Ua faia e le Worrobe Coupe o oe lava: ata, faatonuga

Anonim

O le faia o le tulaga o le potu e faigofie ma le mafanafana ma le mafanafana pe a mafai, faʻaaoga le tele o meaafale e le fautuaina. A o mea e tausi ai mea, aemaise lava pe a fai o le aiga, e iai tamaiti o ni 'aiga o se vaitaimi? O le auala e mafai ai ona avea ma se ofu mafanafana ma le valepao, e le faigata tele ona amata le aoina ma ou lava lima.

Ua faia e le Worrobe Coupe o oe lava: ata, faatonuga

O le potu o le uarota ua talafeagai lelei mo ni potu laiti ma mo le tele, e mafai ona afifiina i totonu o pulu manu, ma e mafai ona tuʻu i le ogatotonu o le potu.

La se mamanu e mafai ona i ai ituaiga eseese ma ituaiga, e tele ese ese ese o le faʻaaogaina o se ata faʻataʻitaʻi faʻapitoa mo faitotoʻa matala, e fesuiaʻi i itu auai. O le pusaai o le ie paga ma ou lava lima, o ata na mafai ona maua i luga ole Initaneti i le lautele lautele, o le a sefe ai le avanoa i le fale mautotogi.

Tulaga lelei ma mamanu elemene

Ua faia e le Worrobe Coupe o oe lava: ata, faatonuga

Filifiliga a le Kapeneta.

E iloga e le faifeau i le tele o foʻi le lelei i le kapoti masani ma le ulu. E mafai ona faʻapipiʻiina i soʻo se mea na tuʻuina atu, o le a fai o ia i se nofoaga puʻupuʻu. Mafua o le ata e faʻapea o ie puipui uma ma le toe faʻaleleia o pusa ua mauaina e pei o loloto ma talafeagai pe a mafai, o le lautele o le mamanu e toetoe lava a le toe malamalama.

Nai lo le masani ai ona tatalaina le faitotoʻa, e nofoia ai le tele o avanoa aoga, o le uarota ei ai le faʻaosoina o auala. O le mamanu e mafai ona faia e oʻo lava i se auala vavalalata, tausia lava se avanoa avanoa mo lona faʻaaogaina atoa.

Ina ia faia se pepe i ou lava lima, e manaʻomia le fuafua saʻo o mea elemene o le a manaʻomia i le taimi o le aʻoaʻoga faaletino. O ia faʻatatau e faʻatino i luga o le faʻavae o se Polokalama Tu o le Auiliiliga. O loʻo fautuaina le faʻaaogaina o polokalame faapitoa, e mafai ona e faʻafetaiaʻia le poto faʻapitoa.

Mo le tino ma ie o le lumanaʻi Kapeneta, e tatau ona e faʻaogaina le ald, e manaʻomia le lanu ma foliga . O sea potu, ina ua maeʻa le faʻauʻuga, e le manaʻomia le valivali poʻo se vafaiga, o le a maua ai se foliga manaia ma aunoa ma galuega. O le a naʻo le manaʻomia e faʻapipiʻi ai ni mea teuteu teuteu ma uʻamea, ona latou nana ai lea o vaega. Mo nonoa o elemene uma, o le fetuʻutuʻu-paʻi o fao, tulimanu, maoaʻe o le a faʻaaogaina.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa faitotoʻa zebrano i totonu: ata, tuʻufaʻatasiga o lanu

O le Communit Community polokalame e aofia ai ia elemene:

Ua faia e le Worrobe Coupe o oe lava: ata, faatonuga

Meafaigaluega mo le faia o se ie puipui.

  • Tulaga faalava ma tulaga 150x60 cm - 3 pcs;
  • Puipui itu i autafa i le 200x60 cm - 2 pcs;
  • O le itu i luga o le itu i le 135x60 cm - 1 PC;
  • Faʻatulaga vaega ma vaega faʻapitoa i lalo o le fata 32.5x60 cm - 3 PCS;
  • O le itulagi vaega 150xxxxx cm, o le a avea o se fata i luga o le tolopo i luga o le lalaga mo lavalava - 1 PC;
  • Helteves ma digensions i le 30x40 cm - 3 pcs.

Meafaigaluega mo Galuega

Le faia o galuega vave ma sao mea, e tatau ona e sauniaina mea faigaluega nei:
  • Na faʻaaoga e le lotu i le taimi o le Fono Aoao lea, e minoi ai le fao, inisi inisi laʻu ata o le lumanaʻi. Mo se 'aisa, a manaʻomia le i ai o le tele o eletise eseese ma au tao eseese;
  • E leai se mea, pe a fai i le taimi o le galuega o le a talafeagai ai e fai ai pu i totonu o puipui;
  • O se samala masani ma le paʻu, lea e ono manaʻomia e aumai ai ni elemene taʻitoʻatasi;
  • Fausiaina tulaga, rofautte, uamea laina;
  • Pnva kelu;
  • uamea po o le fafie laupapa;
  • Wood Hascksaw;
  • O le tagata lava ia o le faʻalili, maoaʻe, meaafale uati.

Mepepeneta potopoto: faatonuga

O le leoleo o le ie na aoina i se faasologa o se faasologa:

Ua faia e le Worrobe Coupe o oe lava: ata, faatonuga

Kapeneta criptic matagaluega ma lapopoa.

  1. E te manaʻomia se tusi ata ma le maualuga i le 150x60 cm e tuʻu i luga o le siʻomaga, sili luga o le fola. O itu o le itu o lotoa e taofi ai. E mafai ona faʻapipiʻi le kapeneta e tatau ona e tipiina se vaega o le pronth latalata i le puipui. O mea uma e faʻapipiʻi ai o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o tagata mamago, uamea tulimanu tulimanu, faota. Mo fata ma vaega o itu, e le faʻatagaina le faʻaaogaina o mau palasitika, aua o mea faʻapipiʻi e le maufaalelei foi.
  2. E tusa ai ma le polokalame, o isi mea uma o fata e seti: 2 ma le itu o le 150x60 cm, o loʻo tu saʻo i lalo o le laʻasaga i luga o lavalava, transp6
  3. O fale uma ma mea e faʻapipiʻi ai o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina o le au o ia ma tulimanu i luga o itu. E sili le faʻaaogaina o le everrovint, o loʻo faʻaaogaina i le aso e fausia ai le tele o meaafale. E iloga ona iloga le faateleina o le tulaga o le faatuatuaina, tumau umi.
  4. O loʻo tuʻuina atu le pito i luga o le pito i luga o loʻo i ai i le itu o le mataupu ma aua le tapunia faitotoʻa. Ua faapipii i latou ua uma ona faʻapipiʻi i le laupapa laupapa o le 150x30 cm, i le itu i fafo o le itu i fafo o le 50 cm. O le sili ona talafeagai e faʻaaoga ai.

Mataupu i luga o le autu: fausia mo le faavae: faʻafefea ona faia ma faʻapipiʻi + auala e sefe ai

Aoina o le ofutino ma o latou lava lima, e manaʻomia le manatua o le tele o le ufiufi pito i luga e manaʻomia le maualuga televave. E sili le lofi mai i totonu, e mafai ona faʻaaogaina le malosi uʻamea tulimanu ma fao mo lenei. Ma le isi, o le ufiufi ua faamalosia mai luga e avatu le malosi o le tino.

O lona iʻuga, e sosoʻo mai ma se kapeneta ma aʻu lima mai ni ofisa se lua, lea e mafai ai ona faia ofutino, o le mea e mafai ai ona e iai ofutino, ofuvae, atigi ma isi solo. I le itu e tasi lima, oi ai le lapoa ma le faʻafefe, ua i ai 3 ni vaega laiti e talafeagai mo ie lino. I le pito i luga o le mamanu o loʻo i ai se soʻotaga soʻona e mafai ai ona e faia mea e le masani ai.

Faapipiiina faitotoa

Faaputu se pusaaipa ma ou lima, e tatau ona e manatua o le faitotoa o se tasi o vaega autu mo ia. E mafai ona faia i latou lima pe naʻo le faʻatulagaina ma le o loʻo i ai o loʻo i ai nei faʻata pe o le taʻele. O lea poloaiga o le a sefe ai le taimi i luga o le Fonofaga a faitotoʻa, talu ai e leai se poto masani i le galulue ma le faʻata ma tioata ma le ata e mafai ona faia mai taʻitasi.

Ae e oʻo lava i le faʻasologa o faitotoʻa, e manaʻomia i le muaʻi faia. O le lautele o le tasi shosh e le tatau ona sili atu nai lo le 1 m. Afai o le lautele o le Kapeneta atoa o le a 154 cm, o lea e tatau ona i ai le 79 CM ma 2 cm mo le pupu pe a tapunia.

I le taimi o le faʻatatauina o le nofoaga maualuga, o le a maua ai se pusaaitu, ua amanaia, o le aitema o le maualuga o le podium e tatau ona toese (pe a). Faʻataʻitaʻiga, o le maualuga o le taualuga, o loʻo faʻapipiʻi ai le kapeneta, o 250 cm. I le leai o se paʻu, o le maualuga o laina o loʻo tulaʻi mai luga. O lo latou mafiafia o le 1.6 cm. E manaʻomia le amanaia le va o le uili mo uili, o le 1.5 cm mai le pito i luga ma le pito i luga. O le iʻuga, o le maualuga o le faitotoʻa o le: 250-1,7 (itulau: 243.8 Cm. E tatau ona ese le manatuaina, e ao ai ona eseʻese ituaiga o itu. E fuafua lava i le mafiafia o papatusi na faaaogaina mo kakuka, mai le maualuga o le kapeneta lava ia, o le tele o salu ma le tele o isi itu.

E tatau ona e amataina le faʻapipiʻi mai i taiala o loʻo tipi muamua i luga o vaega.

Ua faia e le Worrobe Coupe o oe lava: ata, faatonuga

Nofoaga faʻamaumau fanau mo potu a le Kapeneta.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona ee se siata i totonu o le potu o tamaiti - o le auala saoasaoa

O nei vaega e tatau ona tuʻuina saʻo fua i le pito i lalo ma le pito i luga o le Kapeneta, aua e te faʻalavelave i le u i ai faitotoʻa. O taiala e tatau ona tutusa le tasi ma le isi, mo lenei mea e mafai ona e faʻaogaina se paluga ma uʻamea laina. O le Mauga o loʻo faia e faʻaaoga ai le Press-Herother ma le faʻaliliuga o le faʻaʻaisa, muamua faʻasaʻo le nofoaafi pito i luga, ona ma le fesoasoani a le plumm - maualalo. Mo le pito i lalo taiala o alavai, e manaʻomia le faʻaaogaina o nofoa.

A maeʻa ona faʻapipiʻi uila, e mafai ona e amata faʻapipiʻiina faitotoʻa. E sili le faia o galuega. O le muamua o le sili mamao atu steash, aʻo faʻaofi muamua le rollers muamua i le pito i luga o lo o kiliki i lalo, ona naʻo lalo ifo i lalo. E tatau ona vave ona tatou siaki o le a gish saoloto gaoioi, leai se mea e fetaui.

Ina ua uma lena, o le vaega lona lua e tuu pe afai e i ai le lona tolu. Afai e manaʻomia, e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi le faitotoʻa ina ia mafai ona faʻapipiʻiina i latou i manuʻauna, o lenei mea o le a faʻaputuputu latou e mafai ona paʻu ese mai le faʻaaogaina. O mataua mulimuli, na taamilomilo mo lavalava.

O le faifeau o se fasi meaafale e mafai ona faigofie ona tuu i totonu o so o se potu. O ia togafiti e lelei tele mo korini, potu malolo, potumoe potu. Latou eseese foliga lelei ma le manaia faafetai i faitotoa matagofie. O le tau o se fale laupapa e fai ma tele, ae e mafai ona aoina ma ou lava lima, faaola e le afa o le tau ma isi lava mea.

Pau lava le mea e tatau ona faia-faia o le a manaʻomia i le taimi o le galuega o le faitotoʻa ma le tioata e mafai ona faigofie ona faʻatonuina i luga o mea talafeagai mo le gaosiga o meaafale

Faitau atili