Fesootai Horets mo tagata Iapani

Anonim

I mea o loʻo iai nei i totonu, o le tele o ituaiga o pupuni o loʻo faʻaaogaina, o le tele o nini o loʻo i ai lea e matua mautinoa e maua ai le vaipama ma le mafaufau lelei.

Fesootai Horets mo tagata Iapani

Iapani ie pupuni

  • Faapipiiina Karnisa
  • O loʻo faʻapipiʻiina e Iapani Utini o le sikoa (mata) poʻo se mamanu o le lamolemole palu e tapunia ai le faʻamalama matala. Lalo o loʻo faʻaofi atili mea faigaluega mo pupuni Iapani, ma o loʻo iai nei le auvae i luga o le tele-laina o lotoa. Oloa e faigofie ona gaosia ma faʻapipiʻi oe lava, e aunoa ma le fesoasoani a tagata.

    TAUA: E le talafeagai Etaves EAves mo tagata matitiva Iapani, e tatau ona e faʻatau faʻapitoa.

    Fesootai Horets mo tagata Iapani

    Faʻafetai i le faʻapitoa fuafuaina o le faʻafefiloi, o le upega tafailagi o loʻo agai atu, faʻatagaina oe e suia le vaega o le potu e faʻatatau i le ula. O le faʻavae o gaioiga e pei o faitotoʻa o se tagata puipui o le tagata.

    Iapani ie pupuni: avanoa

    Oloa vaʻaia faʻalauteleina le avanoa, faʻatuatuaina e nana le tele o le faʻamalama matala ma le tasi gaioiga o le lima poʻo le faʻamafanafana o le potu o le potu. Ae o le ie puipui o le potu , e le pei o le tulaga, o loʻo i le lautele o le 20 cm ma oʻo atu i le 1, 2 m.

    Fesootai Horets mo tagata Iapani

    E iloa le aoga o le mamanu: E le manaʻomia le popole tele i pusatia, e faigofie lava ona tautau ma paʻu oloa. O le pau le pefu o loo alu i luga o le tapou, ona O le laualuga e le maua mai ia Greent. Ma faʻaopopo, o le vaitafe o le la susulu e faigofie ona fetuʻunaʻi ma ia oloa.

    O le Windows teuteuina ma tagata Iapani e foliga mai e leai se mea e le mafai ona iloa, e tusa lava pe tusa o le tasi-photon. O ie e nonofo ai i lanu lanu, ata tusi, afi ma le puipuia, mautinoa le ie puipui o le uluaʻi faʻaaliga, revive. I le gaosiga o ie - uo poʻo ni mea e faʻatatau i filifiliga (Monophonenic / mamanuina; Detepped; Depsepered).

    E masani lava, o polyester o loʻo faʻaaogaina mo lenei ituaiga o ie puipui. Ae e i ai ni faʻataʻitaʻiga e faia o le viscose, flax poʻo mea ma le pvc mataupu. O le poloka o loʻo faʻamatalaina e le pefu-paʻu meatotino, o latou o loʻo vaʻaia ma le siosiomaga faauo. Afai o loʻo i ai le manaʻomia mo le 100% o loʻo faʻaaoga le ie.

    Mataupu i luga o le autu: Analog faiga i totonu o le aiga Ancpubtor

    Fesootai Horets mo tagata Iapani

    Filifilia o se Potu o Karnisa

    O faiga Iapani o le Iapani o loʻo faʻaogaina e tagata mamanuina e pei o le malamalama-puipuia fatu ma mo le zoning le potu. O le tele o ituaiga o tagata Iapani e faʻaaogaina foi e fai ai se totonu i le Iapani sitaili.

    Fesootai Horets mo tagata Iapani

    Nabin Navy

    Foliga lelei

    I le pito i lalo o faʻasao mo pupuni ua faaauupegaina ma avanoa faʻapitoa e manaʻomia e faʻagaioi ai le ie. Le mafai ona fetuunai le oloa e faʻalagolago i le tele o togalaau. O le Cornice mo tagata Iapani e mafai ona 2.3,4 pe 5 pe 6 pe 6 pe 6.

    Afai o le lua-laina o loʻo faʻaaogaina, ona o le 'afa o le a tapunia i taimi uma o loʻo tapunia i le taimi o le o le a tapunia ai le tulaga

    O na fua o loʻo selesele mai i se cornice i-itula e oʻo i le 8 mita.

    Faaputuputu o ie puipui o Iapani e tupu:

    1. Puipui puipui
    2. Taualuga.

    Fesootai Horets mo tagata Iapani

    Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faiga, filifili i luga o le faavae o le faʻatinoina o mea.

    E tusa ai ma le mea o loʻo maua ai mea gaosi, ua vaevaeina i le alumini ma palasitika. E sili atu nai lo isi e faʻaogaina ni saito mai palasitika, ia o le pa ma taʻitaʻi, o loʻo faʻapipiʻi atu i pupuni Iapani. O metotia o le faʻatulagaina e aofia ai "e umia" mo Lais ie puipui poʻo le faʻaaogaina o velcro panels (velcro libbon).

    O vaega o loʻo sosolo i totonu o le system e ala i le faʻalauiloaina o fitafita faʻapitoa na faʻafaigofie ai le amata le faʻaogaina o ie puipui Iapani. Ina ia latou le pau mai le oAves, latou te faʻaaogaina ni fasipepa faʻapitoa na tumau i tulimanu o le oloa.

    Fesootai Horets mo tagata Iapani

    Taualuga

    Filifiliga o se ituaiga o le puleaina o le cornice

    Fabric mafai ona taufetuli tagata tamoe faʻapipiʻi i se pronice faʻapitoa. O le ituaiga fetuunaiga o le oloa faʻalagolago i foliga o le cornice ma tupu:
    • tusi lesona (talanoaga pe ma pupuni);
    • faʻatasi ai ma le fesoasoani a le eletise eletise (o le tino o loʻo tupu mai le nofoaga o le mamao);
    • Taulimaina o le Corrd Pulega (o le Upega Tapunia pipii i le tasi ma le isi ma suia i le tagata faʻaaoga-faʻapitoa itu).

    Faapipiiina Karnisa

    O le mamanu o le Iapani ie pupuni e matua lakapi e, afai e te manaʻo, o le oloa e mafai ona faia oe lava. Muamua o loʻo fuafuaina ma le ituaiga o tissue (manino poʻo le mafiafia), faʻapea foi ma le metotia faʻatonutonu.

    Mataupu i luga o le autu: tagatanuu agaga ma o latou lava lima

    Fesootai Horets mo tagata Iapani

    I ie puipui na fausia ai se Iapani Arara, Ave se ie ma le Sakura lolomi po o Hieroglyphs. Afai e leai ni faʻamoemoega e faʻamamafa ai le itu i sasaʻe - o le tapoleni ua filifilia e tusa ai ma le sitaili o le potu.

    Ua amata le galuega mai le tele o le tisu i le lautele o le 60 cm (e tusa ma fale gaosi kameni). I le pito i lalo o le oloa e faia i luga o auala ma tagata. O le ie ua faʻaofi i luga o le UN FOʻI. Ina ua maeʻa, o le pito i luga o pupuni na fusifusi le velcro (velcro), ma o le oloa lava e sili ona tagofia. Tagata Iapani na sauni.

    O le faʻapipiʻiina o le cornice mo le ituaiga Iapani ituaiga o le ie o loʻo mafaufauina o se galuega e oʻo mai ai o le a le mafai ona avea ma tagata e leʻi totogia ma se galuega.

    Faapipiiina tulaga:

    Fesootai Horets mo tagata Iapani

    1. Faailogaina i luga o le puipui po o le taualuga. Ia e mautinoa ia amanaia tuʻutuʻuga talafeagai mai le faʻamalama ma pa, fuafua i le nofoaga o le Cornices. I le faʻagasologa, ia mautinoa ia mafai ona amanaia le mamao i le va o puipui. Poto masani e finau e tutusa ma 0.5-0.7 mm.
    2. Faasee pu ma le gaoioi.
    3. Faatulagaina o Oaves i se nofoaga tumau.
    4. Tautau filifilia Panels e amanaia ai ni peleni o le Cornice.
    5. Faʻapipiʻiina faʻapitoa le mamafa o loʻo iai le taga i totonu o le taga i le pito i lalo o le tapoleni. E manaʻomia e aloese mai vetenetiretate o tagata ola.

    Vaʻai vitio ata

    Mafai ona faʻapipiʻi ie ie puipui e aunoa ma ni faʻafitauli? O lenei ua faʻataʻitaʻi le oloa mo le malamalama ma le le faʻamalosi o le slip. Afai o le tulaga o galuega o loʻo tausisia e saʻo ma le iʻuga e tatau ona faʻailogaina.

    O tagata Samoa pupuni e lelei mo le tele o faʻamalama matala, faʻaoga i le faʻatonutonuina o ofisa poʻo nofoaga faitele. O le tagata e umia sea

    Faitau atili