Trim netcan ma ou lava lima

Anonim

Fai se faapaologa poʻo le loggia se nofoaga leaga e le faigata tele. E tele taimi e masani ai ona filifili e suʻi o le potu faʻapaologa. Faʻatele ni nai mea, ae faigofie ma uma ona e feagai ma ou lava lima.

O le a le mea o loʻo faʻaaogaina

Ae a o le mea masani, a la talanoa ai i le pati, o lona uiga o oloa fafie. Tele taimi e masani ona taua PVC panels, faʻaopopo le upu "palasitise". Masalo, o le mea atoa o loʻo i ai i se faʻavae tutusa o fesoʻotaʻiga ma le tasi i le isi ma le isi auala e faʻapipiʻi ai, faʻapea foi ma le umi o laupapa i le tasi itu ma se ata i le tasi itu. O le filifilia o le mea o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai le faapaoʻaga, e masani lava ona faʻaalu atu mai le tau, asthetic poʻo ni faʻamatalaga aoga.

Trim netcan ma ou lava lima

Palcanong Clappoboard - Metotia mo le faia o le mafanafana, ma i le taimi lava e tasi le mafaufau i le potu

I nisi itu, o le ufiufi laupapa o se taugofie o mea taugofie, i nisi - taugata. O lea e tatau ona faʻatusatusa le tau o palasitika ma le laʻau lava oe. E masani ona fiafia i ai le boods aua o se mea masani. E faapena, ae le faasaoina o lona matagofie, ua le amanaiaina i ni vaega puipuia, ma o lenei cemisi. Ona vali lea pe ua ufitia i varnish. O tuʻufaʻatasiga, e pei ona e malamalama i ai, e mamao foʻi mai le natura.

A faʻapea o loʻo matou agaʻi mai ni mea aoga, ona o le laina o le PVC Clapboard o le le mautonu: e faigofie ona mama, e le mafai ona sili atu le tausiga pe faʻagaioia O le itu lena o le la lea, o le a ia maitauina, ina ia sili ai le mafuta pupula pese: E toetoe lava a le mafai ona leiloa.

O loʻo iai le osofaʻiga o le laupapa i le taimi o le faʻagaioiga: aʻo leʻi faʻatuina, e manaʻomia le ufiufi i le puipuiga puipuia. Afai o le a e alu e avatu ia te ia ni paolo, e mafai ona e pikiina se le fiafia o le a vave ona e avatu ia te oe le lanu manao. Ma, luga o lenei mea, O lana gaioiga o le a taunuu. Afai e te filifili e vali pe lakeni o le faʻauma, ona e tatau lea ona fai pe a uma le king (ae o loʻo faʻamamaina lava i antiseptucs i le faʻapipiʻi). I le taimi o faʻagaioiga, o le a mafai ona aveese le tau tau muamua, ma e toe ufiufi mea uma: lacquar poʻo le vali e mafai ona gagau, o le faapaologa o le a le fiafia. O se fua taua lea.

Trim netcan ma ou lava lima

O le a le laina e filifili ai mo le faapaologa e te filifilia

E ui lava i nei mea uma, sa foia le mea e sili atu mo le faapaologa, o le fafie e fiafia i ai. O le tofo, ioe, ua eseese uma, ae o le faʻataʻitaʻiga lautele, ae sululimaina e le teineiti, sili atu ona malu. O le iʻuga, o le manaʻo mo le matagofie o mea taua.

Faʻafefea ona ufiufi le laina i luga o le faapaologa ina ia taofia ai le manaia mo se taimi umi faitau i le tala "Faʻafefea ona ufiufi le laina i totonu"

Lea e sili atu

O le a faatatau i oloa laupapa. Muamua, tatou talanoa e uiga i ituaiga. O le taugofie le saoasaoa e faia o kene ma 'ai. E ui i le tau maualalo, e ono faʻamoemoeina: I le togavao o papa faʻatasi o loʻo i ai se tele o resins o afā ma faʻasao. I itulagi ma vevela vevela, e ono tupu ai lenei mea o le mea moni o le resin o le a tatalaina i luga o le la susulu i nofoaga sili ona lelei. O le isi minus e vaivai fafie. Afai e te tuʻituʻi i luga (faʻafiafiaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o se sama hamemer), o le a tumau se nifo. Afai e le o le fefe i ai - E mafai ona e lulu le faapaologa ma pine o le laina: o mea uma o lenei ituaiga o fafie.

Trim netcan ma ou lava lima

Filifili po o le fea mea e sili ona lelei mo le faapaologa na o oe: tofo uma eseese

O loʻo i ai pea ituaiga o faʻailoga o faʻailoga: Ladch ma addar. E matua leai ni seevae, sili atu le tumau, e sili atu le ono mafai ona tetee i le le mafaufau i le vanimonimo. Ae oi latou ia uiga mo le sala fesootaiga i totonu e matua le manaomia. O le sili atu le malie o finauga e mafai ona avea ma matagofie lanu ma fausaga o fafie, faʻapea foi ma le tele o taofiofi. O le maasiasi ma le laina o ia fafie e matagofie ma mo se taimi umi.

Fiafia i le mata o le lauolaola laupapa. O iinei e filifili i lou tofo: o le lipa e i ai le laititi o le piniki, o le faʻaonepegaina e avea ma siliva-efuefu, ald - masani foi i le tauvaga, ae e masani foi i le tauvaga.

Talaaga ma foliga vaaia

Ia e uiga i uiga faʻapitoa. Tatou amata i talaaga. E na o le faʻapipiʻiina o le faʻatau atu, ae Eurogram. O le eseʻesega autu o loʻo i le pito i tua o le lomiga o le "Euro" e i ai se tasi pe sili atu o le umi o vaʻa. Latou te faʻatonutonuina le tau feaveaʻi, o loʻo sosolo le upu o le "olaga" o le tini. Ma le, i talitonuga, o le ato ato ma le prefix "euro" e iai tulaga faʻavae ma faʻateleina mai le maualuga o laupapa. I le faʻataʻitaʻi, e ese mea uma: ma le tele o le "float" ma le uiga e mamao mai taimi uma.

Trim netcan ma ou lava lima

Sili ona lauiloa talaaga

O polofiti e le faitauina o ni lua o le luasefulu. Eseese Chammother, "Galu" o le tele o lapopoa ma isi auala laiti e faʻatagaina ai oe e tosina ese atu i foliga o le puipui. I le ata i le pito i luga - o le mea e sili ona taatele, e masani lava ona gaosia e vaega tele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e faʻapipiʻi sima faʻapipiʻi - tekonolosi o le faʻaaogaina o le pepa faʻapipiʻi i luga o pa

Trim netcan ma ou lava lima

O nisi ia ituaiga e mafai ona faia e okaina.

E i ai nisi ituaiga sili ona faia e mafai ona okaina. O sea "masani" o le pati o le a sili atu ona taugata: e tatau ona e toe faʻafouina mea lelei.

Atituti ma le susu

O le tipiina o le ufiufi e faʻalagolago i le numera o le amo, pamu ma suiga i le lanu paʻu i luga o le faasee. O le tele o le tele poʻo "elite" e le tatau ona iai i latou uma, pe i totonu o se aofaʻi laititi. Vasega "B" - Leai se sili atu nai lo 4 pamps o lanu enaena ma lanu suiga o se tamai eria, o le ituaiga "e mafai ona tele ale.

Trim netcan ma ou lava lima

O le a le eseesega i le va o le tasi vasega vasega o lo o ufiufi mai le isi

O le i ai o le bitch e le o lona uiga o le fafie e leaga. O le mea autu o le lanu enaena, ae le o le uliuli ma e leai ni auala o le malaia. Ma lautele, o le tuʻituʻi o fafie i nisi taimi o nisi taimi. O mea uma o le mea lea o le tofo ma mea e fiafia iai.

Lenei ma le faamomoga e sili atu le ogaoga. Faʻatau mo totonu o le teuteuga o loʻo i totonu mai le laʻau laupapa, masalo e sili atu le taugofie, ae sili atu le popole. A e faʻalavelaveina le faʻaumaina o le faʻauiga ma le maualuga maualuga le susu, o le a faasolosolo malie malie, faʻaititia i le tele. I le va o vaʻa o le a aliali mai, o nisi o latou o le a paʻu i fafo pe tamoe. E tatau ona e aveese mea uma, alu i ai ma tauemu lava. E le gata i lea, masalo faalua: e faigata ona vavalo pe a muta le malaia. O le mea lea, mo le totonu le totonugalemu, o le faapaologa e sili atu le ave o le laupapa o le sela mago. E le maualuga atu le taufaʻamataʻu nai lo le 7-10%, o le a le "leai" le faʻatautaia: O nei mea na lafoaʻi pe a uma ona mago. O lea, e maualuga le tau.

E uiga i le mafiafia ma le lautele o puipui. Mo le teuteuga i totonu o le nofoaga, e mafai ona e suʻe se laupapa manifinifi: O le tulaga o le siosiomaga e nofoai ai. Ae e le atoatoa le pailate, e sili atu le mafatia le vevela ma le faʻanoanoa ona. E oo lava i le malosi o le ea feebern. O lea, o le ma le mafiafia e tutusa averesi 0. 146 mm, ae mafai ona faʻaaogaina le 12 mm.

Trim netcan ma ou lava lima

O le lautele ma le mafiafia o le ie ua suia lautele

O laupapa lautele e mafai ona maua mai le 60 mm i le 150 mm. Faalologo i se valavala umi, ma lautele le tele o galuega, ae i se tamaʻi potu o lautele fuʻa "aina le" Volume. O lea e pupuni ai le faapaologa, o le sili ona lelei lautele o le ufiufi o le averesi o le averesi, tusa ma le 90-120 mm.

Faʻafefea ia te oe lava ia te oe lava le malu o meaʻai

Muamua o mea uma, e manaʻomia le filifili pe o le a e faamāʻese le faʻapaologa pe leai foi pe afai o oe, o a itu ma o a mea. O le faatulagaga o le togi ma le mafiafia o pa ato e faalagolago i ai. O le faʻatonuga o le galuega o le a suia teisi - o le a leai se faʻapipiʻiina o le uati. Isi vaega uma ma o latou faasologa o le a tutusa lelei.

Galuega o le faasologa - sitepu-e-sitepu faatonuga

I le taimi muamua, o le faʻaiuga atoa e tuai ona tuʻuaʻi, soʻo se manoa, tiga, sasaa ai. O mea uma e tumau le malosi e le mafai ona paʻi. Mo le matua sili atu le talitonuina, ae e te leʻi vaʻai i le faapaopolo o le patipati, e manaʻomia le vaʻaia puipui, le foloa ma le faʻatafunaga. E matua moni lenei mea pe afai na ia tatalaina muamua. Ina ua uma ona mago le tuʻufaʻatasiga amata le galuega i luga o le faʻapipiʻi:

  • O puipui ma le tumutumu o le maaleale. E masani ona faia mai pou laupapa. Afai o le a taofia le faapaologa poʻo le loggia, o le a faʻatapulaʻaina le lisiti, o loʻo ogatasi ai le afu ma le lautele o le uati.
  • Faapipiiina ma toe malosi.
  • O le fola o le fola o lo o tagofia.
  • O le faʻamalosi e puʻeina i le va oi latou.
  • Mai luga, o le susuga o le susuga o le susu ma le mafiafia o le 10-12 cm o loʻo tumau i le laga e au o ia na o ia.
  • Faauluulu o luga o puipui.
  • Tagi le taualuga.
  • Fola atu o le fola ma le taualuga upu faʻapipiʻi, tulimanu, malifa.

Le isi, e uiga i nisi o tu ma mea.

O le a le mea e faifaimau

Ae le i iai ni a tatou faapaologa o le laupapa, e tatau ona e faʻasaʻo ai le feʻe. O nisi o le Hermol o loʻo iai ni mea o loʻo avanoa i luga o le maketi:

  • O le taugofie o le fomu (psb). Tatala i papatusi. E i ai le lelei o le saogalemu fale faigaluega (vaai i luga o le siata). O lona mea inosia: E le faia ni avega - mea, ae i lalo o le taavale solofanua, o lenei lamolemole e le taua. O le taimi lona lua o le toʻatele o tagata e le fiafia i ai e le masani ai ma e mafai ona faʻaleagaina mea leaga. O le a matou le finau ma le le talafeagai, ma o le lona lua faamatalaga e na o le tasi. I lalo o tulaga masani, o le foma o le vailaʻau le mautonu ma le le aoga. E tuʻufaʻatasia mea leaga i le taimi e mumu ai. Sili atu le lelei uiga lelei: E i ai le maualalo o le vase e le o se pupu (e le o le faaali atu paga). Ae o le itu pito i tua o le uati. Faatasi ai ma le agamalu o le taufaʻagasua i aso nei latou feagai ai ma le fesoasoani a se scedisel system.

    Trim netcan ma ou lava lima

    Custofes le faapaologa i lalo o le clappobboard e mafai ona ofa

  • Mineral vao. E faia mai le Molten Rocks, Slag po o le fiberglass. Ma o lenei ogatasi e masani. Ae i le gaosiga, phenol-fornoll resinsin resin ua faʻaaogaina o se fusi, e le fiafia. E iai faʻataʻoto a le Pule o Senan Swon, ile gaosiga o tagata fusia - e mafai ona faʻaaogaina e oʻo lava i faʻalapotopotoga a tamaiti. O uiga lelei o minerale fulufulu e le o le leaga o le vevela o le a feololo, faigofie pe a faigaluega (pe a e le faigaluega (pe a leai ma le fiberglass). O le le lelei o lenei mea o le hygroscosictions, o le mafuaʻaga e tatau ai ona tapunia mai itu uma mai le faʻamalamalamaga. Tau le tau - auala.

    Trim netcan ma ou lava lima

    Minera Wool e lelei uiga lelei, ae latou te fefefe i le susu

  • Aveesea (aofia ai) polystyrene fom (EPPS). E lelei tele le vevela o le vevela ma le maualuga o le maualuga, o loʻo nofo lelei i avega i luga. I le taimi e tasi ma le le fetaui malosi, foliga lelei. Mai le taugofie taugofie, o ia o le sili ona aoga. Faʻatau atu i faleoloa, ua i ai se loka masini, e aveʻesea ai le faʻavae o slots, i le va o le ea malulu oona. O le mea lea e masani ona fautuaina. A iai sau avanoa i le mea faitino, tuu i lalo o le taavale solofanua. O le le lelei - e le o le faʻaalu le steam ma e taugata.

    Aveesea le polystyreen o le 'au o ese mai le maualuga maualuga ma maualalo le togafitia

  • Fofo polythylena O se mea lelei lea o le vocabarricerererier e le faʻatagaina le susu i totonu o le teʻena. A faʻaaogaina le fulufulu o fulufulu mamoe, e ao ona faʻataʻoto mai i luga, e nonoa puipui i le pusa, o soʻotaga e tatau ona faʻapipiʻiina ma le pipili scotch. E mafai ona e faʻaogaina na o se mea aoga mo le tapenaina, ae tele lava ina ia galulue ma ai, ma Povemeshyney o se isi mea sili ona lelei. E tasi le mea e ono mafai i itu i Saute, i le au totoe o le teritori e na o sina faʻaopopoga e faʻaleleia ai le faʻaleleia o le vevela.

    Trim netcan ma ou lava lima

    I luga o le faasee, vaipuna pelythylene ua le lavalava e faʻaititia ai le vevela leiloa ma puipuia le steam iseua

  • Mo i latou e fia maua se siosiomaga faauo fale, e i ai se masani masani ma le sili ona lelei i uiga sili ona lelei: ipu tioata (foma tioata). E le susunuina, e leai se mea e iloa ai, malamalama, tumau, feover-solia (faagaoioia (faʻagaioiga o le vevela mai -260 ° c i le + 230 ° C). O le le fiafia o le vevela o le vaituloto tioata o le 0.04-0.08 w / (Mae (Mae). E tipi i le hacksaw, o le alatoto i luga o le faga. Le atoatoa - maualuga tau. E i ai le Foam ipu o tagata Saina gaosi oloa i le taliaina o sene, ae o le lelei o loʻo i lalo ifo o le averesi, e i ai le belasian - lona lua ma le tau o tagata Europa, ae e taugata tele.

    Trim netcan ma ou lava lima

    Fomglass - masani le vevela o le tele o mea lelei ma lelei uiga

  • E masani lava, o le puao o poloka e faʻaaoga mo le faʻamamalu o meaʻai. Mo masani masani, o lo latou mafiafia e tatau ona i ai le 27 cm. E leai se tasi o le a filifilia se vaega o le potu, ina ia faʻamaloloina le tasi o le vevela o le potu.

Trim netcan ma ou lava lima

Faatusatusaina o le Fale o Puipuiga o nofoaga eseese o lotoa. I le centimita, o le manaʻomia o le mea o mea e faʻamatalaina e mautinoa ai le saʻo o le vevela vevela

O nisi o nei faʻafanua e mafai ona faʻaaogaina i luga o le taualuga, semi poʻo pa. Mo le fola e i ai le natura ma le sili atu le lelei filifiliga - clamzite, ae e mamao ese mai le aoga pei o mea o loʻo tuʻuina atu: O le averesi o le vevela o le 0.1 00 (Mid) (Mid) (Mid).

Faʻafefea ona tuʻu le faapaologa

O le laina o le faapaologa o le tekonolosi e le tele ese mai le faʻauma o isi potu: Muamua le faʻavaʻa o le a alu i ai, ona oso ai lea o le laupapa. E taua ia tafailagi ma faʻasolo e faʻaleagaina le faitotoʻa, ona tuʻuina lea o le muamua i luga o le puipui po o le faʻapipiʻiina o isi uma o loʻo faia mai ai. Ona faoa lea o le pulega lona lua i le laupapa muamua, ona o lona tolu ma isi foi i lea foi ma le taua. I luga o le isi pa O loo toe faafoi mai mea uma.

Faia le tusi

O le laina laupapa e amata i le foafoaina o le faavaa - pusa. E tele lava ina faia ile brousa. O le koluse vaega e filifilia e fuafua i le mafiafia o le le mautonu (pe a iai). O le pa e tatau ona i ai se tele ina ia mafai ai i luga o le le faʻaaogaina o le numera o le 1.5-2 cm. O lenei Gapi o le a faʻatagaina e faʻatumauina ai le tausualoa o le ita ma le gutu.

A taugata le pa o le sili ona taugata, e mafai ona e sefe. I lalo o le Crate ave le pa o le tutusa mafiafia o le le mautonu (pe teisi sili atu). O loo teu i le va o le taʻitaʻiga, ma i luga, tutusa, mea e fai ai se tali atu. E faia mai le maka ma le mafiafia o le 1.5-2 cm. O le a latou avatua le avanoa manaomia. Naʻo le taimi lava e tasi e manaʻomia ai le le mautonu ma le itu o le faʻapipiʻiina o le ufiufi.

Trim netcan ma ou lava lima

O se faʻataʻitaʻiga o le faapaologa o le faapaologa i lalo o le laina

O le laina o le pito i luga o le clappoboard e mafai ona faʻaofuina poʻo le faʻaupuga. Fuafuaga o le tusiga i lalo o le sologa masani. Afai o le faʻaiuga o loʻo faapipiiina i luga o le mea saʻo, o le dootlet e tatau ona tuu i luga.

Afai e i ai le paleni, e suia tulafono: O le mea taua o le Peraimeri e pipii foi (talatala), ma o le cebib ه o le tafailagi. Ma se faiga, o le a ulagia le pa i sisifo.

E masani lava, o le laina i luga o le faapaologa e faia agai i luga. E tusa ai, o le faʻapipiʻiina o le CODS e amata mai le laupapa i lalo o le faʻamalama poloka. O loʻo faʻaalia i le tafailagi, siaki i tulaga o le lua vaalele. Afai o le puipui o le le mautonu, laupapa po o le plywood o lo o faʻapipiʻiina le mafiafia mafiafia o loʻo faʻapipiʻi i nofoaga saʻo. Faʻamau le faʻailoga o le au maʻoti.

O puipui e tatau ona faʻapipiʻi i le tino o le puipui ma le taualuga, toe fetuunai mai i tulimanu o le 30-40 mm. Ma le mea taua i luga o le tulaga o faamalama ma faitotoa. O paʻu o loʻo tuʻufaʻatasia (tasi le fusi mai le isi e tatau ona i ai i le mamao o le 40-50 cm. E liliu i luga o puipui o le laina o loʻo faʻapipiʻiina i luga o puipui.

Trim netcan ma ou lava lima

I luga o le taualuga o le a alu i se mea faapena

O laupapa o le laina o loʻo tipiina i lalo o sina puʻupuʻu o le umi o le umi (0.5-1 cm). E manaʻomia le faʻasaʻoina mo le nofo i le maualuga o le vevela ma / poʻo le le fiafia.

Faapipiiina o le le fiafia

Faʻapipiʻiina i latou ma le tagata lava ia-tagata faʻatau poʻo fao i lala o le tusi. Afai e te faʻaogaina fao, ave se pulou laititi ma se tamaʻi pulou - o le faʻauma, lava-tipitipi lava e fao - i luga o le laʻau (sili - e le uliuli). E i ai pea se avanoa vave - taofi o le fau fale. O le auala sili lea ona saoasaoa ma talitonuina. Faapipiiina na o le umi o le vae ma le vae le umi o foliga.

O le muamua pa ua faʻapipiʻiina i le sili ona faigata tulimanu mo le taotoga. O loʻo faʻatulaga i le pito i le tulimanu, siaki le saʻo faʻapipiʻi o le fau fale. Ua le lavalava i le ray (i le pito i luma), toese mai le pito o le 1-2 cm. I le laupapa e le vaeluaina, o le pu na muai tupu e le manifinifi. Ona latou te mitia ai lea o le tagata lava ia o le feoai pe pupuni le fao.

Mai le isi itu (o loʻo iai se togavao) o le laina ua mautu ma fao, lava-tusiga, puipui. Ua pupuni i se tulimanu o le 45 ° i le spike. E aliali mai le mea natia natia - ua tapunia e le isi laupapa.

Trim netcan ma ou lava lima

Faapipiiina le oso i luga o le fao (le manatu faapito, puipui) i totonu o le groove

E tasi lava le filifiliga - o le laupapa laupapa e faʻaaoga ai faʻapipiʻi faʻapitoa papatusi - kimim. Latou te tausia lelei pe a fai o le spike ua umi lava, ma o lenei mea e masani ona matauina mai le euro- Ua faʻapipiʻiina kimiola i totonu o le spike (peiseai latou te ofuina i luga). I le isi itu, e i ai le latou ogalaau ma fao fao. O lenei ipu e sikoa tasi pe lua curnnives ma se tamai pulou.

Trim netcan ma ou lava lima

Faapipiiina ma kimimers

O le muamua Komiti laupapa e faamautu i laina uma o crates, na mulimuli ane - e ala i le tasi i le checker stude (sui). O le lona lua o le Komiti o le Komiti Faʻaofi muamua. Afai e ulufale atu i se mea e faʻamalosia ai, faʻapipiʻi ma se tamai fasi fafie faʻapipiʻi i le laupapa. ma samala. Pipii i se samala i le laupapa faʻapipiʻi. O nei faigata e tatau ai ona aua le faaleagaina le komiti. Sa saeia le suna i le togalaʻau, siaki agai i luma, ua tupu aʻe le laupapa. Afai e tatau, fetuunai, ona fafagaina lea. Ma o le ufiufi atoa o le laupapa laupapa o le a alu. O le pa mulimuli o nisi taimi e tatau ai e nofo i le lautele. E fusi latalata i le tulimanu, atoa foi ma le muamua, i le ramp.

O le faʻagasologa o le nanaina o le tauofoga ma laupapa laupapa o loʻo faʻaalia i le vitio.

O le faʻagasologa atoa o le tuʻu o le faapaologa - mai le faʻapipiʻiina o le surter deceroration ma aʻo leʻi faʻapipiʻiina o malifa ma platbands, vaʻai le vitio i lalo. Naʻo le galulue faʻatasi ma PVC panels, ae o le faʻamaeaina o feʻau e tutusa. Pau lava le eseesega o le laupapa laupapa e leai se amataga placks. O pito i luga o pito i luga ma bottoms ua tapunia i upu, ma le tulimanu o tulimanu.

O le a le mea e mafai ona taulimaina ai le ufiufi

A o lo o aʻea le o le palu ma le patipati, e manaʻomia le faʻagaioia ma antiseptics e le gata i le faʻaumaina, ae na faʻapea foi uma ona faʻapipiʻi o le tusi. Lalo o le sili ona lauiloa puipuia puipuiga ma prims. O nisi o latou e mafai ona vave tuʻuina atu o pailate, e le vali, ae ia latou faʻamamafaina le faʻaupufai.

  • Sezheng Aqheng Aquatucor o se kalone o le kapoti. Afai e te ufiufi le fafie ma lenei faʻavae, e puipuia ai i le maʻe, fun, iniseti, a o tuʻuina atu se tasi o 16 matati. E le manaʻomia le faʻaaogaina o le tini.
  • Aquatex "O le eleele antippitic" - maualuga-lelei puipuiga o le laina mulimuli i lalo o le faʻamaufaʻailoga mulimuli (mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o varnish).
  • Tikkurlai Valtti-Pohjuste (Aticurla Valtti-Lushyusts) O le Primer Antippitic mo fafie, ae le puipuia ai bilraviolet i le bioraviole. O le mea lea, o le saoasaoa o le stangy ua fautuaina.
  • Hestregnation Manor "U-409". Fausia se manifinifi manifinifi ata i luga o fafie, o fea le paga o loʻo i ai, ae o le ata lea na taofia ai le ofi i luga o le laupapa o le palapala, aʻo taofi le tino o le palapala. O le tufuga e aofia ai le faʻasoasoaina o le puipuia i le fungi, suia ma iniseti.

I luga o le afifiina o oloa taʻitasi ua i ai se tusi aʻoga ma talosaga. O loʻo faʻamatalaina tulafono mo le faʻaaogaina ma le taumafaina ina ia mautinoa le puipuiga. Na o le na o nei tulafono, e mafai ona e mautinoa o le ieloa ma faʻatupega o loʻo i lalo o le a tautua mo se taimi umi.

Afai tatou te talanoa e uiga i fuaiupu, o le tele o nei vaega o le masani ai ma le suiga i le fafie i le lanu lanu e puipuia uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, armilka sequidx (aulogue o Sezhenae se aqheeatcors). E i ai le lautele lanu lanu, o loʻo i ai lea o se taumafaiga malosi, puipuia fafie mai le faʻaleagaina o fungi poʻo iniseti.

O le taulimaina o le faiga o le feololo e mafai ona faia eseese. E faigofie ona faʻaaoga le kapeteni e faʻauma ai le faapaologa. O le taimi e tasi e gaosi ai o le a puipuia vave, ma o le a aumaia le lanu. Ae na o le taʻutaʻuina o se paolo, tuʻua le poser matala. I nei pore, o palapala e mafai ona teu. Ma fufulu mai ai se galuega faigata. A e manaʻomia se ata puipuia o le a puipuia le tui o le palapala, e mafai ona e ufiufi le ufiufi (tonine pe leai) varnish poʻo le palapala fanua o le U-409 fanua fanua. O le pito i lalo e fausia ai se polymer e tapunia ai pores i luga, ae le o le taliaina o le poto.

E masani ona i ai faʻafitauli i le itu la i le la: Faʻafefea ona ufiufi le 'ai i luga o le vai o loʻo i ai ina ia le mou atu. O le sili sili ona fetaui lelei e fetaui lelei, lea e palu ai ni tamai fafie. O le paʻu paʻu e tele naua ma le faʻatiga o le leai se mea. O loo foliga mai o se laupapa laupapa.

Afai e te manaʻo ia maua se tulaga sili ona lelei, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se lacquar mo galuega i totonu. E uiga i ituaiga ma ituaiga o va eseese matamata le vitio. O le a faigofie mo oe le malamalama i le mea eseese e aofia ai le ufiufi i luga o le faapaologa.

O le valiina o le laina i luga o le faapaologa o vali masani i aso nei ua le talafeagai. O le a le mea e faʻaalu ai tupe i luga o fafie, ona vali ai lea o le lotoa ?. Ona mafai loa lea ona e tuu vave PVC. Ia filifili lea: tonine, eseese, poʻo mea uma e lua.

Mataupu i luga o le autu: Pa puipui mo le umukuka tioata: ata, ma ata lolomiina, iloiloga, vitio

Faitau atili