Faʻafefea ona fai se laulau kofe ma ou lava lima?

Anonim

Faia o se laulau kofe ma ou lava lima o se sili sili ona manaia gaioiga gaioiga. Fai se mea se mea faigofie, aua e le talafeagai le tosina i totonu o le suʻesuʻeina o le pisinisi faʻaogaina, ae o nisi saleni ma foliga o le tekonolosi e tatau ona latou iloa. I le faaopoopo atu, faia o se laulau kofe i ana lava mea ia fesoasoani ia te oe e sefe tele.

Faʻafefea ona fai se laulau kofe ma ou lava lima?

O le uluai teuteuga o le kofe laulau o le a avea ma faʻapitoa.

Laulau kofe mai le pasquet ogaumu ma bassine

O le a aveina:

  • CARQUOTE SIMBS 600X600 MM;
  • Laupapa laupapa - 4 pcs.;
  • Meafale tulimanu - 8 PCS.;
  • Fafie fafie;
  • Ceramic Tile;
  • Nonoa faapipii;
  • Laailaau;
  • Sikulukalaiva (sikulukalaita) ma fao;
  • fatufatu mo le itu;
  • Paʻu o paʻu;
  • oneone pulu;
  • Acrylic vali;
  • Aerolic taavale taavale vanina.

Faʻafefea ona fai se laulau kofe ma ou lava lima?

Ata o se laulau faigofie kofe.

E mafai ona fai le laulau kofe mai le fale talitane o le fale talitane ma Palyanin. Muamua lava, e manaʻomia ona e faʻatau mea uma e te manaʻomia, pe a maeʻa ona e agaʻi i le mataupu. O Balyasits e faia i fafie, o lea e manaʻomia le tuʻuina atu ia latou faʻaputuputu i potu potu mo 3-7 aso. E le faigata tele ona potopoto le laulau, muamua i luga o le laulau i luga o nofoaga mo vae o vae, e te oso i le meafale (2 i le 1 balenini) faapipii ia i latou. Afai o loʻo e laititi sina mea e masani ai i le pisinisi meafale, ae le o ni tagata e mafai ona e faʻaaogaina vaitau. I lea ma lea tulaga, e manaʻomia le faia o ni 'ou lua i pou ma vae, pe a uma ona totoina e toto le afifi mo chedeenry ma tuʻu le ata.

A maeʻa le laulau o le kofe, e tatau ona e faʻauma pito o le laulau. Mo lenei faamoemoe, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le pito i luga, talu mai le isi faʻagaioiga o le oloa e mafai ona liua ai. E sili le faia o sina taumafaiga ma fai se malosi malosi ma se punou. Muamua, e apalai le PITY, ina ua uma ona susunuina, o le itu o loʻo taʻoto (o loʻo tufatufaina atu e se manifinifi manifinifi faʻaaoga se spalala). Ma o le lapotopoto e tu manifinifi ma manifinifi manifinifi, toe tuu se toe malosi. O le faʻagasologa o loʻo toe faia seia lamolemole ma lamolemole pito. E mafai ona faia le pito i luga. A maeʻa ona e faʻaaogaina le vaega mulimuli o le tufuga, faʻapipiʻi se fusi lipine i ai ma fetaomi teisi atu, ona aveese lea ai ma le ma le faaeteete le pito i lalo. E aliali mai lenei lagona manaia.

Tusitusiga i luga o le autu: Kiznicker malamalama lelei, sipi ma isi ituaiga. Tuufaatasi ma tausi

Faʻafefea ona fai se laulau kofe ma ou lava lima?

Afai e te manaʻo i vae (o paleni), e mafai ona e fusifusia le tasi i le isi faʻaaogaina uʻamea pala.

O le pito i luga o le aufaʻatau e tatau ona sefeina ma le oneone (muamua ma le tele, ona i ai lea ma tamai saito). A uma lena mea, e faʻaaoga le laulau i le laulau. Le isi e tatau ona vali le oloa o le acrylic vali. E sili le faʻaaogaina o le lanu o loʻo i ai i le tumutumu o le pamu, ae e mafai ona e pikiina se isi itu. O le vali e faʻaaogaina i le 2-3 vaega faʻatasi ma se faʻatonutonuina o le faʻamamaina o le faʻamamaina. O mea e le mafai ona aveʻesea uma e faʻaaoga ai le oneone. Ina ia mafai ona fausia i totonu o le 'upega tafaʻilagi, e manaʻomia le faʻaaogaina o le vali ma se manifinifi manifinifi. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia aua le toe foʻi i nofoaga ulaula, a leai e mafai ona toso mai e le pulumu le acrylic.

O le isi, i luga o le laulau i luga o loʻo i ai se nofoaga i lalo o le Ceramic Tile (e mafai ona e suia le Mostala), o pito o le vali sikola e pipiʻi. Ma o le Tile Glue Laʻasaga i le 2 MM e faʻaaoga, faʻapipiʻi le faaputuga, tuu i lalo seia atoa tanu. Sosoo ai, ua faʻasaina e le vao e tusa ma faʻatonuga faʻapipiʻi, ina ua maeʻa ona faʻaogaina le sipuni a e faʻaaoga ai se paʻu paʻu. Ina ua uma ona tagi le susu, e tatau ona fufuluina ma se ie susu. O le Tile ua tapunia ma se ata tifaga, o pito o loʻo faʻataʻitaʻia e se valivali vali, ufiufi se laulau ma se taʻavale taʻavale i le aerool. O le Valu Vaavali ma se manifinifi manifinifi i se mamao o le 30-40 cm, faataga le mago (o le faiga e toe faia mai le 3 i le 5 taimi). Sauni le laulau kofe!

Faʻafefea ona fai se laulau kofe mai fugalaʻau?

O le a aveina:

  • Fugalaau o le tino sima o le 50-60 cm;
  • Faataamilo tioata charteret;
  • Faigofie Sukers mo le faapipiiina tioata;
  • Plaster poo ni ala;
  • vali i le aerol;
  • Silgal Fiber;
  • Sami atigi po o isi malo.

Faʻafefea ona fai se laulau kofe ma ou lava lima?

Afai e faia le komiti o se module, o le mamanu o le laulau e ono eseese.

O ai na manatu o le laulau muamua kofe e mafai ona faia mai le masani masani fugalaau. Muamua e tatau ona e filifilia ni mea: Faʻatau se lapoʻa o le palu samasama, e talafeagai i le tele tioata countertap, manuia suega mo le faʻapipiʻiina o tioata. Muamua lava, e tatau ona e vali le fatafata. Mo lenei mafuaʻaga, e sili le faʻaaogaina o le arasosose vali. O se mea manaia e mafai ona ausia pe a fai e te muamua faʻaaogaina le pa uliuli, ona faʻapipiʻi lea o le auro auro ma se manifinifi manifinifi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia se leoleo faitotoʻa i totonu

Palu fugalaʻau peke e faigofie lava, o lea e tatau ona toso ai. Mo lenei faʻamoemoe, e sili le faʻaaogaina o le gypsum poʻo alapata. O le vai na liligiina i totonu o le koneteina, ua moe le sipuni, o le mea lea ua matua fefiloi uma. E tatau ona i ai se tali e pei o se mafiafia mafiafia kulimi i se tumau. O le maligi o le plaster ua liligiina i totonu o le tino, o le vaifofo e le tatau ona oʻo atu ai i pito o le oloa, e manaʻomia e tuʻua se avanoa avanoa i le 20-25 cm mo le nofoaga o le au fai.

I le maeʻa ai o le faʻapipiʻiina atoa le malulu, e mafai ona e agaʻi i le teuteuina o le oloa. Muamua, o le fiva le fiva ua tufatufa atu i luga, ona faʻapipiʻi ai lea o le aufaitau ma matafaga o Marine. Oe mafai ona faʻaogaina soʻo se isi nifo: o manu, tamaʻi, fugalaʻau - e faʻalagolago uma lava i ou mafaufauga. Ina ua maeʻa le teuteuga, faʻapipiʻi le suega suega, ona faʻapipiʻi lea o le tioata. O le uluai laulau faia e au lava lima mai mea avanoa o le a avea ma sui moni o lou fale.

Laulau kofe mai plywood ma le tirror fafie

O le a aveina:

Faʻafefea ona fai se laulau kofe ma ou lava lima?

Fuafua i le tele o ituaiga o le faʻata ma filifili i le lapoʻa o le laulau.

  • pepa o Plywood;
  • Aurocromivik;
  • Talepe;
  • suavai vai;
  • Manumeta mamoe;
  • tulimanu mo meaafale;
  • sikulukalaiva.

O se laulau tali manaia e mafai ona faia mai Plywood ma Talror fusi. O le mamanu o se laina faʻataʻamilomilo poʻo ni sikuea pusa i uili, teuteuina i faʻata.

Muamua lava, e manaʻomia le faʻatauina o le faʻata i se faʻata, naʻo, tuʻuina atu o ona itu, fuafua le umi, maualuga ma lautele o le fausaga.

Ma le isi, ma le fesoasoani a se eletise eletise, o vaega o le pusa ua vavaeina, o elemene e fesoʻotaʻi i tulimanu faapitoa, o loʻo tosoina e ia lava oe i totonu o le ata. Nai lo tulimanu, e mafai ona e faʻaogaina ala laupapa laupapa pe fai se nonoa i luga o wanks. Luga o le pito i lalo o le laulau faamaumau ai uili. Ma, o faomea suavali e apalai i luga o le laufanua (i le ogatotonu ma faataamilo i le tino) ina ia le sau le kelu. O le pulu ufiufi i le laulau, fai sina taimi, ona tatala lea. Decor itu uma o le pusa. O le uluai kofe laulau ua sauni!

Mataupu i luga o le autu: BAMBO CRURTINS I le faitotoa

Nai lo le faʻataina o le tale, e mafai ona e sefe le laulau ma puipui poʻo le ie, pito i luga e teuteu i le fesoasoani a se tagata faʻapipiʻi faʻapipiʻi. Ina ia maua le malosi, o le laualuga ua ufitia i le acrylic parqutch eseese. Matagofie vaʻai i le laulau, teuteuina i lima fatu lima, o lo o faapipiiina ma fao vai, pe a tumu i mea ua ufitia i le vaovao. O le avanoa i le va o faʻamatalaga ua tumu i le fiafia poʻo le oti mo fafie. Fai se laulau kofe ma ou lima mai mea taugofie e le faigata tele, pe a fai e te faaali atu le mafaufau ma le paoa.

Faitau atili