Faʻafefea ona suia le faʻamaufaʻailoga geum (cuff) i luga o le fufuluina masini?

Anonim

Faʻafefea ona suia le faʻamaufaʻailoga geum (cuff) i luga o le fufuluina masini?

O le suia o le cuff i le fufuluina masini ma luga-utaina atonu e manaʻomia mo ni mafuaʻaga eseese, ae mo lenei faʻafitauli e le manaʻomia e vili le taulaitu. E mafai ona e suia le Bolass Bro i le fale e aunoa ma ni meafaigaluega faʻapitoa i soʻo se masini typewtter, Pe o se faʻataʻitaʻiga mai le itupa, Samang, lg poʻo le isi ituaiga. O le faiga o le a ave pe a ma le 30-60 minute ma sefe au tupe pe a e fuafuaina tonu le auala e suia ai le suiga o le cuff.

Faʻafefea ona suia le faʻamaufaʻailoga geum (cuff) i luga o le fufuluina masini?

Mafuaaga o mea leaga

O le suia o le cuff e masani ona masani ona o le foliga o avanoa poʻo ni tautau i luga o le faʻamaufaʻailoga, aveina le vai i le taimi fufuluina. O le iʻuga o le faʻavaeina o sea faʻaleagaina, o le pule o le tystwriter o le a vaʻai i lalo o le mamafa o le vai, ma aveese le cuff o ia, aveese ai le taʻe pe gagau e ono eseʻese foliga. O mafuaaga o lenei tulaga o mea faapena:

  • Masani ofu o le vaega. Ile faʻagasologa o faʻagaioiga, o le avetaʻavale o le CFE e masani ona faʻailo le tali atu ma ie lino. E faʻamafanafana pe a fufulu, ma faʻamaaa. Ma le isi, e afaina ai nofoaga. I le aluga o tausaga, e oʻo atu ai i le faʻamalosi ma le faʻamalosia o paʻu.
  • Le lelei-lelei le fufuluina o le powder. I lalo o le faatosinaga o se taugofie powder ma vailaau ma le le lelei o le mea, o le cuff rubber amata ona pa'ū, o le sefeina o le efuefu e sui ai le faaputuga.
  • Sili ona leaga fua. A faʻaaogaina se paʻu poʻo se vaega o se vaega o se vaega le aoga, o le fausaga o le faʻamaufaʻailoga gum e mafai foʻi ona faʻaleagaina, ona o le a suia le cuff.
  • Auiliiliga o lavalava e ono afaina ai le faamaufaailoga. O na elemene e mafai ona faia uamea ma palasitika malosi. I le faʻaopopo, fao, fao ma isi mea e ono mafua ai ona oʻo atu i totonu le cuff.

Faʻafefea ona suia le faʻamaufaʻailoga geum (cuff) i luga o le fufuluina masini?

I le aluga o taimi, afai e te le faʻamamaina le faʻasologa o manoa, e mafai ona amata suia. O lea la, e manaʻomia le faʻamama i taimi uma le masini fufulu. Faʻafefea ona fai, e mafai ona e vaʻai i le isi vitio.

Tusitusiga i luga o le autu: Tulaga lautele lautele ma lisi umi pepa puipui

Faʻafefea ona aveʻese?

  • Saunia se sikulula mafolafola e galue ai, ma pe a fai o lau tausisi e matua, o le taamilosaga. E le galo foi i le de-faʻamalosi le masini ma tape ese mai le paipa vai.
  • Muamua aveese le faitotoʻa ma le masini, faʻapea foʻi ma le loka pulou. O au gaioiga autu mo le motusia o le cuff o le a aveeseina clamps faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o le gusi i le pito i luma o le masini ma le tane tane.
  • Sa le tatalaina lemu le pito i luma o le cuff, ona tatalaina lea ma aveese le ata muamua. Afai o lenei vaega o le palasitika, na nonoa i netches, ma le uamea ua faʻamautu ma le faoʻe poʻo le tautotogo, e aveʻese ai lena e faʻaaogaina ai se sikulu. O le fao e tatau ona le masani ai, ma o le tautotogo o le tuai lea ma faavaivai. Mauaina o se sikululau, e mafai ona aveeseina. Afai o le masini o se faʻataʻitaʻiga tuai, i le mamanu o komiti tuai e leai ni fetuunaiga poʻo ni mea, ma 'aveina faʻapea o ia komiti, e tatau ona e galue i taʻamilosaga.
  • O le mea lea e te faia e te faʻaeteete ai le faʻaeteeteina le pito i luma o le kukuʻe. O loʻo teu i le Suʻetusi ona o lona foliga ma lona lava feteʻenaʻiga.
  • A maeʻa, e tatau ona e agaʻi i le motusia o le faʻamalama lona lua. O nisi taimi mo lenei galuega e te manaʻomia e aveese le mea o loʻo ufiufi ai le masini. Faʻaaogaina se sikulukalaiva, e leʻi tatalaina ai le paʻu o le alalaupapa pe na o le tosoina. A maeʻa, e mafai ona aveeseina le faʻailoga mai le masini.

Faʻafefea ona suia le faʻamaufaʻailoga geum (cuff) i luga o le fufuluina masini?

Faʻafefea ona sui?

Muamua lava, e tatau ona e faʻatauina se faʻamau lapo o lau teuga e te manaʻomia. Talu ai o le Cuffs mai isi faʻataʻitaʻiga e le mafai ona faʻalatalata atu ia te oe, tusa lava pe e tutusa lava, ia mautinoa e taʻu le faʻatau i le taimi o le faʻapipiʻi masini. Na o le mautinoa o le mea na maua e tutusa ma lau ua faʻaleagaina le faʻamaufaʻailoga, e mafai ona e agaʻi atu i se sui e aofia ai gaioiga.:

Faʻafefea ona suia le faʻamaufaʻailoga geum (cuff) i luga o le fufuluina masini?

Faʻafefea ona suia le faʻamaufaʻailoga geum (cuff) i luga o le fufuluina masini?

  1. Fufulu le pito o le tane mai le fusuʻaga mai le faʻaleagaina (masima, efuefu ma isi). Mo lenei galuega e te manaʻomia se fofo mafanafana manaia. Aveesea le palapala uma, aua le fufulu le ata tifaga na fausia mai le togafitiga i le fasimoli ma fofo, pei o le a fesoasoani i le faʻapipiʻiina o se fusi fou.
  2. Matou te faʻatuina se faʻamau faʻamau i luga o le tane. Matau o le a le faigofie ona faia lea mea ma se paʻu fou o loʻo iai. Faʻapipiʻi le pito i luga o le Sealer i le Bauler (lona pito i luga) ina ia avea ma faʻailoga o le faʻailoga, ona toso lea o le fagu i le lua limamatua. Mo lenei, o ou tamatamailima e tatau ona toso mai le ogatotonu i autafa. I lea tulaga, i le pito i lalo o le cuff o le a le le mautonu, ae saluina atoa i le pito.
  3. Siaki pe o le Cuff ua faʻapipiʻi saʻo. O vai vai vai e tatau ona i ai lava i le ogatotonu, ma le laulaufaiva e maua i le tele o gam e tatau ona i le pito i luga. E le gata i lea, pe a maeʻa ona faʻapipiʻiina se GUM e le tatau ona faia ni avanoa, talu mai ona o se faʻamalologa talafeagai, e mafai ai.
  4. Feosofi le maapu totonu. E tatau ona e galue e faʻatatau i le faʻapipiʻi o le alalaupapa. Afai o lona faʻamatuʻuga o loʻo tuʻuina atu i le tautotogo o le tautotogo, e tatau ona e ofuina se vaega o le vaipuna o le alatoto i luga o le sikulukalaiva (pe a fai e te le aveesea le puipui i lalo, O lea e mafai ona e faaloaloa fua le tautotogo ma fai le ofu o le pati i lona tulaga. I le tulaga o le faʻaloaloa i se fao, e tatau ona na o le tatalaina le fao, tuu le patipati i lona tulaga, ona faʻamalamalamaina le fasi i le taumafaiga manaʻomia. E faigofie tele ona faʻamaumau le pipiʻi pipi, taofia e le au. Afai o lau faʻataʻitaʻiga o se Wiretube Wiret, Faʻamamaina ma le faaeteete ona pito i le fesoasoani i le taʻamilosaga, ona aveese lea o le nonoa i le taimi nei o loʻo i ai o loʻo i ai o le puʻeina o le Cuff.
  5. Na matou tuʻuina i luga o le faʻamau pim i luga o le puipui i luma ma faʻaloaloa le lona lua papala. Uma le mautonu ma le lona lua clamp o loʻo faia i le auala lava e tasi e tasi ma le totonu, faʻalagolago i foliga o lona faʻapipiʻi.
  6. Siaki le malosi o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi. Ina ia faia lenei mea, e aofia ai soʻo se polokalame fufulu puʻupuʻu, e aunoa ma le utaina o ofuvae, ma ia mautinoa e le tafe le vai mai le pito i lalo o le cuff.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mea na foliga ai ie pupuni ma rosa i totonu

Faʻafefea ona suia le faʻamaufaʻailoga geum (cuff) i luga o le fufuluina masini?

E tupu foʻi faʻapea o le pito i luga i luga o le masini fufulu e le aveʻesea. E le o le lelei atoatoa e sui ai le cuff. E i ai le auala i fafo atu o lenei tulaga ma i le isi vitio faʻamatala auiliili ma faʻailoa pe faʻapefea ona suia le faʻamau faʻamau i luga o masini fufulu.

Fautuaga

Ina ia puipuia le foliga mai o le faʻaleagaina o le cuff ona o uʻamea loka ma isi sologa i luga o lavalava, faʻaaoga mo fufulu mea ma uʻamea faʻapitoa ato. I le leai o se ato, liliu loka i totonu o lavalava.

E le gata i lea, e taua le asiasia masani ona asiasia taga i luma o le ufiufi i totonu o le masini fufulu, ina ia puipuia ai ni mea e mafai ona tipiina le fasipepa.

Faitau atili