O fea e moe ai moe i se masini fufulu?

Anonim

O fea e moe ai moe i se masini fufulu?

O fea e ave ai ni malosiaga i totonu o le fufuluina masini? O lenei fesili e tumau lava, talu ai o le faʻaauauina o le tufatufaina o le tufatufaina atu i le au talimalo i totonu ma fai le fufuluina o ie lino.

Nofoaga Tray

Fufulu masini sima. O le masini fufulu ma se fofoa o loʻo sau mai luga, o le paʻu paʻu e faʻapipiʻi mai totonu o le faavaa. O le fata e masani lava ona tele (le sili atu nai lo le powder e maua ma luma utaina). O sea nofoaga o se pusa mo le paʻu e le talafeagai, o lea o le tagata gaosi o le DROKKLOCK na tuʻua lenei manatu i le taimi.

I le fufuluina o masini ma le uta i luma O le fata o loʻo i le pito i luga tauagavale ma o se paʻu paʻu o se tamaʻi tele ma vaega eseese. Faafeagai o lala uma o le tufatufaina o le tagata tufatufaina. O le mea autu o le iloa lea latou te fuafua:

  • Ii. pe " I totonu "- O lea o tagata gaosi ua faʻaalia e le tele o potu o le paʻu o le paʻu o le fufuluina masini. Vaega ua fuafuaina e utaina le masani paʻu, o loʻo faʻaaoga i le alavai autu. O lenei sela e tatau ona faʻaaogaina mo isi auala.
  • * pe Faamaelu. pe e Fugalaau ata - O suiga e iai le faafeagai o le laititi o sela. O nei potu o loʻo fuafuaina ua fuafuaina mo le le mautonu, ma o le masani ai o le fufuluina o le paʻu e le mafai ona sasaa.
  • I. pe "Ae "- faʻailoga e tupu faʻaliliuina le sili atu le vaapiapi o le potu i le fufuluina o le masini fufulu masini. Faʻailoga o loʻo faʻaalia se vaega o loʻo fuafuaina mo le atoa-fufulu. O le mea lea, ia filifili le "muamua mulumulu" auala, e tatau ona e faʻaaogaina le sela lenei ma faʻatumuina i le laititi o le pawder. I le ala, mo lenei vaega o le tufatufaina, e na o le ua matutu efuefu ua faaaogaina.

O fea e moe ai moe i se masini fufulu?

O fea e moe ai moe i se masini fufulu?

Fufulu masini otometi

Muamua lava, e tatau ona e mauaina se tagata le tufatufaina. E masani lava, o le fufuluina masini o le vertical utaina o le power reportor e maua i luga o le fofo o le fufulu. Ae o le faʻavasegaina o le utaina o le faʻamamaina o le vaega o loʻo iai i totonu o le uta uta.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai fafie ma plywood mo le togalaʻau e faia ai oe lava, ata o le homemade

O fea e moe ai moe i se masini fufulu?

Fufulu masini semi-otometi

Afai e faʻaaogaina le masini otometi, o se tagata ese le paʻu ua faʻaalia i lalo o le paʻu ua le o. E masani lava i le somi-otometi palapala ie lino ma efuefu ua utaina i le talipalau. Mo lenei filifiliga, e sili le faʻaaogaina naʻo le faʻaaogaina o le efuefu e masani ai, aua i le semi-otometi faʻamaufaʻailoga oloa e le faʻapea.

O fea e moe ai moe i se masini fufulu?

Aisea ua tele ai potu, ma o le a le vaegaau e sasaa ai?

O nisi taimi pe a uma le faagaoioiga umi o le masini fufulu, o nisi o faʻailoga i luga o le paʻu e mafai ona faʻaigoaina. Lenei e mafai ona e faʻataʻitaʻi ma iloa poʻo a le vavaeeseina e tatau ona sasaaina e le paʻu. Filifili le masani ai tapunia faiga (e aunoa ma le muamua-fufulu, gaskis); Ona tatala lea o le vaega faapitoa na fuafuaina mo le efuefu - ma vave vaʻai poʻo fea le vai o loʻo tautua. O lena vavaeeseina o le paʻu o le paʻu o loʻo tautuaina i le vai, ma ua faʻamoemoe e faʻaletonu.

O fea e moe ai moe i se masini fufulu?

Vaega o vaega o vaega i masini o ituaiga eseese.

1. Brand bosch. O le Siamani gaosi oloa na fausia ai se faigofie pewder taliaina. E aofia ai vaega eseʻese o loʻo fuafua mo suavai vai ma le starch, ma potu mo le muamua / autu o le sami fufulu.

2. Faailoga le soka. O le lelei ma le le mafaatusaina le auala e maua ai le paʻu e maua mai le fa vaega - o se vaega faafeiloaiga, mamanuina mo le paleni o lona uiga, e pei o le vaega mo le autu / muamua fufulu.

3. Faailoga Samsung. Ua vaevaeina le Powder le tolu vaega e tolu, o le mea o loʻo faʻaaoga ai le vaega agavale mo le matutu paʻu. O isi mea uma e mafai ona tuʻuina atu e faʻaopopo i le koneteina (dispenser) ma tuu i totonu o le talimalo o le fufuluina masini.

4. ituaiga lg. O le fufuluina masini ma ni vaega eseese e tolu, o le muamua pusa e lua na faia mo le muamua Brodicas Model, ma o le vaega lona tolu o lo o iloga ai mo ni gaioiga faapitoa.

5. Brand Goldren. O le Powder taliaina o lenei gaosi oloa ua vaevaeina foi i potu. Lua o latou ua iloga i lalo o le powder talafeagai mo le autu / muamua fufulu auala. O le vaega lona tolu ua mamanuina mo tulafono a le ea, faʻapitoa pemita ma isi auala e nafa ma le faʻagaioiga faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: sukalati o le potu malolo - ata o se tuʻufaʻatasiga le masani ai i totonu o le potu malolo

O fea e moe ai moe i se masini fufulu?

O fea e moe ai moe i se masini fufulu?

E mafai ona moe i le talipalau?

Tele o 'au e fautuaina e faʻaopopo le solo i le motu o Andhe Dumi, O lenei metotia faʻataga e faʻaititia ai le taumafaina. Saili pe faigofie tele. I le taimi lava na maeʻa ai le fufuluina o le fufuluinaina, e te manaʻomia e siamuia se tulaga: Afai o le SWDER Searer tumau mausali ma leai, ona leai lea o se tulaga i se maota faapena.

Afai e le fou le masini fufulu ae le toe faʻamamaina le paʻu mai le tagata ese, e mafai ona lafoina ni puipuiga i le talipalau.

O fea e moe ai moe i se masini fufulu?

Le-tulaga tulagavala

E faasino i le lauiloa o oloa fou e gaosia i le ituaiga o cubes cubes / capsules. E masani lava, o nei tulaga le masani ai e le o sosolo atoa i totonu o potu talafeagai, o lea e sili atu le lafoina i latou i le talipalau.

O fea e moe ai moe i se masini fufulu?

O fea e moe ai moe i se masini fufulu?

Fautuaga

O le aofai o le pa o lologa e mafai ai i fufulu e taua tele e fuaina lelei. Afai o le fufuluina e le mafai ona aofia ai le tutoʻatasi o le manaʻomia o le paʻu i luga o le kilokalama o ie palapala, e tatau ona e aʻoaʻo e faia oe lava. Fautuaga mo le tufatufaina o le paoa e mafai ona maua i luga o se afifi. I le ala, o nisi o mea e fai ai, ina ia sefe ai le itiiti ifo pepwer nai lo le mativa. Na o le pau a le mea sese o le a afaina ai o le a fufulu, talu ai o le le lava o le paʻu o le paʻu e mafai ona ofi pe a uma ona fufuluina ma efuefu.

O fea e moe ai moe i se masini fufulu?

O fea e moe ai moe i se masini fufulu?

Faitau atili