Faatootiina masini fufulu

Anonim

Faatootiina masini fufulu

E ui lava o masini masini e mafai nei ona valaauina nei le tele o le va o le masini fufulu, o loʻo iai pea tagata mo le tasi pe le isi e le mafai ona faʻatagaina i le fale. O le a latou otooto atu Faapitoa ituaiga faʻataʻitaʻiga.

faamoemoe

  • E masani ona taugata le masini e faia le masini.
  • E le manaʻomia le fesoʻotaʻiga o le masini i le ogatotonu o le suavai.
  • O le mea e faʻaola ai le eletise, aemaise lava pe a fai o se masini faigofie lea na faʻasolosolo ai ona sasaa vave le vai vevela.
  • I lea manaʻoga, e mafai ona matou faʻaaogaina ni vai mo le fufuluina, lea e sefe ai tupe.

  • Ona o le faigofie mamanu, o le malepelepe o sea masini e seasea.
  • O le mea e tatau ai le masini e aoga e faʻaaoga e faʻaaoga i le atunuʻu.
  • I lea Tessorter, e mafai foi ona sefe le vai pe a fai e te paʻepaʻe ofu muamua, ona tutusa lea o le vai, o le fufuluina o le pogisa mea.
  • Taofi le fufuluina i se isi ituaiga i soo se taimi.
  • A o galulue fua masini masini toetoe a le gatete ma soloia filemu.

Faatootiina masini fufulu

Miscuses

  • I le taimi o le fufuluina, tele o vai ma sili atu vailaʻau ua taumafaina i sea faiga tū.
  • Piki i luga le vai i totonu o le masini, ma tuʻu faʻatasi mai le masini. Peitaʻi, o le faʻa-lenei faʻataʻitaʻiga o manatu e aunoa ma se tulaga le lelei.
  • Ina ua uma ona fufulu i le tele o masini, e manaʻomia le vaipanoa e faʻamamaina ese, o lea e manaʻomia e le tali a le tali lau taumafaiga.
  • O le lisi fufuluina vasega i le faʻamalosi masini e sili atu le maualalo ifo nai lo le otometi masini.
  • O nisi taimi o le masini o le mea e fai ai le malosi o le tino, ona o le paʻu paʻu i lalo o le tagata.
  • E le mafai ona faʻapipiʻi masini o le tino, pei ona utaina i luga.

Faatootiina masini fufulu

Eseesega mai masini masini

Avagafagafa faatusatusa i otometi:

  • E leai se aoga. I totonu o se tagata suʻesuʻega, e masani lava ona latalata i lalo, ma o le faʻamafanafana ma o le faʻamafanafanaga ma vili atu ua na o se faʻataʻitaʻiga.
  • Hashes vave. I le averesi, o le taamilosaga o le tasi fufulu e lua pe a ma le 10 minute.
  • E sili le taugofie.
  • Sili atu le faʻatuatuaina ma le faʻaititia.
  • E le fusu i lalo ifo ma faʻaaoga le ea malulu.
  • Le mafai ona pulea le vevela o le vai ma le saoasaoa saoasaoa.
  • E le fesoʻotaʻi i le suavai, faʻapea foi ma le lapisi.

Mataupu i luga o le autu: Matou te faia se podium mo le fale o le vai ma o latou lava lima

Faatootiina masini fufulu

Togafiti

O masini faʻatulagaina o loʻo i ai i le mea e faia ai le mea e sili ona eseese i se masini faigofie faigofie. E fa vaega autu i totonu o latou ata - o le tane o uʻamea poʻo le palasitika, faʻaopopo e se eletise eletise, taimi ma se tagata faia. O le mea mulimuli e taua tele i se palasitika liʻo e mafai ona faʻatagata (ivi) mafuaʻaga o le vai o totonu o le tane.

Ina ua maeʻa utaina i totonu o le tane o ie link ma toe ki le taimi, o le faʻamalosia e aʻafia ai vai, o le iʻuga o le taimi e amata ai ona feoai i se itu. A maeʻa le fufuluina, o le ofuvae ua aveʻeseina ma faʻataʻapeʻapeina ai le vai i totonu o le masini ma aofia ai le fufuluina. I machine ma centifiger weewear sifi i totonu ma fai se milo.

Faatootiina masini fufulu

Ituaiga

E iloga masini faitele.

1. O faʻataʻitaʻiga faigofie, o le faʻamatalaga o loʻo maualuga atu. Atonu latou te tuʻuina atu se tusi lesona wan, o loʻo fai ma sui e le lua rollers (susu ofuvae faʻapipiʻi i le va o latou ma tusi).

Faatootiina masini fufulu

2. Faʻataʻitaʻiga ma se Spin (Semi-otometi masini). O le autu o le mea o loʻo faia ai faʻamatalaga o loʻo iai le tomai e oʻo ai i luga o ofuvae.

Faatootiina masini fufulu

3. Faʻatomuina faʻataʻitaʻiga. Ina ua faʻaaoga ia malaia, e le manaʻomia le paʻu i le vai ese, e pei o le fauina-i le sefulu o totonu ma lenei. Fufulu i luga o masini masini e sili atu le maualuga nai lo iunite e aunoa ma le vevela.

Faatootiina masini fufulu

4. Faataʻitaʻiga ma le itiiti ifo tele. O na masini ua valaauina o le pepe mo a latou laiti o fuaitau. O le agavaʻa o na masini e oʻo atu i le 2 kilokalama o ie lino. Ona o le faʻafaigofie o feʻaveaʻiga, e faigofie ona faʻaaoga e faʻaaoga i totonu o le atunuʻu.

Faatootiina masini fufulu

5. Busbble Fortines masini. Nei o faʻataʻitaʻiga i tua atu o metotia faʻaumatiaga o metotia faapena, lea e faia mo auala eseese o faʻagaioiga, e aofia ai Oi talofa ma aano o manu felelei ma tipolo. Ole vai o loʻo maua mai, ua vaivai ma faʻalealuga, ma le 'aiga i faʻatoaga o le ea-buble.

Faatootiina masini fufulu

Faatootiina masini fufulu

I le sili atu auiliiliga e uiga i le palu masini o se mea e mafai ai ona aʻoaʻo, e mafai ona e aʻoaʻo e ala i le vaʻai i lenei vitio:

Ma le milo

I nisi o loʻo i ai ni masini e faia ai masini e faia, e i ai se faʻaopoopoga o lo latou aoga o se milo. O se centirie o le a masani ona i tafatafa o le tane mo le fufuluina i le tasi mataupu. Soloia i totonu o masini mea e pei o lenei:

  1. Lingerie o loʻo taoto i totonu o le tane ma se mea e faʻamalosia ai le mea e tupu ai le mamafa tele.
  2. O le ofuvae e faamauina i totonu o se pusa 'eseʻese, faʻataʻitaʻiga, i totonu o le taʻele vai tumu i vai tumu, o se pesini mai le tafega.
  3. Linn ua ​​utaina i le centrifuge mo le misi.

Tusitusiga i luga o le autu: faapipiiina o eletise eletise i totonu o le fale mautotogi

E ui o lenei le fufuluina o le tele o le lesona mea, o le afioaga o le alu atu i se mea, aua ua le fuafuaina le vaipuna ma le tele o a latou lima.

Faatootiina masini fufulu

O se sui masani o le fufuluina masini o se mea e faia ai le faʻaaogaina o le spin galuega o le Saturt St-Wk7618 masini, o loʻo faʻaalia i le ata lea.

Vaʻaiga lautele o faʻataʻitaʻiga lauiloa

O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona masani ai o masini o loʻo avea ma fai mea fai. O se masini otometi-otometi, lea sa i ai le centrifuge. O le tele o fale o meaʻai e aulelei o se filifiliga tele (maualalo o le 12 faʻataʻitaʻiga). O le eseesega o latou o le vaega fautuaina o le utaina, o le tele o le masini, o le agavaʻa i le taimi o le pamu o loʻo i ai. I lau masini, 2-3 kg o lino e mafai ona afifi, ma o le mataʻituina o latou o le 1320 tauiviga.

O loʻo avanoa foʻi tagata faʻatau oloa e maua otometi masini (MCMA-19GP ma MCMA-21G), faʻataga oe e fufulu 1.2-2.2.2.2.22 k ie. I totonu o masini maʻoti o loʻo i ai le 4-6 ua faʻamutaina ai auala, ma e faia foi le faʻailoga i le saoasaoa ae o fevaevaeaʻiga. Pulega i masini nei masini.

Faatootiina masini fufulu

O isi tagata lauiloa endomedy ituaiga masini:

  • Pepe. O tulaga lelei autu o ana faʻaopoopo o le laʻititi laʻititi ma le maualalo mamafa. I se tausisioga i le au siaki, e faigofie ona fufulu ni ofu laititi. E masani ona le faatauina mo le foai atu. I le tane, o le pepe e tapeina 1-2 kg o ie lino. O le masini e i ai le manatu e fesoasoani e faʻatamaʻia le vai. Milo i le pepe i le tele o taimi e toesea.
  • Recova Ws 50. O se sui o semi-otometi Fortiveship masini lea o loʻo i ai le Centirimage. I lea o le aufaʻi faʻataʻitaʻi e mafai ona e fufuluina i le 5 kg o ie lino. O lavalava o loʻo ootia i le saoasaoa o le 1350 o suiga. I le faʻatulagaina o loʻo iai ni tui mo se vai o le vai, faʻapea foi ma le alavai. Pulega i totonu o sea masini masini.
  • OKA-100. Se isi semi-otometi masini lea o le centirie o. O le masini ofo mai le fufuluina i le lua auala - masani ma maaleale. Ma i le faʻataʻitaʻiga o loʻo avea ma faʻaputuga mopegi.
  • Snow White Xpb30-2000s. Le mafai ona faʻatonutonuina ma le faʻatonutonuina masini, lea e mafai ona e fufuluina ai le 3 kg o ie lino.
  • Am XPB30-148s. I lea o le inisinia e aunoa ma le lavea, e mafai foi ona e fufuluina i le 3 kg o lavalava. O le umi o le tasi fufuluina o 15 minute. Matamata o se masini 7 kig, o lea e faigofie ai ona felauaiga.
  • Evego. O le mea e fai ai le ituaiga masini o lenei gaosi oloa e fai ma sui e otometi faʻataʻitaʻiga ma ituaiga eseese - mai le 3.2 i le 7 kiloka. I le fetuutuunai utaina faʻataʻitaʻiga (5.5 kg) O loʻo i ai se faʻailoga faʻapitoa e faʻasaoina ai le eletise ma vai. O tulaga masani autu o masini evili e faigofie ma lelei le fufuluina o le lelei.
  • Whirlpool alatoto. Otometi masini, o le lelei o le mea lea e pulea ai, o le lautele o le aoga ma maualuga le lelei o fufulu.

Tusitusiga i luga o le autu: o le mauga o foliga tulimanu taele

Faatootiina masini fufulu

E tusa ma tau

O le tau o le faʻaaogaina o le 'au masini masini e sili atu le maualalo ifo nai lo le tele o masini ma se talipalau. O taʻavale taugofie o loʻo avea ma pepe ata. E mafai ona faʻatau mo le 1500-3000 rubles. O taʻavale tala o loʻo sili atu ona taugata, o le averesi o latou tau o le 3500-4800 rubles. O le sili ona taugata i le aofia ai masini o loʻo otometi ona otometi. Latou tau e ono sili atu i le 100 afe rotabs.

Faatootiina masini fufulu

Iloiloga

O masini uma e faʻaaogaina e le tele tagata fiafia, ae e masani lava ona faamalieina faʻailoga i le mauaina, ma le faʻatuatuaina o le masini, suʻega tetele ma le maualuga o le maualuga o le masini. O se eseʻesega faʻaopoopo o le laititi o itu ma mamafa o le faʻamalosiʻau faʻataʻitaʻiga e matua talisapaiaina e tagata e ona o fale. I totonu o teineiosise, e tele lava - le manaʻomia le manaʻoga e sasaa vai ma fetaomi ofuvae i le lima. E i ai foʻi faitioga e uiga i le faʻaleagaina o le faʻaʻoleʻole aano pe a faʻafesoʻotaʻi le tagata.

Faatootiina masini fufulu

Lipea

Ona o le faigofie o le ata, o le malepelepe o le mea e fai ai le masini fufulu e masani ona fesoʻotaʻi ma le timer pe eletise afi. E seasea lava i totonu o le staratatus ma se palasitika tane, e mafai e se tane tane ona. Talu ai e leai ni tiapolo e leai se eletise i mea faapena, aua na taugofie nisi o taavale.

Faatootiina masini fufulu

O ai e o mai?

O loʻo iai ni masini e faʻaaoga ai masini:

  • Ma le maualalo tupe maua e le faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le masini-masini i le fale.
  • O fale o fale ma fale lea e leai ai se suavai poʻo se vai o le sami.
  • Mo le faʻaaogaina i le atunuʻu.
  • O aiga talavou e nonofo i se fale maoae.
  • O matua talavou e manaʻo e faʻapipiʻi vave lavalava.

Faatootiina masini fufulu

Faitau atili