Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima?

Anonim

Ata

O le auala aupito faigofie e faia ai se sofa, lea e aofia ai le tele o faalava transverse ma taiala.

Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima?

Afai e te faʻanoanoa e tuʻuina atu se tele o tupe mo le taimi na uma sofa i le faleoloa, ona e taumafai lea e fai ma ou lava lima.

O lenei fuafuaga e faigofie lava ona faigofie, ma e na o se numera sili o ni mea faigaluega ma mea.

Faʻapefea Ona Faia se Sese Sese?

O le a aveina e atiaʻe se ata, fai se saʻo le fuafuaina o le aofaʻi o mea talafeagai, faʻatau meafaigaluega ma fausia fau. O le ae manaʻomia mea faigaluega nei:

Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima?

Mea taua mo le faʻaputuputu o le sofa ma o latou lava lima.

  • Corolc;
  • eletise eletise;
  • o le samala;
  • Eletise Siki;
  • Fale e teu.

Mai Mea e Tatau e Faʻatau:

  • Vaega o uʻamea.
  • Aao;
  • Morner po o lanu lanu;
  • fulufulu;
  • uila ma velcro;
  • Tumau le mala.

Mo le taulaga fatufatu, o le stina o lenei mamanu o le a foliga le mafaufau, ae e lelei lava mo se atunuu fale po o le fale. E tele mafuaaga pe aisea e tatau ai ona faia sfai:

  1. O le a mafai ona faʻaititia tele o tinoitupe. O sea ata autu o le a tau tele atu taimi taugofie nai lo le oloa na mauaina i totonu o le faleoloa meaafale. Peitaʻi, e tatau ona manatua o le sefeina o le teuga e le tatau ona faia se aʻafiaga o le lelei.
  2. Le mafai ona mauaina le maualuga-lelei mamanu.
  3. Le tomai e filifili ai lau mea e te fiafia iai.
  4. E mafai ona maua le mamanu o le manaomia tele.
  5. I le lumanai, e mafai ona e tosoina le shena, faʻaitiitia tau o tupe.

O fafie mo le gaosiga o le sofa ua fautuaina e filifili e aunoa ma le asini ma pala. I le taimi mulimuli, e le tatau ona faʻaaogaina ni mea se tasi-tulaga maualuga.

O lenei mamanu e aofia ai le tua, pito i tua, nofoa ma le lima lima. O le faʻavae o le a faʻasaʻo i luga o le faʻaumaina.

Faasologa o gaioiga mo le gaosiga o se sofa

Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima?

Ata o le Herestrest Sofa ma lapopoa.

Muamua lava, e tatau ona e saunia pa o ni taua talafeagai. E le o fautuaina ai ina ia maua ai se mamanu o le paina, o lea laau e le mafai ona tatalia deformations ma e tatau ona taulimaina e le gata.

I tua o lena mea, e tatau ona e faia fua tonu. E tatau ona tuu le faailoga i luga o le elemene ma e faia grooves, ona o aoaoga pu mo le faaputuga i luga o le tino ina ia e mafai ona faatuina Faamauina fao i le faavaa faalava pito i lalo o le faavaa, e lē aofia ai le faapapaina o le momono.

Mataupu i luga o le autu: Toe faaleleia o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, faiaʻoga poto masani

I le faagasologa o tapenaga mea, e tatau ona e faʻalogo lelei i le ata o le laʻau. Tuufaatasi e tatau ona faia ina ia le mama o loo i ai i itu convex faaletausaga tasi i le isi.

A maeʻa le faʻapotopotoga, o mea uma e tatau ona faʻatumauina atoa. A maeʻa, o le faʻavae e faʻagaioia i le lanu aisa poʻo fuaiupu.

E aoga le matauina o le tele o le faʻaumaina o le tusiga o le a faʻatuina e le tapulaʻa o le sofa faʻavae.

Ina ia faia vae lagolago, o se taimi e pogai anagata e tatau ona faaaogaina i 7x7 cm laasia-fuaiupu ma se maualuga o le itiiti ifo i lo le 10 cm. Ina ia mautinoa se sootaga faatuatuaina, e tatau ai ina ia maua le laau i luga o tulimanu e uamea.

O le pito i tua e mafai ona faia ma se malifa. O le skeleton e tatau ona aofia ai 2 sirrizaltal ma le 4 tufuga laupapa. O le maualuga o le pito i tua e tatau ona filifilia e faʻavae i luga o le tuputupu aʻe o le tagata faʻaaoga ma tagata lava ia. I tua o le auivi, e tatau ona faaaoga atoa le vavalo. Mai le itu o le mea o loʻo faʻavae i tua o loʻo faʻavae i luga, e manaʻomia e Ponenor ina ia mafai ona faʻatagaina i luga o le avanoa. O le pito i lalo e mafai ona tapunia e le nofoa. Iloilo le Badup Shopped ma vaega uma e mafai ona vaaia.

Faia o le vaivai nofoa

Sealoga fatu gaosiga mamanu mo sofa.

Nofoa e mafai ona faia o le fumm rubber ma le tele o sili atu nai lo 35 kg / m³. E tatau ona faataoto i nisi o faaputuga. O le faʻavae o loʻo ufitia i le puipuiga o upega tafailagi, o le a faʻatagaina le faʻaititia o le feteʻenaʻiga i le va o le faʻasaina o le suauʻu ma le sof a le sofa. O le mea lea e mafai ai ona aofia ai le fausia o le fale talimalo.

O le taina o le pito i tua e faia i le paʻu paʻu o le mafiafia o le mafiafia, o le a le faʻasino i le tele o le i lalo o le sofa. Ina ia mafai ona suʻi se facives suauʻu, e tatau ona e faʻaaogaina se corrd cord. O luga o pito i tua o le pito i lalo o le ata o le mamanu, uila po o velcro e tatau ona i ai. O le pito i luga o le nofoa o loʻo faʻamautu e Volcro.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga faʻailo ma ou lava lima?

E iai fausaga e mafai ona faʻaaogaina e le gata i le sofa, ae o taliga foʻi foi. O nei togafiti e aofia ai taamilomilo sofa.

Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima?

Polokalame o se lili-sofa.

O se tasi o ituaiga taatele o Sofas e tonu lava le mamanu tonu. I lea tulaga, o le moe moe ua faʻalauteleina mai le pito i lalo o le fausaga. Ina ia faʻalautele se mea o se mea, o le ae manaʻomia e toso mo se faʻapitoa 'au poʻo le matasele. O aluga e faaputuputu i luga o le rolling vaega o le sofa. O ia aluga i le pepa faʻapipiʻi e mafai ona faʻaaogaina o loʻo toe foʻi i tua. E i ai le isi ituaiga o le motusia mamanu: o le pito i tua i totonu e aofia ai mai ni nai aluga, ae mai le malu malu. Ina ua tatalaina SOF, o le pito i tua ma le nofoa e faʻapipiʻi i luga o le vaega sili ona lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: O le SEROPEN CHINATAW filifili e faia oe lava. Tofa meafaigaluega

O tulaga lelei o le Sofa na te aofia ai le mea nei o meatotino nei:

  1. O le vaega retractable o le mamanu ua lapopoʻa tele, ona e le mafai ona tuu ai e oo lava i ni nai tagata.
  2. Tamai mamanu iloga i le faʻapipiʻi tulaga.

O le le mautonu o lena i le tulaga o le decposed tulaga, o le fausiaina e ave le tele o le avanoa. O lea la, e le mafai ona manaʻomia le faʻapipiʻiina i totonu o potu laiti.

Fai se numera numera ma ou lava lima e le faigata pe a iai ni tomai laititi. O mea nei o le a manaʻomia:

  • sina aofaiga o le 5 cm mafiafia ma 10 cm maualuga pe sili atu;
  • Fibertoptard;
  • Aao;
  • tua;
  • nofoa;
  • Mea mo le tipiina o le tino;
  • malolo osam;
  • vanina;
  • faitotoa hinges.

Mo le fausiaina o fale, fasilaau o le a faʻaaogaina e manaʻomia le faʻagasolo o faʻagasologa. A uma loa ona saunia uma meafaigaluega talafeagai ma mea, e mafai ona e amata faigaluega.

Taualumaga mo le gaosiga o se taamilosaga-soft sofa

I lenei tulaga, o le a gaosia le mamanu ma le tele o se moega o 1140x1980 mm. Mafaufau i le sofa tusia.

Mo le gaosiga o le mamanu, e tatau ona e faia gaioiga nei:

Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima?

Tufatufa tufatufa.

  1. O le tua o le a faia mai le meafale talita, o loʻo faia ai le pito o pito i luga o le pito i luga.
  2. O le tino diamond ma le pito i luga o le pito i tua ua tipi i lalo i luga o le faailoga. O lenei mafai ona faia e faʻaaoga le faʻaaogaina o se eletise eletise. Ao le i faia se amata foliga-taimane, o aoaoga i le talita amata i lalo o le vaai meafaigaluega. Manaʻomia foi le faia o 2 pu latalata i tulimanu o le ata. I tulimanu maʻai, e te le tau faʻaaogaina le mea faigaluega. Ina ua uma ona ave ese mai pito, e tatau ona e aveese ni mata o tipi.
  3. Ina ua mavae le faia o le mamanu o le isi elemene uma mai le talita, e tatau ona lelei faaoolima. I le faagasologa o le faʻatauga o lenei taotoga, e manaʻomia le faʻatalona i le faʻasaʻoina o vaega taʻitasi e manaʻomia le faʻagaioiga. O le faia lea o lenei mea, o le mea e tatau ona faʻasaʻo ai le mata i luga o le laupapa faʻasaga.
  4. Faatasi ai ma le fesoasoani a le olo saito, o le a tatau ona faagaoioia le pito o billets uma, aua e tatau ona faaaoga falegaosi talaaga tutusa le. Afai e iai le manaʻoga, o se avanoa-faia-faia vaega e mafai ona faʻaigoaina faʻatasi. O le lanu o le pito i lalo e filifilia, faʻavae i luga o le mamanu o le potu lea o loʻo faʻapipiʻiina ai le mamanu. I le faaiuga, e manaʻomia e ufiufi ai le leaga o le leaga o le leaga.
  5. A maeʻa, le tuʻuga o le faʻatonuga e tatau ona faʻavae i le puipui. O le tele o le fulafu o le sofa ma le maualuga maualuga e tatau ona fuafuaina e faʻavae i luga o le faigofie o le faʻaaogaina o le mamanu. Ina ua mavae le fuafuaina o le maualuga atoa, e tatau ona filifili ma le maualuga o le itu lagolago o le nofoa gaugau. O le mea muamua o le fata e tumau i le ogatotonu ina ia iai i le lumanaʻi e mafai ai ona faʻaoʻo.
  6. Rake o lo o taulaʻi i tulaga o le tulaga. O lenei elemene e tatau ona faʻasolo lemu i luga o le faʻapipiʻiina o le fao. Ina ua uma lena, o le nofoaafi ua mautu i pito.
  7. O le isi pa e tatau ona tuu i luga o le ala savali, o le gagau nofoa ua faʻasaʻoina i luga o le matasele. Ina ua maeʻa, o le laupapa e faʻasaʻoina e ia lava-tusi i le pito i lalo o le fausaga. O pu uma mo le faʻaaogaina o le tagata lava ia e tatau ona faia muamua i le nofoaafi.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o ipu lilmion

Galue faʻailoga nofoa ma le faʻatuina faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima?

polokalame Aoina mai o gaugauina sofa: 1 - sidewall, 2 - aluga faaopoopo, 3 - aluga - tua, 4 - faamalu retractable, 5 - lagolago laupapa, 6 - nofoa nofoa, 7 - Base-faavae.

Ina ua maeʻa, o le tuʻuga o le faʻapipiʻi o mata o le lotos mo mea mai ai mea o loʻo faia. I le markup, e talafeagai ona faia ni pu i le puipui i lalo o le dowel, ina ua mavae lea faamau le loops i fao. A uma le mata o lo oi o latou nofoaga, latou manaʻomia ona faʻapipiʻi lagolago lagolago o nofoa.

I le isi laasaga, o le pito i tua o le sofa na faia. E mafai ona faatulagaina e faaaoga lava pipiʻi mea faapipii, talu ai o le a le tauaveina le pito i tua o so o se avega mana. O le iʻuga, e leai ni faʻailoga mai luga o elemene lapopo mai i fafo atu o le mamanu. O le pito i tua e mafai ona teuteu i sina mafiafia, o le a tapunia i se mataupu. O lea, e mafai ona tuuina atu le mamanu se foliga matagofie faaopoopo ma faia ia sili atu ona lelei.

O le Showy Sofa o se tuʻufaʻatasiga sili o se masani masani mo se malologa ma aoga avanoa mo le moe. Tutusa fausaga i le tele o tulaga, ua faapipii i laiti-tele potu, talu ai ma o latou fesoasoani ia te oe e mafai ona tuufaatasia le potu malolo ma le potu moe.

Afai e te mulimuli i faʻatonuga ma le tausisia o le faʻasologa o gaioiga, e mafai ona e faia se faʻailoga faʻailo ma ou lava lima mo le faʻaaogaina o aso uma.

Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima?

Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima?

Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima?

Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima?

Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima?

Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima?

Faitau atili