Faapitoa ma le faalauteleina o hoses

Anonim

O pu e taatele masani ma e masani ona faʻaaogaina i tagata tumaʻoti, aemaise i le atunuʻu o loʻo iai togalaau ma togalaau o le taumafanafana (faʻalapotopotoga o vaipuna, ma isi. E sili atu lo latou faigofie ma sili atu le faigofie nai lo paipa. A manaʻo iai, e mafai ona teuteu le hese, faʻapea foi ma le faʻateleina, e faigofie ona feaveaʻi, o le faʻamau o le hose e le manaʻomia toetoe o tomai ma taugata. E tele fofo o loʻo iai, e 'E oʻo i le maualuga-lelei aiga o loʻo mafai ona faʻatino: Sorke fofo, faʻataʻitaʻiina i taimi, ma le palasitika ua aliali mai. O mea o loʻo taʻua i le taimi nei, o fetufaita, adappies, crossmen ma isi fesoʻotaʻiga) e ofoina atu e le tele o tagata gaosi, fofo e avanoa moni mo soʻo se taimi. O ia masini faʻatagaina e mafai ai ona e faia se galuega faʻavave ma maualuga-lelei fesoʻotaʻiga, e mafai ona faʻaaogaina uma i totonu o le upega tafailagi ma i le togalaau. E talafeagai lelei mo fesoʻotaʻiga oloa o soʻo se ituaiga mo soʻotaga fesuiaʻi i le va o vai togi.

Faakeme o le faʻafesoʻotaʻiga o le paʻu o le paʻu vai: 1 - alatoto, 2 - AdAPER, 3 - Tee, 4 - Clamp, Viosi.

Auala e faʻafesoʻotaʻi ai mata ma o latou lava lima

Afai e te le manaʻo e faʻatau ni masini salati nei mo fesoʻotaʻiga oloa, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o le faʻamaonia o oloa: e ala i se vaega tau paipa.

E oʻo mai i aso, e avanoa mo mea ola mo ni paipa ma o soʻo se mafuaʻaga, ma ua lava lo latou taugofie.

Mo le polypropylene paipa, e mafai ona e faʻaaogaina ni fofo tutusa ma filo i fafo e ala i le mimigi i le talafeagai. Pau lava le taimi e te manaʻomia ai le faʻalogo o le mafiafia ma le umi o le fetaui lelei. E mafai ona e uuina le mea ma le fesoasoani a se comp faʻapitoa, e mafai ona e faʻaogaina le uaea mama. I le tulaga o le lelei o le fesoʻotaʻiga, o le eseʻesega e matua leai lava, ae ua faʻaititia le tau i ni taimi, pe a faʻatusatusa i fale gaosi palasitika.

O le mea masani pe a tele ni tui eseese o loo taoto i luga o le togalaau pe i le togalaau. O oloa oloa e mafai ona fesoʻotaʻi le faʻaaogaina o se fasi pepa e fetaui lelei ma faʻaaoga i le faʻatoʻaga. E faia lava moni: O le mea e tuʻu ai le umi o le 10 cm i le umi o le 2 itu ma tagofia, pei ona taʻua muamua, ma uaea.

Tusitusiga i luga o le autu: Steam Hatting maa: Ituaiga ma tofiga

Faapitoa ma le faalauteleina o hoses

Fesoʻotaʻiga ata o le 'au o alavai.

O le fesoʻotaʻiga adapter, faʻapea foi ma le paipa o loʻo taʻua i le faʻataʻitaʻiga muamua e fesoʻotaʻi uma vaega o le hese, naʻo le faʻaaogaina o mea, pe a faigofie ai le faia o fesoʻotaʻiga e le talafeagai mo le tasi ma le isi.

E mafai ona tutoʻatasi le tutoʻatasi o loʻo fesoʻotaʻi mai le faʻaaogaina ma le polypropylene vaega. I le aoina o le aoina, o sea fale-fale e masani ai foliga lelei ma maualuga lelei hoes i le ¾. I le tutusa auala, e mafai ona e faia se tee mo le fesoʻotaʻi ma le fiafia. O le lata mai o le faleoloa o le a o se fesoʻotaʻiga (oloa o loʻo taofia ai le faʻaaogaina o le cape uati ma pefu i itu uma e lua).

Mo fesoʻotaʻiga-uiga maualuga ma faʻamoemoeina i aia tatau, sauni mea manaʻomia ma mea e manaʻomia ma mea, igoa:

  • paipa tipi seleulu;
  • Tapufana laulau;
  • Ulugalii;
  • Fetuunaiga;
  • nati;
  • kolama;
  • uaea;
  • Suiga.

Maualuga le mamafa maualuga sootaga

Faapitoa ma le faalauteleina o hoses

Polokalame e fesoʻotaʻi ai le manatu i le faʻamama.

O le olaga o uʻamea o loʻo faalagolago lava i le tulaga lelei o le maualuga o le faʻamalosi o le mamafa. E le gata i lea, e taua tele le filifilia o le fesoʻotaʻiga saʻo, totini ma isi mea ua tutupu. O mea uma e tatau ona faʻaaloalogia o le faʻagaioiga o uiga ma faʻatekinolosi tulaga o le uamea tagata faigaluega.

O meaalofa faavaitaloga o aso nei o loʻo i ai le tele o oloa na faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai le maualuga o le mamafa o le utu ma le faʻagaioiga meafaigaluega ma meafaigaluega. O fautuaga e avanoa mai fafo ma tagata gaosi oloa.

O mea masani, eseese tufuga e ese mai le tasi ma le isi e ala i ituaiga o fetauiga (tele poʻo ituaiga filo, o le faʻailoga metotia), faʻapea foi ma metotia. Lenei aso, o le sili ona taatele ai le ata o le mea e sili ona taatele ai le nofoaga. O lenei mamanu e mautu ma se hose ma ua faamatalaina i le faateleina o le malosi. E mafai ona vavaeʻese se mea faʻapena e ala i le vaʻaia o le fetuʻu o le lima, lea, i le isi itu, aveʻesea le faʻaaogaina o le sili atu.

E tusa ai ma le ata o foliga, 3 ituaiga autu o fesootaiga o fesoʻotaʻiga ua iloga.

O lea, o le tuʻufaʻatasia o 2 elemene o se lima lima ma se ese le fetaui lelei. A faʻaputuputu le fetaui lelei i totonu o le hose, pe a maeʻa le patipati lima o le lima. O lenei ituaiga o le faʻamau e masani ona faʻaaogaina i Rusia ma Europa Unions. Lenei e tatau ona i ai i le mea moni o le mea moni mo le tele o mea lelei, o le tutusa lima mamanu e mafai ona faaaogaina.

Faapitoa ma le faalauteleina o hoses

Polokalame o le fesoʻotaʻiga o le fetaui lelei ma le suauu laina.

Mataupu i luga o le autu: Filifili le faʻata i le alatele i le alatele: Dreor Fautuaga ma se siʻitia i le avanoa (50 ata)

O le tuʻufaʻatasia o ituaiga o loʻo aofia ai le tasi fasi. I le fuafuaga lenei, o le patipati lima ma le fetaui lelei o se tasi le aoga. A faʻaaoga lenei filifiliga, o le fesoʻotaʻiga e matua faʻateleina ai le tau o fale teu oloa, ae o le ono faʻatagaina se mea sese pe a filifilia se moli lima e matua faʻaititia.

Ma o le lona tolu ituaiga o se fesootaiga E aofia ai se patipati lima ma se isi mea e fetaui lelei ma carvings. A faʻaputuputu le alavai e lavea ai le hose, pe a maeʻa le faʻapipiʻi o le sili atu o le faʻalu i totonu o le hose ma lima. I le taimi lava e tasi, o le fesoʻotaʻiga ituaiga o le faʻapipiʻiina lelei ma bushings e mafai ona faʻaaogaina tele taimi, ae i le taimi lava e tasi o lenei ituaiga o loʻo taugata nai lo isi.

Faʻatonuga mo fesoʻotaʻiga o loʻo e faia oe lava

Ina ia faʻafesoʻotaʻi oloa, o le a e manaʻomia se seti o meafaigaluega, lea na taʻua muamua. I le tele o taimi, e mafai ona e faia e aunoa ma le faʻaaogaina o falefaigaluega, peitaʻi, e sili atu ona faigofie ma televave ai. Mo natiga pauna, o le kesi ki ma ftum-ftut o le a manaʻomia. Mo le polypropylene manaʻomia ni paipa paʻu faʻapitoa scoisors.

O le mea e fesoʻotaʻi ai i le vai punavai. Atonu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se potopotoga. O le hose ¾ ua faʻapipiʻi i le patipati taumatau i luga o le paipa na tipiina, loloto i le aoina. E le mafai ona tuʻu le tele o le alatoto ina ia aua neʻi faʻateleina le mamafa o le fausaga. O le pito lona lua o le hese e mafai ona faʻatino i se mimilo o le paipa uʻamea o le tusa o le 20 m (mafai ona suia i mea folafola atu, ae ia e amanaia ai le puipuiga tele, e masani ai le puipuia o paipa, e masani ona tupu ai. I le faaiuga o le paipa o loʻo tuʻuina i luga o le lala-vaeluaina ma le 2 mini-vapel. E fesoʻotaʻi ma le tasi itu e ala i le fesoʻotaʻiga ¾ ma fetuunai. O le vae lona lua o le faaleoleo.

Afai o le paipa i le isi pito e leai se filo, e mafai ona e ofuina se faʻapitoa faʻapitoa i lalo o le ½ ma se tala ma le paʻu o le paʻu. Faatasi ai ma le isi vaega o le faʻateʻa, o le fesuiaʻi o tui o loʻo faia e tusa ai ma se faʻavae tutusa.

Faapitoa ma le faalauteleina o hoses

Fesoʻotaʻiga ata o le alavai i luga o le masini fufulu.

O lenei e mafai ona faʻafesoʻotaʻi soʻo se aia ma le faʻaaogaina o se '' upega tafaʻilagi i luga o le upega tafailagi i le Tes, pe a iai se manaʻoga mo le tele-malosi o le tele-malosi vai. O le tele o le aoga o le fesoʻotaʻiga i luma o le holomomatic fesoʻotaʻiga o le le mafai ona taofia o le fesoʻotaʻi ma le motusia o le fesoʻotaʻiga ma suia le fautuaga.

O mea e ave i totonu o le Intershead i le va o polyvalny fesoasoani (splashes, pistols, etc.) ma fesootaiga. Pe a faʻatau le faʻaaogaina o fale gaosi-faia, e manaʻomia le gauai atu i le kolosi o le vaega o le itu o loʻo faʻapipiʻiina e le soʻotaga faʻapipiʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: susu le laupepa - o se auala faaonapo nei e faauma ai puipui

O le faʻasologa o fesoʻotaʻiga o fale

E tele taimi e manaʻomia ai le manaʻoga e faʻafesoʻotaʻi e le gata i le togalaau, ae o isi foi, pei foi o le masini teu masini. I lea vaitaimi, o le toʻatele o tagata e ona o le fufuluina o masini e tatau ona feagai ma le faʻafitauli o le faʻaleagaina o le alavai o le tino poʻo le le lava o lona umi. I lea tulaga, ua mafai ona e vave faʻateleina le Hose tuai ma tutusa (pe tusa ma le tutusa) fou manatu.

E mafai le faia o se faʻatuatuaina ma maualuga maualuga e ala i le faʻasaʻoina o paʻu o paʻu faʻaaogaina o taʻavale taʻavale e ala i se pa puipui (e mafai ona faʻatauina se fesoʻotaʻiga faʻapitoa). O le sili sili ona lelei le tele o clamps e le sili atu nai lo 27 mm. Afai e leai sau fesoʻotaʻiga faʻapitoa, e mafai ona e faia se vaega o se palasitika palasitika manifinifi-faʻapipiʻi paipa ma se sili atu le lapoa o le 20 mm. I ia mataupu, e mafai ona e fautuaina e faʻaaoga le togi-faʻamatuʻuga mo siamupisa.

I le mea na tupu o le pito o le masini fufulu atoa o palasitika, aua le paʻu, ona e tatau ai lea ona amata muamua i totonu o lona tim o le paipa. Ona tuu lea o le pito i luga o le pulou pulou. O le iʻuga o loʻo fuafua e faʻaaogaina le 1 auto-lele. Afai e te manaʻo, e mafai ona e taumafai e sui lelei le mea tuai o le fufuluina o le fufuluina masini, ae leai se lagona faʻapitoa i lenei, aua O le fale fou e mafai ona faʻatagaina le faʻalauaʻitele, ina ia e le o le afaina ai.

O faleoloa faatau i le tele o uumi o uumi, ae 5-mita ma o le umi e seasea lava. Ae ui i lea, o le faʻalauteleina o le hese o le fufuluina masini masini 5 m ua uma ona manatu e le taliaina, ona O lenei fuafuaga o le a le saogalemu.

O le faʻalauteleina o loʻo faia i auala eseese ma e faʻalagolago i le umi o le umi o le hose. O lea la, afai e te manaʻomia le umi o le manatu i le 1.5-2 p, o lea la mafai ona faia i le alavai taupulepule mo masini fufulu; Tusa o le 3-3.5 m - ma se tamai paipa-palasitika paipa ma se lapoa o le 20 mm (pe a tatau ai, o le paipa e mago i le puipui). Mo le faʻamafanafana ma le vai o le vai e faʻamatuʻua se fofo e le taliaina. Afai o le mamao e sili atu nai lo le 3.5 m, o le masini fufulu e tatau ona siitia latalata i le siphon (pe siitia le siphon i le masini).

A e le tatau ona fufulu le masini fufulu, o le auvai ma fuligiga ma fusi i mea faitino ma le matatagofie. A leai, o alavai e mafai ona faʻapipiʻiina e ala i gaioiga e mafua mai i omiga talotalo.

Faitau atili