Faʻafefea ona e faʻafouina nofoa ma ou lima lima i le fale

Anonim

Afai ua pala le taʻitaʻi, ona ua faaleagaina lona aiga, ona le toe faʻavave lea e togi e togi i totonu o le lapisi lapisi. Oe mafai tutoʻatasi faʻailo ia mea, ma o le a tautua ai mo le tele o tausaga. O le nofoa o le a le fetaui mo le Toefuataiga, na ua ona sasaa ai ona laupapa. O lea la, muamua e manaʻomia ona siaki ana vaega uma mo le malosi ma le agaʻi i le faʻafouina o le nofoa i o latou lava lima. Muamua e tatau ona e masani ai ma i ai nei metotia o le toe faʻafoʻiina o ni meaafale. E vaevaeina i ituaiga nei:

  • toefuataiga o le lulu pule;
  • sui o eseese ma vali;
  • Galue i le nofoa ata.

Faʻafefea ona e faʻafouina nofoa ma ou lima lima i le fale

E mafai ona toso le nofoa tuai ma mea sili ona leaga o ni lavalava, pei o le paʻu.

Ia faʻaitiitia le faʻaleagaina o le faʻailoga muamua, e manaʻomia le faʻateleina le lapoʻa o pou, fai ni faʻamauvale ma suia uma le pule o le kapeta. O le nofoa atoa i lenei mataupu e tatau ona soona soona fai.

A o le ganise ma vali o le laka, o le afu a le afu ua ave muamua. O le laupapa i luga o le nofoa e tatau ona togafitia ma le paʻu, o loʻo ufiufi i le primar ma vali. Ma, ina ua maeʻa se faʻamagoina atoa o le koleniga, o le oloa e fuafua lava.

Aʻo leʻi faia nei ana gaioiga, e tatau ona e faʻavaivaia le nofoa ma aveese le UpHbers.

O le ata o le oloa e faʻaalia ai se sui o se mea tuai, mulilua mo se fou.

E sili le faʻafouina o le nofoa e faʻatino ai se toe faʻaleleia atili. Mo lenei, e tatau ona e muamua saunia faʻafouga meaa mo le faʻagaioiga ma faʻasoa mea talafeagai. O le a avea ai foi ma mea faigaluega.

Sauniuni tulaga o galuega e toe faʻafou ai

Faʻafefea ona e faʻafouina nofoa ma ou lima lima i le fale

Umukuka fonotaga aoga.

I le maketi galuega poʻo totonu o le faleoloa matou te faʻatau ai se vali atavali, valevale i laupepa ma mea fou o manu. O le ai ai lea o se patipati mai uʻamea ma faʻoloa. Amata galuega ma faaalu i lena faasologa:

  • E manaʻomia le faʻamamaina o le oloa mai le gaʻo, palapala ma isi faaputuga - o lea e maua i le susulu o le nofoa ma le gesh mo le malupuipuia, vai e tatau ona mafanafana;
  • A maeʻa lena mea, e manaʻomia le aveʻesea o le oga taʻatiti mai le 'ie ma le veli ma varnish - O lenei taotoga e faʻatino e se paʻu ma uʻamea; E mafai ona e faʻaogaina se vai faʻapitoa mo le flushing valiina o ofutino mai luga laupapa luga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se faitotoʻa o le faitotoʻa: galuega

A maeʻa lena, ona faʻaaoga ai le nofoa o le faʻailoga mo faʻamatalaga taʻitasi ma saunia mea faʻatau faʻatau ma meafaigaluega e sili ona aoga.

Auala e Faia ai Faiva Maa

Faʻafefea ona e faʻafouina nofoa ma ou lima lima i le fale

O le ie i le nofoa o le nofoa e mafai ona malupuipuia e le fau o se auala.

Muamua, e tatau ona e aveese le pito i tua o le oloa ma le nofoa - O lenei taotoga e le manaʻomia le faʻaaogaina o tagata faigaluega. Iloilo ma le faaeteete le nofoa ma iloilo le tikeri o le le toe faaaogaina. Ua faʻaalia uma ni fesoʻotaʻiga e vaivai ma le motusia. E le mafai ona faʻatagaina le faʻaleagaina i soʻo se mea, tusa lava poʻo le laititi, auiliiliga. A iai se manaʻoga, e tatau ona e sasaina ma le faʻaeteete lelei. E le manaʻomia le paʻi atu i totonu - o lo latou faavaivaia e mafai ona faʻaititia uma galuega ma manaʻomia ni tau faaopoopo.

E tatau ona tatou amanaia le mea moni o le au nofoa taua o le alu i luga o fao pe fao. O lea, latou te manaʻomia se sikuo puʻeina lea mo lo latou faʻalavelave faʻafuaseʻi. Afai o le tagata faimalaga na foia, ona mafai lea o le masini suauu.

A le mautonu, o vaega uma o loʻo faitauina - o le a faigofie ona faʻapipiʻi i latou i le nofoaga i luga o le faʻafeiloaʻi mulimuli ane o le oloa. O le tele o nofoa o le USRS vaitaimi na aoina le faʻaaogaina o le EPOXY Clue. E faʻavaivaia ai se nofoa i le nofoa, ieie ma le vai vevela o loʻo faʻaaogaina. Ua faʻapipiʻiina le ato ato i luga o le nofoaga o auiliiliga. O lenei taotoga e tatau ona toe fai e tatau ona toe fai seia uma le malutaga malu. Ua aveʻesea le faʻaaogaina o se naifi. Ma o le vaega laupapa e tatau ona tuua mo ni nai itula mo le mago.

Afai o le resin e le faʻapipiʻiina pe a faʻatagaina se auala faapena, e mafai ona e faʻaaogaina se sili atu "aso nei" metotia. Ua fetuunai le ketett i se ponaivi ma, taele i luga o lona sprut o le hose, i le itu lona lua o le uʻamea na faia o uʻamea ma se tamaʻi fagu. A uma le 2-3 minute, taumafai ma le faʻaeteete taumafai e faʻafefiloi mea, pe a fai e leʻi aoga, ona faʻagasolo foi lea e tatau ona faʻaauau. A maeʻa ona latou vaʻaia le fesoʻotaʻiga, ua mago le laʻau i le tele o itula.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻaaoga o pepa puipui i totonu

Faafou o vaega o le nofoa ma le aveeseina o ni faaletonu

E tatau ona tatou toe iloiloina lelei mea uma o le mataupu. Afai o loʻo taufaʻafefe ona faʻaalia i latou lava, e faʻavasegaina ma faʻamalosia ma omiga. E liligi le leaga o ni faaletonu ma le faapipiiina ma le moli ma scotch. O Clamps e manaʻomia e faʻagaioia vaega o se faʻasologa o le faʻasologa o se faʻasologa (mo se faʻataʻitaʻiga, vae). Saunia se fefiloi o le pulupulu ma kelu. E faʻaaoga e tapunia uma chips ma pu o le a le toe manaʻomia. Elemene uma o le nofoa o le lua o le lua itula. A maeʻa lena, o le laufanua o loʻo togafitia ma le mata. O lenei gaioiga e aoga i auiliiliga uma.

O loʻo faʻaaoga le pepa i le eseʻese o le fatuga - e manaʻomia le mauaina o se mea sili atu o mea uma o elemene.

Soul Update - Faʻamamaina fesoʻotaʻiga ma le faʻapotopotoga

Faʻafefea ona e faʻafouina nofoa ma ou lima lima i le fale

Togafiti mamanu mo le nofoa.

Le pito i luga (vaapiapi) vaega o vae e tatau ona afifi ma fusi. E tofu le togi o vaega e faaipoipo ma kelu. Afai o loʻo savali le aitema i le upega tafailagi, ona faʻaititia lea. I le faaiuga, o vae e fai ai se togavao ma le clog wedge i fafo atu o fafie - a e tatau ona mausali le aitema. O le loloto o puipui e tatau ona misia muamua ma kelue. O ia faʻagaioiga e sili ona faia pe a fai o vae o loʻo i ai vae o loʻo ulufale saʻo ai le nofoa.

Oloa o le Ty Tyrince, e i ai le kaard i lenei nofoaga ma o loo i ai crossbars. O mea taʻitasi o loʻo faʻapipiʻiina ma faʻaoʻo atu ma le spike. Afai e te manaʻomia le faʻamalosia se nofoaga faapena mai totonu ia teʻi ai le pu ma se manifinifi ma le tui o le afu. Afai ua faʻaleagaina le spike, ona faʻapipiʻi ai lea o le uila i le soʻu manifinifi, ina ua sefeina i latou i le kulimi.

Afai o le nofoa e matua leai lava, ona tatau lea ona 'ai ma matamata i ai ma faamaonia. Ina ia faʻalauteleina le faʻapipiʻiina o pa e faʻapipiʻi pa i le ituaiga o le trapezoid i tulimanu o le faʻavaʻa. O a latou iuga e tatau ona fesoʻotaʻi soo ma tupu, aua o le avanoa e mafai ona oʻo atu ai i faʻatauga o le fausaga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia le mamanu o le vevela

Le nofoa o le nofoa ua aoina e ala i le faʻatulagaina o faʻamatalaga taʻitasi. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻi ua tumu i le oloa ma o sipiʻi poʻo maea. E manaʻomia le maitauina o le saʻo o tulimanu o le nofoa. Afai o le kulimi i le potopotoga, e faamamaina ma se ie susu. Faamago le mea e fai ai le mea na faia i totonu o le 48 itula.

Stool Update - Padding

Faʻafefea ona e faʻafouina nofoa ma ou lima lima i le fale

Circation lapotopoto i luga o nofoa.

O le paʻu o maʻi ua vali ma amata ona suia le lelei aʻe o le nofoa. E faia lea i luga o tekonolosi nei:

  1. Ua aveese se ie tuai ma o lo o aveese. A le maua ni faʻaletonu, ona tatau lea ona faʻateʻaina.
  2. Tuu le nofoa tuai i luga o le paʻu paʻu ma lafo le peni.
  3. O le naifi mo le iʻuga o le vevesi na tipiina ai se fasi ma le faʻamalosia mea e fai e tusa ai. E lafo alauni mo fetuu.
  4. Vaʻaia le nofoa i le mataupu, muamua tuʻu o ia e Pam Pamber.
  5. O pito o loʻo laga ma fana le stapler ma puipui poʻo ni fao foaʻi i le laau. O le iʻuga o le vaega e tatau ona faʻapipiʻi i le faʻavaʻa o le nofoa ma fao i luga uʻamea tulimanu. Afai o le oloa ei ai le sili atu le malosi i tua i le tua, ona suia lea e tusa ai ma le metotia)

Mo nei galuega uma, mea, mea e faʻaaoga ma mea faigaluega ma mea faigaluega:

  1. Pa. Vali.
  2. Porolon.
  3. Luga.
  4. Kelu.
  5. Uamea ofu.
  6. Oneone.
  7. Claumps.
  8. Laau pipi.
  9. Naifi ma seleulu.
  10. Stapler ma puipui.
  11. Fao.
  12. Sikulukalaiva.
  13. O le samala.
  14. Vali pulumu.
  15. Roulette ma faailo.

O le Stol Repred e mafai ma le tulaga lamatia o le faiga o le faiga tekonolosi ma faʻataunuʻuina uma fautuaga. A le faia lea mea, ona liliu lea o le oloa. Faatasi ai ma le Fofo sao, o le Nofoaiga o le a manumalo mo le tele o tausaga.

Faitau atili