Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Anonim

Galuega mai uʻamea pei o se tasi, e leai se tasi. Aua le fiafia tele i latou e fiafia i fafie. Peitai o le na na alu atu i le alalaga o le laau mai le laau, na iloa le umi o le tausaga, po o lona uiga e faatau ai le taulaʻi i ai. Mai lenei manatu, o le uamea e sili atu: Na faagasolo ma le totoʻa ma valiina e le tau mo le tele o tausaga, e le afaina, e le mafai ona susuga, e le o se mea leaga, e le mafai ona afaina ai suia. O le mea sili ona leaga e ono tupu ia te ia - ua tuai. Ae mai lenei "maʻi" e iai le talia o vailaʻau: fasimafa o tagata liliu ma vali. O lea, o le tuteriane mai le uʻamea ua aoina ma o latou lava lima. E lelei foi i latou aua e mafai ona latou tataina ma mea taua na i ai ma mafai ona faʻatasia ma soʻo se maeʻa uma puipui ma taualuga.

Ituaiga ma metotia o le fono

I le faʻaopopo atu i foliga eseese - tafatafa, hexanilenal, valu-lima, lapotopoto - uamea faʻavaʻa e mafai ona faʻapipiʻiina i auala eseese e lua:

  1. Faʻavasega faʻavaʻa o tubes ua pipiʻi i le eleele. O nei fata na pipii i ai i le vaega atoa o le mamanu. Faatasi ai ma lenei auala, o le i ai o se faavae i luga o le a faavaeina. I le mataupu faavae, e ala i le faia i se mamao mai le eleele, o le pito i lalo o le pito i luga, e mafai ona o le fola, ae tele i le auala o le gaosiaina o le uʻamea o loʻo gaosia pe o le tino o loʻo faʻamamaina poʻo le faʻatulagaina o papupuni.

    Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

    I lalo o le uʻamea puipui, ua mago lelei le vai, ua faʻaofi le paipa, o le gaogao nofoaga e moe ai ma rumble. O le paipa o loʻo faʻaalia sologa lelei, Rubmble Trambuets, ona e liligiina ma le suavai sima

  2. Muamua faia kolisi lelei-breenar po o le lipine faavae, o nisi taimi e sasaa ai le monolithic spab, taʻoto le tulaga ma fusi, etc. O le faʻavaʻa na fausia ese ma faʻamautu ina ua uma ona sauni le itiiti ifo i lalo ifo o lalo ma fata. Afai o le faʻavae o kolisi poʻo le lipine, o loʻo fai le paipa, ma fesootaʻi i le nofoaga: Naʻo na mafai ona toe faʻatuina mai le uaina.

    Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

    O le tagata gazebo mai le talaaga paipa i luga o pou

O le a le sili atu auala? Faalagolago i le itu e te vaai ai. Afai o le fusi e sili atu - o le muamua: ua tapunia moli. Ma le isi, o lenei filifiliga e sili atu le tamaoaiga: E leai se mea i lalo ifo o lalo ma e leai ni tau mo le gaosiga o le faavae. Ae o ia ituaiga mamanu, afai e aunoa ma se feusuaiga, ua na o se tau mafanafana. Mo le tau malulu, tapuni, oe manao e tuu o le foloa.

O le Gazebo i luga o le faavae e sili atu mai le manatu o le manatu e amata ona tupu ai le auai i feusuaiga. I se faʻaopopoga, o le faʻaeaina, tusa lava pe o laiti, puipuia le pu ma le palapala mai le ulufale i totonu.

Metotia o le Faalapotopotoga

O le amio masani, uamea ua tuʻufaʻatasia ma le maʻena. E vave ma faʻamoemoeina. Ae i le tulaga o se fale o le fale o le taumafanafana gazebo, o se tagata faʻapitoa mafai ona manaʻomia manaʻoga manaʻomia. O le mea moni, i luga o se atunuʻu e le i ai, e alu ai mo le taumalulu o se tele o uʻamea e matua le saogalemu. I le uiga e faigofie ai ona gaoia. I lenei tulaga, o faʻailoga e pasia, o loʻo fesoʻotaʻi atu i faʻatonuga ia latou lava. E pei o se tulafono, o ni au faʻatau e gaosia na faia i uamea o se faʻavaʻa lea e tuʻuina atu ai le malae vaʻalele, poʻo se isi itu e tutusa ma le taualuga.

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Mo le metallic Gazebo, Vaa Fortiwork Mo itu uma, ona aoina lea i latou i Bolts

O le faʻavaʻa o le faʻatulagaina o galuega ua motusia. Afai o ni quadlogalar, buil e fa eseese clatours ma uma uma nofoa. I hexagons - o latou ono, etc.

O le a le mea e fai

Tele taimi, o le Arbor mai le uʻamea ua faia mai le paipa paipa: e faigofie ai ona e galulue faatasi. O le fale mafiafia e tatau ona le itiiti ifo ma le 2 mm. Thoning mo le leai o se mea: Latou te faʻatau atu tele i luga o kilokalama, ina ia tutusa ma le lapoʻa o le pamu o loʻo taugata tele.

Afai e te faʻaogaina paipa liʻo, o le le mafiafia o le faʻamalosi tino tutusa. E sili atu le faigata ona kuka i latou, ae afai o le mea na tupu ua i ai iina, aisea e leai ai: latou tau itiiti ifo nai lo le talaaga. E mafai ona e faʻaogaina se uʻamea tulimanu. Ae o le mafiafia e tatau ona i ai le 2.5-3 MM: Le itiiti le le mautonu. I lalo o le Trmam, o se sui faatuʻiga lenei na foliga lelei.

Pe faʻapefea ona kuka le tagata i luga o le faʻaaogaina o masini iinei.

Vaiaso alu e uiga i Steel. Ae o le paipa o paipa ma tulimanu e faia o le Alumini. O le ata o le a faigofie tele pe a fai o le leo tele o gazebo, e mafai ona aoga tele. Ae o loʻo i ai se paipa i le tele o taimi e sili atu ai taugofie.

A pe faʻafefea ona faʻapipiʻi se veranda i le fale faitau iinei.

Faʻafefea ona fai se tagata Gazebo mai le Pritond Paipe: Laʻasaga i Laʻasaga Faʻatonu ma Ata

A o le i kuka, e tatau ona e faatauina se uamea. Mo Racks, o le talaaga faagaene e talafeagai:

  • 50 * 50 mm, pe a fai o le taualuga mea o le mama - o se pepa faapolofesa, uʻamea paʻu, bitmisiano bilenius pile pe faʻafefete;
  • 75 * 75 mm ma le taualuga mai le slate po o pou.

Mo Jumpers ave se manatu manifinifi. Sili atu, 50 * 50 mm, i le itiiti ifo - 20 * 30 mm. O lona fua e matua faalagolago lava i le tele o le mamanu o. I lalo o nofoaga mamana o le fale e ave ai vaega sili atu, i lalo o ni laititi, malamalama, laitiiti. E aoga tele le amanaia o le mamafa o le mamafa o le faaumaina mea, o le mea o le a tipiina ai le auivi (pe a).

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Homemade Gazebo mai le ata Square paipa, tele 3 * 3 mita

Mo le gaosiga o se sikuea gazebos 3-3 mita i luga (ata i luga), o le maualuga o 2.2 itu, o mea nei na faaaogaina:

  • Paipa mo le 50 * * 50 * 2 mm - 12 mita;
  • Mo Jumpers Profile Paipe:
    • 40 * 40 * 2 MM - 14 mita;
    • 20 * 20 * 2 MM - 6 mita;
    • 40 * 20 * 2 - 30 mita;
  • Uamea le Sten 20 * 4 MM 2 mita le umi.

Post-redup ma faapipiiina

Afai na totoina le 'upega tafaʻilagi, e faʻapea foi le mutia, ona aveʻesea ai le mauga, e tatau ona aveese le vaega' auʻalea. A leai, i lalo o le foloa, o le a suia toega mea. I le taimi o le fausiaina, e leʻi faia lava ma o manogi o le lua tausaga i le laina sa le malie "ae le o le".

O le Stup Tumuta, pe a fai o sou vai lelei mai le 'upega tafaʻilagi, moe moe ma le oneone poʻo le "leaga" eleele, ae aunoa ma se fualaʻau' aina ma le 'aina. Afai o le eleele omea, ina ia mautinoa e moe lava lea o le omea tutusa.

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Afai ua e manaʻomia se ata tusi, o se polokalame lea o se ata lea o le sikuea gazebo ma le tolu-fasi taualuga. Tele 2.4 * 2.4 m, maualuga i le pito i luga o le pito i luga - 2 m (mafai ona faʻateleina pe a manaʻomia)

Afai o le a e alu i luga o paipa i le eleele, latou te matua taua. Ma, o le pits, o le loloto o le tusa o le 70-90 cm. O le spameter e faʻalagolago i le Otbura ua ia te oe. O se paipa ua faʻaofi i totonu o le lua pito, e moe ma se vaega tele o lapisi poʻo lapisi lapisi, o loʻo faʻaalia saʻo ma le mafaufau lelei. O le faʻaaliga o loʻo sasaa e le saʻo fofo. Afai o le Portland Simes M 400 o loʻo faʻaaogaina, oneone e mafai ona aveina 3-4 vaega, o le sima e tatau ona ogatasi e amo loloto.

O le filifiliga lona lua o se tasi o loʻo uuina se lamolemole lamolemole, pe na e mauaina se auala e faʻalelei ai. Ona sasaa ifo le lua e manaʻomia e ala i le sima ma se faʻaputuga mai le lapisi o le ogatotonu vaega. O vaitusi e mafai ona: I le 1 vaega o le sima, 2 fasi oneone, 1.5 - rumbum. E uiga i ituaiga o sima, faitau iinei.

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

O le a le mea o foliga foliga

O le isi itu: O le agafesootai o le faʻapipiʻiina o le fata e le siakiina e se tulaga fau, ae o se tagata. O le maualuga e tele tele sese. Ma le plumb e le mafai. O Peanetic Poombers e matua mafanafana lava mo le galue ma le uʻamea: E i ai le magnet i le mataupu. Na ona tuʻu le fale i le nofoaga saʻo, ma o le pepa malie o loʻo ia aofia ai ia lava.

Afai e te manaʻo e siʻi le Gazebo, e mafai ona tuʻuina, mo se faʻataʻitaʻiga i luga o poloka faavae. Talu ai o le poloka atoa mo le gazebo o se mea taugata, ona poloka lea o le 200 * 200 * 400 mm e mafai ona tipi i le afa (ma le taimane disk (ma le taimane disk). O le iʻuga o kupita e maua i le sikuea: tasi i tulimanu, faʻalavelaveina le fa sili atu, ma i le ogatotonu o le checkerboard, 4 sili atu. O le polokalame e mauaina pei o le ata i lalo. O poloka i le ogatotonu e manaʻomia ina ia aua neʻi o le paipa: tolu mita ma le ivi asoaso ma se ivi asoaso.

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Polokalame o le tulaga o koluma i lalo o le Arbor 3 i le 3 mita

Ma o lena sima sa le toso le susu, na ou misia mai itu uma ma le tele o le masnumin mastic, aua latou te uliuli i luga o le ata. E mafai ona e oso i luga, se tasi ua toe teuteu, pe tuu i luga o le rubbroid i lua faaputuga. Peitaʻi o le a liliu rubroroid i le lua tausaga, o lona uiga o lona lelei i lenei aso e sili atu le leaga.

O poloka uma ua sauni i le tasi tulaga. Ina ia faigofie i le faʻatulagaina o tulimanu, ma tuʻituʻi le pine, sopo le filo, siaki le ata, siaki mea o loʻo faʻaalia e tusa ai ma se polokalame na avatu. O latou tumutumu uma e tatau ona tutusa i le vaalele. E mafai ona e faia lenei mea i le tele o auala:

  • Faalootoga i shoela, siaki ma faatu mea, ma ua uma ona timu poloka ia i latou;
  • Faʻaaogaina se lamolemole lamolemole lamolemole (laupapa) o le mea lea e tuʻu ai (faʻataʻitaʻi ma se laʻititi mea sese), ma faʻaalia uma poloka uma;
  • Faaaoga lelei le laser, ae i le Sulu Su Sun e le galue ma ai - e toetoe lava a le mafai ona vaʻaia (pe manaʻomia faʻapitoa, ma se galuega faʻapitoa).

A o e malamalama, kaks ma poloka poloka e mafai ona aloese pe a fai le paipa i le eleele. E manaʻomia foʻi ona le fiafia le lio ona faʻaalu.

Maualalo le lautele ma fata

Ina ua uma ona faʻaalia poloka, ona o faʻailoga o faʻailoga e malolo ai. I le fale gaosi o le pito i lalo o le uamea sheakbo, o se paipa o le paipa e faʻaaogaina 50 * 50 mm. Afai e te manaʻo, e mafai ona sili atu lou malosi, ae o le Geazebo na aoga 5 tausaga, e ui e sili atu nai lo le 10 tagata e leʻi oʻo mai.

O paipa e tuʻuina, o le sifi o loʻo toe siakiina ma se tulaga. Pupuina i tulimanu. Ma mai le paipa o se vaega laiti - 40 * 20 mm faia ni tamaʻi tupe e lua o le a faalagolago (pe plywood, pe a e manaʻo e faʻaaoga).

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Uma le maualalo ifo

O paipa uma e matua nutimoliina faalua ma le pritter, sa gauai tele i le tufatufaina o nofoaga. Racks e faia i le 220 cm maualuga: ina ia o le taualuga o le ulu. O fata na tupu mai ai le mamafa (50 * 50 * 2 mm), ma ina ia tele na faapipiiina ai i latou, na latou ulagia le aufaʻafoina o le uamea stress 20 * 4 mm (vaʻai ata).

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Metotia mo mea faapipii i luga o fata e ala i le nana o tino

O le pou e tuu tonu lava, o lona itu e siakiina (sili atu faigofie i maneta), pe a uma ona o le tino o le tino. O lea e faigofie ai le bil: o le taufefe e toetoe lava oti ma o le fesoasoani e manaʻomia naʻo le inisiua. Muamua, faʻafetaui le paipa i le faiā, ona ia faʻafoʻiina lea o kolapiʻi foi. Latou te taofi i le maualuga o le 2.2.

Racks i le faitotoʻa mai le faʻamatalaga paipa 50 * 50 mm i lenei gazebo faʻaiʻu i le tulaga o le fusi. Mo le faʻateleina o le mautu o le mamanu, e sili atu latou e tuʻu le maualuga tutusa. Ae i le tulaga lea, ua filifili ai le pule o le fausaga na mautu (i le tupe faʻaalu a le ukustin) ma ua filifili e sefe teisi.

E uiga i le faʻavae o le untesing interverter ulding masini iinei.

Taamilo ma le pito i luga

O le maualuga o le faʻataʻavale i le gazebo o le 95 cm. Ae e le gata, ma sili atu e le faʻavae. E mafai ona e aunoa ma se faatagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le mautu gatete ma pollycarboate. Pe tapunia se tasi pe lua puipui ma le opaque uma (mai tuaoi ma / pe mai le auala).

O le averesi o le laina o loʻo faʻataʻapeʻapeʻa - faia o paipa 40-20 mm, o le vaega lava e tasi ma le pito i luga o lalo. Ina ia faʻateleina le le faʻamaoni i le va o le muamua ma le lona lua strapping, e lua ratical racks o le totoʻa (maualuga 95 cm, kolosi vaega 40 * 20 cm). Le atoa mamanu i le isi ata.

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Atoa Faʻalauiloaina le tipiina o paipa sipela mo Arbor

Taualuga

Na sosoo ai ma le isi taimi o le taualuga. O lenei Faron Gazebo o le a avea ma sina sina sinasina, ona o le rafter mamanu o loo faia o fafie. Mo le faʻavaʻa, o le pa o le 75 * 40 mm ua ave i lalo o le tusi i lalo o le malupuipuia paʻu: ina ia mafai ona suia i le mossore-fou).

O sikuea o fafie ua pupuni i pito tatala o fata o loʻo ulufale mai ai o lenei vaipuna i le paipa i le 10 cm. Mai luga o le 5-7 cm. E mafai ona teuteu i lalo o le aʻa, o loʻo tuʻua se mea ina neʻi e manaʻomia ai, sa mafai na o ese mai se tulimanu.

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Faʻafefea ona faia ni faʻailoga i le pito i luga

Tipi Rafters - 4 PCS 2.5 mita. Uma 4 fasi e fesoʻotaʻi i le pito i luga i le tasi mamanu. O le maualuga mai le zero tulaga i le pito i luga o le a uiga i se mita. Muamua faʻafesoʻotaʻi lua. Ina ia avea o se faafaatusa e fafaga ai. Ua tuʻituʻi ni fao uumi. I le itu tauagavale ma i le itu tauagavale o le lua o le itu o totoe (ofa foi ua tipi i se tamai tulimanu). O lea la latou tausia mau, o tulimanu o le stalless bebel ua fao.

Talu ai e le mafai ona taulimaina moli i le pito i luga, 29 i le eleele, e oo lava i luga o le eleele, ua afaina i le affictuptic ma valivali le sili atu ona manaia o laupapa ma le laina mo le tipi: timu ma mafai ona vave nofo.

Ona faaputuputuina lea o le Komiti Faʻafoe i le ogatotonu, o se ausilali pa o le 85 cm ua fasiotia ai. E puʻupuʻu, ina ia o gata lava vae o loʻo alu i sina taimi i le faigata o le fusipaʻu. Ma o le taualuga o le a tele, tafe mai le taualuga o le vai o le a lele itiiti.

O le ata o le fa folau na aoina mai le lalolagi ua feoti i luga o le Arbor. E tatau ona faalagolago lona pito i luga o le pa. O lenei mea uma e ogatotonu. Matou te siakiina le tulaga agai atu o le pa, ae e tele fua mai le mamao mai le ogatotonu o le rafter faiga aʻo leʻi faia le nofoaga e toe amata ai le vae o lola i le faʻavaʻa vae. Afai o mea uma e sili atu pe itiiti masani, toso pito i pito o le oso i le drive pugs. Ia aveese le fopou ma le laupapa, e mafai ona e maluelue le tusi apa.

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le RAFTER (ufiufi mai timuga)

I lalo o le vaaiga, e tele isi avetaavale na fao (mai le tutusa pa 75 * 40 mm). Faʻafefea ona fai - vaʻai le ata i lalo.

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

I le laupapa (lalo o loʻo aliali mai le umi o le sili atu nai lo le 3 mita) e leʻi vaivai, pe tusa o le ogatotonu o le tao tao (ata tifaga)

O le shapper i lalo o le malu mafiafia na faia i le ufiufi. E sili atu taugofie nai lo le laupapa laupapa, ae o lona foliga foliga e sili atu. Ina ua uma ona taʻe le tusi, o le bitsumen tale ua faaputuputu. E na ona salalau ma osofaʻia i totonu o le laugging pu e tapuni. Faapipiiina amata lalo ifo, agai i luga. E tau i luga o le tulaga ma le seleulu, e faigofie ona aoga. I itu, o soo se itutino o le soʻoga, ua atoa i le 5-6 cm, o tulimanu faʻapitoa o loʻo punitia i luga.

Paulo ma Trim i tafatafa

I luga o le fola, o le laupapa laupapa 70 * 40 mm. O le Komiti Faʻafoe e le fautuaina: E manaʻomia le laititi o spank, o le a mafai ona pipili i luga o le le susu maualuga. Fola laupapa ma spike ma graove e leai se mea.

O autafa e tuueseeseina ai foi e se laupapa tipi, na o le 70 * 20 mm. O le laina e leʻi faʻaaogaina mo le mafuaʻaga lava e tasi: e mafai ona alu ese pe a susu mo se taimi umi (puao, timu). Sa ou tuʻituʻi le laupapa i luga o le tini, tapuni pito o le ogalaau, ma e mafai ona e tuʻuina se mea i luga.

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Oloa foto o le uamea o le uamea ma laau: Toeitiiti lava

Auā o lenei pule mai le uamea na faia ai se auala o fafie o fafie. Na iloa ai se apalai mai le uamea ma laʻau. E mafai ona e saʻo i le faʻavae lava e tasi e faʻaalu ai le rafter system mai le talaaga, vave faʻamau faʻaopoopoga faʻaopoopo. E mafai ona e faia se welder arbor mai le paipa e tasi ma se faitotoa. Faʻafefea ona fai se faʻaluaina o le faʻaluaina, vaʻai i le vitio.

A o le auala e fai ai se laupapa laupapa laupapa iinei.

Oloa foto uamea

I se tulaga lautele, o filifiliga mo galuega mai fausaga mai uʻamea fale: faʻateleina, o faʻamaliga, eseʻese mea e valavala. Talatalanoaga o le pai, lapotopoto, Steel ma Aluminim, e oʻo lava i ni Stenless Steel filifiliga. O nei mea uma e le o se faʻatulagaina e soʻo se ituaiga: mai le sikuea ma se faʻasologa, i se foliga faigata. Uamea o se palasitika o eseese o fesuiaiga e matua tele ma tele. O nisi o latou e aoina i le ata ata.

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

O le tulaga le masani ai o le taualuga ma le anoanoai o mea teuteu teuteu na vaaia, faaloaloa mai i totonu

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Uamea faavaa, ufiufi i le asoa nai lo le taualuga, o le paolo o le, nezhako ma taugofie

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

O le le masani ai le le masani ai o paipa manifinifi, vali paʻepaʻe lanu e maua ai le ofi le fiafia

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Matua matagofie leaga. E le o se uamea shiebo, ae o se pese i se uamea

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Se isi filifiliga o se multifaced Arbor

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Art Faʻamalamalamaina i le mamanu o racks - matagofie ma faʻapitoa

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Lapotopoto gazebo mo le tuuina atu i lalo o le lanumoana polycarbonaite - alofa

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Faafaigofie DachI Fofo: Lotoa Arbour, ufiufi bitgie polycarbonate

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

O le rafter system e mafai ona matagofie

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Le masani ai fausaga - o se fofo sili ona manaia

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Matou te le mafai ona faʻamanuiaina i se uʻamea gazebo mai paipa liʻo. Older - Matai o lana mataupu

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Tatala tatala mai le uamea - o le taumafanafana filifiliga mo le tuʻuina atu pe i le fanua latalata i le fale

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Hindcard ata - luga manatu

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Hindcard ata - pito i luma

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Hexagon tatala Gazebo

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Ata o le uamea shizebo ma le polycarbonate uma i le pito i lalo o se curly trom mai paipa ua tapunia i le pogisa le polycarbonate

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Oloa foto hex gazebow mai le uʻamea poll ma se vaega o le laupapa teuteu

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Gazebo mai le lelava ma se barbecue

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Ata o se valu-faʻailoga o le arbor mai uʻamea ma ituaiga

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Ata o le Sceagonal uamea Geazebo ma Fua

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Octathed Smised Gazebo

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Lapotopoto gazebo ma le uamea faavaa ma polycarbonate trim

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Uamea faavaa i le tuʻufaʻatasiga ma le palu faʻa-polycarboate

Gazebo mai le uamea paipa ma o latou lava lima

Atonu o le faigofie lea o le gazebo: E lua le paipa o loʻo iai i luga o tua i tua o le togalaʻau. Polycarboate o loʻo faʻapipiʻi i paipa. Summer Garden Gazebo Sauni

Faʻafefea ona kuka se tamaʻi gazebo mo le tuʻuina atu o le vitio.

Mataupu i luga o le autu: o le ituaiga autu o cranes ma palu i totonu o le faletaele

Faitau atili