Faʻafefea ona potopoto se laulau o le Tatala Taʻaloga Faia oe lava

Anonim

Faʻafefea ona fai se taʻaloga o le 'au Tapena i ou lava lima? Afai o le vaega o le fale mautotogi e laʻititi ma pe a faʻatau mea taua i faigata ma se filifiliga i nofoaga e tele naua. O tagata transformers e sili ona lauiloa.

Faʻafefea ona potopoto se laulau o le Tatala Taʻaloga Faia oe lava

O le laulau o le Tapela Strity o le a fesoasoani faʻasao le avanoa o le potu.

E i ai faʻataʻitaʻiga faʻatau atu, ae e taugata lava e taugata. O le mea lea, e mafai ona fai sau laulau kofe ma ou lava lima. O lenei fasi meafale i le faʻapipiʻi o le pepa o se laulau kofe, ma i le faʻaaogaina o le laulau i totonu o se laulau tele.

Tranformer Scrage gaosiga tekonolosi

Mea ma Meafaigaluega:

Faʻafefea ona potopoto se laulau o le Tatala Taʻaloga Faia oe lava

Polokalame o le laulau a le transformer.

  • chiptord pepa;
  • Suigaga o auala;
  • paipa 20x20 mm;
  • 8x60 mm pulou;
  • uamea tulimanu;
  • fale malo;
  • nati;
  • papala;
  • lava-lipping scw;
  • Loiss.

Faʻafefea ona fai le faʻasologa o le transformer. Muamua lava, e manaʻomia le faʻatauina o se masini mo le suia o le oloa i totonu o le faleoloa. O lea ua tele filifiliga mo nei masini o tagata eseese gaosi gaosi. E lava lona filifiliga.

O le masini ei ai le kesi faʻapitoa-lifi poʻo le manogi i lana mamanu, o loʻo tupu ai le faʻatulagaina o suiga. O nei elemene e maua ai se lelei ma sologa lelei o le oloa.

Faigofie o se masini Spring-faavae. O lenei filifiliga e sili ona tumau ma faʻatuatuaina. I le maeʻa oloa, o le a foliga mai o le a foliga mai, talu ai o le tautotogo o loʻo i totonu o le auala o le auala ma e le mafai ona vaʻaia pe a aoina le laulau faʻatele i se mekasini poʻo le 'aiga.

Atinaʻe o le Poloketi Malosiaga

E mafai ona faia le poloketi a le lumanaʻi oloa i se polokalama faʻapitoa komepiuta. O lenei galuega o le a mafai ona faʻataunuʻuina soʻo se tagata e masani ai i le komepiuta. E mafai ona e faia se faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga i se tolu-tulaga ata.

Faʻafefea ona potopoto se laulau o le Tatala Taʻaloga Faia oe lava

Mafai tele le vaega o le transformer.

Iloaina le tele o le suiga o le suiga o le fesuiaiga o auala, filifili le itu o le lumanaʻi faʻataʻitaʻiga i mea uma e lua. A maeʻa ona sauni le poloketi, e tatau ona e faʻatau mai mea talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili pupuni mo le 'aʻai' aʻai i le fale mautotogi

E faʻatino ai le faʻataʻitaʻiga o le ae manaʻomia pepa chipoboard. Oti tipi o vaega taua talafeagai e mafai ona faia i totonu o se tagata faigaluega faapitoa. A sauni ni laupepa tutusa, e tatau ona tuʻuina i luga o le mafolafola 'ie, e mafai ona tuʻuina i luga o le fola.

O le Chippobbou te mafiafia mo le gaosiga o le mamanu e sili atu le filifilia o 22 mm. Mai sea pepa o le a faia i se mea e fai ai se auala O le mamafa o loʻo faia e le suiga o fesuiaʻiga.

O le tino o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia i le 16 mm mafiafia chipboard. O le fale faigaluega e faia e le gaosiga o chipoboard pepa.

Ona e manaʻomia ai le faʻatauina o mea faigaluega mo le faʻaputuputu o le faʻataʻitaʻiga.

Aoina o le laulau mamanu

Muamua faia le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. O le faʻavae o loʻo faʻamauina i luga o le faʻamaoniga. E faia lenei mea, faaaoga se kamuta malo.

Ona masia lea o le laupepa o le chipboapi e faʻaaoga ai le faʻailoga.

Ina ua mavae, o le faatūina o le suiga ua faapipiiina i le faʻavaʻa. Muamua, e manaʻomia le faʻapipiʻi o vaipuna, o le a gagau le faʻataʻitaʻiga ma o lona malu o le a saunia.

O le suiga suiga e tatau ona faʻapipiʻiina i le metotia. O le mamafa o le masini e tele tele, o lea e tatau ona tumau le mamanu.

A maeʻa lena, ua faʻatumauina le masini. Ina ia le mafai ona vaʻaia le faʻamaumauga o le oloa, o le faʻapipiʻiina o luga o luga o vae, o le a nana uma vaega uma.

Ina ua maeʻa, fai ma faʻailoga o nofoaga na faʻapipiʻi ai fusi.

Ona i lea o mea manaʻomia e faʻaosofia ai pu mo le faʻapipiʻiina o bolts. A uma, o se nofoaga faʻapitoa ua saunia ma se faʻalavelave mautu, o loʻo lilo ai tagatafai i le a natia.

O le masini ua faʻatumauina i le faʻataʻitaʻiga faʻavaʻa faʻaaoga ai fesoʻotaʻiga. Faatasi ai ma le fesoasoani a bolts, o le pa o le oloa e fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le masini, e faʻagaioia e faʻasaʻo ai vae o le oloa. O vae e tatau ona tatalia le mamafa o le atoa mamanu, lea e 40-50 kilokalama. I se faʻaopopoga, e tatau ona latou tatalia le mamafa o aitema o le ai ai i luga o le laulau. O le mea lea, o vae faʻapipiʻi ma le tasi i le isi e faʻaaoga ai tagata.

Mataupu i luga o le autu: O le fausiaina o se sofa europe books faia o oe lava: ata ma faamatalaga

Ina ua mavae lena, o vae e tosoina i le mamanu. Muamua, e manaʻomia le faia o faʻailoga tutusa e tuʻu ai vae. O le faʻavasegaina o le fausaga ma le tausisia e tatau ona mataituina le tuʻuga o le faʻatonuga e faʻaaogaina ai se tulaga fausaga.

Vili pu mo le faapipiiina o vae. Latou te manaʻomia ona faʻapipiʻi i luga o le ofu mai le uʻamea.

Ona alu lea i le faapipiiina o le laulau pito i luga. E manaʻomia lava le faʻaputuina lelei, talu mai le faiga faʻatautaia o le laulau-maualuga e tatau ona faʻatuatuaina ma faʻatino se laupepa mafolafola.

Ona faatino lea o faailoga mo pu. O elemene o faʻapipiʻi o le a faʻapipiʻiina i totonu o nei pu.

A maeʻa lena, o loʻo faʻatino le faʻapipiʻi. Fetuunai le faʻataʻitaʻiga o le faʻapipiʻi o laulau. Vili pu mo le faapipiiina o le charterups.

Faatasi ai ma le fesoasoani o fao faʻapipiʻi se tamaʻi galuega i le ata. Ona fai ai lea o pu mo nonoa o nonoa i se auala faapena ma o se lapopoa tele e faʻapipiʻi i lona tulaga.

Tatala Lisi o le Spiptormer Counter Forgon sauniuni.

O lenei fuafuaga e tatau ona malosi tele e tetee atu ai i uta uma.

Ina ua maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le siaki pe faʻafefea ona aoga le auala fesuiaʻiga. Afai e iai ni mea sese pe a oʻo i le faiga o le auala, e mafai ona e fetuʻunaʻi.

O le Tape Sport Startromer na faia i nei tekonolosi o le a maua mai ai se mautu mautu ma faʻatuatuaina ma faʻatuatuaina o se olaga umi.

Faitau atili