Pepa tauaso: Mafuaʻaga mamanu ma ou lava lima

Anonim

Pepa tauaso: Mafuaʻaga mamanu ma ou lava lima

Pepa - o se mea taua o le paketi o le paketi afi

Tulaga lelei ma le le manuia o pepa o se mea mo tagata tauaso

O tagata tauaso pepa o loʻo iai le lauiloa o tagata faʻatau, o lea o tagata gaosi oloa mafai ai ona faʻaleleia meatotino o mea faʻaaoga ma faʻaitiitia lona ofu. Mo lenei faʻamoemoe, faʻailoga faʻapitoa e filifilia ma faʻapitoa faʻapipiʻi ma le faʻatonutonuina o masini o loʻo atinaʻeina.

I le faʻaopopoga i nei aoga, o tauaso o tauaso ua i ai aoga.

  1. O le tau maualalo o le sunscreen faamama mai pepa e mafai ai ona e faafouina tauaso i le tele o vaitau i vaitau uma.
  2. Faʻafaigofie o ata e mafai ai ona tutoʻatasi faʻavaomalo faʻatulagaina ma le lalagaina ma le fesoasoani i laugutu poʻo isi masini.
  3. O mea e matua malamalama ma laiti.
  4. O loʻo iai ni tauaso faʻapitoa ua faʻaaoga i taimi o toe faʻaleleia.
  5. O le lautele o le filifilia o pepa o pepa faʻatagaina oe e faʻatonutonu le tikeri o le malamalama o le potu, e oʻo atu i le atoatoa o le la o le la.
  6. Pe a tapeina ni fasi pepa tauaso e le tuua ala.
  7. O oloa oloa ua teuteuina atoatoa ma manogi manulele, pe malamalama lelei, maua ai se suamalie suamalie.
  8. E faigofie o tagata tauaso ona feʻaveaʻi, e mafai ona faʻaaogaina le tele o taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fuafuaga e mafai ona aveeseina mai i faʻamalama i le fale mautotogi ma ave faʻatasi ma oe ile fale.
  9. E le manaʻomia e le au paso elemene, e leʻo ni ie puipui o mea. Ua lava le efuefu efuefu.

O le le mautonu o mea e aofia ai le puʻupuʻu, le le mafai ona faʻaaoga fausaga i potu ma le le fiafia le fiafia, o le faʻapipiʻi o pepa ma lona faʻaalia o le sese.

Pepa tauaso: Mafuaʻaga mamanu ma ou lava lima

Faapipiiina Velcro Mo Black Bords

Pepa vellal baunds: faigofie ma le muamua

E tele ituaiga o mamanu o tauaso. Atonu o le a avea lea o se auala auala po o ni tauaso o ni manatu. O le sili ona lauiloa filifiliga mo le faapipiiina o le moli-puipuia elemene - luga velcro.

Mataupu i luga o le autu: vaomatua mo le ola ai i le atunuu: filifiliga ma totoina o laau (30 ata)

Faigofie mamanu o loʻo faʻapipiʻi e faʻaaoga le lua-auala lipine i le palasitika faʻamalama. Mo le taualumaga, e te le manaʻomia le viliina o pu, faʻaaoga fao, fai ni papupuni uma ma matematika saʻo. O le a feagai le tamaititi ma ni tauaso.

I luga o velcro, o lanu lapopoa tauaso e masani ona pipii (i le faiga o harmonica). O se filifiliga fiafia lea e sili atu le lelei o lau galuega ma teuteuina o le potu. Ole ituaiga faʻavae, o le mamanu e le o iai se mea e le mafai ona vaʻaia, i le faʻalavelave - o le uluaʻi mea ma talafeagai i soʻo se vaifofo fofo.

O le Bellow Bords i luga o Velcro o loʻo i ai le le talafeagai lelei.

  • Atoatoa alu ese atu mo le toe faafoi fale: E mafai ona latou ave i taimi uma pe a fealuai. Latou nofoia le itiiti ifo avanoa nai lo pupuni, aua le manaʻomia le faʻapipiʻiina o se saienisi faʻapitoa, ae le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa.
  • Faapipii na o ni nai minute. Ina ua maeʻa le aveeseina o le System, e leai se faʻaleagaina o le laufanua o faʻavaʻa, puipui poʻo faʻamalama matala.
  • A faʻapea e faʻaaoga le moli moli moli mo le teuteuga, o le sosoʻo lea o le vale o le manava ona o le malu o le moli.

I le taimi nei, e le tele le toʻatele o kamupani na ave pepa o tupe i luga o Velcro, o le a tatau ona latou suʻe. Leisi filifiliga - E mafai ona e faia na ata na e.

Pepa tauaso: Mafuaʻaga mamanu ma ou lava lima

Aotelega faamalama

Faia o le Malamalama-Puipui Fuafuaga mai Pepa ma o Latou Lava Lima

O le fausiaina o se tulaga ese o le mamanuina ma tamaoaiga lelei le faʻamamaina, e manaʻomia le faʻatauina o se pepa tipi. O mea o loʻo totoe o le a mautinoa lava i totonu o le faʻatoʻaga.

O le pepa puipui e sili atu le faia i le atavali. O latou o le Dentar, o le mea e fai mai ai, aua le tuua le susulu o le la. O le lautele o le fasi e tatau ona fetaui ma le lautele o le tioata vaega o le faʻamalama (poʻo le faʻamalama matala, pe a manaʻomia ona puʻeina faʻavaʻa). O le umi o le tipi ua ave i totonu o le a liliu i totonu o se harmonic, e sili le ave ma se tupe teu - sili atu e mafai ona tipi ese.

Tusitusiga i luga o le autu: ironing o le sima sima ma ou lava lima: lua auala

O le faipule e ave i le atoa lautele o le tipi po o se centimeter lipine. I le mea sese i le itu tauagavale ma le itu taumatau, o faʻailoga o loʻo faia i soʻotaga tutusa (o le faʻaaogaina o le lima o le 3.5 cm). Ona faʻapipiʻi ai lea o le tipi e le harmonica i laina faʻapitoa. O le fausia o le Green, E sili le tatau ona ave se pule - o le a le mama o pepa o le a lelei ma lamolemole. O le togi i luga vavae ese le afa pe gagau, o le a puipuia ai le teuina o le teuina.

O le harmonica matou te tolai, i le ogatotonu matou te faia se pu ma le pu pu (e mafai lava ona faia pu i le itu taumatau ma le agavale, i le mamao o le 4-5 cm mai i le 4-5 cm mai le 4-5 cm i luga o le 4-5 cm mai le 4-5 cm i luga o le 4-5 cm i luga o le 4-5 cm mai le 4-5 cm i luga o le 4-5 cm mai le 4-5 cm. O le maea, o se lipine poʻo se mea teuteu o le koko, lea e faʻapipiʻi ai le taofiga (mafai ona faʻatauina (mafai ona faʻatauina i soʻo se faleoloa o loʻo teʻa o le STETES) e ala i le pu. I le togalaʻau pito i luga, o le faʻailo o le lua o loʻo malupuipuia, o loʻo latou faia ai le mamanu i luga o le faʻavaʻa.

O le mea pito i lalo e mafai ona tuiina pe tuua e pei ona i ai. Afai e tatau, e mafai ona valiina pepa pe i se mea e fai ai le teuteuga poʻo se mea e faʻatonutonu ai le faʻavaeina atoa.

O ia Suncreen elemene mafai ona suia i le itiiti ifo i le vaiaso atoa - i lalo o le ula. E masani lava a tamaiti ona fiafia i le auai i le fausiaina o ni ie faataualalo, maʻosi i luga o se tutoʻatasi o vaetofia i le potu o tamaiti.

Tuuina atu mea uma i luga, o le a saogalemu le faʻalauiloa o ni tauaso o loʻo aoga o le a le mafai ona puipuia mai le la, ae leai se manaʻomia o le potu, e aunoa ma le manaʻomia o le potu, leai se aoga o tau faʻapitoa. I le faʻaopopoina i le faʻatau atu o gaioiga, e le masalomia na sili atu ona faʻamalosia ai le mafai e fatuina ni filifiliga faʻapitoa filifiliga ma suia i latou i o latou lava manaʻo.

Faitau atili