Faʻafefea ona tautau o loʻo faʻaalu mo pupuni ma faʻapipiʻi?

Anonim

O le tuʻufaʻatasia o le elemene o le faʻamalama matala faʻatasi ma pupuni o le cornices. O le ituaiga o faʻatusatusaina o le atoa, faʻafaigofie o gaioiga ma faʻatuatuaina pupuni faʻalagolago i le filifiliga talafeagai o le cornice.

Faʻafefea ona tautau o loʻo faʻaalu mo pupuni ma faʻapipiʻi?

Maualuga-tulaga lelei ie puipui

Tulafono mo le filifilia ma faapipiiina o cornice mo pupuni

Faʻapipiʻi karnis mo pupuni ma ou lava lima i lalo o le mana i soʻo se fale pule. Ole auala faʻapipiʻi e faʻalagolago i le mea ua fuafuaina, cornice o le faʻatulagaina, faapipiiina nofoaga (puipui poʻo le faʻataʻotoʻo) ma le laʻasaga o le laʻasaga o loʻo gaosia i luga o le mea o loʻo maua ai le lisiti.

Ae le i faʻatuina le EAVES, e le gata i le o i totonu o le potu ma le mamanu o le pupuni, e aoga le mafaufauina o le tele o faʻamatalaga:

Faʻafefea ona tautau o loʻo faʻaalu mo pupuni ma faʻapipiʻi?

  • Malosiaga. O le mamanu e tatau ona tatalia le mamafa o le togalaau. Faʻavae i luga o lenei, o le mea ua filifilia (uʻamea, fafie, palasitika poʻo manoa), lelei ma rod rod poʻo le rod rod po o le toʻotoʻo.
  • Auala o le mauga i luga. Faʻailoa le mamafa o le mamafa o le cornice ma pupuni, faʻapea foʻi ma le ituaiga o faimea lea e faʻapipiʻi ai le mamanu. E tolu auala faʻapipiʻi muamua: e ala i pu i totonu o cornics lava ia i luga, i luga o faʻamafanafana (lagolago) poʻo puipui.
  • Le lapoa. O le umi o le eaves e sili atu i le Windows Greente ia le itiiti ifo 40 cm.
  • Aofai o laina. Fuafua i le numera o pupuni, o le tasi foi - tasi-laina o le laina ua filifilia. E tusa ai, o lona lautele e faalagolago i lenei vala.

Liliu le pupuni mo le ie puipui pe a uma le faʻaiuga o galuega toe faʻafouina. O le le aofia ai o le mimili. I le tulaga lea, o le nofoaga o le faʻapipiʻi ua maeʻa fuafuaina muamua ma lalo o le ata poʻo le ie e faʻapipiʻi i totonu o le mokesi laupapa laupapa mo le faʻaliliuina.

Faʻafefea ona tautau o loʻo faʻaalu mo pupuni ma faʻapipiʻi?

Faapipiiina o puipui puipui

Filifilia o se faʻataʻitaʻiga talafeagai, ma fuafuaina ma le nofoaga o le nofoaga, e mafai ona e amataina le faʻapipiʻiina. Ina ia faʻapipiʻi le malosi i le pa o le ae manaʻomia le lisi o loʻo lelei i lalo o mea faigaluega:

  • Electrode poʻo le pe leai.
  • Sikulukalaiva pe sikulu.
  • E le mafai ona siiina se hacksaw.
  • Fausiaina ma le Plum.
  • Laasaga Scrub (E mafai ona e faʻaaogaina le laulau).
  • Roulette, pule ma sikuea.
  • Penitala.

Tusi i luga o le autu: o le a le mea e masani ai i le va o faamalama?

Faʻafefea ona tautau o loʻo faʻaalu mo pupuni ma faʻapipiʻi?

Faʻapipiʻi le Cornice mo pupuni i le puipui faʻaaoga puipui o loʻo faia i se faʻasologa:

  1. O le cornice e faʻaaoga i le puipui ma lona maualuga maualuga maualuga ua fuafuaina e faʻatatau i le pito i luga o le faʻamalama matala (i le averesi 6-7 cm).
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a le tulaga, o se laina tuʻusaʻo o loʻo faia.
  3. Faaaogaina se roulette, i luga o le laina faʻatulagaina faʻailoga faʻailoga i nofoaga o faʻapipiʻi.
  4. Faatasi ai ma le fesoasoani a se argill poʻo le pexarator, pu i lalo o le toe foʻi le taʻele. Mo le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi, o le taʻele o le 6 × 30 mm poʻo le 6 × 40 mm.
  5. E faʻaofi i totonu o faleʻaiga i totonu o fale ma faʻapipiʻi se tasi tulimanu tulimanu mo le eAves. O le plumb o le siakiina o le nofoaga o mea uma e lua faʻapipiʻi i luga o le tasi vertical axis.

    Faʻafefea ona tautau o loʻo faʻaalu mo pupuni ma faʻapipiʻi?

  6. O le lona lua (isi) e faʻapipiʻi le puipui ma toe faʻaaogaina le tulaga, o latou nofoaga i le tafailagi vaalele ua siakiina.
  7. Ina ua maeʻa, e mafai ona e aoina ma faʻapipiʻi le ie puipui o le ie puipui, vaʻaia vaʻai i lona tulaga saʻo.

Ile faʻagasologa o le faʻataʻavaleina, o le faʻamalosia e mafai ona faʻasolosolo ona mimilo mai le faʻamoemoe i le tele o fale gaosi, o le o le a iʻu ai lava ina faʻailoa mai ai le mafuaʻaga o le faʻatulagaina. Ina ia aloese mai le vaeluaina i nofoaga o le mimilo, e mafai ona e faia se malologa 2-3 mm fao.

Foliga o le mauga o le suega o le

Tele o le tele-faʻavae o le tele o auala taua o le pvc po o le olimininum, o lea e tatau ona e mafaufau i le mamafa o le ie puipui mai le amataga.

Faʻafefea ona tautau o loʻo faʻaalu mo pupuni ma faʻapipiʻi?

Faapipiiina o Corluling Cornice

Ina ia faʻapipiʻi le tapuvae o le puaa, o le tele o ie, o le tele o mea faigaluega e pei o faʻamaumauga puipui, ae o le faʻapipiʻiina o oaves mo pupuni ei ai ni eseesega. Faʻapipiʻiina o le faʻaliliuga Karnis mo pupuni i luga o le sima o loʻo i luga:

  1. Luga o le pito i luga o le aotelega ua faailogaina.
  2. O le tamai-fua tino poʻo le palasitika poʻo le alminisum o loʻo tipiina i le umi o le umi, plugs poʻo le faʻaumaina o elemene o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le fasi nofoaga.
  3. I le pito i luma, o pu o loʻo faʻataʻitaʻia e le lapoa o le tele o mata o le tagata lava ia o le tagata lava ia, pe a maeʻa, latou te pikiina i luga o le tele o le lapoa (i lalo o le taʻele. Le sili le mamafa o le ie pupuni, o le laititi le mamao i le va o pu.

    Faʻafefea ona tautau o loʻo faʻaalu mo pupuni ma faʻapipiʻi?

  4. O le talaaga o loʻo apalai i le taualuga e tusa ma le faʻailoga ma faʻapipiʻi i le ogatotonu o le pu e tasi le sikulu. O le mea lea, o loʻo tumau pea le mafai ona fetuunai le mamao i le puipui, laititi le liliu le faʻamatalaga.
  5. O le nofoaga e siakiina e faʻatatau i le puipui, i le tulaga o le manaʻoga o loʻo fetuutuunai, ma o pu i lalo o le vaega o totoe o le fale o loʻo faia.
  6. O le tau o le mea e faia i nofoaga uma o le fusiua.

Mataupu i luga o le autu: togalaau mai potu o loʻo totoina i le fale mautotogi: e latalata i le natura i le fale (37 ata)

A faʻapipiʻiina i luga o le laupapa pito i luga, o le faʻapipiʻi e faʻatino i le tutusa faasologa, anoa lava, o tagata vaʻa o le pepe (Molly), e tatau foi ona vaʻaia le saoasaoa atoa o le fausaga.

Faʻafefea ona tautau o loʻo faʻaalu mo pupuni ma faʻapipiʻi?

Faʻapipiʻiina o fua mo pupuni i luga o le faʻaputuga o se paʻu o le mokesi e manaʻomia le faʻaeteete ma le saʻo, talu ai le toe faaleleia o le vaega o le a tupu. O nofoaga o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻailogaina i se faʻailoga, pe a maeʻa fasi fasi pepa faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi i luga ia i latou (puipuia le lautele o le pu o le parvas). O le isi mea na faapipiiina i le taualuga o Cornice mo pupuni ua faia i se auala masani. E taua le siakiina o le laʻea latalata i le ogatusa mo le i ai o le tuufaatasiga poʻo le strep tofatu, pe a na maua, e tatau ona soloia.

Afai mo nisi mafuaʻaga o le faʻapipiʻiina o le faʻauiga e mafai, ma e le mafai ona toe faafoi le oloa i le oloa, e le tatau ona e manaʻo ai - e mafai ona faʻapipiʻi le pou i le puipui ma le m-ata faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona tautau o loʻo faʻaalu mo pupuni ma faʻapipiʻi?

Faapipiiina le pupuni

O loʻo faia ni faʻamatalaga mo pupuni i auala eseese, o nei filifiliga e masani ona masani ai:

Vaʻai vitio ata

  • O le fusifusi lipi - mai le pito i luga o le pito i luga o pupuni ma ua faʻaauupegaina ma se maea mo le fetuunai o le umi o le tapoleni. Atonu e tasi le tasi pe lua laina o matape.
  • O le mamao - uamea po o palasitika mama faʻapipiʻi i luga o pu i le tapoleni.

    Faʻafefea ona tautau o loʻo faʻaalu mo pupuni ma faʻapipiʻi?

  • Matau. E leai ni arethetics, e pei lava, e pei lava ona natia i tua i tua o le faila faila teuteu.
  • Uamea po o mama palasitika, e ese mai i luʻitau, ua faʻapipiʻiina i le pito i luga o le tisu.
  • Fabroc lops.

O lea ua faigofie ona e faʻapipiʻiina le malaia mo pupuni. Matou te faʻamoemoe o le a le toe iai le fesili pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le cornice mo pupuni.

Faitau atili