Faʻapefea ona te agavaʻa e ufiufi ai le nofoa i ou lava lima?

Anonim

Tutusa Tuufaatasiga o meafale e le o meaafale - E le faigofie le galuega - e le faigofie le galuega, e pei ona foliga mai i le tagata muamua vaai. Na faʻapea foi ona iai le nofoa faʻafouina, ma le faʻalelei ma talafeagai ma talafeagai, e manaʻomia le suʻesuʻe o le tekonolosi ma faʻamatuʻu i ai faʻatonuga.

Faʻapefea ona te agavaʻa e ufiufi ai le nofoa i ou lava lima?

Afai e leʻi oso aʻe le mea ese i le le fiafia i le nofoalii, aua e te le o faanatinati atu, aua e te faavaveina e togi ese, ua lava le toso i totonu o se ie fou.

Ina ia manuia le Toefuataiga ina ia manuia, e manaʻomia le amanaia ia malamalama lelei uma, ae o le a fetaui lelei i le mataupu, o le a foliga manaia le faʻafouga o meaafale. O se polokalame o galuega e mafai ona faʻaaogaina e faʻafou ai soʻo se mea e sosoo ai. Ae afai o le sana faʻamalosi poʻo se luʻi o se faigata foliga, e sili atu le liliu i polofesa (Ata 1).

Galuega sauniuni

Mo fale mago, E le gata o mea o loʻo manaʻomia, e manaʻomia foʻi le aino i le suli atu o tomai ma sili atu. E le tatau ona e le amanaʻiaina le mea e sauniuni ai, a leai se faigata e tupu mai ile taimi sili ona vaʻaia.

Mo manuia tagata e te manaʻomia:

  • sikulukalaiva;
  • faamemelo;
  • aftistepler;
  • meaafale lafumanu;
  • fulufulu;
  • Agasala;
  • ata mataga;
  • seleulu, ninola, pine;
  • masini suisui;
  • Stapler ma puipui.

Faʻapefea ona te agavaʻa e ufiufi ai le nofoa i ou lava lima?

Ata 1. Vaa Faataitaiga.

Afai e i ai faʻamatalaga o le laʻau i luga o le nofoa, o le a e manaʻomia le sili atu ma le isi mea na totoe, simulator poʻo meaafale lacquer.

Muamua lava, e tatau ona e puʻeina ni ata o meaafale mai itu eseese. Lenei o le a faigofie tele ai le faiga o le Fono ma le a aloese mai le faalavelave. Ina ua maeʻa le mataupu o le galuega, e mafai ona e agaʻi i le isi laasaga.

O le nofoa e tatau ona 'alofia. Aveese uma mea teuteu mea uma ma aluga. Afai e te gaosia se ata ata ma tuu le laupapa laupapa i totonu o se pepa laei, o le aotelega o lagona o le a faʻaleagaina.

Le isi, e manaʻomia ona matua le faʻaeteete le tele o le ala savali. E taua le aua le faʻaleagaina le ie, aua o le a galue ai e pei o mamanu. E mafai ona e faʻaogaina se anti-shipler, sikulukalaitu ma soʻo se isi mea faigaluega ma se pito mafolafola mo nei galuega. A maeʻa ona aveʻesea le 'upega tafaʻilagi, e tatau ona fuaina ma fuafua pe fia le opperi o le a manaʻomia mo le suʻeina o se' au fou. E taua le amanaia o le faʻasoa o mea i luga o le podgiba ma le faʻasoaina.

Mataupu i luga o le autu: Septic Tver: Faʻamatalaga, le lelei, le lelei iloiloga

E manaʻomia le fuafua o le tulaga o le vaega vaivai o le nofoa. Afai o loʻo iai ni lagona o le filogia ma ofu o loʻo vaʻaia i luga o le paʻu paʻu, e aoga le suia. E sili le faia o le lata mai i le tele o tausaga, o le nofoa faafou e leʻi faʻaofo le suiga i le fomu.

Faʻapefea ona te agavaʻa e ufiufi ai le nofoa i ou lava lima?

Ata 2. mo le faiga le lelei o le nofoa, o ia lava o ie e talafeagai pei o le gaoi, jacoad, o Roozider, Talone.

Ina ua mavae lena, e mafai ona e alu i le faleoloa mo le mafai. O le a alu i le mafiafia o le 3-5 cm mafiafia, tulaga poʻo le maualuga maualuga. O sea faʻamaufaʻaiuga o loʻo faʻaaogaina mo le gau o meafale, ma e mafai ona e faʻatau i faleoloa faʻapitoa. O le a ave mea ola mo le le malulu, e sili le filifilia o se ie ma le makaina "meaafale". Mo le teuteuina o meafale sosoo ma meafale, faleita, Jacquard, Talogi, Talone, Shenill (Fine.2) talafeagai. A faʻatau, e tatau ona tatou faia ni mea faʻasoa. O le i ai o le ata i luga o le ie o le a faʻateleina ai le tafe o fua o le 1-2 laasaga o le toe faia o mea elemene. Ma, ioe, o filo o le paolo talafeagai e tatau ona uia, ua fuafuaina e galue ma meaafale. Faʻamamaina o le filo 45-70 ll (Hathvan o se faʻasologa o polyester).

Le Vaega o Le Toefuataiga

A uma mea faigaluega uma ma mea e saunia, e mafai ona e maua i le toe faʻafouina.

Muamua o mea uma, e tatau ona e faʻaleleia lima o ofutino, vae ma elemene laupapa uma. E tatau lava ona faagaeetia le faʻaaogaina o le oneone, tagavai ma le faʻanoanoa poʻo le valevale ma tuu le mago.

Faʻapefea ona te agavaʻa e ufiufi ai le nofoa i ou lava lima?

Ata 3. Aveese ma le faaeteete le sili atu le lelei mai le nofoa ma motusia vaega uma mo le toe faia o se mamanu fou.

Le isi, e mafai ona e agaʻi atu i le gaosia o se fale fou taufaʻafouina. Matua, afai e le i faia muamua, e tatau ona e malolo, taumafai e aua le faaleagaina. O faʻamatalaga uma e manaʻomia e faitaulia ma tolopo. A maeʻa, ona manaʻomia ai ma oti se moli fou (FiD. 3).

E sili ona talafeagai e fai i luga o le fola. O faʻailoga o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai se faʻailoga faʻapitoa, laupapa poʻo le faigofie penitala. Faasolo sili atu le mafanafana i le tele o le vaovao. A maeʻa ona tipiina mea uma, e tatau ona e faʻatautaia vaega ina ia le fuga mai le ie. O le faigofie auala e faʻaaoga ai e le lua podium poʻo sina paʻu i luga o se afi matala. A filifili le auala lua, e tatau ona e faʻaeteete tele, siaki le tali a mea i totonu o se faʻamau le talafeagai.

Mau: Parcelaini Tile Mo le fola: Fuaitau, mamafa, mafiafia ma tuufua ma taoto; O le a le eseesega i le va o poletilaini fafie mai chramic nila?

A maeʻa, ona e tatau loa ona e suʻeina uma faʻamatalaga o le vaʻaiga fou i luga o le suisui masini. E sili le "taumafai i luga" se mataupu fou i nai taimi nai lo le toe mumu mea uma.

A uma ona sauni le faletalimalo, e mafai ona e o aʻe i le vaega autu o le Toefuataiga o le taʻitaʻi.

Tagaloa ma le Fonotaga

O le togi o le nofoa e tatau ona faʻatulaga i se tulaga le fiafia. Mo se faʻataʻitaʻiga, muamua ufiufi ai nofoa, ma ia le pito i tua ma auiliiliga.

Tuu le vaega o le vaega i ou luma, tuu le mea manogi lele i luga. O pito o le faamaluluina vaega e mafai ona e faia se laʻititi i fafo atu o le faʻavaʻa: E faamalamalamaina ivi a le toe faaleleia o le lipine o le toe faʻafouina. Afai o le mafiafia ma le mafiafia o le paʻu manu ua faʻatau, o tulimanu e mafai ona vavaeeseina, ma faʻalauaʻiina.

Faʻapefea ona te agavaʻa e ufiufi ai le nofoa i ou lava lima?

Ata 4. Faʻataʻitaʻiga aʻo leʻi oʻo i le nofoa ma mulimuli ane.

O se faaputuga o syenthet o le a puipuia le fomu i luga ma o le a sili atu le faʻaalia o le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o se galuega fou. O lenei mea e leai se mea e tatau ona tuu i luga o le pito i luga o le fomu o le mea leaga ma nonoa i luga o le faavae ma le stapler.

Le isi, e mafai ona e fealuaʻi tuʻusaʻo i le luga. Meaise aitema o loʻo manaʻomia le faʻavae i luga o le faʻavae, e faʻasaʻoloto lelei. E tatau ona faʻasaʻo e tusa ma le polokalame, e aloese mai le faʻauiga ma le skew mea. Muamua, faʻaaogaina 4 puipui, faʻamau le ie i luga o ivi, i le ogatotonu o le ogatotonu. Le isi, i le faʻatusatusaga, o le tosoina o le ie, malupuipuia puipui. Mo se faʻataʻitaʻiga, 2 - i le lima e tasi, 2 - ma le faʻafeagai ma isi.

E taua le le teena o le mea, ae na te leʻi tuleiina. O le faʻatonutonu tumau o le a faʻatagaina e ufiufi ai le aliʻi agavaa.

Ina ua maeʻa le puipui mulimuli, e mafai ona e oʻo i le isi vaega. Ia o le faʻailoga faʻafouina e foliga vaaia mai itu uma, o tua e mafai ona tapunia i le ie tusi, tuʻufaʻatasia ma se puipui.

A maeʻa le mea mulimuli, o faʻamatalaga paʻu mulimuli mulimuli e mafai ona faʻaaogaina i le Fono Aoao. O loʻo i ai i lenei tulaga o loʻo taua manatu o meaafale ma le ata auiliili o meaafale. Manatua le auala na faalaveʻese ai le nofoa, ma toe fai uma gaioiga i le faʻasologa o le faʻasologa. O faomea uma ma faʻapipiʻi e tatau ona faʻamalamalamaina. Afai o le nofoa i luga o uili, e aoga e sui ai i latou ma fesoasoani nei i aso nei.

Mataupu i luga o le autu: e fesoʻotaʻi ai se eletise eletise

Afai o laasaga uma na faia saʻo, o le a e foliga mai e foliga matagofie o le nofoa (Ata 4).

Le tomai e pupuni ai le nofoa i ou lava lima o se aoga tele. E tatau ona iai se taimi e faʻaalu se taimi ma taumafaiga e suesue tekonolosi, ma taeao e mafai ona tutoʻatasi ma e aunoa ma le taua tele o le fale poʻo le fale.

Faitau atili