O le tauaso tauaso: foliga ma penefiti

Anonim

O nai lava le tele o seneturi talu ai, na faia ai se oloa o le faʻatuatuaina o le le talitonuina mai le la, fetuunai le tafe o le malamalama ma o le uluaʻi mea elemene o elemene, - o tagata faʻasaina o mea. E eseese a latou ituaiga i foliga o ni lapisi na faʻaaoga e mea, le faʻavae o gaioiga faʻataʻaloga o Mechanisms. Afai e te mafaufau uma i luga o le faʻagaioiga o faiga, e mafai ona tutoʻatasi atoa ma faʻavaeina foi se tulaga ese o se ata lea o le a tumau mo le tele o tausaga.

O le tauaso tauaso: foliga ma penefiti

Fusure tagata tauaso ma le atoatoa

Tulaga lelei ma le le atoatoa

O mea masani poʻo le mea moni o le mataʻupu tauaso e masani ona filifili mo mea e lua o loʻo i ai:

  1. O le tulaga le masani ai, o le mea e masani ona vaai i ai i totonu o le tulaga o soʻo se ituaiga ma le faʻamoemoe
  2. O loʻo iloga e le palasitika ma le mataʻe o filifiliga e ala i le tele o lanu ma foliga;
  3. O le foliga ma le itu o faiga e mafai ai ona toe toso mai "le potu, vaaia le puʻeina o le osofaʻiga o le suli;
  4. O mamanu mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi elemene elemene, mo se silagi ma faʻamalieina auʻaloa;
  5. O i ai le avanoa e filifili ai mai ni ituaiga o tauaso: aʻoga i le itu taumatau, agavale, i le ogatotonu, vavaeeseina i le ogatotonu;
  6. Ona o le itu o le itu o tamaiga, pefu ma palapala e le aveina, o le mamanu na te le manaʻomia ai le faʻamamaina ma le faʻamamaina lelei;
  7. Tulafono Faʻatonutonu o le gaoioi o Lamellas faʻataʻamilomilo i lona Axi e faʻatagaina oe e faʻatautaia le tikeri o le malamalama o le potu.

E i ai ni mea le fiafia i masini makapini e faʻatagaina ai latou e faʻaaoga i totonu o le pule o isi nofoaga.

  1. Palasitika ma uʻamea lamellas pe a oʻo mai ia i latou se tau tele o le ea amata ona faʻatupu ai se pisapisao. O le mea lea, e le faʻatagaina e faʻatupu faʻataʻitaʻiga i luga o le faapaologa.
  2. A o iai le tatuga faavae o le faʻamalama, o faʻamaumauga tulaga faʻatau e ono tupu i le taimi o le faʻapipiʻiina o le polokalama.
  3. O le palasitika vertical lamellas e le o faʻaaogaina e teuteu aotelega lautele. O mea e sili atu le mamafa, e le mafai e le cornice ona taofia le mamafa. I ia tulaga, tomai faʻapitoa o loʻo fautuaina ai le faigofie ituaiga o tauaso pe faia se malologa e le tele o vaega.

Mataupu i luga o le autu: O le a le manoa o linouum ma ou lava lima: tipiina lauulu, folalau auala (vitio)

Pei ona vaʻaia, o le le mautonu o oloa ua matua laiti, o lea o le malosi o faʻamau o loʻo i taimi uma i taimi uma.

O le tauaso tauaso: foliga ma penefiti

Multifact latth ortical tauaso

O le tele o fofo o se uluai lomiga o faamalama

O le Bricunicsore Brouzs ma Latuti Lamellas o loʻo avea o se mea fou i le malae o faʻamalama, latou te le o tele tele tau tupe, latou te le faʻapitoa i le tulaga ese o le mamanu. O le faʻaaliga o faiga o le soʻona faʻatasi ai o mea eseese o mea eseese. Tele taimi uma o ni palasitika nutimomoia i le tuʻufaʻatasiga ma ituaiga eseese o ie (ie puipui, okeni, velvet).

O le foliga o le faʻatonutonuina o loʻo vaevaeina ua vaevaeina i ni vaega se lua. Luga - mai le palasitika, o le pito i lalo - faʻapipiʻi mai le tasi pe sili atu ituaiga o ie ma ua faʻaaoga e faʻaaoga ai se faʻapitoa faʻapitoa elemene. O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le mamanu e ese. E mafai tutoʻatasi te tutoʻatasi i luga o le mamanu, faʻatonu lona ata o tagata mamanuina, o loʻo faʻaogaina ai se polokalame komipiuta o le a faia ai se lisi.

O se laasaga taua i lea teuteuga o le faagasologa o le filifilia o mea. O le palasitika Lamellas e le tatau ona mafiafia, e tatau ona feoti i le tofo i ie mailei. O ata o le a tautua umi pe a fai o mea filifilia e le sili ona taugata ma talafeagai. I lea tulaga, o le fua faatatau na faia i luga o latou malosi ma maualalo.

E talafeagai mea faalenatura mo le potu o tamaiti: Cotton, flax, silika. Mo umukuka - fiberglass, e fetaui uma ma tulaga saogalemu uma.

E oʻo mai i le taimi nei, e le o ni faleoloa uma ma aʻoaʻoga o loʻo latou aumaia ni taufemi sese mafai ona maua ai se tautua mo le mamanu o falelotu. Naʻo tagata tolauapi e mafai ona faʻaaogaina mo se galuega faigata. I le leai o se totinitisi ma le poto masani i totonu o le mamanu, e mafai ai ona faʻatagaina ni mea sese o le a fesuiaʻi i le zero uma taumafaiga.

O le tauaso tauaso: foliga ma penefiti

Pulu laupapa laupapa

Foliga o tagata tauaso ma lamellas

O galuega nei o tauaso o tauaso, o laʻau faʻamimi o mea e faia i laupapa. O faiga i ai se lisi manaia o uiga lelei ma foliga mai o loʻo faʻaalia ai ia i latou i le tua o le taugofie o le taugofie.

  • O loʻo tuʻufaʻatasia ma toetoe lava o le tuʻufaʻatasia ma toetoe lava o soʻo se ituaiga meafale ma e fetaui lelei ma le atoa o le fale o le fale mautotogi, ofisa poʻo le atunuʻu.
  • O Lartical Lamellas faia o laupapa e le tosina mai le pefu ma palapala. Mo lo latou faamamaina, o se uila afi ma se pulumu vaivai e masani ona faʻaaogaina. Faʻailoga faʻapitoa mo se taimi umi na faʻatumauina mea i tulaga lelei atoatoa.
  • Laʻu laau ma le faʻatonutonuina o tuʻufaʻatasiga e faʻaalia e le siosiomaga mama ma e le mafai ona maua se leaga le mafaufau i le soifua maloloina o tagata o loʻo nonofo i totonu o le potu. Mo lenei mafuaʻaga, o matapou o laʻau faʻapipiʻi e mafai ona faʻaaogaina e teuteu ai tamaiti ma potumoe o tamaiti.
  • Busine Bords e sili atu le umi nai lo palasitika ma almininim Analogs. O tekonoi faʻaonaponei mo le gaosiga o Lamellas, faʻavavega ma faʻavavevave fausaga faʻaaoga mea e puipuia i le alualu i luma o le susulu o le la.
  • STRATIC LAMLLLLELE MAI LE FUA E LE MAFAI ONA FAIGOFIE HERMARAL, latou te le vevela i luga ma aua le vevela i totonu o le potu. I se faʻaopopoga, o fausaga laupapa faʻaititia le tulaga o le tulaga o loʻo ulufale ai i le potu.
  • Tau ata i luga o se laʻau tipi e tulaga ese, o lenei faʻamalama e tulaga ese ma muamua.
  • E leʻi sau le laupapa laupapa faʻapipiʻi i le aluga i le tele o seneturi, e ui lava i le mea moni o mea fou ma mamanuina o filifiliga e masani ona aliali mai.
  • O le laʻau e tuʻufaʻatasia ma teuteu vaega o le totonu. O le tele o moli, laupapa auro pe uamea filo o le a avatua ai le tulaga o le lalolagi.

Tusitusiga i luga o le autu: o le spiling metotia slinge

O le tele o metotia faʻatautaia, o le tuʻufaʻatasiga o mea eseese, o le faʻaaogaina o fofo masani - o mea uma e mafai pe a e faʻaaogaina faʻataua tauaso e teuteu ai le faʻamalama. O filifiliga faʻa masani masani ma le masani ai o le a teuteuina soʻo se potu ma faia se fou e taʻalo le masani ai foi totonu.

Faitau atili