Sue le ato ato e faia oe lava: o se faasologa o gaioiga

Anonim

I totonu o le meata masani, ua le maua ai le mafai ona vaʻaia le le masani ai nofoa faʻataagana, tutusa o ato. E matua faigofie lava ona nofo, ae matua le lava lemu, faigofie ona fefinauai mai lea nofoaga i lea nofoaga. Na fausia i latou i le 1968 i Italia.

Sue le ato ato e faia oe lava: o se faasologa o gaioiga

I Italia, o le falai le tausiga na faia, o loʻo iai se fuʻa foliga. I Rusia, ua faʻaigoaina i latou "matapoina".

O tagata uma na vaai i se nofoa ma nofo i ai, le fia maua o ia i le matuā malie. E aoga i nisi mea e le masani ai o mea tau le masani ai ona taugata. Ae o nisi mea i le fale e mafai ona vavaeina se nofoa i o latou lava lima. Ia faia lenei mea, e tatau ona e maua se manaʻo ma sina taimi avanoa.

O le tele o avopa o avili - phar

E tele ituaiga o ato ato. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se nofoa e se mausali, lea e taua o le palai ona o lona fomu. E tumu i polysstyrene polo. Faʻafefea ona suʻi o se nofoa o se pepa faʻapena? E faʻatino ai lenei galuega o le a manaʻomia:

Sue le ato ato e faia oe lava: o se faasologa o gaioiga

O le faʻailoga o le "Pear" ona o le mea moni e pei o le pi i foliga vaaia.

  1. Lamolemole ie, o le ea-avetaavale ea. Na te togiina le pito i totonu o le ato ato. E mafai ona e faʻaaogaina se paʻu paʻu.
  2. Ie mo le sublorging o se ufiufi i fafo. Atonu o le tigaina, isi meafale tao. O le sili sili ona lelei o le 1.5x3.5 m. E tatau ona sili ona lelei, o le lanu e mafai ona iai.
  3. Zippers i le aofaiga o le 2 PCs. Mo se tulaga i totonu, o le umi o le 30-50 cm ua lava mo fafo - tusa ma le 100 cm.
  4. Malosi filo mo le suisui, sili atu le sili ona lelei.
  5. Seleulu mo le tipiina o ie.
  6. Pepa mo le mamanu. Poto masani e mafai ona faia le mamanu i luga o le ie.
  7. Masini suisui.
  8. Pulu i le ituaiga o polystyrene polo. O le a talafeagai e uiga i 0.3 m³.

Lio

GALUEGA GALUEGA:

Sue le ato ato e faia oe lava: o se faasologa o gaioiga

Po o le tulaga o le auala mo le tele o nofoa.

  1. E manaʻomia le taʻavaleina o faʻamatalaga o fafo ma totonu-i totonu: 6 ugiral warges - 6 fasi; Hexagon base ua i ai le itu 40 cm - 1 fasi; Herxagon mo le fomai o le nofoa, lona itu e tutusa ma le 10 cm; Rusting 5x12 cm - taulimaina mo le amoina. Mo le suisui o le pito i totonu o le ato ato, o le faʻamatalaga foʻi lea e manaʻomia, vagana ai le 'au.
  2. O le ie aisa e tatau ona togafitia ma se zigzag pe ma le sili atu.
  3. Glanging 2 itu tauagavale ma le pito i luma ma moli i le itu umi o le 15 cm i lalo ma luga.
  4. Faaofiina le uila.
  5. Suʻi o le lima o sisifo o uʻamea lele ese.
  6. Auiliiliga o se peni pipi i le afa, flash ma mimilo. Shuffle. O Seam e tatau ona i le ogatotonu o auiliiliga.
  7. Sew pito i luga Herxagon, suʻi se 'au e ofi ai.
  8. Tatala moli ma see le pito i lalo hexagon.
  9. E faʻapena foʻi, e fesoʻotaʻi ma moli auiliiliga o le ufiufi o le ufiufi i totonu.
  10. Faʻatumu le mataupu i totonu o polo i luga o le 2/3 faʻailoga. Faia e le faigofie tele. O polo o matua mama ma taumafai e felelei solo i totonu o le potu. E fautuaina le faia o lenei mea: mai le palasitika fagu e tipi ese ai le pito i lalo ma le ua. O faʻaiuga e tuu i totonu o le pu na fausia e se liner ma le tipiina i totonu o le ato ma granules. E mafai ona e faʻapipiʻiina ma scotch. Moe i mea o loʻo i totonu o le ato lea o loʻo i ai le mea faʻapipiʻi i le pito o le nofoa. E mafai ona e taumafai i isi auala: ave se fasi pepa faʻapipiʻi i le 'au feepela, fuli i le faʻatoʻaga, palasitika poʻo uʻamea paʻu.
  11. Fai se ufiufi i fafo. O le aleele o loo tapenaina le ato. E mafai ona e feoai pe o lo o i luga. Malie malologa!

Talaʻaga o le Mataupu Faavae: Faʻafefea ona tipiina le maʻa?

Tamai togafiti

E mafai ona e faʻaaogaina pi mo le faʻapipiʻiina o se nofoa taupulega.

  1. O nisi gaoi e faʻatumuina ai le faʻataua o le a leai se fesoasoani, pi.
  2. O loʻo tumau pea le tulaga o loʻo mauaina i totonu o le masoa. E mafai ona e faʻaogaina le satin, kiki, ma faʻatamala. O le lanu e sili atu le filifilia o le paepae ina ia le susulu mai i le pito i fafo mataupu.
  3. O le ie e sili atu ona aoga e filifili ai se lautele o le 140-150 cm. Ma le lautele lautele, o otaota e tumau pea.
  4. E le mafai ona ulufale i le pallets o foma i le manava o le manava i le isu ma le gutu. Sa matuaʻi lava le moliuila e fautuaina na o sina taimi e leai ni tamaiti laiti lata ane.
  5. Afai e te suʻi ni nai pili i fafo, o le a mafai ona suia foʻi le tele o le lanu o nofoa. E mafai ona e faʻaogaina fulu, denima ie, vinyl, burlap.
  6. I le avea ai o se faila, e le tatau ona e faʻaaogaina se taugofie E maua i le nutimomoina o le afifi mai lalo o oloa ma oloa eseese. E sili le faʻatauina o polo ma le lapoa o le 3-5 mm, gaosia faʻapitoa mo sea tulaga e tagata gaosi oloa.
  7. O polo na sosolo faataamilo i le fale mautotogi e filifilia ma pipii i luga o le itu. E mafai ona e aoina i latou ma se ie puipui.
  8. E tatau ona tuʻu i luga o le ie e tatau ai ona tupu, ona faʻapena lea a le ie o le a matua le taua.
  9. O le ampirch archar e mafai ona suluia i foliga o se pesini, gebe, pyraim, fugalaau, cyllinder, polo. Na o le aoga o le faʻafesoʻotaʻi o lau mafaufauga ma faia ni suiga i tulaga masani.

O le ato ato e mafai ona iai igoa eseese, eseese ituaiga. Ae o le a le tasi o iai i soo se mataupu o se mataupu o le faʻasaoina o se mea faʻamavae. O sea nofoa e masani ona avea ma nofoaga e sili ona fiafia iai i taʻaloga ma taimi paganoa. O se faʻailoga faʻapitoa e faʻatonutonu ai le fale ma foliga le masani ai foliga, e fetaui lelei i soʻo se totonu. Faʻafefea ona suʻi se ato nofoa - o lenei ua e iloa.

Susu se mea e mafai ona i le fale toetoe lava o soʻo se fafine lava lava o aʻu lava lava tomai faigaluega i luga o le masini suisui.

Faitau atili