosi malosi, safu lelei i luga. E mafai ona e galue i le tele o le vevela mai +5 i +30 tikeri. O le tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaaogaina i luga o le acrylic malosi mo puipui i fafo, o galuega e mafai ona faia i le taumafanafana.

I le tulaga o lana gaioiga, o le acrylic prices o le loloto loloto o le loloto e mafai ona faaigoaina o le sili atu:

  • tusa;
  • Faamalolosia;
  • affappice;
  • Lautele.

Fungicides ma isi fesoʻotaʻiga ua faʻaopopoina faasaga i le faʻaleagaina o iniseti ma suia. Anti-trapple ma antispic sylt squret e le faatagaina larva ma o le taimi atoa o le tuputupu ae totonu o le laau ma isi puipui mea. O se ata tele o puipuiga puipuia o loʻo tuʻuina atu e le kamupani faʻamoemoe,ʻau, cerezite. E i ai tupua faasaga i le teuteuina ma le a le au ma le arac

O le tuʻufaʻatasiga mo galuega mai fafo ma, Raw totonu o fale i totonu o mea e fai ai vai e toe fai ai vai. Antides e le maua ai le pefu linger i luga o luga o puipui.

O le vaega o acrylic deocition mo le le mautonu o pa mai kamupani eseese na iloga e ala i le taumafaina ma le a le tele o le a mago le vaega. Ina ia filifilia le Optimal filifiliga ma faʻatau uma mea o le tasi kamupani, ua faia e Vadik le laulau.

Igoa o le PrimerO le a le tele o taamilosaga, itulaTaumafaina, ml i le 1m2Faaaogaina i mea
Oppetist2.100 - 250.Laau, piliki, sima, Papatusi Papatusi, Papa
Sinoa4 - 6100 - 200.Laau, piliki, sima, sima, maa, sipuni
Konauff3.70 - 100.Sima, sima, plaster, palakalafa
Laka3.50 - 100.Piliki, plaster, sima
E.1280.Laau, piliki, Plaster, Giskarton, Gissiston, Grepsum, sima, sima
Axton.2.100Laau, fasi le sima, sima.

Mo mea ma mea mataga: fafie, fagama sima ma isi, faʻapipiʻi faʻaopopo i le PriDER. E faapipiiina le taʻe ma pole, faʻateleina le malosi ma auaunaga olaga o mea. Mai le saʻo le saʻo filifiliga e faʻalagolago i le tele o le tau o le a tumau ma pe a toe faʻafoʻi le toe faʻafouina.

Tusitusiga i luga o le autu: taele ogaumu

O le muamua o le loloto o lalo ifo mo galuega i fafo ma totonu o loʻo faʻatau atu ai i totonu o tagata palasitika coutters o eseese lapopoa ma e mafai ona e toe faʻaleleia ma ou lima. Faʻataʻitaʻiga, o le tuʻufaʻatasiga o se ata o loʻo i luga o le antippitic shoatis o loʻo afifiina 1, 5, 10 lita. Ua latou mauaina e i latou e mananao e fai ma toe faaleleia o o latou lava lima. Mo le faʻaaogaina faapolofesa, o le agavaʻa o le 50 lita o loʻo faʻatau atu. Faʻatasia lenei vaega o mea o loʻo faʻafefeteina pepa faʻapipiʻi mea manaia.

Ua faailoa mai le itu o le itu:

  • Olaola;
  • O le faavae o le varylic;
  • fausaga;
  • O le puipui ma lafu e aoga;
  • O nisi vaega;
  • Flow i le 1m2 poʻo le a le tele o luga o le M2 e mafai ona faʻaulu mai ma le 1 lita o tuʻufaʻatasiga;
  • Faatalanoa atu i le tofo ma le ita;
  • lanu pe a faʻaaogaina ma ina ua maeʻa mago mago;
  • E fia le o le a mago ao leʻi amataina le isi vaega ma le tele o le matua faʻamalosia;
  • Sili ona lelei vevela mo le teuina ma faʻatautaia galuega i fafo.

Ma le isi, atonu e iai isi faʻamatalaga, mo se faʻataʻitaʻiga: E i ai se tuai faʻaopoopo, e le lava le manogi o le ituaiga meafaigaluega faʻaaoga.

Mo le sima manaʻomia se faʻapitoa faʻapitoa

Primer loloto loloto ma ona uiga

Fatafata i puipui ma ou lava lima

Sima e faasino i mea vaivai susu ma le leaga o le pito i luga o clitch ma mafaufau loloto. O le mafutaga i le va o le sima ma isi vaega e vaivai, faʻaleagaina mai le puʻeina ma le vevesi. Sili atu le loloto o le plain primber mo sima e iai se faʻavae faʻapitoa, o se tuʻufaʻatasiga ma tamaʻi moa. Latou mafai ona tui i luga o le avanoa o le arcryytalline lattice ma faʻamalosia ai fesoʻotaʻiga i totonu o le mea.

O le Peanetsing Prices o se faʻaopoopo o loʻo i ai le kuki. Latou te faʻamalosia le maualalo ifo le faʻailoga i le 600m. O le naunautaiga e faaleleia i le oneone oneone. E fausia ai se mataua o pa i lalo o le fola ma le foloa mo le faatumu. O le a le tele o le muamua vaega o le sima faʻafesoʻotaʻi o loʻo faʻaalia i luga o le koneteina. Faʻaoga le faʻapipiʻi ua fautuaina e se mea faigata ma le palapala lelei.

Ina ua maeʻa ona faʻaogaina le vaega lona lua, faʻatali seʻia maeʻa le faʻaupuga o le faʻaupuga o le faʻavae. Faʻaaogaina le faʻaitiitia o faʻataʻitaʻiga e le mafai ona faʻaaogaina. O le susu ma paga e le mafai ona ofi i se vaivaiga vaivai o le faʻaseʻe ma faʻavaveina e mafai ona oʻo atu i le solia o le faʻamaoni o le ata. O le mea lea, i Vadik, tatou te taʻuauilii i le tele o le aofaʻi e faamago ma le faʻamalama o le galuega.

Tusi i luga o le autu: uma e uiga i le au pa na na natia i totonu o se fale po o le fale

Meatotino ma le lelei o tuʻufaʻatasiga e fuafuaina i tulaga faatonuina. O le muamua o le loloto loloto o le tele o tomai faʻapitoa e tusa ai ma le gost 21751 ma mo le sima i fafo o le taʻotoga o le 20811:

  • taumafaina i le M2;
  • Viscoathity;
  • taimi taufaavalea taimi;
  • A maeʻa le tele o mea e te amata amata ai;
  • Malosi o ata tifaga mo le talepe ma le avanoa.

O le muamua o le loloto o lalo e mafai ona aofia ai lanu pikiali ma faʻaaoga e pei ona maeʻa. E le o le oneone. Sa matou faaaoga se fatuga i le faletaavale ma boinerr potu. O Paulo i nei potu e le manaʻomia ona teuteu.

O puipui mai laupapa e tatau ona faʻamalosia ma puipuia faʻasaga i iniseti

Primer loloto loloto ma ona uiga

Faaumaina o puipui o le loloto o lalo ifo

O le laau e faʻaaoga ai lea vai, o se siosiomaga alofa moni mo le atinaʻeina o le teuteuina ma le funga. Iniseti ma roodent alofa e nofo i mea mafanafana. O lea, o le faʻavaeina mo laupapa o loʻo iai ni seti lapopoa o puipuiga malu. O le faʻaletonu o le taumafaina i luga o le M2 e sili atu i le tau o le Primer mo pa mai isi mea.

Optimist ma lacra gaosiga eseese laupapa laupapa:

  • Faamalolosia;
  • tusa;
  • Faamalolosia;
  • lautele;
  • Anti-kuki.

O loʻo i ai uma e aofia ai fungides, naʻo isi vaega eseese. Mai le tele o isi mea na faʻaopopo ai ni vailaʻau o loʻo faʻaopopo, o nei uiga taʻitasi o faʻavae ua faaleleia. O le Lauga ma Bitnumen Retun e faaopoopo i le vai tetee.

Optimest ofo atu le paketi eleele

Primer loloto loloto ma ona uiga

Fatafata i le pa puipui

Ua ofo atu e le kamupani optitimast ni mea taua mo mea eseese. O loʻo iai vaega e faʻasaga i le faʻamamaina i le fefiloi mo galuega i totonu ma fafo atu. Puipuia o puipui mai le susu, na te pasiina le ea ma ua mafai ai ona e manava. Faasaoina o le Primer Expimis e tutusa lava i mea uma - 2 itula.

Taumafaina i le M2 e faalagolago i le porosity ma filifilia meafaigaluega. Mo puipui, o le teuina o le Spist Sprayer faaitiitia le taumafaina e le averesi o le 10%. Ina ia aveese le taliga ma guld i fale tuai, e mafai ona maua e le sili optimist optimist le tele o mea tau tupe.

Na matou filifili e nonofo ma se isi oloa i luga o lenei kamupani oloa. Sa latou uma uma, e aofia ai le Prices i lalo o le fola ma le tini. Faatau foi le kelu mo le pepa puipui ma vali. Mea o se tasi kamupani e sili atu le tuʻufaʻatasia ma le tasi i le isi nai lo isi tagata gaosi oloa.

Faitau atili