Fale taumafanafana faia oe lava

Anonim

Fale taumafanafana faia oe lava

O fale o le taumafanafana e mafai ona fausia mai i mea ese uma. O le a matou vaʻavaʻai i le auala e fau ai se tamai fale o le Dacha ituaiga mai se siosiomaga o le faleʻoloa fale (fafie.

O le a le mea tatou te manaʻomia? Bar (masani pe fai mai). Sa taugofie, ioe, masani.

Ae ui i lea, afai e te manaʻo e faafaigofie le galuega, faʻatau faʻasolitulafono - O lenei mea o loʻo iai ni suli ma gaps, faʻafetai pe e faigofie ona faʻaputuputu.

I se faʻaopopoga, o fale o le aoauli mai le polofesa uunaiga o le vevela sili faʻasaoina vevela ma le malulu, e itiiti lava nai leo.

E ala i se isi lelei o le fausiaina o se fale taumafanafana mai se pa - e le manaʻomia le tuuese i totonu ma fafo atu, ona o le ituaiga o fausiaina, foliga sese teuteuina i le fausiaina.

E mafai ona e faʻaaluina tupe seʻi vagana le faʻatulagaina o se poloketi. E moni, o le a taugata tele, ma toe aoina le fale o le a maua lava ia i latou lava.

Ma, nei e uiga i le fausiaina o se fale mai le teuteuina, pau lava le faatauina o mea talafeagai.

Faavae mo le taumafanafana fale

O le a le mea o le a foliga mai o loʻo foliga mai ai le teritori, lea e fuafua ai e fausia se fale ma ou lava lima.

Fale taumafanafana faia oe lava

O le faigofie filifiliga o le Faavae o koluma o le koluma, ae mafai ona faʻapipiʻi le fusi - o le a sili atu le faʻatuatuaina.

Ae ui i lea, o le taumafanafana fale o le a le avatua se avega tele i luga o le eleele. Galue i le Foafoa o se koluse faʻavae e tupu i se faʻasologa:

  • I le fua faatatau o le 100 kg o le mamafa mo le mita taʻitasi o le fausiaina, tatou te fuafuaina ai le mamafa o le fale;
  • Matou te ave le taʻavale ma le lapoa o le 25 Candameters, matou te faia ai ni mea e fai ma le loloto o le 20 sene;
  • faʻamalosia le lua grid;
  • ina ia aua neʻi faia le simi, o le pito i lalo o le polythyle ma pocethylene ata (tusa lava poʻo a tao oloa faigofie);
  • i totonu o le pred correte m100;
  • Matou te uia ma faʻapipiʻi i le lua. O le aʻoaʻiga tatau ona vaʻai i luga aʻe o le eleele i luga aʻe o le tusa o le sefulu taʻitaʻi;
  • I le faʻamalosia, matou tuʻuina paipa o 10 seneteters i le lautele. Nei paipa ma manaʻomia foi ona sasaa, atoa foi, le selau ma selau ma le selau, ina ua maeʻa ona faʻaofi nai toa sili atu faʻamalosia (e mafai pe a uma ona 'ai);
  • O loʻo matou faʻatali mo le lima aso seʻia faʻamagoina le sima;
  • O vaega mai fafo o le paipa o loʻo ufiufi i poloka sima, faʻasaʻoina ma le faʻamaloloina o latou e faʻaaoga le faʻaaogaina o le faʻaaoga;
  • O avanoa ma le avanoa o loʻo totoe i le va o poloka ma le eleele o loʻo moe ma paʻu poʻo rubbroid;
  • Tatou te faʻavaeina soʻo se pepa o le susu susu i luga o le faavae (faʻataʻitaʻiga, o se pito i luma).

Mataupu i luga o le autu: potu moli ma carridor taʻitaʻi lipine

Faʻavaʻa mo le taumafanafana fale e faia oe lava

Fale taumafanafana faia oe lava

Matou te faia ni mea mai le pa pe a uma le mita i le lautele ma le umi. Matou te mauaina sikuea laupepa.

O nei mea, matou te faia le pito i lalo o le pito i lalo, faʻasaʻoina le metotia uiga o le ituaiga o Bruusyev (masani ona saisai). O ni fautuaga mo le faapipiiina o elemene uma o le faavaa o le fale, aofia puipui:

  • Lototetoa e tatau ona e sui i se siaki siaki;
  • E le tatau ona i ai i le tasi ma le 'afa mita i le va o puipui;
  • Pu i lalo o tolauapiga manaʻomia e vili lelei i luga;
  • O le tele o le amataga e le tatau ona sili atu i le lautele o le toa nai lo le tasi milipera (e manaʻomia e tusi ai le faʻamalosi i totonu o le pa);
  • Pu i lalo o le parazente e tatau ona avea ma 2-3 cenkimeters umi atu nai lo le umi o le faaputuga (i le taimi o le a malu ai).

Ina ua maeʻa le pito i lalo ua faʻasaʻoina, matou te faʻapipiʻiina laupapa lagolago ma lasi i le auala lava e tasi.

TAUA: Afai o le fale taumafanafana ua fuafuaina e fai ma Veranda, o ato maualalo e manaʻomia le umi, e aofia ai le faʻatuatuaina o le fausaga atoa, e aofia ai le faʻatuatuaina o le atoa fausaga

Faʻafefea ona fai le fola mo le fale taumafanafana

Fale taumafanafana faia oe lava

O le uliuli fogafale mo le fale taumafanafana faia faigofie. Ina ia faia lenei mea, matou te faʻaaogaina laupapa o le mafiafia tutusa, lea e tatau ona i ai le 20 sene.

Laupapa breppy i luga o le lags. Tatou te le manaʻomia se sima saeli, talu ai o le fale taumafanafana e le manaʻomia le faʻasoina.

Ma o lona uiga lava o Ia ma maufaatuatuaina, ufiufi i lona tino ma le atoatoa.

Na matou setiina lamolemole ma matagofie laupapa mai luga, faʻaleleia ma le totoʻa i latou, ma o le linosum ua faʻatumauina i luga.

Puipui i le taumafanafana fale e faia oe lava

Fale taumafanafana faia oe lava

E pei o le mataupu i le fola (Lags), o puipui e tatau ona faapipii ma taavale.

A faia lenei galuega, o puipui e tatau ona ufiufi i se faʻailoga (moss, afifi) mai totonu o le fale.

Tusitusiga i luga o le autu: fugalaʻau i mea tuai: e le masani ai manatu mo fugalaʻau moega (40 ata)

I le isi, faʻaaogaina o gaioiga lava lea, matou te faʻataʻotoina le isi vaega o le isi pale ma ufitia ai le faʻailoga.

Leai pe a le tele o mea e te faia, e tatau ona ufitia uma tagata uma i le faʻamaufaʻailoga.

E taua le manatua pe ana fuafua le fale e tauave le eletise, e tatau ona faia nei o le saogalemu ua i le maualuga o le maualuga.

O le faʻaeʻeina o uaea i le va o faʻaputuga i le puipui e le fautuaina. E sili le faia o se uaea mai fafo, o lona uiga, o se mea i se nofoaga laititi e faaoʻo ai le paipa, lea ua faia ai le uaea.

Mataala mo le fale taumafanafana faia oe lava

Fale taumafanafana faia oe lava

O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o le taualuga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona faia le faʻapipiʻi o le o loʻo nofo ai (laupapa o le 15 mo le 4 Centimeters).

Racks ma Devllions mafai ona laiti - 10 i le 4 cm. Tusi i luga o tagata tutusa uma, matou ua tipi ma se pa, ufiufi le pa. E faigofie mea uma.

Pau lava o mea uma na totoe o le faʻatuina lea o faitotoʻa, faʻamalama ma pupuni le fale ma le pito i fafo o le PITY, ma vali foʻi.

E le talafeagai le pisia. O mea uma - o le telefoni o le taumafanafana e faia i o latou lima.

Faitau atili